107666
-
#8795 Majd olyan este fele szerintem feltápázkodik onnan Fater!:D
Ha addig még meglesz,mindenképp viszem. -
#8794 Jólvan csapj le rá csak űlj át a másik géphez :) -
Torry #8793 Még tudtok online is játszani? Ezt nem is vágtam. Anno closed béta még megy csak az open-t zárták be? -
#8792 ok már vettem is meg is tuningoltam és műxik xD -
#8791 Ha a másik gépnél ülnék,lecsapnék rá!:P -
#8790 Az MV Agusta Tamburini-t ajánlom.Én 51perc alatt csináltam meg. -
#8789 igen kössz még mA val nem néztem mert nincs mAs motorom -
#8788 az még az elött volt van egy ELADÓ mekláren effeggy 500.000$ lehet vinni :) -
DJ BP #8787 mA motorral nézd, ne mB-vel... A kategória a lényeg, mindegy hogy autó vagy motor, csak A kategóriás legyen -
#8786 Kamu vagy zolika.
Azt mondtad hogy 60'00'32 alatt nyomtad le a milliós versenyt. Az ezüst lenne nem bronz, neked meg ugye bronz van...
TDU OFF TOPIC - #4644 -
Leky #8785 Vegyél egy mA kategorás motort és meglátod, hogy lehet vele versenyezni. -
#8784 Ha 1.5 Gbyte akkor az, raadasul fake;)))
De ezt semmi ertelme warezolni, az online resze nagyon fontos! Azt meg nem hiszem, hogy meg lehet szivatni. -
#8782 Akkor rosszul nézted meg. Mindenki tudja, hogy a Tour the Island és a Millionare's Challenge egyránt megy A-s motorokkal. -
#8781 azért kérdezem :) -
#8780 már rég megnéztem és nem megy :) -
#8779 Amíg itt irogattál már ötvenszer megnézhetted volna, hogy tényleg mehet motorral. -
#8778 Az van ott hogy "A" nem az hogy cars only. A kategóriás jármű, az lehet motor is. Meg sem próbálod?! Ne legyél már ilyen gyenge!
Amúgy én Enzoval csináltam meg 2x. Sok hibával 56 perc. -
#8777 DE HOGY CSINÁLTAD MINDKETTŐT MOTORRAL HA CSAK "A" KATEGÓRIÁS KOCSIVAL LEHET MENNI AZ EGYIKEN??????????? mondja már meg valaki!!!!!!! -
#8776 Mind a kettőt motorral csináltam. Gyerekjáték, csak sokáig tart. -
#8775 hupsz ezt elirtam: Ez az a kép amelyet valóban meg lehet csinálni motorral... (kép = verseny) bocsi all :)
-
Ez a verseny az amelyiket többen motorral csinálták meg de hogy???
Ez az a kép amelyet valóban meg lehet csinálni motorral...
TunerX mond már el nekem hogy csináltad meg motorral az "A" kategóriás versenyt? -
TunerX #8773 Én is motorral csináltam a 200km-set. -
#8772 de abba nem enged motorral ami 200km-es abba csak A kategóriás kocsival lehet menni az ami 188 vagy mittom én mennyi ott lehet motorral menni aztr meg csináltam 15km előnnyel de a másikat nem tom -
#8771 Menj motorral... -
#8770 Onlineben nemigazan uldoztek a zsernyak. Igy ha 2,5 a szint, siman megallok, es varok. -
gabf1 #8769 Ti mit szoktatok csinálni ha felmegy a körözttségi szint 3-ra? Mert akármerrre megyek olyankor mindíg berakja elém a zsarukat és mindenhol ott vannak... -
bronco #8768 Én egy speed verseny rangsorát vezettem egy ideig Saleen-nel. Kb 1 napig lol
Bronco[HUN] néven játszottam. -
#8767 ez tetszik -
#8766 hát szvsz jó a mostani ahogy van...a versenyhez meg grat :) -
#8765 Énisénisénis :P
Egyébként volt egy verseny ahol első voltam a Ranglistán :P
-
#8764 acyd_x néven én nyomtam. 69. hely yeeeeeee -
#8763 hehe az én vagyok:) -
#8762 én 50 perc alatt megcsináltam -
#8761 Tudom hogy nem az az utolsó szint az a kérdés volt utolsó
A Ford Island nem csampion szintű mert mikor expert letttem ki írta hogy bemehetetk...
A 60 perces versenyt nem tom megcsinálni 60-alatt már 2x baxtam föl magam eccer 60'00'35-lett vagy mennyi a másodikra meg 60'00'86 -
pirosBoci #8760 ja bocs csak láttam ott lejjebb bocs mind1 akkor bocs -
#8759 Próbálkozz 780x150 körül... Amúgy mi van má' megint, minek új banner??? -
pirosBoci #8758
ez csak egy probálkozás... -
Gibor #8757 THX.... Amugy azért egykét versennyel megszedtem magam és már Lambo-val tépek, de azért az Enzo még jobb lenne :D -
bronco #8756 Nézd meg a Game Progress részben hány pontod van és milyen küldetésekért mennyit kapsz.
Ezután olyan dolgokat csinálj, hogy minél gyorsabban tudj sok pontot szerezni.
-
Gibor #8755 ÁÁ hogylehet olyan gyorsan Expert meg ilyesmi szintekre eljutni én órákat játszok de akkoris még csak Pro vok, pár legtöbször csak a szigetet fedezem fel....