107666
-
#9863 hmm.. A css a Counter Strike Source, de az elképzelhető hogy az a HDR nem valódi. -
#9861 Szerintem a második, de akkor mit kéne még teljesítenem ?? -
#9860 Vagy nem voltál még minden kereskedésben vagy pedig máshoz is kötött a motorvásárlás, amit még nem teljesítettél... -
#9859 Még valami tipp? -
#9858 nekem valahogy nem stimemel a játék kinézete, a sötét színek túl sötétek, a viágosak meg túl világosak. Árnyékban gyakorlatilag feketeség van, napon meg szinte fehér minden. Nem lehet valahol állítgatni a kontrasztot meg ilyesmit? Én csak a világosítást találtam meg!
Annyira rossz a kép, hogy a műszerfalt sem látom. Segítsen valaki!! -
#9857 NEM, ez HARDVER kérdése! HDR és élsimítás egyidejű alkalmazására csak az általam korábban leírt kártyatípusok képesek! Ha a "css"-ben (bár fingom sincs mi az) megy a kettő egyszerre, akkor abban nem valódi HDR-t alkalmaztak... -
#9856 De ez csak játékspecifikus, nem? Mert css-ben egyszerre megy mindkettő a 7800GTX-el.. -
#9855 Pedig már a Pontiacban is voltam. :(
A térképen már csak a motorkereskedések vannak halványan, többször is átnéztem az egészet! :( -
#9854 nekem nagyon tetszik a game !!! -
#9853 igen? hogyan? nekem nem megy az online profilom :S -
#9852 "INFÓKÉRT KATT IDE" szöveg mond-e neked valamit??? Mekkora betűkkel és milyen színnel kéne kiírni, hogy elolvasásra is kerüljön az a kibaszott szöveg??? -
#9851 Az a vicces, hogy jelenleg is mennek a szerverek, és működnek a bétával létrehozott online profilok is... -
#9850 ott van a gaméban :) halovánnyal van jelezve ha még nem voltál ott :D -
birka1001 #9849 nem tudok 1 térképet ami mutatja az összes kereskedést??
mee engem ebbe a játékba csak a motor érdekel! -
#9848 ja kihagytad lehet a pontiac boltot... azt én is kihagytam elösszőr :D -
DJ BP #9847 nem voltál még minden kereskedésben, hidd el -
#9846 Császtok!
Amikor motorkereskedésbe szeretnék menni, akkor azt írja ki, hogy először járjam végig az összes autókereskedést. Az lenne a problémám, hogy a térképen feltüntetett összes autókereskedésben voltam már és még mindíg nem enged motort venni! Mit kéne még tennem ?
Előre is köszi! -
#9845 Ha hiszed, ha nem - de így van. -
#9844 lelkiekben felkészülök és nekistartolok az 1 órás szigetet körbeölelő versenynek...
immár másodszor -
DJ BP #9843 hát ezaz... -
razz #9842 nem hnném hogy a 7xxx ek közül egyik se tudja a ketöt eccere -
#9841 a verzió szám nem stimmel, ez nem idő korlátos, ha béta lenne akkor online lehetne nyomni olyan értelemben hogy állandóan updatélni akarna és majd 1-2 hét mulva meg jön a fél gigás peccs na meg a RUF meg a LEXUS benne van a gammában legalábbis a cuccok ott vannak a könyvtárakban az open ben nem volt ott :D -
#9840 HDR effektet eddig is kellett, hogy tudjál kapcsolni. CSAKHOGY előtte az élsimítást ki kell lőnöd! Ugyanis a 6600-as kártya nem képes a két effekt egyidejű alkalmazására. Szóval vagy HDR vagy élsimítás.
(a két effekt egyidejű alkalmazására csak a 8XXX-es nV vagy X19XX-es ATI kártyák képesek egyelőre) -
#9839 Hátnemis full!
Amikor bejelenkezek a gamespy-ba online-be jáccani akkor is bétát ir ki! -
#9838 Ez a dolog nálam csak nVidia kártya esetében volt, amióta ATI-m lett, azóta soha nem volt ilyen "hülyén indulás". Elképzelhető, hogy ezt majd egy újabb nVidia driverben fogják orvosolni, nem biztos, hogy a játék hibája. -
#9837 Még mindig FAQ... -
csokiskex #9836 SZERINTEM KAMU AZ EGÉSZ,H EZ FULL!!!tuti vmi hack-elt béta fos!
nem csinálok snapshot-ot,de itt van pár dolog amit érdemes megnézni!
-Audi A6-os belső nézetben a sebességmérő kurvára szarul mér
-CLS Merci-nél a motorháztetős vagy milyen nézetnél a sebességmérő és a fordulatszámmérő fel van cserélve
-villódzik a kép
-fagy
-uninstallnál C:\ helló-szia ...
-Szerinted ki adnak 1 játékot úgy,h működjön a BÉTA-kulcsal???lol
-még a verziószám is stimmel
SZÓVAL EZT BESZOPTUK!!! -
#9835 Nos kipróbáltam teljes játékot!
Ami meglepetést okozott:
- Kicsivel gyorsabb lett a játék az open betahoz képest*
- HDR effektet már a 6600 GT-men be tudtam kapcsolni(bár úgy lassú)
- Elfogadja a játék az open beta cd kulcsát
Ami továbbra is hiba maradt :
- Újra előjött az a grafikai bug nálam is(#9830)
* Bár kifejezetten azért telepítettem fel egy külön Windows XP rendszert, hogy a játékban minnél több legyen az FPS. Kérdés, hogy megéri-e netre csatlakoztatni. Fog-e menni az open beta kulcsával? -
#9834 na kipróbáltam a mercedes-es bugot. még mindíg meg van fordulva a fordulatszámmérő meg a km/h tehát a km órán megy a fordulatszámmérés a fordulatszámmérőn meg a km/h nézzétek meg fel van cserélve. betaban is felvolt :) CLS 55 AMG tipus. -
#9833 ALT+TAB bal kilépsz a játékbol majd vissza.... betanal is ugyanezek a hibák voltak. ha ez tényleg a full (aminek sztem nagyon kicsi az esélye) remélem nagyon hamar megkapjuk a fél gigás patch-t :D -
#9832 Van arról térkép, hogy melyik márkának merre van tuning műhelye? -
#9831 Egyet már megcsináltam. Az hozott is rendesen (80e+40e) Egy Ferrarit kellett leszállítanom. Többit még keresem. -
bcrics #9830
játékban 1 nagy fekete tér fogad,rohadtul hiányoznak az emberek végtagjai!!
ez igen
vkinek csinált hasonlót?
7600gt-m van -
#9829 Nektek nem működik forditva a G-meter? mikor gyorsulok akkor előre megy a "mutató" amikor fékezek akkor meg hátra de a kanyarodásnál jó irányba leng ki a jobbra kanyarodok akkor balra megy értelem szerűen ez fordítva... nektek? -
#9828 Smuge,nem értesz hozzá,ilyen hozzászólást kár is beírnod
Bulba-Köszöntem,és igen,eredetim LESZ -
#9827 bocs elirtam jó fijú :D -
#9826 Na egy kis bug a sok OFF után!!! Én fijú vagyok
-
#9825 Hmmm... tényleg?
"A Warez ebben a topicban is tiltott!" -
#9824 Be kell pipálni, de csak akkor ha eredeti, mert különben nem enged aktiválni... :) -
gabesz012 #9823 Pedig kár volt visszatölteni. :) Ebben nem nehéz sok pénzt keresni, az autószállítós küldetések sokat fizetnek (perfectre megcsinálva 135 ezer körül), és már a játék elejétől elérhető az összes. Persze meg kell őket keresni. :)