107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • atomboy
    1. Garazsban list.
    2. NUM pad (4 ill 6)
    3. Menj el egy clubba, joinra kattintva kilistazza.
  • razz
    kéne egy kis segitség.
    1.hogy kell elrendezi a kocsikat mert minden ösze visza van minden házamba van 1 motor és azt szertném hogy mind egy helyen legyen.mit kell csinálni?

2.hogy tudok valakit friendsnek felvenni?meg az hogy valaki fleakart venni és akkor bejöt a kép a kurzorokall(elöre hátra jobra balra)és ott volt balra elfogad jobra elutasit.na igyen de hiába nyomtam bármeiket is akkor sem volt hajlando semmit sem csinálni.a kérdésem az hogy mit kell nyomnom?

3.hol tudom megnézni a firendeket?
    4 mégis hogy müködik ez az egész?
    váloszokat elöre is köszönöm.remélem a valaki tud segiteni.
  • mardal
    Köszi a segítséget.
  • AdaKiller
    klubba való meghívás másnál sem műxik?
  • Willi Betz
    W
  • mardal
    Hy
    Tudom nagyon hülye kérdés de azt olvastam hogy le lehet húzni az ablakot meg ilyenek.Ezt melyik gombokkal lehet?
  • zsakosfrodo2
    SPAM topik pls.
  • Raptor 2
    Hát, az a hüje HDR néha már túlzásba esik, ez igaz...
  • DJ Skyline
    jáj, mitől csillog így a csaj, szinte már világít, ülésről nem is beszélve! nem fáj a szemed?
  • AdaKiller
    én, most rá is érek, írj privit
  • InfiniteReality
    Tényleg? Hát nem a videokártya rendereli le a képet? Pont egy álló képen nagyobb a jelentősége, hogy milyen videokártyával rendereled. Abban van igazság, hogy amikor 300-al repesztesz, akkor kevésbé vehetőek észre az nvidia és ati kártyák közötti képminőségbeli különbségek.
  • Raptor 2

Oda neki egy pontot
  • Raptor 2
    Még szerencse, hogy én is ATI-s vok :P... ATI+AMD 4ever XD
  • Raptor 2
    Tudom, offlineba már nyomtam 1 kicsit, csak kiványcsi vagyok az online-ra :P
    De látjátok ez már megint egy olyan játék számomra, amit érdemes megvenni... Szal már nem kell sok lóvé, hogy szaladhassaka boltba. Amugy nagyon teccik offlineba is. Már el is szaladtam egy Mark Ecko- boltba, és be is vásároltam a fekete karimnak ... Király XD...Csináltam külön "Tupac" rádiót is, szal a muzik is megvan...A kocsom nem valami szuper, de így, offlineban úgyis csak kocsikázok általában, leetekert ablakkal, verőfényes-HDR dús napsütésben...szal télleg bejön...
    Így a S.T.A.L.K.E.R. és Armed Assault után kifejezetten hűsítően hat...
  • Hmuda
    Álmodj szépeket. Csak arról volt szó, hogy hogyan lehet szép photomode-os képeket csinálni, amihez a videokártya tipusának nulla köze van.
  • InfiniteReality
    Forza tuner. Térkép also jobb széle felé nagyjából. Az európai tuner mellett van.
  • InfiniteReality
    LOOOOOL. ATI kártyával akkoris szebb lesz ugyanaz a kép ugyanott
  • skygt90
    Hali emberek! a ferrarit meik tuning műhelyben lehet tuningolni ?
  • InfiniteReality
    Megoldás: minden kilépést követően menteni kell a profilt.
  • InfiniteReality
    Nincs mód. Az online játékhoz meg kell venni. Offline működni fog (profilkészítéskor NE pipáld ki a gamespy ID-t).
  • 3Error #17580
    srácok, bug : készítettem egy új karaktert (egy jó pic*at), mert csak kellemesebb nézegetni (öltöztetni, LOL:)), mint egy feka nyomorékot... nah
    de nem is itt a lényeg, hanem kiléptem, visszaléptem ; hát nem egy kopasz köcsög ült a méregdrága ülőgarnitúrán???!! WTF!! Save backup-ot átírtam, de akkor onnan folytatja, ahol kezdtem. Namost nincs kedvem újratolni amikor ~50-60% között jártam.

tehát akinek lenne egy savegame-je (CSAJJAL !!!) min. 30-40%-tól, az megtenné, hogy elküldi nekem : deltafusion -@- freemail.hu-ra?

köszönöm előre is, vagy ha tudtok karakter módosító progit az is megteszi :D
  • InfiniteReality
    Bocs de ez is forceware
  • LordMonster
    Ja köszi.Azt akarom kérdezni hogy valaki meg tudna hívni az sg clubba?
  • REAKTOR
    Sziasztok, eladom 1 hetes FREX GP cuccaim ha valakit érdekel msnen keressen: [email protected] örülnék ha nem németeknek kéne.
  • Seaweed
    Nah de 35-ert?!...50-ert meg talan..meg ha potkocsi melle rakott is...
  • pointer4
    Állítólag megszorult. De már többektől is hallottam :) Biztos valami teherautó platója szivárog.
  • robotnyk
    azt a balekot is megnézném, aki 35ért ad 640 megás 8800gtst
  • Hmuda
    Símán csak játszani kell a beállításokkal mielőtt ellövöd a képet (és ne hallgass másokra, tökmindegy milyen kártya van a gépben).
  • pointer4
    Nemvagyok sírós típus a de a videókártyád az 35 rongy aproneten. :)
    Haverom vett is egyet.
    Én inkább megvárom a 8950et.
    7800gtx is SLI be van most.
  • pointer4
    Abba help, nemfigyeltem még meg, de írja valahol a sézl/hossz fokokat a tékép ??
  • Raptor 2
    Semmi mód nincs a csatlakozáshoz? Amugy télleg nem eredeti. Még...Meg fogom venni 1ik nap, ha lesz pénzem :P
  • LordMonster
    Nekem is az van majd később belinkelek egy képet
  • Synit HUN
    A 7-es szériához nem forceware kell. Hanem Geforce and TNT2-es.
    Ez itten.
  • InfiniteReality
    Valószinüleg nem eredeti verziód van. Márpedig akkor nem fogsz tudni csatlakozni úgy sem.
  • InfiniteReality
    ATI kártyánk van és nem nvidia
  • Raptor 2
    valaki segítsen! Csatlakozni akarok a szerverre, de egy kis várakozás után kiirja, hogy uj frissités elérhető. Na most én rámegyek, hogy igen, le akarom tölteni most, és belép a böngészőbe, és kihoz valami hülye oldalt, aminek sztem semmi köze a TDU-joz....
    Valaki help...
  • gduck
    Épp ma raktam össze hajszálra ilyen gépet: 1024x768 (monitor nem bírt többet), FULL, 2xAA - 30 FPS alatt nem volt még városban sem :)

Szal nálad vmi gond van :(
  • gabi89
    InfiniteReality
    Thx a magyarázatért :)
  • gabi89
    Online-ban nyomom :D
  • GregMaui
    Az szép akkor nem értem mi lehet a gond?
    Vajon az új forceware beta verziója segítene?