107666
-
#17922 Thx!
Megpróbálom megkeresni. -
Danny L #17921 A szétesős bulit úgyis lehet orvosolni hogy a frissítése frekit leveszed 60-ra és vissza 75-re vagy ahol hazsnáltad...persze ez nem mindenhol lehetséges -
#17920 Keleti repulotertol eszaknyugatra, egy sziget az. -
#17919 Csá nekem is ezt csinálja!
De! ha leveszem a grafikát 800×600-ra és utána vissza 1024×768-ra akkor tökéletesen fut! -
#17918 Nem! A német ezt csinálja! -
#17917 Köszönöm! :) -
#17916 Próbálj pár alt+tab-ot nyomni! Nekem szinte mindig úgy jön be hogy akad meg széthullik. Nálam pár alt+tab megoldja. -
fernandez93 #17915 Valamelyik reptérr környékén ahol a pontiac kereskedés van azt hiszem. -
#17914 Merre van a ford island-i versenypálya mert nem találom sehol.
[Használta a google-t és az itteni keresőt is] -
fernandez93 #17913 Kitaláltam mást aztán kiirta valami új verziót és hibát észlel ezért leál.... -
Nagy01 #17912 A német csak mosolyog. A magyar meg: "ugy kell neki kihivni egy szivos magyart a ha lámaá"
------- -
#17911 na felpattintottam végre a tdu-t a laptopra, ugyhogy uton-utfélen és autoban is tudok autozni :DDD -,- -
balint08 #17910 Hi!
Na, megcsináltam amit néhányan ajánlottatok!
Újraraktam a windowsom, minden sirályos, reggel felraktam a játékot, és láss csodát, eltűnt az akadás, eltűnt a megállás.Játszottam vele 2 órát.Most kapcsolom be a játékot, és elszörnyűlködve látom, hogy ismételten akad, és kapar , és semmi nem jo neki, nem lehet vele mit tenni. :'(
Tehát a kérdésem: Volt már valakinek ilyesmi gondja problémája?
És várnék esetleges javaslatokat a megoldásra!
Előre is köszi minden segítőkész emberkének! -
#17909 Én masszívan bent vagyok. De nem olyan jó. -
#17908 Dejó! Megint a parasztokkal maradtam. -
Prank #17907 lehet, hogy már foglalt a név... találj ki valami mást...
engem is ledobott:( -
#17906 Nalam is server down -
fernandez93 #17905 Csáztok!meg vettem a játékot eredetibe beírtam a kódót és amikor rá megyek hogy online meg beíroma kódót akkor valami nickname val van baja a névvel!Lécci segítsetek.köszike. -
Joybull #17904 Most tett ki a game. Disconect -
razz #17903 na én is jot jácotam
már 40% nál vok kb.
ma is németekeltalálkoztam csak.
egyik gyerek levilogot nagyarcal én voltam ferrari 388gto val ö meg maranelloval.elsö kör=elindulunk ot hagy rendesen de lámilya vezetni nem tud dur bele az elsö kocsiba igy én nyertem erre akar visza vágot 2 kör=elindulunk megin ott hagy,már majdnem utolérem erre belémjön és én kifarol jobra pont az utelágazásnaál persze a rosz irányba igy ö nyert.erre pipalettem és most én akartam viszavágot3kör= megint ott hagy majd durr a kocsit kierüli de az oszlop nem kegyelmez igy fölényesen huzam be a 3dik kört.ugy kell neki kihivni egy szivos magyart a ha láma.szerencsétlen nem tudta ki az ellenfél.
amugy a millios versenyen benne vok a legjobb ezerbe az idöm 49:48 szerintem elég jo azt számoltam csak 9magyar volt ennél jobb.szoval én vok a 10dik legjob magyar de én koenigseggel mentem nem enzoval.szerintem azzal még elöréb kerülhetnék.csak azt nem értem az elsö 42 percet ment.azt hogy szürke ködben tapogatozok.
de jol el jáccok mostanában már 10 autom van köztük a kedvencem a shelby cobra daytona coupé.de a másik kedvenc a 388gto -
#17902 minden játék közbeni save után backupol, nem csak kilépékor -
#17901 LOL még ott annál a kráter izénél ott a legtetején láccik is ház is, pont ott ahol a TDU-ba... Nagyon nagy!! -
#17900 Mintha a játékba szállítanák a cuccot a házhoz:D
-
#17899 Ez backup program mit tud jobban mivel jobb annál ha én fogom és mindig csinálók egy biztonsági mentést.(Mindig mikor kilépek a savegame mappát átmásolom valahova máshova is a gépen így nincs baj ha elszáll) -
#17898 Megértem
Van még több is az oldalon. -
#17897 Hol vagytok srácok? Csak paraszt németekkel találkoztam. Hogy útálom a gyökér németeket. -
#17896 utállak most nagyon, persze jó értelemben
amiota először elindítottam a game betajat és játszottam vele, azota annyira beleszerettem, hogy rohadtul szeretnék eljutni oda(persze nem vok ezzel gondolom egyedül) de a világ, amit ábrázol előttem a game... ezt nem lehet nem szeretni :)
és az ilyen igazi élőképek láttán ez a feeling csak fokozódik :) -
#17895 Kössz a válaszokat! El kellett mennünk otthonról ezért nem tudtuk kipróbálni az indítást, volt is nagy veszekedés miatta. :)
Egyébként nem a játék elején volt a bökkenő, azért nem is gondoltam gázadási problémára, na mindegy majd legközelebb... -
#17894 -
A képen a játékban kettő ritka autómárka található :) -
#17892 Hawaii zoomolj nyugottan:D -
Danny L #17891 de irigyellek benneteket már én is mennék száguldozni de még itt rohadok a melóhelyen éjfélig -
#17890 Jah! Meek is barangolni. -
#17889 En pl nem vagyok tagja egy klubnak se. Igy a kozossegi eletrol nemtok mit mondani, neha latok magyarokat jatszani, de tobbnyire maganyosan jarom az utakat. -
bronco #17888 Nekem tegnap történt ugyanez, beléptem és ÁSZ lettem... :) Szerencsére volt egy 10 perces backupom.
A Diner-ben van 1-2 ACE küldetés, üsd szét őket! ;) -
#17887 Sziasztok! Azt olvastam FAQ-ban, hogy csak 16 tagja lehet egy klubban... ezekszerint az a 40 (regisztrált) magyar játékos 3 különbözõ klubba tömörül? Vagy nincs mindenki klubban?
Még mindig úgy van, hogy randomra válogatja, hogy a környékeden lévõ autósok közül kiket fogsz látni? Van esetleg vmi prioritás ebben a barátoknak?
Kicsit mesélnétek róla, hogy zajlik a magyar tdu-s "élet"? (nagyon pörög ez a topik, nincs sok kedvem 3000 hsz-t visszaolvasni, bocs)
Tervezem az eredeti megvételét, tájékozódni szeretnék picit... a béta online része nem nagyon gyõzött meg. -
Toya #17886 Igen, régebben már írtam is hogy megsérült és ezt valóban extraként beadta. De hasonlóan jártam más területeken is mint itt többen.
Szakaszosan eltüntette a bejárt utakat, stb...
Szóval szívás volt, az a kis extra meg tökéletes elégtételt jelentett :) -
bronco #17885 Megsérült neked is a mentésed? Mert úgy tudom még nem lehetséges az 1000 pont, mivel nem működik a klubok közötti verseny. -
Szabi1991 #17884 nem :(
pedig 80% nál voltam :( -
#17883 Lementetted valaha valamilyen állapotban? Mert ha nem , sajnos buktad egészet