107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • LordMonster
    Hol legyen a tali és hánykor mondjük 8-kor.
  • fery02
    Jeee, értem már, köszi hykao :) Most én ott tartok amúgy, hogy örülnék, ha felvenne valaki egy klubba, de ez úgy megy csak, ha valaki meghív? Amúgy pénzem is volna klubb alapításra, már próbáltam is, de nem tudom, nem lehet olyat beállítani, hogy szinttől függetlenül léphessenek be a klubba játékosok? Mert én most champion szinten vagyok, és ha mondjuk alapítok egy klubbot, mondjuk úgy, hogy amatőrök léphessenek csak be, akkor engem be sem enged? XD Vagy engem mindenképp be enged, hisz én vagyok a góré? :)
    Uccsó értertlenkedésem: Ha valamelyik online játékost megjelölöm barátnak, akkor azt is vissza kell utasítania, ugyanúgy, mintha lock-olnám?
  • Blenda Stompa
    Hey Guyz!
    Valaki van még aki G25-el tolja, és rendszeresen csontra fagy neki a TDU? Egyszer csináltam egy 360as kanyart akkor megfagyott és azóta is megdöglik a játék pár perc vezetés után...:P Pár napja kezdődött tehát valszeg nem a patch lesz a megoldás...
    Any idea?
  • pointer4
    Remélem lesz tali :) Már valmai klubban is kéne képviseltetnem magam :D
  • DJ BP
    jó neked, szted én viccből írom?
  • Eisenhower
    nekem is van routerem és nem kell semmit állítanom :P
  • Raptor 2
    Jóvan, csak azér, mer van két cd-kulcsom, aminél nem írja ki, hogy "invalid" amikor online akarom hsználni. Nos az első valamiér nem működöttt, gondoltam beíroma másikat, de azt már nem tudtam, mert automatikusan az eőzővel akart csatlakozni... Ujratelepítettem a játékot, és így is megjegyezte az első cd-keyt...
  • Eisenhower
    Zwei neue Fahrzeuge für Xbox360

02.04.2007, 14:19h
    Auf der offiziellen Seite von Test Drive Unlimited finden sich zwei neue kostenlose Fahrzeuge, der Lexus LS460 (sic) sowie der Lexus GS 450H.

megint 2 verda... xboxra jó lenne ha már fakítanának valamit pc-re is mert se patch se car pack....
  • Nylon
    Szevasztok! Lenne egy óriási problémám! Elindítom a játékot és megvan a karakter, a kocsim és megyek az első versenyhez asszem mission honolulu aneve akkor rányomok a startra és csak pörög az út fölött a kamera. Ez mért lehet? Légyszi válaszoljatok!!!
  • Synit HUN
    Azzal nem lesz gond. Új profilt kell viszont csinálnod az online játékhoz és előről kezdeni mindent.
  • Raptor 2
    Ha lesz, akkor sztem még mostanába elszaladok a bótba, és megveszem a gámát, utána már én is jövök!!!! Király lesz. Viszont mivel eddig másolt a gém, és beírtam a cd-kulcsot, tehát ha meglesz eredetibe a gáma, és azt telepítem fel, akkor hogy adjam meg az eredeti cd-kulcsot? Mer assszem az eddigit hasznájja automatikusan... Nem lehet megváltoztatni? (Ha nem, gyorsan nyomok egy format c-t...
  • LordMonster
    Ma este lesz találkozó?
  • pointer4
    Na a kormány engem rendesen megszivat, de az analog gáz meg fék az jónak tűnik.
    Olyan szívesen vennék G25 öt, mer olyan szép csak nemtudom használni :(
    A momo is csak porosodik.
  • Atti12
    uccsó kép rossz lett, sry.
  • Atti12
    na végre nekem is megérkezett a Daytona :)

meg még csináltam egy ilyen hangulatos képet ;)

A végére meg egy kis érdekesség. Megyek a kocsival, erre véletlen nekimentem a szallagkorlátnak, erre visszadobott, és így megállt a kocsi:
    http://media.proxnet.hu/upload/20070405/15105598400.jpeg

Aztán meg nyomni kellett egy B-t mert nem mozdult, csak forgott a hátsókerék :D
  • Gyocsika
    Ez a Luxus autó kiállitás félelmetesen jó volt!!!! Én is voltam
  • DJ BP
    router beállításában
  • pubiloál
    És azt hol lehet?
  • DJ BP
    az 1366-os és 30000-res portot kell megnyitni, elvileg
  • pubiloál
    Igen használok... de most ezért így nem fog müxeni? :S
  • DJ BP
    routert használsz? mert nekem az a gond
  • pubiloál
    Hi, lenne egy problémám. Most vettem meg az előbb a játékot, és gyorsan fel is raktam, csináltam accountot, cd key-t beírtam, minden... Na most az a baj, hogy nem látok egy játékost se... online accountot csináltam... azt tudom hogy a betaban is volt ilyen, mert ott is rossz volt nekem, és akkor sok accountot kellett csinálni... na de ha most csinálok accountokat, hogy jó legyen, akkor nem szaródik el a cd-keyem? Vagy többhöz is lehet használni? Pls segítsen vki, mert a beta óta már alig bírom TDU nélkül!!
  • Seaweed
    GG SF..nah igy mar jo...
  • hykao #17698
    Érdemes olyan versenybe beszállni, aminek a logója körül világos karika van, mert ott már van más is...a fekete karikásokban egy teremtett lélek sincs, ott várni kell - ha egyáltalán arra téved valaki...vagy pedig legérdemesebb klubból indítani online versenyt, ha már többen vannak a klubházban.
  • gabi89
    Még nem
  • gabi89
    OPTIONS/GAME SETTINGS/STAKE
  • tnorbi
    sziasztok

jelentek meg már új autók pcre?
  • Baggio73
    Sziasztok

Ha offline-ban hívok ki egy gépi ellenfelet, akkor hogyan lehet a pénzdíjat felnyomni? (már ha lehet egyáltalán)

• fery02
    Hogyan működnek az online versenyek? Online játékosoka kéne várakozni, vagy hogy van ez? Nem értem ezt az egészet.
  • Tomo15
    Ugyan ez volt nekem is a problémám. Ezen úgy tudsz segíteni, ha egy előző biztoságból csinált mentésed betöltőd. Feltéve ha csináltál...
  • InfiniteReality
    Manuál váltóval és kormánnyal sokkal durvábban lehet menni.
  • LordMonster
    Nem tudjátok pontosan mennyi autó és motor van a játékba néztem a FAQ-t de nincs pontos szám?
  • wnctr
    Szerintem siman drafting volt.
  • pointer4
    Ja igen, kérdés.
    Ma reggel nyomtam versenyt 2 sráccal, multisat persze. Síma egyenes útszakasz, enyhe kanyarokkal.
    Előszőr amikor bejött 1 srác Dodge Viperrel volt, énis átváltottam rá, majd a 3. emberke is. Mindenkinek 3as tuning.
    Verseny indul, ketten fej-fej mellett toltuk a gázt a saját vávunkban, aki hátulról indult az patkán úgy elment mellettünk mintha Enzo vagy hasonló kaliber lett volna.olyan 7 másodpercel előbb ért be.
    Na most ez manuál váltó lehetett ??? Mert ha igen, akkor elgondolkodok rajta.
  • pointer4
    A szervernek semmi köze hozzá, a teg épeden van lementve minden. Valszeg megsérült fagyás vagy hasonló okokból. Ha ilyet veszel észre alt+tab, és a save2 változat a mentésednél az egyel azelőttit meglehet még próbálni.
  • tomas10
    sehogy.nincs pénz egy jobb gépre
  • DJ Skyline
    ugyanaz a válasz mint a stalker topikban, 800*600 low
  • tomas10
    ati raedon 9550 512 mb ram pentium 4 1.60 mhz proci ezen hogy müködik?
  • bertino
    ingatag még a játék, nincs más megoldás, csak várni a patch-re
  • Zendam
    Hi!
    Van egy kis problémám. Miután a szerverek helyreálltak és már be tudtam lépni a Profilommal érdekes változásokra lettem figyelmes:
    Pl. rengeteg megnyert versenyem helyszinére nem tudok teleportalni, mivel azt mondja még soha nem jártam ott (de ott van az arany kupa :o), ugyanez az autoszalonoknál stb., 2 házam szimplán elveszett, a bónuszkocsit (alfa romeo c8 asszem) már eladtam egyszer, most megint ingyen fel tudtam venni, a Multiplayer dolgokhoz egyáltalán nem nyúltam, ennek ellenére teljesittetnek mutatja, az őj házamba nem tudok egynél több járgányt rakni (mapon nem is mutatja milyen kocsik állnak a garázsban), megvett ruháim elvesztek, game progress 45%-ról 49%-ra nőtt, megvett autók/motorok számára valami 62775473-t ir ki, meg sok más apró dolog megváltozott pl. a modellem külseje.
    Fogalmam sincs, hogy mit műveltek, mit csináljak, de nagyon elvették a kedvem a játéktól. rohadjanak meg :)