107666
-
Vlala #11160 Nekem ilyet nem csinált. Viszont ruhaboltba nem tudok elmenni, mert kidob a francba, de ez legyen a legnagyobb baja...
Pepsi Twist: Ez gyönyörű, full respect
(Legyen már vége a munkaidőmnek, és hadd rohanjak haza játszani! :) ) -
#11159 Na végre teljes a gyüjtemény :) (többi kép a galáriámban)
-
bucsher #11158 Én azt sajnálom, hogy a ferdén jobbra/ferdén balra nyilat nem mondja be a navis csaj, így hud nélkül használhatatlan az egész, pedig kikapcsolnám :( -
dashed_ #11157 vicc ez az egesz mar:) hihetetlen hogy igy kimernek adni vmit -
#11156 ez a jelenség nálam is -
#11155 ITT lehet olvasni a letölthető verzióval kapcsolatos problémáról!
EZ meg egy videó a hibajelenségről! -
Laserdance #11154 Hát igen. Engem is megfogott a varázsa, de a korábbi konfigon élvezhetetlen, a laptop meg nem tudom, mennyivel számít jobb confignak. -
#11153 Biztos -
kicsirobi #11152 Kíváncsi vagyok,hogy a végleges verzió rá fog-e férni 1 DVD-re. -
bucsher #11151 Megpróbálni mindenképpen érdemes. Szerintem. Nagyon jó a játék. -
#11150 Szerintem is Nagyon jó a játék! Nálam csak annyi a gond hogy néha csak a 2. indításra lesz textúrahibamentes! De akkor viszont Nagyon jó! Nekem is Pont ilyen gépem van csak 7600 GT-vel és tényleg, nálam is símán megy ilyen felbontásba amit leírtál! -
Laserdance #11149 Egy 2GHz-es Amd Turion laptop x1600-as videokártyával jobb lehet, vagy nem is érdemes megpróbálni? -
tmisi #11148 Szerintem a proci az igazán kevés, mert jobb vga-t ehhez a cpu-hoz bűn betenni. Mondhatnám azt is, CPU limites a rendszer. :S -
#11147 Vazze ez a gamma kurva jó gyerekek :D (állat) Reggel óta 225 új üzenet vazze :S -
Vlala #11146 Végre ki tudtam próbálni. Egyszerűen a lélegzetem elállt, ezt nagyon eltalálták! Igaz, még csak két versenyt nyomtam le, de már 200 mérföld van az autóban. :)
fav + a köbön. :) -
bucsher #11145 A RAM elég! A többi sajnos sovány :\ -
#11144 Szar az egész jatek sajna :(
Remélem javitják.
Valaki azt írja konfig föggő a dolog! -
Laserdance #11143 Helló!
Nekem egy Amd Sempron 2200+ van, 1,5GB ram, Ati 9600XT. Sajnos elég rendesen akadozik. Mi lehet a kevés? Köszi. -
#11142 Na amíg a srác nem frissíti az éjszakai módot, addig is beleraktam a .zip-be a HDRI-re átnevezett fájlt is, így most már HDR használata mellett is besötétedik, igaz HDR-rel fényesebb lesz az éjszaka, mint nélküle.
KATT IDE
(csak egyszerűen felül kell írni a .zipben található fájlokkal az eredetieket - előtte az eredeti 3 fájlról biztonsági másolat készítése ajánlott) -
#11141 Nekem ne legyen konfig fuggo egy jatek ha a rendszerkovetelmenynek megfelelek.Persze itt az eredetire gondoltam.Oldjak meg a fejlesztok ha mar egyszer fizetek erte. -
bucsher #11140 Ha nem, hát nem, meggyőztél! -
#11139 egyáltalán nem... -
#11138 Ja, csakhogy itt arról van szó, hogy van, akinek a béta úgymond tökéletesen futott, a végleges meg ezerrel bugzik. :( -
bucsher #11137 bétával is sok baja volt sok embernek (texturahibák, hanghiba, akadások), nekem meg hibátlanul futott. konfigfüggő. -
#11136 Itt a fórumon se megy senkinek rendesen a letölthető verzió! Ezek szerint vmit nagyon elrontottak és hiába 1.45 verziószámmal fut, mégis már build lehet... -
#11135 Elvileg ugyanaz a 2, legalábbis a német dobozos kiadásokat alapul véve. A letölthető verzió érdekes bugokat produkál, gyakorlatilag játszhatatlan, de lehet, hogy csak az Atari fórumán ennyire lámák az arcok. -
Streetwarrior #11134 Én ezt most nem értem.A véglegesnek ugyanaz lesz a verziószáma,mint a 1.45a-as wareznak?Mennyiben különbözik?
Nekem nagyon bejön ez a játék.Csak belövöm a DFP-met és felkaparom az aszfaltot.Tökéletesen kihasználja a 900 fokot(folyamatosan driftelek a városban).A force feedback az egyik legjobb,amit gammában tapasztaltam.Nem egy szimulátor,de kellemes.
A grafika nagyon király és bárki bármit mond nem nagy a gépigénye.Nekem egy Athlon 64 3500+(S939),1 Gb Ram(Dual DDR 400),tuning Gainward 7600 GS és 1024x768-ban 4x AA és High-on tolom mindennemű akadást mellőzve.
A hangok majdnemhogy tökéletesek,ahogy egy V8-as vagy egy Ferrari felbőg a legkisebb gázadásra is abba beleborzong az ember.
Tetszik,hogy teljes a szabadság.Az egész szigetet bejárhatom és nagyon jó a versenyek felépítése is.
Lehet,hogy valaki szerint ez a játék bugos,de én állítom több hibával találkoztam a Most Wantedben vagy a Carbonban.És ezzel élvezem a játékot,utoljára '97-ben a Carmageddonnal játszottam ennyit.
Kevés játékot veszek meg eredetiben,mert sokat nem tartok arra érdemesnek.De ezt tuti meg fogom... -
tmisi #11133 Milyen jó egyeseknek, nekem amúgy az 256k-val 35 óra lenne. Persze hozzáteszem, hogy mivel én dolgozok, öcsém suliban van, ezért nem sokat megy a gép hétköznap, szal az 4-5 nap minimum. Aztán meg majd kiderül, hogy nem is indul be, mert xy problem. Biztos jó game, de én nem vagyok telhetetlen. -
#11132 Keményen izzik az Atari fórumán a levegő, a letölthető verziónak súlyos problémái vannak, ami nem volt benne sem a bétában, sem a... -
#11131 Most már megvárom a végleges verziót nem pöcsölök ezzel a vacakkal.
Driver-t meg ne hangsúlyozd állandóan mert kiforrt verzió a 97.92, többi TDU verzióval mint már írtam no problem!
-
#11130 Húú!
Köszönöm szépen!
-
#11129 Vol, egy térképpel egybekötve, hogy hol vannak a szalonok, meg tuner helyek. Ez volt az, de sajnos most nem jön be az oldal... -
#11128 Nem akarok hülyeséget írni...de úgy emlékszem volt valahol egy olyan kép/lista ahol az autók árai voltak feltüntetve.
Ezt hol találom meg? -
#11127 Ezen kár vitatkozni :) az erdményt a program+driver adja! Egy "program/driver hiba" másik driverrel nem biztos hogy előjön ;) -
#11126 FAQ -
Luis Nazario #11125 s
-
Luis Nazario #11124 Leszedheted misi...nekem is 3 óra alatt jött le,de ha neked lasabb akkor is megéri.... -
tmisi #11123 Vannak még mázlisták :). Mondjuk ha nekem is olyan netem lenne, hogy < 3 óra alatt lejön, talán megérne egy próbát. De én így inkább a tutira hajtok. -
Luis Nazario #11122 Éjszakai modod ,hol tudok leszedni? -
Soneji #11121 én nem szenvedtem. most meg hasítok.