107666
-
#17681 Az új házadban válasz ki egy olyan kocsit, ami a másikban van és akkor megkérdi hogy biztos oda akarsz menni, és akkor "odateleportál":D és már jösz is ki a garázsból a máiks háznál a kiválasztott kocsiddal. -
#17680 Offot mellőzni légyszi!
Van autómánia topic! -
#17679 Szegeden hasonlo kiallitas volt, itt ezt a Zondat lehetett hallgatni, nagyon kellemes volt. Egyebkent allitolag a tervezo sajat alairasa van a motorhazteton. -
pirosBoci #17678 én maranelloban ferrari galériában Ferrari 550 ben ültem nem volt rossz -
#17677 Hát igen volt szerencsém nekem is hallani.
Össze is csődült a jónép egy pillanat alatt a vadállat körül.
Amit igazán sajnáltam hogy a Bugattit nem látthattam.
Pedig rengetegen keresték.
Mikor megkérdeztem a rendezőt hogy hol találom a Veyront? A válasz rá.
"Tegnap a tulaj megggondolta magát és hazavitte." -
PSP 007 #17676 én is kint voltam és ugyanezeket lefényképeztem de jo :) remélem lesz ebbe az évbe is -
#17675 Én is láttam ezeket van pár képem nekem is nagyon király volt. -
#17674 Ezen én is kint voltam. Lélegzetelállító volt.
Főleg amikor Christian Von Koenigsegg nyomott pár gázfröccsöt. :)
Ott álltam az autó mögött és azt hittem beszakad a dobhártyám. -
#17673 Azért annak örülök hogy tavaly egy helyen láthattam ezeket a gépeket.
Úgy hallottam hogy idén erre már nem lesz lehetőség.
-
bucsher #17672 gg? la? ennek nézz utána :P -
#17671 Sztem a csávónál nem volt forgalom, de nem biztos, te láttad.
Én tegnap nyomultam Kawával egy SLR-es csákóval és ő ugyanúgy átzúzott minden autón. De ha ő ment elöl nem volt forgalom, ha én azonnal lett. És amikor előzött átment mindenen.
Ebből gondolom hogy a forgalom csak nálam volt jelen.
De valami dög unalom volt mögötte menni. Nyél gáz és semmi izgalom. Kinek kell ez?! -
#17670 Sziasztok! Lenne egy kérdésem!
Van 6-7 kocsim és 2 házam!
Ha megveszek egy autót mindig 1 házba rakja őket! de azt hogy lehet hogy kedvem szerint eltudjam szortírozni hogy pl 3 kocsi az egyikbe elgyen a másik 3 meg a másikba?
Mert elvittem 1 kocsit a másik házba....jó ! Az benne maradt! De ahhoz hogy egy másikat is odavigyek,ahhoz ki kell hozni amit bevittem és akkor felcserélődik!
És akkor enm lehet megcsinálni? -
#17669 Vagy ez arrol szol, hogy hogy tevednek el es valami valosagshow-oz hasonlatosan mutogatjak hogy anyaznak egymassal?!
UPDATE: Hmm tovabbnezve ez tenyleg valami valosagshow...vagy mi...akkor ennek nem sok koze van az igazi agyugolyo futamhoz...azthittem pedig hogy ez is olyan. -
#17668 Hmmmez mi akar lenni valami szar Gumball 3000 parodia?! Nem akarom leszolni oket mert szep autoik vannak (persze nem mind..nem is ertem egy Ford F150 pl mit keres ott?!)...de mar percek ota nezem ..es epp LA-be ernek be a GG hidon..es docognek szep szabalyosan ahogy az elo van irva , meg benaznak LA-ben.....ehhez kepest a Gumball 3000 tenyleg egy fektelen allat rohanas....(multkor neztem egy osszefoglalot (2001)..nemet autopalyan 300+-al..meg litvaniaban uttalan utakon mint az eszetlenek ugy toltak nekik...) -
AlexCross #17667 hogy is énekelte a Kris Kross? -
#17666 A Zold Isten!
-
#17665 Thnx! Nagyon állat! Tényleg a Charger eléggé hiányzik a TDU-ból, remélem a Car Pack-ban már benne lesz -
Lyan Kyj #17664 amcsi verseny, enjoy:) sajna csak heti 40 perc:( -
#17663 Bazzeeeeee!!!!! ezt hol találtad!!!! Nagyon ott van!!! Musclecar4Ever!!! -
Lyan Kyj #17662 Fél-Off:
Nézi vki? KATT
TDU-s GPS ki-bezoom effekt itt is megy:DD -
#17661 Meg sok más autó szalon és motor szalon van még benne. Amiket még nem lehet használni. -
#17660 Olvasgattam a FAQ-ot..es feltunt hogy pl Lexus nincs benne majd talan patchben vagy egyeb uton utolag bekerul..de azert Lexus autoszalon az van benne :DDD -
#17659 jah..ez a het masodperc cirka annyi ido mig a cheatjet aktivalja....hogy ezeknek mi a jo ebben?! Remelem az ATARI vagy a Gamespy jol kivagja oket minimum! -
#17658 Hmmm szaporodnak a csalok szemmel lathatoan..hova fog ez vezetni?!.....
Nekem is volt egy erdekes csoka....kovalygok Kawammal a varosban hatha van itt ott meg amit nem fedeztem fel...erre jon egy muki Saleen-el...mint a pioca....300-al dongetek...kanyar elottunk tomegkarambol...ez meg ugy atment rajtuk mint forro kes a vajon.....egy ideig kovetett..lehet parbalyozni akart vagy mitudom en...volt hogy allt az utszelen mikor elhuztam cirka 270-el melette es a kov masodpercben!! mar melettem volt mar 280-al....tiszta Tie-Fighter volt! Csovaltam is a fejem rendesen...es inkabb beugrottam egy kocsifuvarra hogy hagyjon az ilyen engem beken inkabb..... -
#17657 Nah haggyál :DDDD
Ez már a szánalmas kategória kezd lenni :S -
#17656 Biztos
Egy régebbi képem, biztos rövidített az első
-
#17655 Biztos valahol le lehet röviditeni... -
#17654 Csalással. -
#17653 Nekem jőhet :D -
InfiniteReality #17652 Én nem értem hogy lehet egy 8 percre kiírt versenyt, amit 6.5 percre csináltam meg 16 másodperc!!!!!!!!! alatt megnyerni. Amúgy a drive-innben található hwsw.hu versenyre gondolok... -
#17651 Hihi ma kisegitette egy fórumozót 9 millával.
Váljon egésségére.
Valakinek nem kel money? -
Tomy Lee #17650 Nálam is mindig mozgásban vannak az online játékosok pause módban.
-
#17649 nekem meg ez van meg:
:). Nem olyan ritka mint a tied, de nagyon szép. :) A kövi a Daytona lesz nekem is :D -
#17648 Jaa, hogy az ott füstfelhő :) -
#17647 Ezt én még sose tapasztaltam. Amint pause, minden kimerevedik. Az egyedüli probléma ha félidőben a másik fotóalany elhúzza a csíkot, mert akkor eltünik a kocsi modellje. -
#17646 AMuyg azt észrevettétek hiába vagyok photo módba vagy pauseba ugyan úgy mozognak körülöttetek az online játékosok -
#17645 Csak pár srác akikkel az ÉNY-i parkolóban találkoztam. -
#17644 Kik a többiek? -
#17643 Végre valahára meglett a kicsike.
-
#17642 kösszke az információt