107666
-
#17641 Igen. -
#17640 :P -
#17639 Nezz korbe a hazadban a game progressnel, ott irja mi kell a 100% -hoz. Nem csak a versenyeken van a hangsuly. -
#17638 Na, az elobb nagyon szokatlan dolgot fedeztem fel...
Megyek autopalyan, nagy a forgalom. Aztan hirtelen mogottem gyorsan jott egy motoros, gondoltam, jatszok vele egy kicsit. 10 km utan feltunt, hogy nincs forgalom, ezert megkerdeztem tole, neki is ez van. Mig irtam, o elment ugy fel km-t. Akkor ujra voltak civil autok. Utanamentem, de megint eltuntek. Ekkor mar gyanus lett, meg egyszer, szandekosan lemaradtam ugy 500 meterrel, akkor megint elojottek. Kesobb elorementem, a gyerek mogottem volt 1 km-re, amikor megallitottam egy civil autot, es vartam, hogy utolerjen. Ezido alatt szepen osszegyult par terepjaro.
Nos, amikor mar odaert, a gyerek neve elott egy szellem kepe volt, es lazan atment rajtunk. Utana a felsorakozott autok hirtelen kamforra valtak.
Vajon egy csiterre akadtam? -
#17637 Én pl itthol ülök a székembe -
#17636 mért 46%-nál van a játék vége,vagy mi van ezután? -
#17635 Hali! Merre vagytok? -
#17634 Há milyen új pálya kéne? -
#17633 szevasztook-mi a fene van elértem 46% azt nincs új pálya-minden versenyt meg kell nyerni vagy elég a 2-3.hely is? -
#17632 A közelebbié? Semmi különös nincs rajta. Annyira megkarcoltam a szélét (füst felhő), hogy szétkaptam azt a lámpát. -
#17631 Annak a kocsinak a háttérben az egyik lámpája kicsit érdekes, nem? -
#17630 En nem hagytalak le :)vegig mogotted voltam, azon rohogtem hogy ugy remegtel az ut meg a fu kozott mint valami aktiv hazugsagvizsgalo muszer :) azt eltuntel :D -
#17629 locknál is vannak távolsághatárok -
#17628 Hát nemtudom, ez a találka érdekes volt, csak egy embert láttam, Pointer-t, lockolt, visszaigazoltam a Num4-el, elkezdtünk zúzni, lehagyott a francba, követtem, de mégis eltűnt, nem találtam utána sehol sem :(. Ezután kérdés, hogan kell használni ezt a lock-ot? :D A friend list, amúgy korlátolt, vagy akárhány tagot felvehetünk barátnak? -
#17627 A szigeten van egy DNY-ÉK irányú autopálya, miben van egy elég aranyos ugrató:
Az elmaradhatatlan antennák:
És a varázsmotor, ami minden támaszték nélkül megáll:
-
#17626 ma már nem leszek online, holnap aki akar még jöhet, kb 4 hely maradt még szabadon. elvileg ilyen este 8-9 fele leszek online itt a fórumban is ,meg tdu-ban is:)
aztán lehetne egy jó kis clubon belüli versenyt csinálni, meg akár egymás ellen is.
na bye all -
#17625 Engem is klubb engemis :) -
razz #17624 köszönöm atomboy és infinite reality -
#17623 megdöntöttelek, vmivel több mint 27 km:D -
#17622 Ha valakinek szaggat a játéka, de nem szokott pedig, akkor indítsa újra a gépet, és azután normálisan megy. Nálam legalábbis ez megoldás szokott lenni. Amúgy meg ma örülnék valami találkának, mert már elértem a champion szintet, de egy magyarral se találkoztam még :(. Nekem megfelel mondjuk a világítótorony fél 10-kor. Bookmarkom sajna nincsen róla, legközelebb teszek be ígérem, ha találkát akarok :P. -
eagle161 #17621 Itt az én kis Ferrari F430-am! Imádom!
-
#17620 HDR be van kapcsolva, talán közrejátszik. Nemtom, játék közben nem tűnt fel h sötét lenne. -
#17619 jaja:D -
#17618 -
#17617 Nekem is volt vmi hasonlo "jo" ma. Eddig a max amig lattam a lockolt jatekost az 8 km volt. Na de ma 16 lett:D Fol is tunt hogy ugyanoda teleportaltam mint Adakiller:D De nem. O ott allt ahonnan elleptem. Az is foltunt, hogy nekemis szinte elsore megtalalta a korzetbe levoket. -
#17616 Adam ott vagyok a klubb előtt pls gyere oda -
#17615 nemtom nálatok, hogy van srácok de én amint belépek valamilyen körzetbe egyszerűen most mindig összekapcsolt a többi online gamerrel!
bárcsak örökre így lenne, tudnám díjazni :)
semmi várakozás... mindig volt másik online, akár 400al száguldoztam, akár 120al... -
InfiniteReality #17614 Nem gáz kicsit a gamma settinged? Sötétek a képek (és nem a HDR miatt). -
Speed King #17613 Megy már???Mert nekem még mindig nem de máá a ****** kivan. -
#17612 C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\profilod\Photo -
eagle161 #17611 A képeket amiket fotózok windowsban hol tudom megnézni?
Előre is köszi -
#17610 Én is írtam neked privit. -
#17609 p, photo -
#17608 Még annyi, hogy csiájjátok a fotokat? Lehet sokan kérdezték már, akkor bocs, hogy em olvasok vissza...csak kiváncsivok..Van a játékban külön fényképező mód? -
#17607 ment privi -
#17606 Vki megtudna hívni egy klubba?? -
#17605 Én ebben a játékban kikapcsoltam, nagyon gázul néz ki. -
#17604 Itt a kis Gallardom:
I can fly...
Itt a többi is akit érdekel:
link1link2link3link4link5link6 -
#17603 Klubba valo meghivaskor latod a Friends Listed. Persze egy csak fél megoldas. Vagy meg annyise. -
InfiniteReality #17602 1. Elrendezni nem lehet sehogy. De ott a LIST opció a garázsban, ott könnyedén kitudod választani azt a kocsit, amelyikkel menni akarsz (max áttesz másik házba és onnan indulsz el, de ez tökmindegy). Amúgy a nem korlátozott versenyekkel is lehet kocsit cserélgetni ha nem akarsz a házakkal maszatolni (verseny elindít, kocsi kiválaszt, verseny lelő).
2. F gomb, név kiválaszt, jobbgomb numpadon, add to friend list a numpadon jobbgombbal. Ugyanígy kell lockolni is valakit.
3. Tudtommal sehogy nem lehet megnézni a friendeket.
4. Úgy működik, hogy akiket felveszel friendnek, azokra rátudsz szűrni a térképen (3. ikon, katt, legalul FRIENDS kiválaszt, és pár másodperc múlva lefrissül).