107666
-
#18405 -
Dtomka #18404 oksi -
#18403 Azon meg egyszer se mentem, tul sztresszes:D 5-6 korul tudok csak menni, utana tolhatjuk. Elnezhetunk majd 6 kor a Cadillac szalonhoz. -
#18402 Mondták már nem? Ha warez verzió akkor ne itt kérdezgessél... Látod ott van fent hogy TDU-OFF, SPAM topik... nah ott biztos kilehet tárgyalni :D -
Dtomka #18401 #18383---van vkinek vmi 5lete?thx -
#18400 a linearity mit változtat? -
#18399 Nem jössz játszani? Most csináltam meg a Millioner's-t, időm 45:00:05 :D Néztem, elvileg legjobb magyar idő, összesítésben asszem 57. Szal most hogy teli vagyok pénnzel, ki akarok kicsit kapcsolni :D szal gyere :P -
#18398 Ha tudnál készíteni a beállításról egy shotot megköszönném. -
#18397 Mert tenyleg jo auto:D A DB4 -et adtam el, abbol vettem:D Arra nagyon sajnaltam a 3 millat. -
#18396 steering sens 1/4ed, linearity maxon, nálam így van, azt hiszem -
#18395 Akkor neked minek van? Hmm de akkor maradok kedvenc kis Saleen S7-emnél -
#18394 Tuningolni nem lehet! Jo auto nagyon, de masfel millat tuti nem er. Festeni lehet csak. -
#18393 Namost akkor egy olyan kérdésem lesz, hogy kinek mi az ideális beállítás kormányra? Ha van kép a beállításról mégnagyobb lenne a segítség.
Korábbi mentésem ami eltűnt nagyon jól be volt állítva.
Azóta nem találom a fonalat és csak kacsázik az autó az úton.
Vagy olyan érzéketlen a kormány mint egy rúd kolbász vagy rángat és vibrál mint a kocsonya (csak hogy élelmiszereknél maradjak)
Érdekel mindenfél beállítás FF vagy nélkül is.
2 kormányom is van de mindkettővel botrányosan szar lett a kezelhetőség.
Ugye 3 féle állítási lehetőség van. Steering sens, Linearibilty, meg még valami.
A kormányok: Logitech Formula Force EX és
Logitech Formula Force GP
Segítséget előre is köszönöm
-
#18392 Kéne egy kis tanács... Venni akarok egy McLaren F1 GTR-t... nah mivel nem ócsóba kerül, ezért vki mondja már meg hogy a 3-as tuning mennyibe kerül hozzá, és mennyit lehet kihozni ebből a kocsiból? -
#18391 új profillal felmehetsz, feltéve, hogy eredeti -
Dtomka #18390 warezos cucc...és amiatt ujraindul6 a gép?és nem lehet folytatni a emntéseket? -
gagasardy #18389 Van egy kis problémám!
A játékot miko felraktam nem állítottam be gamespy idét és msot nem tok fölmenni hálóra.
Csak az elején tudom beállítani az accountot? -
Egy haverommal 18:00-kor találkozunk a Cadilacc szalon előtt, és krúzolunk egy kicsit. Akinek van kedve, az jöjjön! -
Gabor_(HSF) #18387 Pedig lehet!!
Azthiszem még Mercivel is mentem 51 perc alatt.. -
#18386 eredeti vagy warez? -
#18385 oh tényleg. lehet hogy nekem is ez a baj mert kormánnyal csinálja az ilyen akadásokat és rendszerint ilyenkor összevisszarángat a kormány -.- -
#18384 azt hiszem igen, arra vigyázni kell, hogy 3ig ne menjen fel a körözöttség -
Dtomka #18383 Sziasztok!
ujabb problémám akadt a gémmel:S!elinditotam 1 versenyt....gép ujraindult mint többször is már(erre van vmi pecs esetleg?vagy csak nálam fordul ez elö?:S),aztán elinditom a gamet és nemtom continuezni:S!pedig a savek megvannak?van vkink vmi 5lete?
elöre is köszönöm!
-
Tomy Lee #18382 Igen!A szembejövő forgalom,nah én abba mindig belemegyek!
Ha MS.Cop megállít akkor közben méri az időt? -
Xniper #18381 én nagy motoros vagyok, de ebben a játékban szerintem kormánnyal meg bill-el is, elég szar :( de az autós rész ellensúlyozza dolgokat ! -
#18380 Nekem nem swappolással akad, 0 a vinyóaktivitás. Talán árnyékokat rajzol és cache-el, vagy a bokrokat generálja ki, nem tudom. Csak annyit szeretnék kérdezni/kérni a 8800 tulajdonosoktól, hogy vmi USB kormánnyal/paddel játsszak-e, és ha igen, megpróbálnák csak billentyűről?
Nekem 6600GT-m van, és ugyanezt csinálja, egyébként jól megy. Tegnap sikerült izolálnom ezt a dolgot, nálam akkor csinálja csak, ha konkrétan a kormánnyal játsszom. (az nem zavarja, ha bill.-ről játsszom és a kormány csak be van dugva) Tegnap már nem volt időm, de még ki akarom próbálni csak FF nélkül. -
#18379 késő hát, de mit lehet tenni. az hogy visszafelé nem támogat egy kártyát egy játék, az hagyján, na de hogy előre sem, az nonszensz -
#18378 hát már most is késő, jó lenne végre, ha a PCsekkel is foglalkoznának... -
#18377 nem supportolja rendesen a játék a 8as sorozatú geforceokat, várni kell új betás forcewarere, és/vagy patchre a játékhoz
a hivatalos fórum tele van ezekkel a panaszokkal, majd csak megoldják előbb utóbb -
#18376 59, 58, 54, 54, én ilyen időket mentem eddig, enzoval, forgalommal. figyelni kell, mert 2-3szor szembeforgalomba terel a gps, azt nem kell benyelni, és nem muszáj mindig 300 felett menni. ha stabil 250 körül tudsz menni, már bőven jó vagy.
kár, hogy a chronopackben nincs mondjuk átlagsebesség mérő, ez az ilyen hosszú versenyre nagyon jó lenne (ha láthatóan 200 felett van az átlagod, nem kell hajtani, mint a meszes) -
#18375 Nem grafikailag akad inkább swappol arról meg a kari nem tehet -.- vagy a proci akad ki... -
#18374 "nem számol be semmit sem a game rankings-nál a drive-in versenyekbe" - mi van? ezt nem értem. :O
Olvass FAQ-t tüzetesebben. Te csak akkor nyersz majd Drive-In versenyt, ha a versenyszám érvényességi idejének lejártakor is te vagy az első. Az, hogy ideiglenesen első vagy, nem jelenti azt, hogy megnyerted a versenyt! -
Tomy Lee #18373 Mivan?Ennek a vga-nak ennyi az ára és akad a Tdu?
Annyiba kerül mint 1 xbox360 nee máár -
#18372 és a játék eredeti? mert lehet ohgy tényleg warez betegség :D -
#18371 Nekem is 8800 GTS-em van és nálam is szokott akadni... -
bronco #18370 próbáld a 100.95-ös béta driverrel -
Tomy Lee #18369 Igen,volt már ilyen kérdés nem is 1.Kinek 8800-as vga-val akadt kinek + másmilyennel.
De szerintem origi tdu-val nincsenek ilyen hibák normál konfigon. -
#18368 Nekem 8800 GTS van és csinálja ezeket az akadásokat, de szerintem ez ilyen pályarész betöltés hatás. Még ha nem is a HDD-röl tölti, akkor is kell egy pár ns mire betölti. -
#18367 Sziasztok! Van esetleg itt valakinek Geforce 8800 -asa? (nekem nincs) Csinál olyat, hogy időnként beakadozik kicsit a játék, offline-ban is, pedig semmi töltés nem történik közben?
Esetleg valaki nem 8800-assal, ugyanilyen tünetekkel? -
#18366 Jo ezzel a kerekkel!