107666
-
#18205 A versenypálya az alatt a reptér alatt található, ahová megérkeztünk a szigetre. -
#18203 Hello miután elmentem mi volt még? Nekem is van 2 képem ha betnné valaki lécci írjon privit. -
david508 #18202 hol található a Oahu Raceway pálya? -
#18201 #18120 talán segíthet ezen. Bár így is csak 8 players van:(
GUMBALL 3000 de jó lenne ott lenni:) -
#18200 felesleges fullon voltunk, így is több embert levágott a server a csapatbol :(
ezen a 8 emberes layeren kelene bővíteni inkább picit... -
#18199 Levágott a szerver
Pedig az ember azt gondolná éjjel kevesen vannak nem annyira terhelt a rendszer és jobban megy de mégse... -
#18198 MOTOR BUG 510 km/h in 1st gear
DRIFT VIDEÓ, NEKEM NAGYON TETSZIK -
Danny L #18197 asszem akkor a délelőttöm arra fog elmenni hogy találjak ilyen elhagyatott placcokat összeírom aztán elmesélem merre is vannak ezek a helyek. -
#18196 a tömörülést láttam mapon, de sajna nem töltöttetek be. lehet, hogy az ilyen meetingeket inkább valami elhagyatottabb helyen kéne kezdeni, bár franc tudja van-e ilyen. :) -
#18195 Az nem fog osszejonni;) Bar szinte minden hangot kicsomagolva hagytak, a GPS hangokat egy csomagba raktak, valami sajat, vagy nem teljesen szabvanyos kodolassal;) -
k4rL #18194
-
#18193 Jo kepek! -
#18192 Ha sikerül megtalálnod feltölthetnéd a hangokat.
Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi Légyszi! -
#18191 Ird be alul alap aljan a keresobe hogy "Taxi 4" -
gyakorlatilag uraltuk ezen az éjjelen a fél szigetet :P -
leipsig #18189 Nemtudom láttátok e a taxi 4-et , felfedeztem benne egy érdekes dolgot:P
amikor a kölkök beülnek gépezni Giber felügyelő irodájába és kinyitják a fiókot ott figyel a TDU
Giber felügyelő is tudja mi a jó -
Babajim #18188 Sziasztok!
A GPS hangokat, melyik file-ban tárolja a progi? Kicserélném őket az IGO hangjaival és így magyar lenne a navigációm.
Köszi a választ -
#18187 Hmm... ezek szerint csinaltam ket kepet errol a scoretablerol, ezt azutan csinaltam, hogy kiprobaltam a Maseratival. -
Eppen orultem, hogy nagy nehezen megcsinaltam az utolso speed versenyt... -
#18185 Nem csak Angel Jumpolt vagy rocket Jumpolt -
#18184 -
Gondolom dimenziót ugorhatott időközben az emberke... -
#18182 Pedig en is porogtem ott unalmamban. Ezek szerint nem jott ossze. -
#18181 Köszi szépen a tippet, hátha még lesz hozzá valami kedvem :) Amúgy nektek az online versenyeknél van olyan, hogy pl egy host-hoz oda van írva, hogy waiting, belépek, és közben rég elkezdődött már a verseny? Jó, nem sokszor fordul elő, csak néha. Mindenesetre érdekes szerintem. -
Danny L #18180 aaaaaaaaz deréééééééék -
#18179 Te aszfalt betyár -
#18178 Elmentem a szigetre (remélem ez a kis kirándulás nem rombolta tovább a profilom), csak gondolom az egyedüli jelenlévőnek tele lehetett az instance-ja.
No mindegy, azért elfoglaltam magam:
-
#18177 "Alfa tuningolt, 290 el megy 370 km van benne "
olyan mint egy használta autó hirdetés[Tudja hogy az is]
De szerintem itt nem számit hogy mennyi km van benne. -
Toya #18176 A Drive-inben való versenyzéshez azt tanácsolom, hogy olyan versenyt válasszál ahol az alsóbb osztályok vagy a régi idők autóival kell versenyezni.
Tapasztalataim szerint itt még lehet nyerni (nekem is sikerült).
Ebben a kategóriában ahogy figyelgettem még annyira nem burjánzik a csalás. -
#18175 majd ha elérem az exprtet akkor odamegyek :) -
#18174 megyek ford island -
#18173 Hol az a ford island? -
#18172 Ott vagyok a parkoloban, de senki sem jon. -
#18171 Huhuuuuu multizok egész nap nembirom abbahagyni :D Valakinek nem kell Alfa tuningolt, 290 el megy 370 km van benne (én is ugy vettem használtan rohatd jól kanyarodik , E kategóriás, simán versenyezhecc vele (most veszek maseratit azér adom el) -
#18170 Alul ott a kereső! -
#18169 Az tényleg egy nevetséges futam! -
leipsig #18168 Sziasztok!
Hogy kell kivenni a játékból a leveleket,madarakat? korábban már olvastam hogy valamit átkell nevezni, de már nem tudom mit.
valaki írja le melyik mappát kell átnevezni!
thx -
InfiniteReality #18167 Ford Island. Egyébként valaki felvehetne az SGfunclubba. -
Danny L #18166 óóó de mennék veletek, de megint dolgozom -
#18165 Felolem. Ugyis kene meghivo egy clubba.
Hol?