107666
-
#17962 Ha van barátod akkor tudsz az ő klubbjába csatlakozni ha van hely és meghív. -
#17961 Nekem a kluboknál a joinnál azt írja, hogy nincs barátom, nem értem. Csatlakoznom kéne hozzá először egy klubhoz? :) -
#17960 Én azt a beta-ban volt hogy napont 2x megcsináltam. :) El motorozgattam :) -
#17959 Az semmi nekem a Millionaire's challange-től vagy mitől ínhüvelygyulladásom lett -
Joybull #17958 Akkor körülnézek a beállításoknál, mert még nem nyúltam hozzá. Úgy használom ahogy sz alapértelemezett. -
Joybull #17957 szerintem elég a num 6 a barátra, bár megnézni talán csak klubnál tudod, mikor a joint-t választod. A session-ról fogalmam sincs -
#17956 Nekem meg egy régi kormányom van, asszem a tiéd előde. Wingforce vagy mi (nem vok otthon nem vágom). De asszem sokat nem nyúltam hozzá a beállításokhoz. Linearitás félig van asszem. A többit most nem vágom.
De asszem az érzékenységet nem toltam fel nagyon.
Hát az út meg pattogós. Azzal mondjuk sokat nem lehet kezdeni. -
#17955 Jaj, nekem csak azt a sessionos dolgot magyarázza el valaki, meg azt, hogy ha num6-ot nyomok, mikor rámegyek az Add to friends-re elég-e, mert szerintem nem, hisz nem jelez semmit sem. Emellet, hogy megnézhessem valahol a barátokat. -
#17954 Sztem egyertelmu, mi a serial... -
dvdrw111 #17953 hello mindenki nekem az lenne a gondom hogy már vagy 2 napja küszködök hogy hogy kell elinditanni a játékot mi a serial vagy talán rosszull inditotam el vki segitsen kösz mindenki ja ás ha kell itt az emailom:[email protected] vagy irja fel a fórúmra lehetöleg minné elöbb ha lehet -
Joybull #17952 Milyen beállításokat használsz? Mert nekem egy logitech ex van és elégé rángat az autó vele.
Arról nem is beszélve hogy elég pattogos az ut. -
#17951 először írd át a cd kulcsot. keress vissza a topikban cdkey.txtre, és meglesz hol van pontosan. másodszor ne crackeld le az eredetit, mert akkor akar frissíteni, pedig még nincs új verzió. -
fernandez93 #17950 Valaki pls!Lécci -
#17949 Én évek óta minden autós játékot kormánnyal játszok. Sztem az igazi hatáshoz elengedhetetlen. A TDU pedig különösen jó kormánnyal. Ez a játék egyébként pont nem rángat olyan agresszívan meg be is lehet állítani. És ha nem Logitech kormányra pályázol akkor ne is vegyél semmit. -
#17948 Nyugi nekem a Millionaires-t állította le az utolsó 400 méteren. 48 percnél. -
#17947 89 -
fernandez93 #17946 SZiasztok!Újabb probléma.Az lenne hogy meg vettem erdetibe meg minden és rá megyek hogy online elkezd csatlakozni ki irva valami fverziót és töltsek le valamit és rámegyek hogy ok letszet tálcára és kilép.miért van ez de a legjobb hogy mék kódót se kért? -
fadi #17945 Offlineba hány %-ig lehet eltolni? Jobb a békesség egyelőre :) -
#17944 Ezt a seisson-os dolgot én is kérdezni akartam. -
#17943 Jó Reggelt!
Azt szeretném megkérdezni hogy megérné e kormánt venni a játékhoz?
Mert igazán nem tudom még hogy sokkal élvezhetőbb lenne-e mert félek attól hogy valamiért pl. nem ismerné fel a kormányt,össze vissza rángatna stb.
:S
valaki tudna addni egy kis tippet! Nagyon megköszönném! -
#17942 jaja:DDD lool -
#17941 ok.
De amúgy az lenne rajta a lényeg hogy amikor a kisgyerek kihúzta a fiókot akkor ott virított benne egy TDu dvd:D
-
#17940 Frapsel lehet -
#17939 Egy printscreen-el nem tudod ellopni. Vmi capture frame-t keress vagy hasonlót. -
#17938 Pedig azt hittem jó lesz.
Wmplayerből próbáltam lopni a képet. -
#17937 szép fekete te kép -
#17936 olvass vissza nem is kell sokat.... de nem fagyasztja le a gépedet. csak várni kell vele picit.... -
PENGEinno3d #17935 Hi!Én szerdán vettem meg a játékot. Napközben tök stabill meg minden, de így éjfél fele max 10 percet tok fent lenni mert állandóan ledobál,utána ujra akar csatlakozni, de ekkor totál kifagyasztja a gépet. Az lenne a kérdésem, hogy mindenkinél megvan ez a probléma vagy csak nekem szarakodik a net? Mert ez így nem fasza, ettől a beta is stabillabb volt azért még fizetni se kellett:D -
#17934 lehet azzal.... meg autok közt is könnyebben lehet mászkálni ^.^ -
#17933 Kipróbáltam egy motort, iszonyat gyenge, nem lehet vele normális ívben kanyarodni. Persze biztos megvan a nyitja, de egyelőre maradok a négykerekűeknél. :) -
#17932 parkoló nem perkoló -
#17931 én meg főleg ,hogy még egy magyarral sem találkoztam. ugyanitt a perkolóban a világítótornynál próbálkoztam máskor, sikerült egy német és egy török találkozóra eljutnom de magyarok 1 se :( -
#17930 Helyes, akkor nem csak nekem nem akar csatlakozni, vagyis nem helyes, csak megnyugodtam. Pedig énis nagyon akartam volna találkozót :( -
#17929 találkozó lefújva, úgy néz ki megint szarakszik a szerver mint vasárnap. -
Redokee #17928 öcsém detto énis, a shelby vel, még 2km hátra és connection lost :S -
#17927 hát ez nem lehet igaz. autoleszállítást vállaltam 32km. erre az utolso 300m-en kiirta hogy megszakadt a kapcsolat a tdu szerverrel.... hát mi a redvás pitsáért nem lehet továbbmenni és köv connect-kor meg frissülne a mentés adatbázisvol a profil? az istenit már neki. -
#17926 Segítsetek mert megőrülök. :) Online nyomom, és az van, hogy vagy nem látok senkit sem, vagy látok embereket, de akkor nagyon sokat (kb 6-7). Ez normális? Mert elég soxor van, hogy csak megyek, de nem látok senkit sem. De az biztos normális gondolom, hogy ha átteleportálok valahova máshova, akkor ugye eltűnik mindenki. A másik meg az, hogy találkoztam egy magyar gyerekkel, felvettem barátnak. Legalábbis lenyomtam az F-et, rámentem a nevére, majd num6, ott kiválasztottam, hogy add to friend, majd megint num6. Nemtom jól csináltam-e, mert semmi hang sem volt, nem jelzett a játék semmit sem, szal nem tudom, hogy fel vettem-e barátnak vagy nem. Meg lehet valahol nézni a barátlistát? A másik: szintén az F-re előugró menüben legalul van egy olyan sor, hogy session. Ez mi? Meg ezen belül is, isolate. Ez is szintén mi? Nagyon nem vágom. Mert ha rámegyek, akkor van, hogy ha azután megint F-et nyomok, már nincs ott a session nevű sor, de olyan is van, mikor ott marad, csak azon belül nem isolate van, hanem quit. Ez is rejtély számomra. -
#17925 Taxi 4 ben fedeztem fel a dolgot:D
-
#17924 Na jó, én a heti két játékom után mindig elmentettem külön a mentéseket, mert azt mondtátok néha csak úgy eltünik.
De azt nem mondtátok hogy még egy profil teljesen összeomlasztja az egészet? :D Hibába másolgatom vissza a dolgokat, nem reagál rá, egyetlen lehetőségem volt csak, új játékot kezdeni
(ami végül is jól jött, mert már most pár óra játék után jobban állok mint korábban :D) -
#17923 Ma 23:00-lor a sziget északnyugati pontján a világítótorony melletti parkolóba jöjjön el aki tud. Szeretnék már magyarokkal találkozni.