107666
-
InfiniteReality #18164 Lesz ma tali... mondjuk 10kor valahol? :) -
#18163 Patch...Patchhh comingg...pleaseee -
razz #18162 lolok ezek a találkozok veled és kihivlak egy versenyre.mindig nálam joval eröseb kocsik vilognak le.persze én ezt oda visza nem tom mert nem fogadják el
tegnap is megyek shelby cobraval és gyerek paganival jön.4:1 re elvertem.eccer is csak fél kocsival nyert.
azé vannak durva dolgok.pl egyik versenyen én a rajtol fél kilométere egy udvarban keztem.eccer meg nekem még nagyba számol visza gyaerek már elindul.pff.meg olyan laggos hogy eccer tök mesze tölem mögötem hol meg forditva.elég érdekes föleg hogy mögötem van hozzám ér és én kipatanok a maprol 1500 as sebeségel.pff -
Danny L #18161 Nem rossz idea -
Nagy01 #18160 Majd csinálni kéne egy veterán autó klubbot. -
#18159 -
#18158 hol van az üzim ??? -
Nagy01 #18157 Kedden jön a TDU-m huhu most tapsot kérek. -
#18156 majdnem minden dineos speedet ilyen férgek vezetik.
-
Danny L #18155 Most olvastam a fórumon hogy pánikolnak egy páran hogy nekik egy szóval se mondták hogy engedélyezni kell az accountot és letörölték vagy nem tudnak hozzászólni. Neked jött ilyen email az Ataritól? -
#18154 Ja, latom, marcius 26-a a regisztralas napja. De hozzaszolni nem tudok, sehol egy faq. -
TPG #18153 Hehe ez tetszik. Én idáig Shelby Cobrákkal csencseltem a Tarde részlegben. (1000000+120000 a tunninggal és eladtam 1550000-ért, darabonként 400000 haszonnal, jópárat megvettek tőlem) -
Danny L #18152 Az a poén, hogy ugye én regeltem a community oldalra...na az egy külön történet, az első regelésnél nem jött meg a confirm email és nem is engedett be, de a username utána már használatban volt, a második regnél egy nappal utána megjött a confirm mail, de rányomtam a linkre és ERROR 404 lap nem található. Aztán ma megjött az Ataritól a Thank You for registering to Atari Forums...holott én csak a community oldalra regeltem. Szal nekem a comminity regeléssel egyben beregelt a fórumra. Gondolom te is beregeltél már a communityra. -
#18151 1. Igen, csak eredetivel
2. El kell jutnod minden autosboltba. -
#18150 Masik modszer: 180 mph in Downtown. B kategorias autoval kell, szinten fel perc az egesz, es 75 ezret kapsz. -
#18148 Koszi, regisztraltam. De ez van a rulesben: "You may not post new threads."
Egyelore nem jovok ra, miert... -
#18147 Ja, igen. Én amúgy nem sok értelmét látom ennek az egész Drive-in-nek, hiszen szinte az összes versenyt már biztosan megdöntötte valaki verhetetlen rekordokkal vagy király kormány segítségével, vagy csalással. Eldönteni meg elég nehéz, hogy vajon melyik az a verseny, ahol mondjuk esélyem is lehetne, mint csóró, billentyűzettel nyomuló átlag játékosnak. Én ott tartok ezekbe, hogy néztem már vagy 20-at, de egyet se tudtam még teljesíteni, mert eszméletlen rekordok vannak. Amúgy akinek pénzügyi gondjai vannak a játékban, annak üzenem, hogy egy kis türelemmel meg kitartással rövid távon gazdagabbak lehetünk, mint Antihero barátunk (remélem jól írtam a nevét). A feltétel csak az, hogy champion szintűek legyünk, és hogy baktassunk ki a "180 mph in heavy traffic" nevű gyorsulási versenyre. Ez az egész sziget sivatagos, keleti területén található, úgy közepes magasságban, de a szűrő segítségével könnyű megtalálni. Egy gyorsabb autóval, mondjuk amiből a Heineken sör doboza is készül (Saleen S7 Twin-turbo) könnyedén teljesíthető fél perc alatt az egész, és futamonként 70000 jár (főleg úgy, ha rögtön a rajtnál megfordulunk, és úgy megyünk előre a kanyarmentes egynesen). Szal fél percenként 70000. Kicsit jó pénzszerzési módszert, jobbat nem is ismerek a csalások kivételével persze, ha lehet ilyet egyáltalán. Ha valaki ismer jobbat, szóljon. Meg akkor is, ha valakinek sikerült a club-on belül versenyt létrehoznia. Ott, ahol a második fülre kell rámenni. Mert voltunk az egyik taggal ugyanabban a clubban, de nem láttuk egymást, Waiting for members felirat villogott mindvégig. Ja, amúgy ha valaki más van még a klubban, annak a karaktere megjelenik a karakterem széke melleti székek valamelyikében? :) -
Danny L #18146 http://forums.eu.atari.com/ -
Toya #18145 Az egyetlen megoldás valóban az lenne ha kegyetlen mértékben elkezdenék szűrni a csalókat mielőtt teljesen késő lenne. -
#18144 Privát ment és itt ne warezolj!! -
#18143 Vedd meg eredetiben, a crack csinalja. -
józsa01234 #18142 sziasztok!
az a gondom van h a százezren felüli autókat 1 milliósoknak veszi a játék.
így pl.: a murciélago 2.700.000.$
ha valaki tud megoldást kérem irja meg. -
#18141 Keresem, de a testdriveunlimited.com -n nem talalom... -
#18140 Hülye greg geci 'nyád. Mármint aki csalt, vagyis a programnak és nem neked -
#18139 Raktd fel aképet a TDU hivatalos forumjára, annyi az accountnak és a CD keynek
-
#18138 Na úgylátom ebbe is kezdenek csítelni.
még jó hogy nem vettem meg. -
#18137 -
#18136 Kezd a semmi ertelme fele tolodni az egesz igy.... -
#18135 Ehh hgdgdgd -
#18134 Valaki lassunak talalta az alapsebesseget...
-
dashed_ #18133 sehogy -
etrr #18132 sziasztok! indexelni h lehet?
-
#18131 Nem lehet. -
mardal #18130 Végre sikerült felderíteni 100%ra a szigetet de két napomba került:)
Olyan kédésem volna hogy a cabrio kocsik tetejét fel lehet csukni a játékban? -
#18129 FAQ -
#18128 De kiadták már videóra is meg dvdre is, sőt hallottam kósza híreket szokol rádiós verzióról is -
#18127 FAQ -
TPG #18126 A TDU idáig csak PS2-re,PC-re,PSP-re és XBox360-ra jelent meg, VRAM-ra nem. :D :D -
Daniel007 #18125 Hello!
Van egy 1.83GHz-es,512mb-ram-os és egy AMD XP 2500-as Vram-om.
Elmenne rajta a Test Drive Unlimited?? -
Deathbringer79 #18124 Az túlzás, hogy ismerem, csak ma ráakadtam az oldalukra, és kértem tőle venti szobát! Gyertek-gyertek, már ketten voltunk az előbb, tök jó versenyeket toltunk, miközben dumáltunk! Tessék ideszokni! :D