107666
-
#11080 ha kicsit visszaolvasnál akkor tudnád miről is van szó fiam. ha megveszi vki és ilyen az nagy szopás ugye fiam? na irány a legó és estig 1 szavadat se... :) -
#11079 Mer milesz?
Te meg szerintem tanuld meg értelmezni a mondatokat, és aztán írj be a fórumba... -
#11078 Meg ha veszel új kocsit és már nincs több helyed a garázsban, akkor automatikusan felajánlja, hogy add el vmelyik verdádat. -
bucsher #11077 Nagy fasságot írtál, úgyhogy te csak ne épeszűzzél. -
#11076 OK! ;)
A bétákban nem volt ilyen jellegű hiba... Ha tudod, próbáljad ki másik VGA driverrel is :) Naon friss az a kari, még küzd az NVIDIA a driverével :D -
#11075 Bent a házban el tudod adni... -
raymond01 #11074 sztem biztos vhol az optionsba!
a kocsit el lehet adni a játékban, ha igen hol? -
#11073 Abban tudnátok segíteni, hogy be lehet-e állítani valahol a zoomolást a térképre?
Valamiért az egérgörgővel nem csinál semmit.
Át lehet állítani szerintetek?
-
#11072 Te meg kinek szólsz be kisfiam? Nem is neked írtam, meg kinek képzeled te magadat h véleményt alkoss rólam?!! Amióta volt a bétateszt, azóta határoztam el h megveszem, szal jobblenne ha visszafognád magad az ehhez hasonló épeszű beszólásaiddal együtt! -
bucsher #11071 van pofád letölteni és még reklamálni is. nem vagy semmi apám. -
DJ BP #11070 sztem tuti lesz egy nagy patch, különben az egész BETA-zásnak mi volt a haszna? -
#11069 ócsak = ócska -
#11068 Na jól elvetted a kedvemet. Ez egyszerűen hihetetlen! Van pofájuk ilyen ócsak állapotban piacra dobni, és még pénzt is kérnek érte?!! Hát megvan a véleményem. Egyre kisebb kedvem van a vételhez... -
#11067 Azért ennyire ne legyünk amatörök, nem ma kezdtem! Csak ebben a sorrendeben lehet végighaladni, versenynél nem látszanak az autók és semmire sem reagál hiába választom ki a start vagy bármi mást! -
#11066 Hi allz!
Érdekes hogy itt sokan full konfiggal nyomják és mégis nem olyan fullos...
Nekem egy fos amd-m van 2.01 Ghz Ati Radeon x700xt 1 G ram...
És fullosan szalad 1024x768-ban high részletességgel meg 2x anti al-al.
Isszonyat komoly gamma!
Én sajna lecsúsztam a bétákról...de ha kijön az eredeti azt megveszem!
-
Soneji #11065 "az only the last will win" nevű versenyt egy nissan Z típusú autóval nyertem meg. nem volt egyszerű mondhatom a néhány "D" kategóriás ellen. kész, ahogyan lesodródásból előznek, meg simán mozdíthatatlanok az ai-k. amit végkép nem értek, hogy a Lamborginiben meg van kuplung auto-kuplung módban, sebességváltás meg csak föl-le van. ráfér még patch a játékra. -
#11064 Borulsz?! -
#11063 Ja bocsi, még alszom... Hát ez szívás! Ezek szerint a verseny nem indul el! -
#11062 A játék elején a kötelező "vonal":
reptér -> autókölcsönzés -> házvásárlás -> autóvásárlás -> verseny
ettől nem tudsz eltérni! Te hol tartasz ? -
WhiteShark #11061 Sziasztok!
Ahogy olvasom, egy csomó embernek gondja van a játékkal.
Nálam tökéletesen megy, mindenféle bug, fagyás egyéb hiba nélkül.
Gyors és stabil, pedig nem mai a gépem.
Amúgy szerintem sokkal jobb az NFS-eknél. -
Szabi1991 #11060 délután lesz mustang GT-R em :))
thx -
#11059 na kipróbáltam egy logitech force-os kormánnyal, kicsit furcsa volt évek után újra kormánnyal tolni, de jópár helyzetben könnyebb mint klavival. nem szállok el a francba. kivéve mikor olyan a pálya, hogy kisebb-nagyobb ugratók vannak, és a levegőbe mintha a force elmozdítaná a korményt, és ahogy leérkezek a földre, egyből borulok, mivel nem tudom megfogni a kocsit:(
de amúgy frankó -
Soneji #11058 köszönöm a választ!
az egyik profilban én is adtam meg gamespy adatokat és ugyanezt produkálja. -
dashed_ #11057 tobbet mostmar nem szemetelek de most lett tele a ...hocipom:P a berelt autoval nem tudok eljutni a celig mert par mpnkent megall ez a .... ,az.
en azt ajanlom senki ne fizessen ezert.. ez tipikus az a game amikor a keszitok megerdemlik hogy senki ne vegye meg a jatekukat. -
dashed_ #11056 amugy azis erdekes hogy a cloneosbol megmarad egy online profilom amivel nem tudtam ugye online jatszani.. namost amit atari oldalarol szedtem le az csak ezzel az accal latja a szervert ,amit most csinalok uj accot azzal aszondja a szerver kapcsolodaskor hogy faild..:) szep kis 1 gigas patch kell majd ehhez a gamehez Muha -
dashed_ #11055 Extended Download Service -t nyugodtan kitorolheted es meguszol 4 dollart.. de igy csak 30 napig szedheted le a jatekot.. ami szntem boven eleg -
dashed_ #11054 Online Letoltos, Kulcs kapos -
Soneji #11053 mennyiért lehet megvenni, és milyen módon? -
Soneji #11052 továbbá az auto-kuplung kapcsoló teljesen ki is iktatja a kuplungot, nem csak a váltásokkor nyomja automatikusan. még így is jó egyébként, hogy legalább újítottak.
külön tetszik egyébként, hogy a járdaszegélynek hajtani már nem épp csak egy kis döccenő. bár nagyon hiányolom a saját és a versenytársak autóinak törhetőségét. egyébként lehet kezdeni valamit azokkal akikkel csak úgy összefutok? -
dashed_ #11051 azert beirom hogy a verzioszam ugyanaz 1.45a .. de ez talan meg bugosabb mint a full ha iet lehet:D mert van hogy lepkednek a menuben vagy vezetnek de , ez kb 10 mpkent megall egy 4-5 masodpercre mintha csontra fagyott volna a rendszser aztan elidul:) jupi .. ezert adtam ki penzt :) (megjegyzem semmi nincs huzva) ,szal aki fontolgatja hogy megveszi az varjon meg egy picit:) vagy talan meg se vegye... -
#11050 csáo valaki meg tudná mondani hogy hol találom az olasz kocsiknak a tuningolo mühelyét?????köszii -
Soneji #11049 na de várj. ami meg full automata abban meg hogyan van kuplung? -
dashed_ #11048 kozben latom hogy mar masnak is van vegleges verzioja..sry.. csak hazaestem elolvastam naggyabol a rengeteg kommentet de ezen atsiklottam veletlenul -
Soneji #11047 aki nem hiszi mert fikázni akar, az úgysem fogja
köszönöm a választ Wander -
dashed_ #11046 oooooookéé -
#11045 Jaj de jó:) Rögtön nézd meg van e új kocsi benne!Meg képeket is rakjál már fel!Meg írjál róla mien!
OK?
TY
-
dashed_ #11044 nekem 10 perc es lentvan az atari oldalrol a vegleges verzio.. en szntem tuti hogy a clone-os is a vegleges de azert majd beirom hogy mi a verzio szama es hogy bugzik e .. csakhogy ne talalgassatok tovabb:) -
Dodo55 #11043 Hú ez a töröl mindent a C: gyökérből durva, de most vettem csak észre, hogy tényleg.
Szerencsére a védett fájlokat nem törölte.
Egyéb helyről is töröl? -
np #11042 Sziasztok. Nem tudja valaki az hogy,lehet mikor ma este játszottam elkapott egy rendőr de nem kellett neki büntetést fizetnem. -
#11041 amelyik verdában igazábol sincsen sebválto, csak bajuszkapcsoloval kapcsolhato manuálisan a cucc. nincs 1-6-ig sebesség csak shift up meg down :) trükkös, elöször én is szoptam vele mire rájöttem. ilyen némely ferrari, aston, lambo, meg még néhány felsökategoriás ocskavas :)