107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • atomboy
    20 percig probalkoztam csatlakozni egy online versenyre, de nem jott ossze... Pedig waitingre mentem, valtottam is statust, de aztan azt irja, hogy nem sikerult kapcsolodni.
    Elotte meg robonykkal vartunk, hogy vlki rankjojjon. Ekkor jut eszembe, nem lehetseges, hogy a lock kizarja ezt a lehetoseget?
  • fernandez93
    Sziasztok!meg vettem ma eredetibe és nem birok bemenni onlinér3.Azt írja ki hogy valami network pedig van netem.lécci segítsetek.Valakinek volt valami ilyen gondja?köszönöm.
  • armageddon666
    úgy olvastam konzolosok miatt nemjön ... (legalábbis itt azt írták :D:D:DD)
  • robotnyk
    én csak atomboyt láttam, meg civicet, de őt csak egy pillanatra :)
  • Danman
    ez ilyenteljesen összeroskadós szöveg:) fel a fejjel tesó, jön a peccs...amúgy meg én úgy szoktam csatlakozni hogy mapon addig kattintgatok az emberekre (10mp várakozás után) amig nem látok vkit
  • fery02
    Na jólvan, felejtsétek el az #18474-as üzenetemet, ugyanis teljesen elkeseredtem, a Cadillac-es találkozó után. Ugyanis oda cammogtam a veterán Astron Martinommal (gondolom nem látott senki sem), a térképen láttam nagyon sok ismerős sg-s magyart, nagyon örültem, hogy végre részese lehetek egy nagy találkozónak, erre nem láttam mindvégig senkit sem. Csak behúzódtam az üzlet parkolójába reménytelenül várakozva. Kb 10 percen át csak nézelődtem, még a motort is kikapcsoltam, hogy egyszer csak észhez tér a rendszer és talál valakit. Talált is, az is csak külföldi volt, és csak néhány, miközben tudtam, hogy pár méterre tőlem sok magyar nagyon jól szórakozik, én meg itt ácsorgok egyedül. Közben ugyan össze vissza villogott a GPS alatt a személyszámláló, minden szín volt, villogás is, de nem ért az egész semmit sem. Mind1, remélem jót szórakoztatok. De végülis van, aki rosszabbul is járt mint én, pl hogy megvette a játékot, és nem indul, szóval teljesen azért nem kell elkeserednem.
  • Danman
    brrr...
    Na ezt übereljétek:PPP
  • Lyan Kyj
    na bakker...indítom gammát, minden jó..kimegyek házból, erre minden ok nélkül irgalmatlanul szaggat, az egérrel együtt, options menübe belépek, ott is...szokásos alt+tab, reboot, és még mindig ugyanolyan! ÁÁÁÁÁ!! Most mi az istent csináljak? még menüben sem fogadja el, ha szépen odaszaggatom az egeret, aztán kattintok...grrrrr..
  • atomboy
    Ott vagyok.
  • Hmuda
    Na akit érdekel:

• atomboy
    Visszatertunk, de sehol egy uj jatekos. Asszem, ha egyedul vagy, neked kene rank kapcsolodnod.
  • Sland
    Cadilacc szalon előtt vagyok!
  • atomboy
    No hun vagytok? Robotnykkal kocsikazok epp a nyugati parton.
  • pointer4
    Az jó, mer nekem bevagy jelölve barátnak. De nekem veled ellentétben fogalmam sincs hol kell megnézni. A másiknak meg megjelenik egy kics ablak, hogy engedi-e a barátkozást :D
  • fery02
    Sokan bejelöltek már barátnak, el is fogadtam őket. Ma néztem meg a barát listát (meg tutam nézni, mert rájöttem, hogy kell közbe :D), és látom, hogy csak egy barátom van :O. És úgy emléxem, hogy mintha őt én jelöltem volna be. Szal ha valaki fel vesz barátnak, nekem is fel kell őt vennem? Nem adja hozzá automatikusan az én listámhoz is aki bejelöl? A másik: Valaki küldött egy meghívást egy klubba, de közbe már tag vagyok egy másikba, és nem szeretnék áttérni az ő klubjukba, főleg mert, hogy külföldi. Van olyan mód, hogy csak úgy, üzit küldök neki, hogy pl nagyon kedves, de nem csatlakozok, vagy bármi mást írni. Mintha leveleznénk. :)
  • Nagy01
    Vistán sem megy jobban.:(( És az a driver van fent.
  • pointer4
    Nem írok ebben a témában többet mert már engem is idegel a tehetlenség.
    2007-04-07 04:56:18 - felkerült leguccsó driver 8800 hoz : http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1613
    Vagy 1 héttel leőtte: (7XXX hez) http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1609
    Tessék próbálkozni!!!
    Amúgy érdemes lesni az oldalt heti 1-2 driver jön hozzá. Vagy a Vistát megnézni vele.
  • atomboy
    Nem problema. :)
  • CivicVTi
    Lassan aki akar johet a Cadillac szalon ele. Mar ketten vagyunk:)
  • fery02
    újra kell kezdeni nincs mese. De van egy jó oldala is: megőrzöd az offline mentésedet emlékbe (de akár törölheted is). Amúgy akit érdekel: Asszem felfedeztem valamit free ride-ba. Ha nem úgy van valami amit leírok légyszi korrigálni, hagy tanuljak :P Szal: szerintem ha a háttérben a GPS alatt a játékos jelzőnél ugye van 4 db nyíl, amiknek változik a színük. Ha sokáig sárgán világít, akkor próbál csatlakozni, szal betölteni a játékosokat, de van, mikor sikerül, van mikor nem. Nálam ilyenkor érezhetősen kicsit be is lassul maga a játék is. Ha nem sikerült csatlakozni, akkor ismét vagy zölden, vagy nem világít semmilyen színnel. De az is érdekes, hogy van, mikor hirtelen jelez játékosokat mondjuk miközben zöld színnel világít is. Ha pedig villan egyet pirosan, akkor az azt jelzi, hogy kilépett egy játékos, ha pedig zölden villan, akkor meg csatlakozik egy. Nálam olyan is van, mikor villan, de közben a létszám nem változik. Szal vagy a játék a bugos, vagy én, mert nem értek valamit még mindíg a játékkal kapcsolatban (vagy a netem tré, aminek végülis van egy kis igazságalapja sajna).
  • pointer4
    Bocs a múltkori instant challengért, a Maranello s 288GTO igérm visszaadok egy versenyt ha találkozunk. Nem gondoltam hogy az a gyönyörűség lassabb.
  • Sland
    majd meglássuk ;)
  • Nagy01
    szal várjam a patchet? Semmi megoldás sincs?:///
  • atomboy
    Na modosult a mai napom. 6kor ott tudok lenni.
  • Xniper
    Na, megvettem eredetiben a gammát. Hallottam hogy nem lehet a régit folytatni , ez biztos? pedig már champion fokozaton voltam :(
  • pointer4
    Off egy kicsit.
    Akkor ha belegondolsz, hogy egy dupla kategóriás kártya gyengébben teljesít akkor valami trükk van a dologban. Ha windows újratelepítés nem oldja meg. Akkor biza a beta driverek nyújthatnak csak segítséget, a játék paccs, vagy papot kell hívni :D
    Amúgy nekem is gond volt, és 7800 szériával az uccsó hivatalos (93,71asszem) driver úgy megfagyasztotta a játékot ha HDMI kimenettel akartam játszani mintha be sekapcsoltam volna a gépet. Csak az utána jövő beta volt jó. Nvidiánál köztudott hogy driver fejlesztésben igen érdekes állomások jellemzik a cég múltját:D
  • bronco
    Semmi különbség a használt és új autók között, de az biztos, hogy semmi pénzért nem adnám al az Espritemet amiben 1400km van. :)
  • Eisenhower
    még pontosan nem tudni de lehet lesz több is :) én 7-től simán ráérek :) lehet most menek egyet single-be kell a lé :)
  • pointer4
    Múltkor láttem egy 3as tuningolt Enzot 350.000,- ért. Azóta ott virít az istállóban :D

Gondolom megpróbálják, azt vagy bejön vagy nem :D
  • pointer4
    Én 9-re hazaérek, mikor kezditek ??
  • fery02
    Na, ma játszottam ismét jó sokat. Reggel jött egy üzenetem a drive-in-nel kapcsolatban, majd délután megint egy. Megnéztem az infónál a game progress-t, és örömmel láttam, hogy hozzá adta a megnyert drive-in versenyeimet, így nőtt is egy kicsit a százalékom. Nem tudom, miért kellett ennyit várni, hogy észrevegye a program, hogy teljesítettem őket, de végülis (nekem) jól végződött ez az egész. Amúgy mi különbség van a játékban a használt, és az új autók között, azon kívül, hogy egyesek még egy két ütemű trabantot is 999999999-ért akarnak ránk sózni? :D
  • Eisenhower
    rosszul használtad a keresőt. de talán porbálkozz az offtopikban :)
    sland este jössz sziget körüli versenyre? tegnap délután láttalak de mire odaportáltam már seho lse voltál :(
  • Nagy01
    100x? használtam a keresőt de nem találtam-.-
  • Vlala #18460
    A dudához sem nyúl, amikor tülkölök, micsoda szemétség már ez? :)
    (Szerintem ez legyen egy játéknak a legnagyobb baja.)
  • Sland
    Jó, ez van. Vársz egy driverre vagy patchre. Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni. Hiába írod be 20x, nem lessz jobb!
    100x le lett írva hogy 8800-on nem mindenkinek fut jól a játék!
  • Fox44
    Innen
  • Nagy01
    Eredeti mi van a hátuljan a gépigénye? Mint mondtam 3200+ 1.5gb 8800GTS...és 7900GT-vel jobb volt...sokkal..sőt.
  • pointer4
    Akkor az eredeti csomag hátulján :)
    Jaaa, én hiányolok egy-két dolgot a játékban, csak hogy ki hogy van vele.
    Ha kézifékezek 1x már láttam, de szinte sose nyúl le a kézifékhez.
    Meg mér van a gyorsasági motorokon hátramenet ?? :D
    Láttam már olyan mocit élőbe amin volt, de az 650 kiló :D
  • Gabor_(HSF)
    Ez nem egészen igy van!
    csak kivül van összekeveredve,hamár beléptél ott az van amit kiír
  • Nagy01
    Faq-ban nincsen benne.