107666
-
#18533 Olaszoknal... -
#18532 Ducatit nem lehet tuningolni? Mert én nem találtam olyat ahova beengedne! -
bronco #18531 Ducatival nem rossz, de szerintem még a 999R-rel is be lehet 51 alá menni. :) -
#18530 Enzoval meg sem bírtam csinálni,csak 63:43 alatt! :(
Mégegyszer nekifutok majd az új ninjammal"agyon tuningolt"! -
TPG #18529 Én 58 perc alatt csináltam végig az Enzo-val, de folyamatosan meg kellett állnom hogy elkapjanak a rendőrők és elmúljon 3. foku körözésem. :) -
#18528 Ez az eredmény normálisnak mondható, vagy lassú voltam?
-
bronco #18527 Nekem sikerült perfectre Brandon, Enzoval:
kép -
TPG #18526 Én most csináltam egyet (Makapu's Beach Race): sg.hu a jelszó én meg TPGamer néven futok -
#18525 Jót mentünk 8-an...
Kár hogy a #18484-ben említett verseny nekünk nem jött össze :( -
#18524 na ahhoz képest hogy volt jelentkező még mindíg nincs sziget körüli online race :( -
Lyan Kyj #18523 az hol van?:P -
#18522 Őt miért nem lehet? -
Gabor_(HSF) #18521 80 jegyet vesztesz vele,ha nem perfectre csinálod,mást nem...ugy is gyüjthetsz 320 db-ot..
De azért illik perfectre csinálni,bár 1 stoppos van akit nem lehet,(sztem bugos) az pedig a Brandon gyerek -
#18520 Sg klub elott vagyunk paran, johet aki akar! -
TPG #18519 Boccs, tárgytalan a kérdés, most sikerült csak visszaolvasnom. :D -
#18518 8800gts, amivel így is, úgy is akad egyelőre néha, akkor meg mé ne legyen maxon? ^_^ -
#18517 semmit, extrákat nem kell perfectre csinálni a jutalom kocsihoz -
#18516 wow O.o miakeci o.O ez naon szép :D jó vasad lehet XD -
TPG #18515 Nekem hasonlót a Tantaluson sikerült csinálnom, ott 16 század hiányozott ahhoz hogy bent legyek az időben. Rendesen időben értem célba csak a hülye drive-o-meter (lövésem nincs mi a hivatalos neve úgyhogy én így hívom) miatt rászámoltak még az időmre. Lilult is a fejem rendesen miatta. :) -
#18514 A bonusz ruhajegyek elvesztésén kivül, jelent még valami hátrányt ha nem perfect-re csináloma stoppos küldetéseket? -
TPG #18513 Ez hol és mikor is lesz? Mert ha nem probléma én is beállítanék a Spyker-emmel kicsit krúzolni. :) -
#18512 miniatűr találkozó :>
-
Nylon #18511 hol töröljem???? és melyiket a másoltasat? -
#18510 na sziget körüli verseny? én ottleszek sztem. ha nem is a versenyben de ott a közelben :) -
#18509 Hat, talan torold a regit. Az offlinet nem lehet attolni onlinere. -
Nylon #18508 Gamespy megvan és van is ott nickem. De amíg másoltan volt meg a játék addig azon a néven mentem a TDU-ban. de a gamespy nem volt kipipálva.
Légyszi segíts
-
#18507 Mi olyan nehez megcsinalni?
Nylon, gamespyid megvan? -
rgida666 #18506 Én nem sírtam csak feltettem egy kérdést, amire igent, vagy nemet vártam. Nem fogok csiliárdokat kiadni, ha nem megy a játék a gépemen.
Én nem azt írtam, hogy jaj segíts nem indul, hogy kell?! Az offtopic pedig Nekem nem jön be. Gondolom most menjek máshová sírni...
-
#18505 Figy: nem kell csinálnod semmit sem, a játék automatikusan létrehozza a gamespy akármidet. CSak pipáld be a gamespy nemtommit, és ahhoz a részhez cak írd be az email címedet, meg egy tetszőleges kódot, amit azért nem árt megjegyezni persze :P -
Nylon #18504 Szasztok óriási problémám van!!! Megvan ereddetiben a játék és már single player-ben egész jól haladok, de a netre nem eakar csatlakozni a világért sem. Egyszer azt mondja, hogy nézzem meg van e net, másszor azt mondja foglalt a név, meg még azt írja, hogy elveszett a kapcsolat. És ezt mindig kb 5 perc töltés után! Légyszi segítsetek!!!!!! Előre is köszi!!!!!! -
fernandez93 #18503 Valaki csinálna nekem egy gamespy azónósítót?Nagyon meg köszönném! -
#18502 am elég sajátos hogy MI próbáljuk kitalálni hogy miket jelentenek a játékon belül a gps alatt a dolgok...:D:D na nembaj.amúgy érdekes régebben pont gondoltam hogy milyen jó lenne már egy ilyen gamma amikor csak úgy lehet menni, egy város stb..(Ug2 miatt:P) hát most végre vki megalkotta, más kérdés, hogyan hiszen nagyon rátettek a grafikai meg tulajdonképpen minden részére, csak úgy tűnik mintha az online részét kicsit elkapkodták volna..kérdés mi lesz patch után..várunk rá:) -
fernandez93 #18501 csináltam!De lehet nem jó mert nekem nehéz csinálni.De persze neket lehet könnyű de nekem nem csinál senki azonosítót. -
#18500 Köszi a bíztatást, már majdnem sírtam, amit szégyellek kicsit. Miért pont én vagyk ilyen szerencsétlen :) Ezt az addig kattintgatok módszert majd kipróbálom, de nem hiszem, hogy segítene :). atomboyt-t én is láttam, kérdezte, hol vannak a többiek, mondtam, hogy már rég elhúztak, a térkép alapján legalábbis, mert ugye ott látom az egész bandát. Írtam volna hogy milyen szép a haja, de addigra már rég elhúzott a Paganival XD Meg láttam még valami három betűs nevű személyt is Gallardo-val, kérdezte látom-e a többieket, mondtam nem, aztán kiderült hogy neki 8 megás ADSL-je van :P így könnyű. Mellesleg érdekesnek tartanám, ha a patch után énis látnék mindenkit, mert itt azért net sebesség gondok is vannak. Mindenesetre ha rendesen működnének a találkozók isteníteném az Eden-t, hogy életem legjobb játékát megalkották. Mondjuk így is közel járnak hozzá :) -
InfiniteReality #18499 Ja, ez is lehet. De időnként kicsit megkeveri a sok vackot és pl a radio bezárása helyett bejön a chronopack (ha üresben elkezded tapicskolni a numpadot, akkor a balra gombbal lehet lépni a radio-chronopack meg mégvalami között). -
#18498 mit ír ki? ha routered van próbáld meg anélkül, már ha van gamespy id-s accod (www.gamespyid.com) -
InfiniteReality #18497 Betesz a pályára. Elkezd forogni fehéren a földgömb. Ha zölden villan egyet utána, sikeresen betett 1 layerbe. Jobbesetben ilyenkor fehéren forog a földgömb, próbál keresni játékosokat. Ha sárgán villan a földgömb, akkor kitett a layerből, vagy nemtudott belecsatlakozni egyetlen layerbe sem.
A szám ha zölden villan, belépett 1 játékos a layerbe, ha pirosan, kilépett.
Eddig ezt tapasztaltam.
Ha a földgömb kicsi és nem forog, akkor nem keres senkit a játék. Ha "remeg" (nagy-kicsi-nagy-kicsi) na olyankor nemtudom mi van. -
#18496 akkor num4-gyel bezárod a radiot v megvárod mig eltűnik és utána num4 elfogadod -
fernandez93 #18495 Pls! -
InfiniteReality #18494 Ha valakit felveszel a barátlistára, a másiknak elég elfogadnia azt, nem kell neki is feltennie. Ha Téged jelölnek barátnak, és nem igazolod vissza (numbad 4), akkor nem kerülnek fel a listádra. X ideig van ott a jelzés aztán eltűnik. Ha épp bejön valami más közbe (pl rádió) akkor nemtudod elfogadni, hiába nyomogatod.