107666
-
#18002 Mi bajotok van a MOMO-val? -
#18001 az ex force feedbackes, ugyanúgy, mint az elődje, az ff gp, nem egy top kormány, de ha nem akarsz 25-30at költeni rá (vagy hadd ne mondjam, 50-60at g25re), akkor megfelel. ráadásul az exet már puhább kormánnyal adják, a gp sokkal keményebb, kopogós műanyag nagyrészt -
#18000 Ha a Logitech DFP (22-25000 HUF) neked sok, akkor LOGITECH Formula Force EX. Ebben a kategoriaban a legjobb, mas markat meg nem erdemes venni! MOMO-t hasznaltan meg veletlenul se!!
Az hogy milyen eros az EX, az relativ;) Valszeg a DFP erosebb, de a G25-el meg meg lehet emelni az asztalt;))) -
#17999 azért is kerül annyiba... :) -
#17998 kis off!! BOcsi érte de gondoltam pár embert érdekelne! :D
http://www.vatera.hu/frex_gp_kormany_pedal_sebvalto_kezifek_es_allvany_22914421.html -
#17997 Aha....hát okosabb lettem! :DDDD
Most pláne nem tudom miet vegyek! De 16 ért nem sok télleg! -
#17996 ff ex
fv fw -
#17995 :ASD:AD?AD:AD:AD_ADAD:AD?AD
ok nekem nem lényeg, mást vezetsz félre :DD
off off -
#17994 ffbs és kész, kár vitatkoznod, ezen az sem változtat, hogy milyen erős, ettől még nem lesz vibris -.- -
#17993 egy dolog mi az elnevezés, más, hogy mit tud
próbáltad már ? én momo mellett próbáltam
köze sincs FFBhez, kár vitatkoznod
písz -
#17992 akkor miért formula force, te alma, és miért nem formula vibration, ami a vibris a logitechnél? :) jfgi... -
#17991 köze sincs ffb-hez
rezgés szimulációs...
az FFB kirántja a kezedből a kormányt, ez meg se közelíti azt az erősséget :) -
#17990 ffbs. szvsz az árkategóriájában tökéletes, nincs is igazán elérhető alternatíva. a driving force, vagy mi nehezebben beszerezhető, a momo meg drágább, ráadásul megbízhatatlanabb -
#17989 ez egy kalap szar kormány :)
persze csak azért mondom ezt, mert nem FFB-s... -
#17988 LOGITECH Wheel Formula Force EX 16000 Ft -
#17987 Jó!! de a logitech kormány mennyibe kerül már?
Min 25 ezer!! Annyit meg nem ér meg nekem! -
#17986 A konfigod is furcsa... 512 mega kicsit kevés ma már nem? A procihoz képest nagyon kevés a ramod, és a videokártya is elég gyenge. -
#17985 van egy vulkáni verseny
megnyerése után tied az ottani autofestő műhely -
Matt89 #17984 Skacok hulye kérdés lesz, de lehet itt a kocsit matricázni, ujrafesteni miután megvettem? -
#17983 A naturalpoint-on azt írják, el kell indítani elõbb a trackir szoftvert, utána a game-et, és akkor be lehet kapcsolni a menüben. Úgy nem működik? -
#17982 [apro]érdekes egy játék ez... A64X2 3800+ - 512/400 - 7300/256 ... és akármit állítok nem mászik fel 15 fps fölé ... furcsa O_o -
#17981 jaaaaa
-
#17980 Az az egész. Csak ilyen nyomi. :) Viszont lesz mégegy ha eléred a következő szintet, az frankó pálya. -
#17979 Hi all megtaláltam ford islandot de hol van itt a versenypálya?
-
#17978 Az jó lenne, mert addig nem játszok míg nem lesz patch. Mivel úton útfélen hibákba ütközök sajna. -
razz #17977 nekem is ugyanez van.de hogy a pibe futotál 44percet ? én 46 ot mentem és ezzel is a második legjobb magyar vagyok.vagy is lennék de nem irja ki az idömet -
#17976 Pff :( -
#17975 nem nagyon -
#17974 Jött már ki valamilyen patch? -
#17973 nekem igen :P:P:P -
#17972 nektek most működik a játék? :S mert nekem nem. -
#17971 Látom neked is ez a problémád... de basszus akkor nekem meg ez a legjobb magyar idő... mert mostmár rohadtul nem az az 1milka érdekel, hanem az, hogy a többiek láthatták volna... hogy nem vagyok béna. De ilyen kiba**ást -
#17970 Lehet hogy az Easter Bunny nyomat nekem egy eredeti TDU-t :D Remélem -
#17969 Nem tudjátok hogy miért van az, hogy a millioners challenge-be futottam egy 44:49-es időt, és nem tesz be a rangsorba??? Olyan ideges vagyok... mert néztem, és ez olyan 20-30. idő lehet... fényképet csináltam magamnak, de akkor is :(:( -
#17968 A Session szvsz ara való, hogy ha sikerült lockolni a társaidat, akkor rámész erre a Session--->Isolate-re, és akkor megszakítja a kapcsolatot mindenki mással, akivel nem vagy összelockolva. Akivel lockban vagy tehát megmarad, mindenki más eltűnik. Ez akkor jó pl, hogy ha mész az úton, vkinél hallod hogy bömböl, meg recseg a hangfal, te meg széppen Session Isolate, és már senki sincs a közeledben. -
Prank #17967 nem tudtok egy olyan listát, ahol a kocsik különböző tuningolásainak árai fel vannak tűntetve?
kellene, hogy össze tudjam hasonlítani az eladási árakkal... -
GregMaui #17966 Sziasztok!
Lenne egy apró problémám!
Mondjuk meg akartam változtatni a gamespyid-s felhasználói nevemet,meg is
tettem,és aki jól végezte dolgát visszaléptem a tdu-ba és a profilomhoz nem tudtam kapcsolódni.
Visszaváltoztattam a spyid-s nevem a régire,a játékbeli profilt elindítva nem tudok belépni a játékba,nincs continue game,csak new..
Szerintetek mi lehet a gondja?
Remélem a games.id-s manőveremmel nem vágtam agyon a profilomat! -
#17965 mivel toltad ? -
#17964 Akinek van TrackIR-ja sikerült működésre bírnia a játékkal? -
razz #17963 hát most lenyomtam a millionare challenget ujbol.
de utána nem tudtam megnézni az idöm és azt hol vagyok a világrangiltán.
de az idömet emgjegyeztem 46perc 52mp.ezzel a második legjobb magyar vagyok.csak az a baj még a tdu communitrin sincs fen.miért?nem volt connecting lost és a játékosokat is látom a mapon.
az elsö magyartol ösz visz 17mp re vagyok.