107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Tomy Lee
    Huhh újra vagyok hálistennek,nem volt netem 2 napig itt kinnt(wireless net fuck,alig várom az otthoni netem).
    Most viszont van és szabad is vagyok 2 napig,yes.Úgyhogy le nem ránthat senki sem a TDU-ról:)
    1 klubba beférkőznék ha lehet valaki invitáljon be légyszi,thx.
  • Mike at home
    pár hónapja megvettem a R6-Vegast
    el sem indult
    most, az 1.04-gyel már szépen fut
    ergo várok pár hónapot a TDU-val is, és akkor már nekem is jó lesz :)

[optinmista]
  • Mike at home
    tft-hez már nem kell
  • np
    Nálam nem jó a banner másnál se. Térképet akartam megnézni.
  • InfiniteReality
    Izé úgyértem hétfő reggel, tehát már ma...
  • InfiniteReality
    Holnap reggel 8-tól 9-ig online leszek. Ha valaki ráér jöjjön már 8 és 8.10 között a rejtett szigetre. Kellene pár friend:)
  • hykao #15701
    Azért írtam, hogy nemigen javaslom, mert egyéb játékoknál problémát okozhat. (kifagy, nem indul stb. - volt ilyen dögivel...) Illetve már jóideje mindkét nagy videokártya gyártó driverében be van építve "frissítési frekvenciák felülírása" funkció...
  • hykao #15700
    Meglehet mindet, csak nem mindegy milyen autóval...
  • rage
    Refreshlock megoldja ezt könnyen.
    Az jó kis program, még installálni sem kell.
  • hykao #15698
    Mi az, hogy olyan nincs? Milyen monitorod van? :O
    ...és akkor mi van, ha eddig nem kellett??? Mindig van egy első alkalom, nemde? :)

Vagy driverből beállítod, hogy ráerőltesse minden alkalmazásra a 75Hz-et vagy felrakod a monitor driverét vagy - bár ezt ajánlom legkevésbé - fölraksz egy frissítás fixáló programot...

Milyen kártyád van? ATI vagy nV?
  • rotator
    Lehet, hogy én vagyok béna, de néhány stoppos küldit mintha nemigen lehetne perfectre megcsinálni autóval... :S
  • TPG
    Azt nagyon sajnálnám ha a polcon maradna végleg a cucc. Másrészt meg ezek olyan problémák amik nem csak nálam jelentkeznek, a teljesítménnyel általában az nV karikon problémák vannak, a mentések is sokaknak rendszeresen elszállnak (nem véletlen van erre már unofficial áthidaló tool gyártva) és a balansz problémával is összetalálkoztam már a google-el való kereséseim során. Szóval ha ezt simán így hagyják akkor kegyetlen vastag a bőr a képükön.
  • Lyan Kyj
    rájöttem, a rengeteg idegesítő dolog mellett miért nem bírom abbahagyni, mégpedig a hatalmas térkép és a vezetési élmény miatt. Plusz mindig is maximalista voltam, szal míg a "minden út felfedezve" cím mellett nem lesz pipa...:D
  • InfiniteReality
    Aki mapot tölt az pause módban van és kék a neve.
  • InfiniteReality
    Ha valakinek az a szellem vagy bagoly van a neve elött az épp resetelt.
  • InfiniteReality
    Szerintem meg az uninstallos probléma megoldása, hogy a lemezről/az image fileból elindítjuk a telepítőt, és az korrektűl fogja leszedni! 100000000%, próbáljátok ki. Szvsz ez mehetne a FAQ-ba.
  • AntiHero
    OFF
    GYerekek Nagyon ideges vagyok
    A kurv* netem nem jó. Átváltok vonalas internetre.
    Nem tudja valaki meik a legolcsóbb (max 7k) internet telefon vonallal eggyüt. Nincs vonal bevezetve mert régebben kiköttem. Olyan csomag kéna amibe mibe internet+telefonvonal is van.
    Valaki tudd ajánlani valami jót! Az kérem akkor privátba jelélezzen nekem.
    Köszönöm
    ONN
  • UnknownAsshole
    monitorom 75Hzes, karim birja 1280*1024ig a 75Hz-et, de levettem 60ra ahogy mondtad, játékban pedig azért nem tudom levenni mert ahogy elindul ezt irja ki és a háttérben fut, hang is van de OUT OF RANGE.
  • autoszimulator
    Próbáld meg videókártya driverből maximalizálni a képernyő frissítést 60 Hz-re, majd huzzad le a játékban is ennyire, és probálgasd mennyit bír.. kb 70-75ig fogja... esetleg 72, de akkor már inkább 70!
  • Alexease
    1. Uninstall
    2. LEGO

• UnknownAsshole
    1, olyan nincs
    2, nem is kellett soha semmi játékhoz..

next?
  • Prank
    vagy a hetedik...
  • TyPhooneDave
    elég sokáig fog akkor ott porosodni...talán a második rész..
  • TPG
    Kizárásos alapon annak tényleg a szellemnek kell lennie, a kézikönyvben lévő egyik másik szimbólum sem hasonlít bagolyra. :) A kézikönyv annyit mond hogy akinek ez van a neve előtt az védve van az ütközésektől, az ilyesmi meg tényleg akkor szokott lenni mikor resetel valaki vagy éppen tölti a mapot.
  • TPG
    Valakinek nincsenek "belső" információi arról hogy az Atari-Eden duó mikor szándékozik az égető hibákat kijavítani? Mert ma már tele a tököm az egésszel, kétszer nyírta ki ma a TDU a mentésemet (mázli hogy volt tartalék de így is buktam szinte az egész napi haladásomat) és erre még rátesz az össze vissza random betépés (Gef6800) (ami elmúlik alt-tab-ra de a halál f*sza fog alt-tabozni multis verseny közben), meg a balansz probléma (lényegében csak baloldalt szól a hang, kezdem már unni). És akkor még szerencsém van mert öcsém 7600GS-én megy minimumon 3FPS-t miközben villog az egész mint valami diszkólámpa. Driver cserék természetesen voltak, hatás 0. A játék eredeti. Kurva jól ellennék a multi részével mert magát a játékot imádom de ezeknek a bugoknak az összhatása miatt kb használhatatlan a cucc, úgyhogy nagyon remélem hogy minél előbb jön a patch, addig meg elteszem a polcra pihenni mert nincs kedvem kitépni a hajam miatta.
  • Danman
    a bagoly vagy micsoda amire gondolsz az szerintem eg yszellem:D az akkor van amikor az egyén épp akkor töltötte be a mapot, v resetelt az útra...szerintem!:D
  • rotator
    Ez típusfüggő lehet, mert a MOMO Racinggel teper, mint állat.
    Ma többet ültem a volán mögött, mint idén eddig összesen. Jó kis izomláz lesz ebből.
  • pajti
    Nekem nem szaggat..
  • edeleny
    Srácok,van valami megoldás a kormány problémára(már mint hogy szaggat vele mint állat),vagy felejtsük el örökre ennél a gamenál ezt az alkalmatosságot?
  • Kit--Kat
    Igaz-igaz.

más: Nem tudjátok mikor jön a frissítés a többi autóval?
  • hykao #15677
    Legegyszerűbb: installáld fel a monitorod driverét...
  • bertino
    nyugi, nálam is másikon volt a game és uninstallnál nálam is törölte... fene se érti...
  • hykao #15675
    Hát akkor nem tudom. Eddig az volt, hogy csak azoknak törölte...
  • Mike at home
    hát igen, így is tettem, de csak mert előtte szóltak
    magamtól nem tettem volna ilyet, és szívtam is volna mint a torkosborz
  • hykao #15673
    A Shelby 1 milliós, az Aston a 3 milliós.
  • Mike at home
    F-re telepítettem
    C a winfos pertició
  • Mike at home
    megvettem
  • UnknownAsshole
    Heló. Segítsen valaki légyszi! Felrakom a játékot és indítás után elfeketedik a képernyő és ezt írja ki:
    a háttérben még fut az intro hangja.
    Konfig fájl-ba kéne átirnom a Hertz-et, ha van olyan, vagy mi a baj ?
  • Kit--Kat
    Amúgy tudom, hogy előforduló jelenség, de nagyoon vicces volt, hogy 1 nagyobb akadás után 1 Shelby Daytona akármiben találtam magam, abba a 3milliósba:)
  • hykao #15668
    Igen, de nem a HANGOKnál, hanem az ONLINE részlegben...