107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Hmuda
    Igen.
  • gduck
    :P
  • CivicVTi
    Nezz korbe a hazadban a game progressnel, ott irja mi kell a 100% -hoz. Nem csak a versenyeken van a hangsuly.
  • atomboy
    Na, az elobb nagyon szokatlan dolgot fedeztem fel...
    Megyek autopalyan, nagy a forgalom. Aztan hirtelen mogottem gyorsan jott egy motoros, gondoltam, jatszok vele egy kicsit. 10 km utan feltunt, hogy nincs forgalom, ezert megkerdeztem tole, neki is ez van. Mig irtam, o elment ugy fel km-t. Akkor ujra voltak civil autok. Utanamentem, de megint eltuntek. Ekkor mar gyanus lett, meg egyszer, szandekosan lemaradtam ugy 500 meterrel, akkor megint elojottek. Kesobb elorementem, a gyerek mogottem volt 1 km-re, amikor megallitottam egy civil autot, es vartam, hogy utolerjen. Ezido alatt szepen osszegyult par terepjaro.
    Nos, amikor mar odaert, a gyerek neve elott egy szellem kepe volt, es lazan atment rajtunk. Utana a felsorakozott autok hirtelen kamforra valtak.
    Vajon egy csiterre akadtam?
  • AntiHero
    Én pl itthol ülök a székembe
  • LackoMester
    mért 46%-nál van a játék vége,vagy mi van ezután?
  • gduck
    Hali! Merre vagytok?
  • AntiHero
    Há milyen új pálya kéne?
  • LackoMester
    szevasztook-mi a fene van elértem 46% azt nincs új pálya-minden versenyt meg kell nyerni vagy elég a 2-3.hely is?
  • Hmuda
    A közelebbié? Semmi különös nincs rajta. Annyira megkarcoltam a szélét (füst felhő), hogy szétkaptam azt a lámpát.
  • scorpeeon
    Annak a kocsinak a háttérben az egyik lámpája kicsit érdekes, nem?
  • pointer4
    En nem hagytalak le :)vegig mogotted voltam, azon rohogtem hogy ugy remegtel az ut meg a fu kozott mint valami aktiv hazugsagvizsgalo muszer :) azt eltuntel :D
  • bertino
    locknál is vannak távolsághatárok
  • fery02
    Hát nemtudom, ez a találka érdekes volt, csak egy embert láttam, Pointer-t, lockolt, visszaigazoltam a Num4-el, elkezdtünk zúzni, lehagyott a francba, követtem, de mégis eltűnt, nem találtam utána sehol sem :(. Ezután kérdés, hogan kell használni ezt a lock-ot? :D A friend list, amúgy korlátolt, vagy akárhány tagot felvehetünk barátnak?
  • Hmuda
    A szigeten van egy DNY-ÉK irányú autopálya, miben van egy elég aranyos ugrató:

Az elmaradhatatlan antennák:

És a varázsmotor, ami minden támaszték nélkül megáll:
  • AdaKiller
    ma már nem leszek online, holnap aki akar még jöhet, kb 4 hely maradt még szabadon. elvileg ilyen este 8-9 fele leszek online itt a fórumban is ,meg tdu-ban is:)

aztán lehetne egy jó kis clubon belüli versenyt csinálni, meg akár egymás ellen is.

na bye all
  • pointer4
    Engem is klubb engemis :)
  • razz
    köszönöm atomboy és infinite reality
  • AdaKiller
    megdöntöttelek, vmivel több mint 27 km:D
  • fery02
    Ha valakinek szaggat a játéka, de nem szokott pedig, akkor indítsa újra a gépet, és azután normálisan megy. Nálam legalábbis ez megoldás szokott lenni. Amúgy meg ma örülnék valami találkának, mert már elértem a champion szintet, de egy magyarral se találkoztam még :(. Nekem megfelel mondjuk a világítótorony fél 10-kor. Bookmarkom sajna nincsen róla, legközelebb teszek be ígérem, ha találkát akarok :P.
  • eagle161
    Itt az én kis Ferrari F430-am! Imádom!
  • scorpeeon
    HDR be van kapcsolva, talán közrejátszik. Nemtom, játék közben nem tűnt fel h sötét lenne.
  • AdaKiller
    jaja:D
  • bertino
  • CivicVTi
    Nekem is volt vmi hasonlo "jo" ma. Eddig a max amig lattam a lockolt jatekost az 8 km volt. Na de ma 16 lett:D Fol is tunt hogy ugyanoda teleportaltam mint Adakiller:D De nem. O ott allt ahonnan elleptem. Az is foltunt, hogy nekemis szinte elsore megtalalta a korzetbe levoket.
  • gabi89
    Adam ott vagyok a klubb előtt pls gyere oda
  • bertino
    nemtom nálatok, hogy van srácok de én amint belépek valamilyen körzetbe egyszerűen most mindig összekapcsolt a többi online gamerrel!
    bárcsak örökre így lenne, tudnám díjazni :)
    semmi várakozás... mindig volt másik online, akár 400al száguldoztam, akár 120al...
  • InfiniteReality
    Nem gáz kicsit a gamma settinged? Sötétek a képek (és nem a HDR miatt).
  • Speed King
    Megy már???Mert nekem még mindig nem de máá a ****** kivan.
  • scorpeeon
    C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\profilod\Photo
  • eagle161
    A képeket amiket fotózok windowsban hol tudom megnézni?
    Előre is köszi
  • LordMonster
    Én is írtam neked privit.
  • robotnyk
    p, photo
  • Raptor 2
    Még annyi, hogy csiájjátok a fotokat? Lehet sokan kérdezték már, akkor bocs, hogy em olvasok vissza...csak kiváncsivok..Van a játékban külön fényképező mód?
  • AdaKiller
    ment privi
  • gabi89
    Vki megtudna hívni egy klubba??
  • rotator
    Én ebben a játékban kikapcsoltam, nagyon gázul néz ki.
  • scorpeeon
    Itt a kis Gallardom:

I can fly...

Itt a többi is akit érdekel:
    link1link2link3link4link5link6
  • CivicVTi
    Klubba valo meghivaskor latod a Friends Listed. Persze egy csak fél megoldas. Vagy meg annyise.
  • InfiniteReality
    1. Elrendezni nem lehet sehogy. De ott a LIST opció a garázsban, ott könnyedén kitudod választani azt a kocsit, amelyikkel menni akarsz (max áttesz másik házba és onnan indulsz el, de ez tökmindegy). Amúgy a nem korlátozott versenyekkel is lehet kocsit cserélgetni ha nem akarsz a házakkal maszatolni (verseny elindít, kocsi kiválaszt, verseny lelő).

2. F gomb, név kiválaszt, jobbgomb numpadon, add to friend list a numpadon jobbgombbal. Ugyanígy kell lockolni is valakit.

3. Tudtommal sehogy nem lehet megnézni a friendeket.

4. Úgy működik, hogy akiket felveszel friendnek, azokra rátudsz szűrni a térképen (3. ikon, katt, legalul FRIENDS kiválaszt, és pár másodperc múlva lefrissül).