107666
-
#17762 Hat ha nem masik profillal csinaltad nagy a valoszinusege hogy lennullaztad a profilod! -
#17761 TDU Savegame Backup Tool -
#17760 Sziasztok!!!Véletlen rámentem a new game-re,utána gyors kiléptem,újra beléptem a game-be,és a reptérről kezdi a játékot!A régi mentésemmel mi lett?kitörlődött??Biztos nem fogom újrakezdeni,már 50%-nál tartottam legalább! -
#17759 Nem mivel a tört játékkal csinált profilod nem on-line profil -
Leky #17758 Én jobban bizok magamban. -
ZiP90 #17757 milyen német progi? -
mardal #17756 Hy
nekem olyan kérdésem volna hogy most akarom majd megvenni a játékot de már van egy profilom.Ha átírom a cd-keyt arra mit kapok a játékhoz akkor tudok online is játszani meg megmarad a régi és azt is tudom folytatni? -
#17755 Csak a savegame könyvtárak változnak. De minek kézzel backupolni, az ember elindítja azt a német progit és az minden egyes "Saving game..." momentumnál elmenti az adott állást egy-egy külön könyvtárba. -
#17754 oké -
Skyline #17753 Itt szeretném megjegyezni hogy az említett plusz autók (ruf,skyline,stb) nagyrésze megtalálható a ps2 változatban....Átbaxás:( -
#17752 Csak sajna nem hajlandó elindulni a messengerem, de néha azért felmegyek webmessengeren keresztül. -
#17751 köszi azoknak akik ilyen gyorsan elküldték msn címüket. -
#17750 re. előbb találkoztam pár sg-ssel egyik moccissal toltunk is egy versenyt. este lehetne vmi összeröffenés :) -
#17749 Köszi a válaszokat!
O'ahu-n leszek. :) -
#17748 -
#17746 Én a Savegame könyvtárat bakupoltam, az elég is volt. -
#17745 Egész gebaszt backupold...én is azt teszem, nekem azzal még nem volt baj.
Most viszont újra kell raknom az egész szart mert kifagy 5-10perc vezetés után. Rohadj meg Atari. Kétszer. -
#17744 Ezt már 1x kérdeztem és senki sem válaszolt:
Elég a playersave könyvtárakat backup-olni vagy kell az egész profil?
Jó lenne tudni hamár ennyi gond van. -
#17743 Tényleg még mindig semmi infó nincs az ígért plusz autókról (RUF Porsche, Lexus,..)? -
#17742 kérek minden SGFUNKLUBB-ost, hogy küldje el nekem privibe az msn címét, hogy tudjunk egymással versenyezni. aki 1 hétig nem ad hírt magáról az törölve lesz a klubb-ból. maradjon olyannak hely, aki komolyan is gondolja az online versenyezést és a klubbtagságot.
köszi -
#17741 Tudom, hogy mit érzel. Sajna én is átestem ilyen, sőtt picit durvább folgon. Nekem már minden út fel volt derítve 1 ezüstérmes futam mellett minden mást megnyertem, s majd 7000 Km-et vezettem, amikor egy váratlan kilépés (előtte és azóta sem volt) tönkrevágta a mentésem, minden futam elveszett, a felderített utak kb 50%-ra esett vissza, de minden út szaggatottan volt felfedezve, tehát ergo újra be kellett (volna) járni a szigetet, a megtett kilométer átment mínusz sok millióba, csak a kocsiaim és a pénzem maradt meg. Azért volt egy biztonsági mentésem úgy kb 15-18 órányi játékokról korábban az még jó volt, csak hát ott még olyan állás volt, ahol a hiányzó utakra kellett vadászni és eléggé elvette ez a kedvem az újboli folytatástól, mert ez elég unalmas volt, hogy itt ott pici darabok beautozzak (82%-ról). Persze nem adtam fel. ;) -
#17740 Mintha tekernél a videoval :) csak azt láttam hogy megyek a fal felé :) -
InfiniteReality #17739 Bétás online profilneveket nem fogadja el. De a bétánál megcsinált gamespy regisztráció használható (csak másik profilnév kell). -
#17738 OKs thx, csak nem igazán értem hogy akkor a gamespy accot miért engedi többször is használni.
Na de mind1 inkább elkezdek előröl mindent, mint mindenki.
Kösz mégegyszer -
#17737 Igen. Felejtsd el a régi nevedet és próbáld meg a már meglévő GS accodat használni, csak egy más profilnévvel. Nekem se fogadta el a Hmudát, mert benne volt a bétában, de a Hmudaa minden gond nélkül működik a régi bétás GS accon.
Ha ez nem jön be akkor használd a kamu accot. Más megoldás nincs, ezt tapasztalatból mondom. -
#17736 Én a minap kaptam kézhet a játékot és egy elég fura dologgal találkoztam szembe: amikor megcsináltam az online profilt (ugyan azokkal az adatokkal mint amiket az open beta-ban használtam, aztán elkezd connectelni és azt írja hogy nem látja a TDU servereket
Csináltam egy másik profilt (a gamespy adatok ugyan azok csak a nick más) és ezzel simán connectel és bedob a főmenübe
Valakinek 5let? -
#17735 Az össz megtett táv az teljesen rendben van, csak a kategóriákra (kocsi/motor) bontott táv bugos.
És nem azt mondtam, hogy a patch megjavítja, hanem azt, hogy ha felkerül a patch akkor talán nem romlik tovább.
És kicsit később raktam be: úgy tűnik, hogy a régi backup visszamásolása csak tovább rontja a már eleve hibás értéket.
Szóval várok, hátha egy patch megszünteti és nem kell amiatt aggódni, hogy tovább terjed a hiba, mint valami rákos daganat. -
#17734 nekem is elszarodott multkor a mentésem, de semmi nagy dolgot nem csinált, sőtt még jobb lett :). Egyedül megváltozott a karakterem (ezt később korrigáltam) , meg a statok minuszba mentek. És felfedeződött az összes autószállító küldetés ;) -
#17733 Az naon nem jó, hogy fogsz így 5000 mérföldet levezetni ??
A patch nem fogja megjavítani a mentésed.
Nincs egy biztonsági kóópia? -
#17732 Mini-korrupt lett a mentésem. Minden rendeben van, csak a megtett távnál van bibi (a kocsis táv minusz párezermilliárd, a motoros csak natúr nulla).
Már a régi backupok visszamásolása se segít, mert valamiért a korrupt értékek egyre csak romlanak (eleinte pár millió volt, most pár miliárd).
Azt hiszem itt fogom leparkolni a játkot addig a patchig amíg ezt ki nem javítják, mielőtt még nagyobb lesz a baj. -
InfiniteReality #17731 Vagy elég ha átírja benne a kódot, és akkor nem kell törölnie. Nekemis így megy (Procyon van fent, YASU-zok, image file be van mountolva és természetesen megvettem eredetiben így azt a kulcsot beírtam az említett file-ba). -
#17730 Azt a 10x-es gyorsulást megnéztem volna -
#17729 Én örülök neki hogy nem vibrál még csak az kéne hogy a monitort leküldje az asztalról!:D Olyan ereje van...amúgy tudod finomhangolni a játékban is + a profilerben is a dolgokat és akkor nem lesz olyan bika
Valakinek esetleg van még ötlete a sátánságnál nálam? (#17719) -
#17728 Nekem a Momonál volt olyan hogy ha ment akkor iszonyatosan begyorsult a játék olyan 10x sebességre, nekicsapódtam a falnak, és 5 másodper múlva normálisvolt, majd felkanyarodtam az útra, nyomtam a gézt és újraez.
Aztán elmúlt. Azóta se tudom miért csinálta. Ez mondjuk NFS nél meg GTR nél, WorldRacing2 nél csinálta.
-
#17727 C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited
Itt töröld le a CDKEY fájlt. -
Lyan Kyj #17726 nálam egyetlen egyszer lépett ki a játék, semmi prob...egyedül az a bajom, h nem vibrál/rezeg, viszont az átlagnál erősebben ránt.. -
#17725 *privit* -
#17724 elvileg én olyan 7től ráérek aki akar jönni a klubba az írjon rpvit, mivel nem szeretném szétoffolni a topicot -
#17723 csak 9re érek haza melóból, de csak marad még valaki olyan késői órákban :D -
#17722 A sg klubb van még hely tegnap mondta AdaKiller én is benne vagyok, azt mondta este lesz fenn.