107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • robotnyk
  • Dtomka
    oksi
  • CivicVTi
    Azon meg egyszer se mentem, tul sztresszes:D 5-6 korul tudok csak menni, utana tolhatjuk. Elnezhetunk majd 6 kor a Cadillac szalonhoz.
  • pubiloál
    Mondták már nem? Ha warez verzió akkor ne itt kérdezgessél... Látod ott van fent hogy TDU-OFF, SPAM topik... nah ott biztos kilehet tárgyalni :D
  • Dtomka
    #18383---van vkinek vmi 5lete?thx
  • armageddon666
    a linearity mit változtat?
  • pubiloál
    Nem jössz játszani? Most csináltam meg a Millioner's-t, időm 45:00:05 :D Néztem, elvileg legjobb magyar idő, összesítésben asszem 57. Szal most hogy teli vagyok pénnzel, ki akarok kicsit kapcsolni :D szal gyere :P
  • Clint EastWooD
    Ha tudnál készíteni a beállításról egy shotot megköszönném.
  • CivicVTi
    Mert tenyleg jo auto:D A DB4 -et adtam el, abbol vettem:D Arra nagyon sajnaltam a 3 millat.
  • robotnyk
    steering sens 1/4ed, linearity maxon, nálam így van, azt hiszem
  • pubiloál
    Akkor neked minek van? Hmm de akkor maradok kedvenc kis Saleen S7-emnél
  • CivicVTi
    Tuningolni nem lehet! Jo auto nagyon, de masfel millat tuti nem er. Festeni lehet csak.
  • Clint EastWooD
    Namost akkor egy olyan kérdésem lesz, hogy kinek mi az ideális beállítás kormányra? Ha van kép a beállításról mégnagyobb lenne a segítség.

Korábbi mentésem ami eltűnt nagyon jól be volt állítva.

Azóta nem találom a fonalat és csak kacsázik az autó az úton.
    Vagy olyan érzéketlen a kormány mint egy rúd kolbász vagy rángat és vibrál mint a kocsonya (csak hogy élelmiszereknél maradjak)

Érdekel mindenfél beállítás FF vagy nélkül is.
    2 kormányom is van de mindkettővel botrányosan szar lett a kezelhetőség.

Ugye 3 féle állítási lehetőség van. Steering sens, Linearibilty, meg még valami.

A kormányok: Logitech Formula Force EX és
    Logitech Formula Force GP

Segítséget előre is köszönöm
  • pubiloál
    Kéne egy kis tanács... Venni akarok egy McLaren F1 GTR-t... nah mivel nem ócsóba kerül, ezért vki mondja már meg hogy a 3-as tuning mennyibe kerül hozzá, és mennyit lehet kihozni ebből a kocsiból?
  • robotnyk
    új profillal felmehetsz, feltéve, hogy eredeti
  • Dtomka
    warezos cucc...és amiatt ujraindul6 a gép?és nem lehet folytatni a emntéseket?
  • gagasardy
    Van egy kis problémám!
    A játékot miko felraktam nem állítottam be gamespy idét és msot nem tok fölmenni hálóra.
    Csak az elején tudom beállítani az accountot?
  • Sland

Egy haverommal 18:00-kor találkozunk a Cadilacc szalon előtt, és krúzolunk egy kicsit. Akinek van kedve, az jöjjön!
  • Gabor_(HSF)
    Pedig lehet!!
    Azthiszem még Mercivel is mentem 51 perc alatt..
  • Sland
    eredeti vagy warez?
  • armageddon666
    oh tényleg. lehet hogy nekem is ez a baj mert kormánnyal csinálja az ilyen akadásokat és rendszerint ilyenkor összevisszarángat a kormány -.-
  • robotnyk
    azt hiszem igen, arra vigyázni kell, hogy 3ig ne menjen fel a körözöttség
  • Dtomka
    Sziasztok!

ujabb problémám akadt a gémmel:S!elinditotam 1 versenyt....gép ujraindult mint többször is már(erre van vmi pecs esetleg?vagy csak nálam fordul ez elö?:S),aztán elinditom a gamet és nemtom continuezni:S!pedig a savek megvannak?van vkink vmi 5lete?
    elöre is köszönöm!

• Tomy Lee
    Igen!A szembejövő forgalom,nah én abba mindig belemegyek!
    Ha MS.Cop megállít akkor közben méri az időt?
  • Xniper
    én nagy motoros vagyok, de ebben a játékban szerintem kormánnyal meg bill-el is, elég szar :( de az autós rész ellensúlyozza dolgokat !
  • SuperCharger
    Nekem nem swappolással akad, 0 a vinyóaktivitás. Talán árnyékokat rajzol és cache-el, vagy a bokrokat generálja ki, nem tudom. Csak annyit szeretnék kérdezni/kérni a 8800 tulajdonosoktól, hogy vmi USB kormánnyal/paddel játsszak-e, és ha igen, megpróbálnák csak billentyűről?

Nekem 6600GT-m van, és ugyanezt csinálja, egyébként jól megy. Tegnap sikerült izolálnom ezt a dolgot, nálam akkor csinálja csak, ha konkrétan a kormánnyal játsszom. (az nem zavarja, ha bill.-ről játsszom és a kormány csak be van dugva) Tegnap már nem volt időm, de még ki akarom próbálni csak FF nélkül.
  • robotnyk
    késő hát, de mit lehet tenni. az hogy visszafelé nem támogat egy kártyát egy játék, az hagyján, na de hogy előre sem, az nonszensz
  • bertino
    hát már most is késő, jó lenne végre, ha a PCsekkel is foglalkoznának...
  • robotnyk
    nem supportolja rendesen a játék a 8as sorozatú geforceokat, várni kell új betás forcewarere, és/vagy patchre a játékhoz

a hivatalos fórum tele van ezekkel a panaszokkal, majd csak megoldják előbb utóbb
  • robotnyk
    59, 58, 54, 54, én ilyen időket mentem eddig, enzoval, forgalommal. figyelni kell, mert 2-3szor szembeforgalomba terel a gps, azt nem kell benyelni, és nem muszáj mindig 300 felett menni. ha stabil 250 körül tudsz menni, már bőven jó vagy.
    kár, hogy a chronopackben nincs mondjuk átlagsebesség mérő, ez az ilyen hosszú versenyre nagyon jó lenne (ha láthatóan 200 felett van az átlagod, nem kell hajtani, mint a meszes)
  • armageddon666
    Nem grafikailag akad inkább swappol arról meg a kari nem tehet -.- vagy a proci akad ki...
  • hykao #18374
    "nem számol be semmit sem a game rankings-nál a drive-in versenyekbe" - mi van? ezt nem értem. :O

Olvass FAQ-t tüzetesebben. Te csak akkor nyersz majd Drive-In versenyt, ha a versenyszám érvényességi idejének lejártakor is te vagy az első. Az, hogy ideiglenesen első vagy, nem jelenti azt, hogy megnyerted a versenyt!
  • Tomy Lee
    Mivan?Ennek a vga-nak ennyi az ára és akad a Tdu?
    Annyiba kerül mint 1 xbox360 nee máár
  • armageddon666
    és a játék eredeti? mert lehet ohgy tényleg warez betegség :D
  • TTYYPPEERR
    Nekem is 8800 GTS-em van és nálam is szokott akadni...
  • bronco
    próbáld a 100.95-ös béta driverrel
  • Tomy Lee
    Igen,volt már ilyen kérdés nem is 1.Kinek 8800-as vga-val akadt kinek + másmilyennel.
    De szerintem origi tdu-val nincsenek ilyen hibák normál konfigon.
  • Magnum PI
    Nekem 8800 GTS van és csinálja ezeket az akadásokat, de szerintem ez ilyen pályarész betöltés hatás. Még ha nem is a HDD-röl tölti, akkor is kell egy pár ns mire betölti.
  • SuperCharger
    Sziasztok! Van esetleg itt valakinek Geforce 8800 -asa? (nekem nincs) Csinál olyat, hogy időnként beakadozik kicsit a játék, offline-ban is, pedig semmi töltés nem történik közben?
    Esetleg valaki nem 8800-assal, ugyanilyen tünetekkel?
  • CivicVTi
    Jo ezzel a kerekkel!