107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Sland
    a piros enzoval van egyben ^^
  • CivicVTi
    A piros Enzoban all meg egy F430 is
  • Szabi1991
    ? :)
  • armageddon666
    azd meeeg XD nekem is egy jaguár maradt ki -.- ottvan minden közepén és olyan halvány ez a logó :D na felszerelem a kormányt és elkocsizok odáig ^^
  • Tomy Lee
    Itt:)
    Kép
  • Tomy Lee
    Most miért??
  • CivicVTi
    Ezen a kepen 3 Ferrari van. Ki talalja meg a harmadikat?
  • Deathbringer79
    Hi all! Fent vagyok ventrilo-n (ip: 87.229.7.239 port: 3784 szoba: Test Drive Unlimited), ha esetleg szeretne vki multizni így a délelőtt folyamán. Sajnos délutános vagyok a héten. :( Ha valami nem világos a ventivel kapcs, segítek msn-en: [email protected]
  • fery02
    Ja, az mondjuk izgi, hogy nálam miután megnyertem a Fies!?!? versenyt, később visszanéztem, és más volt a bajnok, és érdekes mód teljesen más pálya volt, sőt, ez gyorsulós verseny volt, és egy Kawasaki Z1000-es kellett hozzá asszem. Megnyertem azt is, de szintén semmit nem ad a pontokhoz. Meg az is érdekes még, hogy az első és második képnél a két eredmény ugyanaz, viszont mind a kettő más verseny :$ Nem értem, hogy hogy van.
  • fery02
    Na, csak hogy bizonyítsak, pár kép, hogy tényleg nyertem versenyeket, meg hogy esetleg beleköthessetek, ha valamit rosszul csináltam:

Légyszi segítsetek, mert nem számol be semmit sem a game rankings-nál a drive-in versenyekbe.
  • PENGEinno3d
  • DJ Skyline
    ez tényleg jó kép!
  • bertino

ez csak ugy, mert tetszik :)
  • gduck
    :D

• nyaflaty
    Olyan kár hogy csak a luxuskocsikat favorizálják :(
    Én szivesen elmászkálnék mondjuk egy calibrával vagy corradoval...
  • fery02
    Teljesítettem kettő versenyt a Dinner-ben, ami szerintem a Drive-in, bár ezek után már nem vagyok biztos benne. A game progress-ben az van, hogy teljesítenem kell kettő drive-in challenge-t. Viszont a játék nem látja hogy teljesítettem volna őket, nem szímította hozzá. Milyen versenyeket kell ehhez teljesítenem, hogy ezért is százalékot kapjak? :P Mert már nem kell sok.
  • Danny L
    Engedélyeztem a portokat a routeren amik a readme-ben le vannak írva, meg kikapcsoltam windowsban a tűzfalakat. Így a jó biztonságosan játszani
  • bronco
    igen
  • k4rL
    Mai adag:

• razz
    nekem is teccik egy holnapi verseny ötlete!csak nevezétek meg meik az mert elég sok van.
  • Kaszi46
    C:\Documents and Settings\Kaszi46\Dokumentumok\Test Drive Unlimited mappát kell mentegetni a "kopaszodás" ellen?
  • Tomy Lee
    Én is bennevagyok!Holnap mehetne
  • trackmaniac
    Ezt láttátok már? Hawaii hírek
  • Eisenhower
    én már csak holnap. de este 7-től ,mehet akár többször is :)
  • Lyan Kyj
    adjatok egy koordot vagy versenynevet, megyek én is:P
  • bertino
  • Hmuda
    Tőlem mehet most is.

Már feladtam ezt a profilt. Ha kijön egy anti-korrupt patch, akkor újrakezdem úgyis, szóval nem katasztrófa ha tovább romlik. :P
  • Eisenhower
    köszi hmuda! már csak meg kell találni és holnap este tolhatnánk egy sziget körülit akinek van kedve :)
  • Eisenhower
    a hajam a hajam! szétfujta a szél a buko alatt shit :( :D
  • Atti12
    találkozásom bertino01 el és Eisenhowerrel :).
  • Hmuda
    Van.
  • bertino
    bocsi, hogy nem mentem most vissza... mikor vissza akartam lépni GPS jelölés után kiagyott a game és nem engedett vissza
  • Eisenhower
    azt mondja meg nekem valaki hogy online verseny van olyan ami körbevisz az egész szigeten? mert single-be ugye van. jó lenne ha lenne ott lehetne csak jókat csapatni a haverokkal
  • Eisenhower
    fenébe club full :( azt nem értem miért kell korlátozni a klubok létszámát?
  • Swy
    nekem is kimaradt egy jaguár üzlet aztán kerestem vagy 30 percet a térképen mire megtaláltam....50 méterrel volt odébb a felderített uttól!!
  • atomboy
    Na, jokat kocsikaztam a kulfoldiekkel, igazi gunballt rendeztunk. Csak az a gond, hogy egyikuknek nem volt trafficja, es ha valamelyik normalis jatekos elol ment, mindig belecsapodott egy odateleportalo kocsiba. -_-

Danny, mit kellett csinalnod, hogy jo vegul sikerult? Vagy masfel orat szenvedtunk ezzel...
  • PSP 007
  • Alexease
  • Eisenhower
    és hol van az sg fun club? :)
  • InfiniteReality
    Tali van az SGfunclub elött. Akinek nehéz megtalálni a másikat de vannak magyarok a friend listáján egy kis segítség:

térképen a kis emberkékre kattintva mutatja az online játékosokat. Ott ki lehet szűrni, hogy csak a barátokat mutassa.

Gyerteeeeeek, ottvan bertino, CivicVTI, K4RL is:)