107666
-
#11677 Hy!
Véletlenül nem nevezted át a Dokumentumok-ban lévő profil neved? Nekem akkor volt ilyen. Nézd meg hátha segít!
Bye! -
#11676 Már a pro szinten voltam, amikor ki kellett lépnem a játékból. Amikor újra el akartam indítani, nem olvasta a mentésemet. Erre gondoltam... -
#11675 jaja:))) annyit ütköztem, meg kilöktek, hogy az nem igaz:))) -
#11674 off
Vazze az a kép a profilodban nagyon ottvan ... :D :D :D
on -
#11673 jön szembe, vagy elmegy melletted és villogsz rá, majd entert nyomsz :) -
#11672 Onlineben van AI jatekos? Offlineben lehetseges. -
InfiniteReality #11671 Rátenyerelsz az enterre amikor egy AI jön Veled szemben és Rádvillog a reflektorával. -
#11670 AI-t kihívni? Ez nekem új, azt, hogy lehet?
(...látom azért nem csak tinik járnak a topikba...:D) -
#11669 sehol, majd idővel lesz.. RUF :P -
Skyline #11668 Skacok hun van ebbe a porse?:) -
#11667 akkor nem lett túl jó az átlagsebességed... ;) -
#11666 A letöltős verzió a fizetésnél jelenleg ezt írja ki:
"We're Sorry.
You have encountered a product restriction problem. One or more of the items you've selected has been excluded from being purchased in your region.
If you still wish to purchase this item, please contact the software manufacturer to obtain purchase details." -
#11665 Milyen mentes? -
#11664 Nembaj. Akkor várunk. Úgyis buli lesz, utána meg szesz. Részegen még úgysem rendeltem game-t. -
#11663 Szóval így néz ki, amikor indul a game:
[IMG][/IMG]
Találkozott már valaki ilyennel? -
#11662 ezek mind szép jo játékok voltak :) A garázsban a polcon ott figyel 2 régi XT kökemény 16 szinü EGA monitorokkal, genius egerekkel-bill-el darabjában 2x20mega vinyoval :DD ezek a játékok mind rajtuk vannak és mindegyik tökéletesen müködik :D csak be kell dugni és indul a DOS a Norton commanderrel, tele vannak ilyen régi játékokkal. az egyiket fel akarom ajánlani a sztech muzeumnak majd ha lesz egy kis affinitásom hozzá :) -
#11661 Mára igérték hogy visszarakják :) (Ez késő délután/estét jelent) -
#11659 Segítsetek! Miért nem tudom elérni a mentésemet? Játék indításnál szürke a Continue Game. Mit lehet ilyenkor tenni? -
#11657 kicsit mintha a kapkodás jeleit venném észre az atari-nál. kiadják a játékot félig béta verzióba, hogy majd patch révén jön a javítás...
kocsik hiányoznak, amit majd patch révén aktiválni kell...
aztán a letölthető verzió hibás, amit majd javítanak
remélem az eredeti cd-key-ekkel nem lesz gond... -
#11656 Azt leszámítva, hogy ez előrendelés, plusz csak az USA-ban jó, egészen használható lenne. :(
Az a verzió lett volna jó, hogy bankkártya, kifizet, és azonnal tölt. Csak a hibás kiadás miatt azt visszavonták. -
Tomy Lee #11655 Megrendeltem,nem bírtam magammal:)
Kiváncsi vagyok rá!Remélem rendben van a game. -
#11654 Nekem 5000-re van belőve, de ha mondjuk egy TT-t verek el a gallardommal, akkor jóval kevesebbet kapok csak. -
#11653 vettem egy saleen-t, és gondoltam, úgyis szokni kell az írányítását. hát nem semmi, szinte csak 6.-ba szabad menni, mert kipörgeti a kereket mint állat:). de szerencsére kiválasztottam azt a 190 km körüli versenyt, amit 50 perc alatt sikerült is megcsinálmom...
kezem már majd le szakadt a végére, szemeim is már nehezen bírták a folyamatos 300-400 km/h-s tempót :) -
InfiniteReality #11652 Játék menüjében OPTIONS/GAME SETTINGS/STAKE menüben meg kell adni mekkora összeget teszel fel a versenyre. Ha vesztesz, ennyit vesztesz, ha nyers, ezt az összeget kapod. Ezután érdemes kihívogatni az AI játékosokat:) -
#11651 1. Lehet eredetivel (és itt felhívnám a figyelmedet a FAQ-ra)
2. Vhol az options menüben ezt be tudod állítani max 10.000-ig -
#11650 Fent van!
Itten. -
#11649 Azt akarom kérdezni Interneten lehet nyomni és ha lehet akkor hogy mert még nem jöttem rá!!
És erre a kérdésem még mindig nemkaptam választ!(Bár lehet szarul fogalmazok)
Mikor kihivok szabad kóborlásba egy riválist bejön a térkép kiválasztom a célt!És akkor hogy kell beállitani hogy mennyibe fogadjunk mert ha nyerek kapok 0$-t ha veszítek akkor veszitek 0$-t!Na tehát hogy kell beállitani hogy meekkora összegbe fogadjunk????
-
#11648 Vháááááááááá!
Mikor tolják már fel a netre :( -
#11647 OFFICIAL GUMBALL CLUB
Ilyenbe gondolkozok én is csak motorokkal:)
-
#11646 Megkatam, köszönöm. -
#11645 Hy!
Elküldtem a mentést!
Bye! -
#11644 Azt tudom hoyg hol vannak a szalonok mind3 motort csak nincs még engedélyezve, ezért kéne a mentés. -
#11643 A HT1080Z-t kihagytad papu :)
Tudod ez volt az ugynevezett "iskolagép" beépített magnyitofónnyal meg monitorral.Azt tudtátok, hogy a Primo-t egy TSZ gyártotta és a tápot külön 8500 forintért kelett megvenni??Ez akkor kb. 1.5 - 2 havi fizu volt.VAgy több... -
#11642 OFF: Nem csoda :) A Test drive nagyon nagy szám volt C64-en ;) Kb akkora mint most a Test Drive Unlimited PC-n :D -
DJ BP #11641 fél óra alatt simán fel lehet kutatni a szalonokat... -
#11640 Valaki nem tudna adni mailbe (capafogxy(kukac)gmail.com) vagy valahogy egy olyan mentést adni ahol már lehet motorozni? -
#11639 Hykao bazzeg :) Megnézegettem ezt az oldalt. Hááát... Kész is lettem. Ennyi szép emléket egyszerre régen láttam.
Bocs az offért. -
#11638 Attya ég! Csak megnéztem a képeket és beugrott a C64 táp szaga amikor már orák óta égette a port. Bazzeg... -
tibiszabo #11637 Halli!
nem tudjátok lesz hozzá magyarositás??? -
#11636 Hy all!
Senki nem tudja hogy lehet kikapcsolni az árnyékot? Már azokat az INI fájl-okat betettem de nem sokkal lett jobb. Remélem tud valaki segíteni.
Előre is köszönöm!