107666
-
InfiniteReality #17802 Az az 1db nagy file akkor készül el, ha a játék kifagy. Nyugodtan törölhető. -
#17801 -
#17800 Alapból a játéknak az elmentései nálam nem nyomnak többet fél megánál. Ma viszont készítenék backupot, erre látom, hogy van benne egy fájl, ami 14 mega :O, és ez a neve: TDU_MC_1_45_A.dmp Nem tudjátok hogy mi ez? Mert ha ezzel együtt készítgetek minden nap backupot, akkor felhalmozódik pár 100 megányi cucc a vinyón :) A másik:
Játék közben nem szól az 5.1-egyemen a mélyhang, helyette csúnya torzítások vannak, de más játéknál, meg bárhol máshol, szól rendesen a mélyhang, és az az érdekes, hogy a warez verzióban meg szólt a mélyhang rendesen, + no torzítás. -
#17799 tegnap pár haverral..
-
mikikingg #17798 Császtok,nekem az a bajom,h átraktam a grafot kisebbre,de kiirta h no supported,meg valami Hz-eket irogat ki baszus,és feket a képernyő a játékba,nem tudom viszaálitani,mert nincs vakvezetőm :P
mit lehet tenni ? please egy kis helpért nem haragudnák meg ! :)
amugy faxa game -
InfiniteReality #17797 Valaki tud rövidebb utat a tantalusra? Mindig felhúzom magam rajta:) -
#17796 Nem is lehet állítani a látótávot csak min mid max a grafike, gondolom ebbe bennevan foglalva :) -
Lyan Kyj #17795 sztem sharpening maxra tolva -
#17794 Fúú naon tuti a kép :) Hogy híjják az efektet amit ráraktál ?? a Ferrari GTo-s ról meg nem tudnám mondani, hogy igazi vagy játékból van effektezve, a motor kerekét meg most veszem észre milyen jól néz ki :D A Lambo oldala igen kafa :) -
#17793 miért lehet az hogyha megakarok nézni egy levelet a TDU news-ba, akkor egy level up üzenetnél kifagy a játék? :S -
#17792 pedig majdnem minden nap kiírom, hogy lehet jönni sgfunklubba, de privit még 1xer sem kaptam tőled mostanában... hozzánk pedig be is lehet jutni, tegnap is 2 új taggal bővültünk, és nemsokára teljes lesz a klubb -
#17791 Csináltam egy ilyet: [img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/TDU_Wallpaper_eff.jpg[/img]]TDU Wallapaper
Ha valakit érdekel... -
#17790 Nylon és hitch olvassátok el a FAQ-t -
#17789 FAQ-ot használjátok már lámák!
FAQ -
hitch #17788 csáó.Hogy lehet a játékban saját zenét belerakni?vagy egyáltalán lehet?????
A Választ Elöre Is THX -
Nylon #17787 Nem tom mért nem válaszol senki a kérdésimre na mind1! Azzér azt még megkérdem, hogy mérföld/óráról hogyan lehet átrakni KM/H-ba??????????? -
#17786 Hol lehet Nissan Skyline-t meg Lexusokat találni? Ez csak az xbox360 ban van? Vagy majd abban a hivtalos car pck ban lesznk benne?
Kösz -
Tomy Lee #17785 Tudom:)nem pont ellened szólt a hsz-om ne értsd félre!
Általánosságba gondolkodtam,hogy a feltöltött képeknek feleljen meg a folyamatos fps-t produkáló pc-konfig(pc-s elv:).
-
#17784 Hát én nekem bírja a maxot:D
De nem azon játszok -
Tomy Lee #17783 Korrekt,így is kell(kellene mindenkinek).
Kinek mit bír a gépe olyan képet nyomasson szerintem is.
-
Danny L #17782 Jó estét! Nemtom mennyire érdekel valakit is gondoltam beszólok hogy egy új emberrel bővült a magyar játékosok köre jómagammal . Remélem sok km-t fogunk együtt lenyomni.
-
#17781 mivel concept car, szerintem a fotózáson kívül túl sokat mentek vele, videó hanggel szvsz sansztalan. épp most akartam képet betenni róla, ha már végigértem online is a time-speed-race kategóriákon :)
-
Gabor_(HSF) #17780 Gyerekek! lassan ideje volna klubbon belüli mérközéseket is szerverni..
Hamár ennyien vagyunk,gondolom én barom -
#17779 sejtettem hogy maxon voltak. Holnap csinálok én is max grafikás képet. De ezt amugy csak azért raktam be hogy megmutassam a daytonam meg a mclarenem :), a háttér csak fokozás -
#17778 JA még valimi azok a képek az én gépemen készültek, és az a max amit bír látványba adni a gépem. -
#17777 Do'h
Most inek rakjak be szar képet
Persze hogy enm úgy fut de a képért vetetm fel a graffot -
#17776 Nincs valakinek videója amin lehet hallani az igazi, nem játék beli Me412-nek a hangját?
-
#17775 jah mert lejebb vettem a látótávolságot, s ami távol van az ilyen :).
@Antihero: Én legalább olyan képeket rakok be, amit tényleg bír a gépem. Nem úgy mint te, a screenshotok topicba, mert nem hiszem el hogy az aláírásodban látható konfigon ugy menne a játék ^^. -
bucsher #17774 :) -
#17773 JA szar képek -
1SaSa1 #17772 visszaírtam igen és semmi :S ,de ha netán úgy döntök ,hogy elkezdem elölről akkor nórmális lessz?? (pl:látom majd az online versenyzőket, stb..?) -
#17771 Meg mindig nem sikerult belepni egy klubba se, senkitol nem kapok meghivot. Ennyire csunya kocsim van? :) -
#17770 Visszairod a regi jelszora? -
AlexCross #17769 de rondák az épületek -
1SaSa1 #17768 Hellosztok! kéne 1 kis help! Ma játszottam a BF2 vel ami nem fogadta a Gamespy os jelszomat valamiér, erre én megváltoztattam a jelszót, de ennek hála a TDU kifogásolta az új jelszómat.Elvesztek a lementéseim pedig az Acountom ugyanaz, még a beállítsaim is megmaradtak csak a lementéseim tüntek el.Na és az lenne a kérdésem, hogy tud valaki 1 megoldást a lementéseim visszaszerzésére??? -
#17767 lehet vkinek véletlen elutasítottam a klubjelentkezését, az nyomjon egy privit, és sry
na mára annyit, majd holnap
bye all -
#17766 -
Nylon #17765 ööööö mit kell csinálni ezzel a német progival???? nem vágom a németet!!! -
#17764 Nem birtam én sem magammal, pedig nagyon fogadkoztam hogy csak a patch megjelenésekor fogom a játékot megvenni. Ma mediaban nem tudtam ellenálni , szal megvettem.
Na akkor majd a szigeten! -
#17763 Lépj ki a főmenübe, profiles és válaszd ki az eredeti profilod. Szerintem ennyi, mert a new game-mel csináltál egy másodikat és mindig az utolsónak használtba lép be a játék betöltés után automatice. :)