107666
-
#9065 Hát az igaz amit leírtál, egyet kivéve, ami nagyon szúrja a szemem:
A GTO gondolom a Pontiacra gondoltál ami ugye General Motors,
A Mustang meg Ford, úgyhogy bár V8-V8 de azért van különbség.
Ha hallottál már élőben Ford V8-ast, és GM V8-ast (Chevy, Pontiac, Caddy)
akkor tudod miről beszélek.
Bocs, csak gondoltam szólok a tisztánlátás végett :D -
#9064 Nincs demó. -
#9063 csak pénzért lehet kipórbálni a demot? :( -
#9062 Nem. Mustang tuningolásánál választhatsz a sima Ford vagy a Saleen féle tuningolási lehetőség között. Ez utóbbival csak az a baj, hogy kategóriát ugrik az autó vele... -
#9061 ja a concept? -
#9060 Martin a ford boltba van egy olyan hogy Saleen Mustang... (de miért azt ne kérdezd :) -
#9059 UFF!!! ezt jól megfogalmaztam -
#9058 menny be a ford boltba ott fox eggyet látni :) -
#9057 mindneki irja h saleen mustang stb
én csak egy saleent lattam az s7est
vagy hülyevagyok? -
#9056 én is így vagyok ezzel -
#9055 miért annyira fontos az? ugyis tele lesz a topik vele, majd észre lehet venni :) én nem is foglalkozom vele :D -
Gabor12070 #9054 Ha valaki megtudja, hogy hanyadikán jelenik meg a TDU, az szóljon, előre is kössz! -
Dash #9053 Valaki leírná, hol mit kell átírni a grafika csökkentéséhez.( madarak kikapcsolása stb..) -
#9052 A lényeg lemeradt kontra NFS.
Az EA nem vette a fáradtságot a hangok korrekt elkészítésére. 3-4 autó ugyanazt a hangot használja. Elég illúzióromboló, hogy a 3literes V6-os 350Z hangja ugyanaz mint a 2.6l-es 6 hengeres duplaturbós Skyline-é. De ez még hagyján, "japán-japán", DE EZEKUTÁN MERIK EZT A HANGOT RÁSZABNI AZ ALFA BRERA-ra is...
És ez így van minden második autónál az NFS sorozatoknál. -
#9051 Az én Kawasaki Ninja-m már 1000 futott km fölött van. xD
A Mercedes CLS-em 650 km, és a Lotus Espiritem 800 km fölött :)
Nagy kedvencem még a Shelby500 és a Pagani Zonda, a világ legszebb 10 hengeres hangja az Övé.
A többi 20-30 autóm 100 km körül.
Tudom, hogy lejárt már a játék dícsérgetése, de egy fontos dolgot nem említettünk még kontra NFS.
Az Atari igenis vette a fáradtságot, hogy ne legyen 2 egyforma motorhang (kivéve persze ha ugyanaz a motor hajtja a kocsikat,pl.:GTO, Mustang) és hogy élvezetesek maradjanak ezek a hangok. Talán egyedül a Saleen Mustang és az Mclaren SLR hangja gyengécske, vagy nem tükrözi az igazit.
Csak, hogy idézzek SLR teszt TopGearXtra: "...mintha kereszteznénk egy Spitfire-t egy Messershcmidt-el.." :)
Nem tudom ki játszott Carbonnal előtte?! Sztem borzalmasan gagyi, hogy a 100 Le autó szétrázza üresben a kasztnit xDDD, vagy hogy ha 30-nál gyorsabban megyünk állandóan visít a gumi. Gagyi, nincs rá más szó.
Vagy a legmókásabb, ha rükvercből akarunk J-fordulót csinálni bármilyen autóval fejreállunk.
Valahogy úgy érzem az Atari nem, hogy trónt fog fosztani, de sokáig tartani is fogja azt...nagyon sokáig -
#9050 Tegnap belőttem végre a kormányt motorozáshoz is. Ennél a megoldásnál NINCS jobb. :D Naon komoly! Végre tetszik a motorozás is. -
#9049 Újság részletéről betudtok linkelni???Akkor nem kéne csak azért megvennem és elolvasni,mert itt is eltudnám olvasni ha kinagyítom :D :D :D -
#9048 jah értem...ezer bocsi a láma kérdésért :D
És hogy nem lvastam vissza -
DJ BP #9047 BETA te...
mellesleg általában a sajtó előbb kap mindent, ez a lényege -
#9046 #9038 -
#9045 egy láma kérdés: A játék Márciusban jelenik meg...akkor a GS hogyhogy játszott már vele? :O
Itt valami gáz van :S -
#9044 Az egy dolog, de az 576lap szar! Márcisuban jön és kész! Nem kell ezen tovább rágódni! -
#9043 NEm azér mondom de ezzelaz 576-tal a házigazdának nagyon basszátok a csőrét -
#9042 nem tudom , de a hozzámellákelt 576 "kiskönyvben" február 16 van kiírva.. -
razz #9041 ezeket eddig is tudtuk!! -
tmisi #9040 Trónfosztás??? Na végre... Már alig várjuk. -
#9039 Sziasztok.
MIvel énis nagyon várom a Test Drive megjelenését, és idáig csak valótlan megjelenéseket olvashattam minden fórumon, ezért utánna jártam egy kicsit a dolognak. Egy telefonomba került és kiderítettem hogy a SeVeN m kft lesz a forgalmazója. Az ügyintéző nagyon korrekt volt . Elmondta hogy tisztában vannak azzal hogy ez a jéték az NFS sorozat trónfosztásához fog vezetni, mivel ők is tesztelték a Bétát és le voltak döbbenve a minőségén. Azt is elmondta hogy képben vannak azzal kapcsolatban is hogy mennyire várjuk a megjelenését. Sorozatos levelekkel bombázzák az Atarit hogy küldjék már végre el azt az anyagot amivel elkezdhetik a forgalmazást, de ez idáig még nem kapták meg.
Az ügyintéző azt mondta hogy az ő tervezett megjelenési dátumuk MÁRCIUS!!!! Hogy azon belül az eleje vagy a vége már csak az Atari gyorsaságán múlik. Szóval srácok a lényeg az hogy a Februári megjelenést
azt hiszem elfelejthetjük,Szóval ennyit tudtam kideíteni,bárcsak ne lenne igazuk. Én is ugyan úgy várom mint ti, de ez van. -
#9038 Ők is a bétát tesztelték!
UI: a béta fórumban a moderátor megigérte, hogy utánna kérdez a hivatalos megjelenési dátumnak. Ha lesz vmi infó beírom ide... -
tmisi #9037 Na megjelent a Gamestart és abban van TDU teszt! Mondjuk a neten nem írják, de ha még nem jelent meg, akkor ők a bétát tesztelték? De akkor a tippfüzetbe miért van benne??? Bétához ilyet nem szokás írni... Meg akkor oda kellett volna írni, hogy bétateszt.
(Egy alternatív lehetőség: játék készen van, de azért is csak 1 hónap múlva kapják meg a játékosok, GS meg nyomulhat vele most, báázz.) -
#9035 A Mafia-nál és a GTA-knal szerintem nem a vezetés volt a lényeg, legalábbis maga a játék nem "autós" játék, tehát ezekhez kár hasonlítani. A Colin egy rally játék, TDU-ban nincs rally autó, úgyhogy ehhez is hülyeség hasonlítani.
Nekem személy szerint nagyon tetszik a TDU irányítása, nem hc szimulátor, de nem is olyan "padlógázon veszem be a kanyarokat" stílus. Nagyon jól eltalált szvsz.
Amúgy tegnap tök jót autókáztam a Caterham-emmel, furikáztam a még be nem járt területeket, már csak néhány kisebb út van hátra. :) -
#9034 Szerintem már 14 van...
Március eleje vagy közepe! ENNYI! Nem kell ezt tovább bonyolítani! -
razz #9033 feb 13 már nem él? -
#9032 Annyi elég hogy megsem közelíti a WR1-es fizikát?:D -
#9031 Hát itt még márc 2 szerepel:
http://www.uk.atari.com/index.php?pg=product&id=148
Eu-ban lesz a leghamarabb kiadva, az amerikaiak csak később kapják meg :D
-
#9030 és mafia? vagy gta?:D vagy esetleg colinok:)
de ha azok keveréke, az se baj.
toca racer drivnál csak jobb lehet:D -
#9029 hasonlítani semmihez.
Eleinte érdekes az irányítás
vannak különböző driving aidek: sport, hyper sport, driving aid, és off.
fizika hardcore módban logitech g25-tel már majdnem szimulátor
de egyébként is jobb mint a carboné vagy mószt vántidé.
ööö hirtelen ennyi :)
-
#9028 köszi. így kép alapján, nem rossz nem rgossz, de nem jáccanék vele, ha nem "reklámoznák" ennyire egyesek:D
nfs hp 2-re hasonlít leginkább, csak mai köntösbe... meg hát ugye ez nem nfs, hanem test drive:D
meg nem tuning a lényeg, hanem a győzelem, még normális, egzotikus kocsik vannak benne
fizika, stb kb mennyire jó? mihez lehet leginkább hasonlítani? -
#9027 Hát eddig is Március volt csak március 2-ről március 20-ra csúszott -
#9026 amugy hogy hogy március lett a megjelenés időpontja?
-
#9025 amúgy isteni a game csak azt sajnálom, h ha bekötöm a microsoft sidewinder kormányomat akkor kb 10fps el lassabb lesz a game :( h ezt javítani fogják-e azt nem tudom, de nagyon sajnálom.