107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • InfiniteReality
    Az az 1db nagy file akkor készül el, ha a játék kifagy. Nyugodtan törölhető.
  • Danman
  • fery02
    Alapból a játéknak az elmentései nálam nem nyomnak többet fél megánál. Ma viszont készítenék backupot, erre látom, hogy van benne egy fájl, ami 14 mega :O, és ez a neve: TDU_MC_1_45_A.dmp Nem tudjátok hogy mi ez? Mert ha ezzel együtt készítgetek minden nap backupot, akkor felhalmozódik pár 100 megányi cucc a vinyón :) A másik:
    Játék közben nem szól az 5.1-egyemen a mélyhang, helyette csúnya torzítások vannak, de más játéknál, meg bárhol máshol, szól rendesen a mélyhang, és az az érdekes, hogy a warez verzióban meg szólt a mélyhang rendesen, + no torzítás.
  • Danman
    tegnap pár haverral..

• mikikingg
    Császtok,nekem az a bajom,h átraktam a grafot kisebbre,de kiirta h no supported,meg valami Hz-eket irogat ki baszus,és feket a képernyő a játékba,nem tudom viszaálitani,mert nincs vakvezetőm :P
    mit lehet tenni ? please egy kis helpért nem haragudnák meg ! :)
    amugy faxa game
  • InfiniteReality
    Valaki tud rövidebb utat a tantalusra? Mindig felhúzom magam rajta:)
  • pointer4
    Nem is lehet állítani a látótávot csak min mid max a grafike, gondolom ebbe bennevan foglalva :)
  • Lyan Kyj
    sztem sharpening maxra tolva
  • pointer4
    Fúú naon tuti a kép :) Hogy híjják az efektet amit ráraktál ?? a Ferrari GTo-s ról meg nem tudnám mondani, hogy igazi vagy játékból van effektezve, a motor kerekét meg most veszem észre milyen jól néz ki :D A Lambo oldala igen kafa :)
  • Atti12
    miért lehet az hogyha megakarok nézni egy levelet a TDU news-ba, akkor egy level up üzenetnél kifagy a játék? :S
  • AdaKiller
    pedig majdnem minden nap kiírom, hogy lehet jönni sgfunklubba, de privit még 1xer sem kaptam tőled mostanában... hozzánk pedig be is lehet jutni, tegnap is 2 új taggal bővültünk, és nemsokára teljes lesz a klubb
  • Videe
    Csináltam egy ilyet: [img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/TDU_Wallpaper_eff.jpg[/img]]TDU Wallapaper

Ha valakit érdekel...
  • LordMonster
    Nylon és hitch olvassátok el a FAQ-t
  • JohnnySmith
    FAQ-ot használjátok már lámák!
    FAQ
  • hitch
    csáó.Hogy lehet a játékban saját zenét belerakni?vagy egyáltalán lehet?????

A Választ Elöre Is THX
  • Nylon
    Nem tom mért nem válaszol senki a kérdésimre na mind1! Azzér azt még megkérdem, hogy mérföld/óráról hogyan lehet átrakni KM/H-ba???????????
  • Pacal17
    Hol lehet Nissan Skyline-t meg Lexusokat találni? Ez csak az xbox360 ban van? Vagy majd abban a hivtalos car pck ban lesznk benne?

Kösz
  • Tomy Lee
    Tudom:)nem pont ellened szólt a hsz-om ne értsd félre!
    Általánosságba gondolkodtam,hogy a feltöltött képeknek feleljen meg a folyamatos fps-t produkáló pc-konfig(pc-s elv:).
  • AntiHero
    Hát én nekem bírja a maxot:D
    De nem azon játszok
  • Tomy Lee
    Korrekt,így is kell(kellene mindenkinek).
    Kinek mit bír a gépe olyan képet nyomasson szerintem is.
  • Danny L
    Jó estét! Nemtom mennyire érdekel valakit is gondoltam beszólok hogy egy új emberrel bővült a magyar játékosok köre jómagammal . Remélem sok km-t fogunk együtt lenyomni.
  • robotnyk
    mivel concept car, szerintem a fotózáson kívül túl sokat mentek vele, videó hanggel szvsz sansztalan. épp most akartam képet betenni róla, ha már végigértem online is a time-speed-race kategóriákon :)

• Gabor_(HSF)
    Gyerekek! lassan ideje volna klubbon belüli mérközéseket is szerverni..
    Hamár ennyien vagyunk,gondolom én barom
  • Atti12
    sejtettem hogy maxon voltak. Holnap csinálok én is max grafikás képet. De ezt amugy csak azért raktam be hogy megmutassam a daytonam meg a mclarenem :), a háttér csak fokozás
  • AntiHero
    JA még valimi azok a képek az én gépemen készültek, és az a max amit bír látványba adni a gépem.
  • AntiHero
    Do'h
    Most inek rakjak be szar képet
    Persze hogy enm úgy fut de a képért vetetm fel a graffot
  • Sland
    Nincs valakinek videója amin lehet hallani az igazi, nem játék beli Me412-nek a hangját?
  • Atti12
    jah mert lejebb vettem a látótávolságot, s ami távol van az ilyen :).

@Antihero: Én legalább olyan képeket rakok be, amit tényleg bír a gépem. Nem úgy mint te, a screenshotok topicba, mert nem hiszem el hogy az aláírásodban látható konfigon ugy menne a játék ^^.
  • bucsher
    :)
  • AntiHero
    JA szar képek
  • 1SaSa1
    visszaírtam igen és semmi :S ,de ha netán úgy döntök ,hogy elkezdem elölről akkor nórmális lessz?? (pl:látom majd az online versenyzőket, stb..?)
  • atomboy
    Meg mindig nem sikerult belepni egy klubba se, senkitol nem kapok meghivot. Ennyire csunya kocsim van? :)
  • atomboy
    Visszairod a regi jelszora?
  • AlexCross
    de rondák az épületek
  • 1SaSa1
    Hellosztok! kéne 1 kis help! Ma játszottam a BF2 vel ami nem fogadta a Gamespy os jelszomat valamiér, erre én megváltoztattam a jelszót, de ennek hála a TDU kifogásolta az új jelszómat.Elvesztek a lementéseim pedig az Acountom ugyanaz, még a beállítsaim is megmaradtak csak a lementéseim tüntek el.Na és az lenne a kérdésem, hogy tud valaki 1 megoldást a lementéseim visszaszerzésére???
  • AdaKiller
    lehet vkinek véletlen elutasítottam a klubjelentkezését, az nyomjon egy privit, és sry

na mára annyit, majd holnap

bye all
  • bertino
  • Nylon
    ööööö mit kell csinálni ezzel a német progival???? nem vágom a németet!!!
  • Kaszi46
    Nem birtam én sem magammal, pedig nagyon fogadkoztam hogy csak a patch megjelenésekor fogom a játékot megvenni. Ma mediaban nem tudtam ellenálni , szal megvettem.
    Na akkor majd a szigeten!
  • rotator
    Lépj ki a főmenübe, profiles és válaszd ki az eredeti profilod. Szerintem ennyi, mert a new game-mel csináltál egy másodikat és mindig az utolsónak használtba lép be a játék betöltés után automatice. :)