107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • gabi89
    Ismered tibit és a pirateclubbot ne nem gondoltam volna,hogy itt is összefutok Pirateclubbos emberekkel :D
  • AntiHero
    Uhh.. ez jó:D
    De akkor is megvárom a patchet:D
  • Deathbringer79
    És amit még az előbb elfelejtettem, nagy köszönet a Ventri szobáért a Tibiole-nak és a PirateChat-nek! THX!
  • Deathbringer79
    Na hello Mindenki! Most írok először ide, de sokmindenkivel már összefutottam a játék során. Szal, szerintem a játékon belüli kommunikáció igen gyatrára sikerült, de sikerült egy szobát csináltatnom az egyik Ventrilo szerveren. Host or ip: 87.229.7.239 Port: 3784 A szoba neve pedig: Test Drive Unlimited Ez egy publikus szoba, bárki jöhet, aki szeretne éppen multizni más magyar Test Drive-osokkal. Ha valaki nem ismerné a Ventrilo-t, ez olyan mint a TS. Szerintem így egyszerűbb lesz, mint előre megbeszélni a forumon találkákat, mert lehet, hogy vki késik, aztán nem találja a többieket, stb., így meg bejön a szobába, aztán már lehet is mondani, hogy hol vagyunk, melyik versenyen stb. Mivel már meghívtak az Sgfunklubba, nekik is csináltattam egy alszobát, ez már jelszavas. Használathoz a 2.1.4-es ventrilo-t töltsétek le. Ha valakinek kell segítség a beállításokhoz, annak szívesen segítek pl msn-en: [email protected] Remélem sokan fogjátok használni a szobát, legalább jókat lehet dumálni verseny közben is :) Tényleg gyertek minél többen, mert azt írták nekem, hogy nem lesz használva a szoba, akkor törölni fogják! :) Én már fent is vagyok, és TDU-zom!
  • pubiloál
    Ööö ott a 4. képen balfelül nem az én nevem olvasható Jah amúgy jó volt főleg a vízesésben
  • trackmaniac
    Sziasztok! Két kérdés:

1. A Drive-in-ekben (de hülyén néz ki) mindenhol ugyanazok a versenyek vannak?

2. Ti el tudjátok érni a versenyeket a Drive-in-ekben?
  • PENGEinno3d
    Egyik haverral elmentünk kirándulni a hegyekbe...!

Meglátogattuk a közeli vízesést...

de megártott a hegyilevegő ezért inkább ninját eregettünk a városan...

és hogy teljes legyen a nap beugrottunk a telep játszóterére egy kicsit hintázni és csússzdázni
  • Pacal17
    Szerintem mindenki akinek warez játéka van vegye meg, mert igy sokkal több móka,kacagás vár mindenkire, amugy nemtudjátok mér csak 10 en 20 an vannak fenn multiba?
  • Pacal17
    Is-Is :)
  • Pacal17
    Nemtudok irni: Vettem egy használt alfát, 50 ezerér
  • Pacal17
    Kösz hogy olyas sokan eljöttetek 3 kor! Nagy magányomban vettem egy hasznlt Alsát ami tuningot és 283 al megy.. [E] kategoria...:)
  • CivicVTi
  • nyaflaty
    Bocs de lusta dissznó vagyok:DDDD
    DE azért köszi meglesem :)
  • bertino
    nem 18k postot kellett volna olvasnod, csak belenézni a FAQba :)
  • nyaflaty
    Hy!
    Nézzétek el hogy lusta vagyok és nem olvasok vissza 18k hozzászólást de megmondaná vki hogy lehet e mp3-at betenni és lejátsza rendesen?
  • bertino
    1 milliárdot... DE!
    hopp vagyis egyjel lentebbre válasz
  • AntiHero
    Célzott kérés volt?
    Én nem adok most mivel addig nem játszok míg nem jön ki patch.
  • Pacal17
    egy milliárdo adhatna pénzt :)
  • Pacal17
    valaki aki tapasztalt ebbea multiba felvenne msn en? [email protected]

thx
  • Gabor_(HSF)
    Ki az a Gaben? mert az a meki gtr az én vagyok
  • zsakosfrodo2
    Enyém a zöld Lamorghini. :D
  • zsakosfrodo2
    Gabennal találkoztunk tegnap a Honolulu melletti versenypályán:

• Met
    wazeg, úgy álltok ott mint egy szerelmes pár :D
  • scorpeeon
    Kié az a narancssárga Gallardo? Egy az egyben mint az enyém :)
  • pointer4
    Na enis egy kepet :)
    Holgyeim uraim kerem az oveket kossek szorosabbra razos utszakasz kovetkezik :D
  • Gaba9
    Hajó hanem jó
  • Gaba9
    okk
  • LordMonster
    Ja télleg jó volt
  • Cujo HuN
    Joisvolt
  • LordMonster
    Vegyél fel msn-re ott van az adatlapomon a címe.
  • Pacal17
    Délután 3 fele aki tud jöjjön a kráter belsejébe! Ott találkozzunk!
  • Gaba9
    általában este talizunk verseny + képek .. van amikor freeben megyünk 5-6an :D MSNen meg TS-en megbeszéljük mindig h merre
  • Pacal17
    használtam , de már megoldottam, letölröltem a BlidWrite-ot :)

Szal még azt nem tudm hogy hogyan működik eza z egész? Hogy tudok veletek találkozni?
  • LordMonster
    Mikor szoktatok találkozni? Ma én is találkoztam 3 magyarral mentünk a rejtett szigetre!
  • atomboy
    Hasznaltad korabban a warez verziot?
  • Pacal17
    KÉRLEK SEGÍTSETEK! EREDETI JÁTÉK, FELRAKTAM BERAKOMA DVD-T, ÖSZEFÉRHETETLENSÉG TÁMADT EGY EMU.SZOFTVERREL. MI A FRANC VAN? TÖRÖLTEM A DAEMON TOOLST DE IGYSE MEGY? MIT TEGYEK? KÖSZ...
  • bulba
    A házadba nvan egy trade menü azon belül pedig pedig egy sell gomb
    Ekkora netes emberkék tudják megvenni a kocsidat olyan áron amilyent te akarsz, persze vigyázni kell, mert sokan árulják így kocsijukat
  • Pacal17
    - ? helyett !
  • Pacal17
    Megven a TDU eredetibe? Na mikor mehetek multizni? :D
  • Gaba9
    jahh h kik voltunk :D .: Amadeus-Gaba9-Sasa-Brian19..