107666
-
#18285 pont ezt csináltam de semmi :c szal mintha mind meglenne... na majd holnap újra átnézem... 2x is.. -
#18284 Én beállítottam a térképen,hogy csak az autós üzleteket mutassa és elkezdtem az egyik sarokból végignézni az összeset! -
#18283 A forgalom a legjobb :DDD
na szal az lenne hogy sztem minden boltot körbejártam (car showroom)... voltam is bennünk. de motort nem enged még mindig megnézni... talán nem voltam mindben. van erre mód hogy egyszerűen kiderítsem melyikben nem voltam még? mert most végigkatoltam mind... de mindbe betudtam menni :( ha valamelyikbe mégsem utána bementem és ellenőriztem, de motor még mindig nemnézhető... nemtom warez miatti bug-e vagy sima bug vagy csak nagyon elkerüli a figyelmem 1 (vagy több) bolt. Szal valahogy akkor megállapítható hogy melyiket hagytam ki? ^^ -
#18282 kitörlöd traffic mappát de ne csinálj ilyet nem szép dolog.. -
#18281 -
momo99 #18280 hali
ki tudja hogy kell kiveni a forgalmat??
A Segitséget elöre is köszi. -
#18279 Ti mennyi idő alatt csináltátok meg azt a pályát, amelyiken 1 000 000 pénzt kapsz ha hatvan percen belül végigmész?
Csak kíváncs i vagyok,hogy mennyire vagyok béna, nekem 57:43 alatt sikerült! -
#18278 oké thx -
#18277 hát? -
#18276 Egyik angol tuningcegnel... -
#18275 tunolni sehol... -
#18274 mclarent hol tudok tunolni? -
#18273 hurrá!!!!!
Kiráááály imádom!! Legalább a szar kesztyűt vehetném le róla...:S
-
#18272 jol ismert bug
mi is várjuk epekedve a patch-t -
#18271 az6 lenne a kérdésem h eddig nem vettem semmi ruhát se napszemcsit erre most belépek a játékba és a srác napszemüveget visel meg kesztyűt meg kopaszra vágatta a haját... A hairstyle-t visszaállítottam de a napszemcsit és a kezytyűt nem tom levenni. Amúgy más ruha van rajta és azt sem tom visszacserrélni...
Ez mért van?
Ja tegnap cserélnem ki az exe-t mert találtam egy olyat amihez nem kell dvd és tegnap semmi baj nem volt. -
#18270 Ez érdekes, mert amikor megdöntötték az elért csúcsomat, akkor bezzeg küldött levelet! Most akkor mi a f.sz van? -
#18269 eredetileg a játékba nincs éjszakai mód, ezért világításra sincs szükség... -
#18268 deha nem világít (vagyis úgy nem világít hogy haszna is legyen) fölösleges :DDD am gép által vezérelt autók reagálnak rá ha villogok? mert ők szoktak nekem. -
#18267 Mert az enterrel lehet a világítást bekapcsolni?:S :DD
Bocsi a láma kérdésért!
De én si furcsállom hogy nincs világítás mivel az esti módba eltűnik szinte a kocsim! Alig látni vmit! :D -
#18266 az nem tom hol van:( -
#18265 Rájöttem ,hogy lehet bekapcsolni a folyamatos világítást! Menjetek ki a kertbe vagy a parkba és keressetek egy nagy követ amit ráraktok az Enter billentyűre és voilá -
#18264 Azt szeretném megkérdezni hogy találtam egy lexus garázst de nem tudok bejutni sehogy! Az lehet hogy csak dísz? nektek van? Pedig jó lenne mert az egyik kedvenc kocsim! -
#18263 ahha... köszi. akkor ez a mód felejtős :c na megyek keresni showroomokat XD -
bronco #18262 Igen akkor küld egy levelet, de elvileg arról is ha megdöntik a vezető idődet/sebességedet. -
#18261 #18194 -
#18260 Hoppá, nem. Mert amikor megnyerek egy versenyt a Drive in-ban, akkor küld egy levélkét? Ezt nem is tudtam! Majd kíváncsik leszek rá legközelebb! Köszke -
#18259 Világítás nincs illetve van feltudod villantani a fényszórokat de semmire nem mész vele mert az nem világítja be az utat. -
bronco #18258 Biztos, hogy megnyerted azokat a versenyeket? Kaptál róla levelet(news)? -
#18257 A napszakváltozás módnál ha este van akkor van világítás is vagy akkor vaksötét? ^^ bah :D inkább kipróbálom :D sok lesz a hülye kérdésekből mi? XD -
#18256 1 óra mulva lesz vmi röffenés? -
#18255 18237-re valaki? azóta sem tudom miért nem jelenik meg a game progress-ben -
#18254 1000 kösz XD tudtam hogy van valahol a gémben csak szokatlan a kezelőfelület ^^ -
#18253 Na ez jól megmontam látszik nem sokat aludtam éjszaka
szóval a házad->news->game progress -
#18252 Bemész a házadba ott és ott news majd game progress -
#18251 hmmm .. akkor még keresgélek késöbb nekem eddig 4van meg .. :D -
Prank #18250 7 -
#18249 ahha... köszi ^^
az lenne még a kérdésem hogy van valami honlap, vagy valahol meglehet nézni hogy milyen feladatok vannak? szal ez a járjál minden úton, meg tegyél meg x km-t stb stb... ? -
#18248 hány tuning hely van am ? -
#18247 ez meg még multkori tali .. kéne egy rendes sokemberes HUN tali :D -
#18246 minden kereskedést elöre mutat, a tunerhelyeket nem látod.