107666
-
#18325 a piros enzoval van egyben ^^ -
#18324 A piros Enzoban all meg egy F430 is -
Szabi1991 #18323 ? :) -
#18322 azd meeeg XD nekem is egy jaguár maradt ki -.- ottvan minden közepén és olyan halvány ez a logó :D na felszerelem a kormányt és elkocsizok odáig ^^ -
Tomy Lee #18321 Itt:)
Kép -
Tomy Lee #18320 Most miért??
-
#18319 Ezen a kepen 3 Ferrari van. Ki talalja meg a harmadikat? -
Deathbringer79 #18318 Hi all! Fent vagyok ventrilo-n (ip: 87.229.7.239 port: 3784 szoba: Test Drive Unlimited), ha esetleg szeretne vki multizni így a délelőtt folyamán. Sajnos délutános vagyok a héten. :( Ha valami nem világos a ventivel kapcs, segítek msn-en: [email protected] -
#18317 Ja, az mondjuk izgi, hogy nálam miután megnyertem a Fies!?!? versenyt, később visszanéztem, és más volt a bajnok, és érdekes mód teljesen más pálya volt, sőt, ez gyorsulós verseny volt, és egy Kawasaki Z1000-es kellett hozzá asszem. Megnyertem azt is, de szintén semmit nem ad a pontokhoz. Meg az is érdekes még, hogy az első és második képnél a két eredmény ugyanaz, viszont mind a kettő más verseny :$ Nem értem, hogy hogy van. -
#18316 Na, csak hogy bizonyítsak, pár kép, hogy tényleg nyertem versenyeket, meg hogy esetleg beleköthessetek, ha valamit rosszul csináltam:
Légyszi segítsetek, mert nem számol be semmit sem a game rankings-nál a drive-in versenyekbe. -
PENGEinno3d #18315 -
#18314 ez tényleg jó kép! -
ez csak ugy, mert tetszik :) -
#18312 :D
-
nyaflaty #18311 Olyan kár hogy csak a luxuskocsikat favorizálják :(
Én szivesen elmászkálnék mondjuk egy calibrával vagy corradoval... -
#18310 Teljesítettem kettő versenyt a Dinner-ben, ami szerintem a Drive-in, bár ezek után már nem vagyok biztos benne. A game progress-ben az van, hogy teljesítenem kell kettő drive-in challenge-t. Viszont a játék nem látja hogy teljesítettem volna őket, nem szímította hozzá. Milyen versenyeket kell ehhez teljesítenem, hogy ezért is százalékot kapjak? :P Mert már nem kell sok. -
Danny L #18309 Engedélyeztem a portokat a routeren amik a readme-ben le vannak írva, meg kikapcsoltam windowsban a tűzfalakat. Így a jó biztonságosan játszani -
bronco #18308 igen -
k4rL #18307 Mai adag:
-
razz #18306 nekem is teccik egy holnapi verseny ötlete!csak nevezétek meg meik az mert elég sok van. -
#18305 C:\Documents and Settings\Kaszi46\Dokumentumok\Test Drive Unlimited mappát kell mentegetni a "kopaszodás" ellen? -
Tomy Lee #18304 Én is bennevagyok!Holnap mehetne -
#18303 Ezt láttátok már? Hawaii hírek -
#18302 én már csak holnap. de este 7-től ,mehet akár többször is :) -
Lyan Kyj #18301 adjatok egy koordot vagy versenynevet, megyek én is:P -
#18300 -
#18299 Tőlem mehet most is.
Már feladtam ezt a profilt. Ha kijön egy anti-korrupt patch, akkor újrakezdem úgyis, szóval nem katasztrófa ha tovább romlik. :P -
#18298 köszi hmuda! már csak meg kell találni és holnap este tolhatnánk egy sziget körülit akinek van kedve :) -
#18297 a hajam a hajam! szétfujta a szél a buko alatt shit :( :D -
#18296 találkozásom bertino01 el és Eisenhowerrel :).
-
#18295 Van. -
#18294 bocsi, hogy nem mentem most vissza... mikor vissza akartam lépni GPS jelölés után kiagyott a game és nem engedett vissza -
#18293 azt mondja meg nekem valaki hogy online verseny van olyan ami körbevisz az egész szigeten? mert single-be ugye van. jó lenne ha lenne ott lehetne csak jókat csapatni a haverokkal -
#18292 fenébe club full :( azt nem értem miért kell korlátozni a klubok létszámát? -
#18291 nekem is kimaradt egy jaguár üzlet aztán kerestem vagy 30 percet a térképen mire megtaláltam....50 méterrel volt odébb a felderített uttól!! -
#18290 Na, jokat kocsikaztam a kulfoldiekkel, igazi gunballt rendeztunk. Csak az a gond, hogy egyikuknek nem volt trafficja, es ha valamelyik normalis jatekos elol ment, mindig belecsapodott egy odateleportalo kocsiba. -_-
Danny, mit kellett csinalnod, hogy jo vegul sikerult? Vagy masfel orat szenvedtunk ezzel... -
PSP 007 #18289 -
#18288 -
#18287 és hol van az sg fun club? :) -
InfiniteReality #18286 Tali van az SGfunclub elött. Akinek nehéz megtalálni a másikat de vannak magyarok a friend listáján egy kis segítség:
térképen a kis emberkékre kattintva mutatja az online játékosokat. Ott ki lehet szűrni, hogy csak a barátokat mutassa.
Gyerteeeeeek, ottvan bertino, CivicVTI, K4RL is:)