107666
-
Speed King #8884 Ja és szerintem a murcielago kezelhetőbb mint az enzo,pl.nézzük meg az enzo indulását:azért mert hátsókerekes sokkal nehezebb vele elindulni,lassan kanyarodni mint a murcival.4wd rulez -
Speed King #8883 Szerintem nem ablakban fut neki hanem teljes képernyőn nemde??Options-Video-k ról állítsd át 85hz re a refresh rate-t! -
bronco #8882 Valóban ez csak a konrollerek közötti különbség de kezelhetőbbé teszi a nehezen kezelhető autókat.
-
bronco #8881 Az, hogy kanyarban gázadáskor, illetve kigyorsításkor, hogy viselkedik az autó az nagyon is a kezelhetőség témába tartozik és pedállal mindkettőt jóval finomabban lehet végrehajtani.
-
#8880 ...és, hogy jön ez ahhoz, hogy melyik autónak mennyire jó a kezelhetősége? -
bronco #8879 különösen Hardcore módban
-
bronco #8878 Ebben nem értünk egyet mert a kontrollertől nagyon is függ szerintem.
Például billentyűzettel elég nehéz fokozatosan gázt adva kijőnni egy kanyarból, míg pedállal könnyen megoldható és ez nagyon fontos egy erős RWD esetében. -
#8877 Én még arról sem hallottam, hogy egyáltalán be lehetne állítani, hogy ablakban fusson...hogy sikerült összehozni? -
#8876 Az kérlek pont, hogy nem szubjektív dolog. Bármivel is irányítod a játékot. Főleg mivel ebben a játékban nem játszik szerepet a driftelgetés... -
bronco #8875 Szűrd le a térképeden időfutamokra és ha jól tudom Champion szintű. -
bronco #8874 A kezelhetőség nagyon szubjektív, mert függ a kontrollertől/ügyességtől/stílustól, de valóban "kezes" az Enzo, én talán csak a Murc'-ot találom kezelhetőbbnek.
Viszon szerintem a legnagyobb élményt a Chrysler ME 4-12 vezetése nyújtja, azzal igazán érezni lehet a kezelhetetlen erőt, minden kanyar kihívás még alacsony sebességnél is. -
arti12 #8873 Valaki légyszi mondja már meg hol lehet beállítani azt a hülye Fullscreen-t. Már mindenhol néztem. -
#8872 ez a tantulus merre van? -
#8871 Ne is emlegesd azt a rohadt versenyt! A rohadt akadozás miatt azt az egy versenyt nem bírtam megcsinálni, a többi már mind megvolt... -
#8870 Legjobb gyorsulás: Saleen, legnagyobb végsebesség: Koenigsegg, legjobb kezelhetőség: Enzo -
bronco #8869 A Tantalus például egy kitűnő verseny a teszteléshez, hogy rájöhess melyik autó kezelhetősége fekszik a legjobban.
Az óra nem hazudik... :) -
#8868 A Murcit most próbáltam ki... Hát mit mondjak igen stabilabb olyan téren hogy a kanyarba nem kibasza a seggét hanem ki egyenesíti a kanyart és akkor már inkább bassza ki a seggét mert azt meg lehet fogni :) -
#8867 jó igen lehet de szerintem itt nincs olyan hogy igazán képzett murcis :) -
#8866 az egy hülyeség... -
#8865 Hali
Tudja valaki annak az oldalnak a címét,ahol kiválasztasz egy játék címet és összehasonlítja a gépedet a játék gépigényével,majd kiírja hogy menni fog e rajta?! -
bronco #8864 De ha a Murcival elszálltál, akkor rossz belegondolni mit csináltál a többivel hardcoron... :))) -
bronco #8863 Igen-igen, igazán képzett Murcist nem versz meg szerpentinen csak Murcival, vagy legfeljebb Enzoval ha szerencsés vagy... -
#8862 Akkor még nem játszottál hardcore módban :D Úgy szálltam a lambóval (amivel addig atomstabilan kanyarodtam), hogy öröm volt nézni :D -
#8861 meg lehet jókat driftelni hegyi részen :) -
#8860 hát nem tom nekem tökéletesen bejön az ENZO + lehet a McLaren (még nincs de majd lessz ja és max tuningon 425 rohangál) szvsz ha jól kezeled a kormányt + a féket + a gázt akkor hátsó kerék a nyerő én azzal simán haza verem a szar lambokat :) (még hegyi részeken is) -
bronco #8859 Igen a Murc' is nagyon jó, főleg lassabb pályákon (4WD). -
bronco #8858 A-kategóriában a szíved dönt. :)
Bár nem szeretem túlságosan a Ferrarikat, de nehéz lenne azt mondani, hogy nem a Ferrari Enzo a legjobb autó...
Speed versenyekre viszont a Saleen a leghatákonyabb. -
#8857 nekem volt saleen-em, murcim, gallardo-m és még vmi, meg a motor
azt tudom, hogy a lambo-k szinte mindig megfeleltek mindenhol, főleg a murci, iszonyat jol kanyarodott a többihez képest padlógázon is -
gabf1 #8856 Ha már az autóknál tartunk. A kategóriában mit ajánlotok? Mert a Saleen eszméletlenül megy, de csak autópályás egyenes szakaszokon jó, kanyarokban nagyon könnyen elszáll, alig tapad. -
bronco #8855 Igazán gyors pályán egy ügyesebb Maranellóst nem lehet megverni vele. -
bronco #8854 4WD = kiváló kanyarodás éleskanyarokban, hatékonyabb fék, stabilabb kigyorsítás
Szóval tökéletes a szerpentínen... -
#8853 nem jó a 4WD... az a jó ha minden kanyart kilincsel előre veszel xD -
DJ BP #8852 nekem egyenesekben is elég volt a Gallardo :) -
bronco #8851 C kategóriában talán a Lotus Exige a legjobb, de ha sok a hosszú egyenes akkor a Maranello.
Hegyi pályákra pedig a Gallardo Spyder mivel 4WD. -
#8850 nekem nincs McLaren-em :) sorry -
#8849 Köszi. -
#8848 Nem, mar elejen meg lehet venni. -
#8847 A játékban akkor válnak megvehetővé a jobb kategóriás autók hogyha megcsináltam minden versenyt az előző kategóriában? -
arti12 #8846 Valaki más? -
arti12 #8845 Nem ott már néztem! De azért köszi