107666
-
#11759 Te nagyon el vagy szállva magadtól hallod... -
Soneji #11758 szívesen segítek ha megembereled magad, és képes vagy szépen kérni. nem ez az egyetlen dolog amit hiányolok a faqból.
(a faqot az itt felmerülő kérdésekből kellene bővíteni? mekkora baromság! hova gondolok!) -
#11757 te meg idióta. Ha mindent be kéne írnom akkor minimum 100pont lenne.
hogy kell házat venni, hogy kell autót venni, hol van a medencés ház, milyen színű a nem medencés ház, miért nem tudok felnit venni, miért nincs neon stb stb
Ha nem tetszik a FAQ, csinálj jobbat. Írj bele több kérdést-választ, akkor majd beszélhetünk!
Egyenlőre többet tettem a topicért mint te... -
Szabi1991 #11756 kb. 50% -
#11755 teljesmértékü programozoi tudást és szakmai felsőfoku angol nyelvvizsgát kiván hogy ilyen faszságokat beállithasson az ember az OPTIONS menüben vazzeee -
Soneji #11754 te meg paraszt. ha te nem lennél lusta beírni, nem kéne itt kérdezgetni. -
#11753 úgy hogy visszaolvasol. Ma lett leírva
Bazzeg nem fogok olyanokat beírni a FAQ-ba, hogy hogy lehet Stake-t állítani, meg hogy hogyan lehet a mérföldet átállítani kilométerre. Ilyeneket, ha átnézitek a menüt, akkor egyből meg lehetene találni.
Lustááák vagytok pöcsök!
Tisztelet a kivételnek! -
#11752 Ügyesen... -
#11751 Én nem tudok tétet állítani. Hogy kell? -
#11750 nagyon jol le lehet huzni a pancsereket :DDD -
#11749 Ki lehet hívni. menni kell mögötte, nyomni kell egy ENTER-t, ez azt eredményezi hogy villogsz rá. Ekkor előjön egy panel, hogy mennyi a tét, és hogy elfogadja-e az AI vagy nem a versenyt! -
#11748 Cicaaa, olvasd már el a kommentet: "Ezek nem az én képeim"
Látod?
#11731 -> Ezen nincs HDR...
#11742 AF-et driverből állítom -
Soneji #11747 de most akkor ki lehet hívni az ai-t is? hogyan? beszél itt mindenki baromságokat aztán meg nem válaszol -
#11746 ja, kb igy néz ki a game, de sland-nek igaza van, hdr+AA verhetetlen :PP -
bucsher #11745 vagy csak én vagyok már álmos azért látok mindent elmosódottnak :) -
denniseb #11744 Nemtudom, de nekem úgy tűnik javul a kép, ha a driverben pl 16xAF -re rakom (x1950Pro). -
bucsher #11743 ez hogy lenne már hdr off -
Soneji #11742 az anisotropic filtering alapból megy a játékban? -
denniseb #11741 El kell, hogy keserítselek de kb. ilyen max. grafon ;)
Szerintem nagyon is helyén van. -
#11740 1280x1024 4xAA 16xAF HDR OFF @75Hz HIGH details, egyszóval a lehető legmagasabb beállítás amit a monitorom enged.
30-70FPS, decemberi driverrel
Konfig az aláírásban... -
Soneji #11739 miről beszélsz te? lada? menjél te oda!
zsiguli! -
#11738 Ezek nem az én képeim:
Kawa :P
Hát megbántam, hogy nem SAPPHIRE RADEON X1950XT-t vettem... Az egy árban van a GAINWARD 7950GT-mmel, és tudja a HDR+AA-t, amivel szerintem sokkal szebb a játék.
Egyedül a HDR ratyi, mert nem élesek a vonalak, egyedül az AA nem olyan szép színes, a kettő együtt meg isteni szép :P -
#11737 Miért kellene ehhez NASA gép? Szerintem nem valami nagy szám a grafika, remélem nem maximális beállításon készültek a képen. Amúgy lehet maximális grafikán tolni gyengébb gépen is, mert a képek alapján nem tudod meg, hogy hány fps-el döcög a játék :) -
#11736 ok, thx; csak még venni kell egyet:) -
csgj #11735 milyen NASA-s géped van, hogy ilyen durva beállításokkal tolod? -
#11734 Espanol :P -
#11733 Te, a képen lévő szövegek alapján, ez milyen nyelv? :P Mert nem hiszem, hogy angol volna. -
#11732 Digital Download helyzetjelentés:"...Our goal is to bring the download to everyone as soon as possible. Two out of the three tests we ran we were successful and we are re-running the third (we think it was just an internal network problem). If that test passes then we will be making the download live today..."
Alakul ez;)
Forrás: TDU PC Digital Download News -
Ijj de szar képek -
zoolee #11730 öö...
MOst, hogy így nézem, már meg jelent???
(Sry 1 hétig nem volt netem...) -
#11729 és az is 1 lada :D amúgy örülj neki ,mert még sok van vissza :) -
Soneji #11728 nekem meg még csak egy autóm van. -
#11727 használj keresőt v böngéssz az options-ban. nem hiszem el h ennyire bonyolult... -
#11726 olvass vissza!
köszi! -
denniseb #11725 Sziasztok
Lamborghini Countach-al találkozott már valaki a játékban? Képet láttam már róla régebben, de nemtudom a pc-s verzióból való-e.
Egyébként nagyon zsír játék lett! -
Andrixz #11724 be lehet valahol állítani, hogy a játék km/h-ban mérje a sebességet? ha igen hol?? köszi a választ. -
zoolee #11723 A challenger mikor lesz elérhető??? -
#11722 Ennyi idő alatt a lambóval is meg lehet csinálni ;) :P -
#11721 Kawa Ninjával simmán lehet verni őket 50perc alatt
egy kicsit azért keveslem a 200rugót érte-mondjuk 200dodó 1kmért -
Vlala #11720 Igen, pontosan ugyanez a szitu, amit Alfist-GTV6 leírt.