107666
-
#18123 Ismered tibit és a pirateclubbot ne nem gondoltam volna,hogy itt is összefutok Pirateclubbos emberekkel :D -
#18122 Uhh.. ez jó:D
De akkor is megvárom a patchet:D -
Deathbringer79 #18121 És amit még az előbb elfelejtettem, nagy köszönet a Ventri szobáért a Tibiole-nak és a PirateChat-nek! THX! -
Deathbringer79 #18120 Na hello Mindenki! Most írok először ide, de sokmindenkivel már összefutottam a játék során. Szal, szerintem a játékon belüli kommunikáció igen gyatrára sikerült, de sikerült egy szobát csináltatnom az egyik Ventrilo szerveren. Host or ip: 87.229.7.239 Port: 3784 A szoba neve pedig: Test Drive Unlimited Ez egy publikus szoba, bárki jöhet, aki szeretne éppen multizni más magyar Test Drive-osokkal. Ha valaki nem ismerné a Ventrilo-t, ez olyan mint a TS. Szerintem így egyszerűbb lesz, mint előre megbeszélni a forumon találkákat, mert lehet, hogy vki késik, aztán nem találja a többieket, stb., így meg bejön a szobába, aztán már lehet is mondani, hogy hol vagyunk, melyik versenyen stb. Mivel már meghívtak az Sgfunklubba, nekik is csináltattam egy alszobát, ez már jelszavas. Használathoz a 2.1.4-es ventrilo-t töltsétek le. Ha valakinek kell segítség a beállításokhoz, annak szívesen segítek pl msn-en: [email protected] Remélem sokan fogjátok használni a szobát, legalább jókat lehet dumálni verseny közben is :) Tényleg gyertek minél többen, mert azt írták nekem, hogy nem lesz használva a szoba, akkor törölni fogják! :) Én már fent is vagyok, és TDU-zom! -
#18119 Ööö ott a 4. képen balfelül nem az én nevem olvasható Jah amúgy jó volt főleg a vízesésben -
#18118 Sziasztok! Két kérdés:
1. A Drive-in-ekben (de hülyén néz ki) mindenhol ugyanazok a versenyek vannak?
2. Ti el tudjátok érni a versenyeket a Drive-in-ekben? -
PENGEinno3d #18117 Egyik haverral elmentünk kirándulni a hegyekbe...!
Meglátogattuk a közeli vízesést...
de megártott a hegyilevegő ezért inkább ninját eregettünk a városan...
és hogy teljes legyen a nap beugrottunk a telep játszóterére egy kicsit hintázni és csússzdázni
-
#18116 Szerintem mindenki akinek warez játéka van vegye meg, mert igy sokkal több móka,kacagás vár mindenkire, amugy nemtudjátok mér csak 10 en 20 an vannak fenn multiba? -
#18115 Is-Is :) -
#18114 Nemtudok irni: Vettem egy használt alfát, 50 ezerér -
#18113 Kösz hogy olyas sokan eljöttetek 3 kor! Nagy magányomban vettem egy hasznlt Alsát ami tuningot és 283 al megy.. [E] kategoria...:) -
#18112 -
nyaflaty #18111 Bocs de lusta dissznó vagyok:DDDD
DE azért köszi meglesem :) -
#18110 nem 18k postot kellett volna olvasnod, csak belenézni a FAQba :) -
nyaflaty #18109 Hy!
Nézzétek el hogy lusta vagyok és nem olvasok vissza 18k hozzászólást de megmondaná vki hogy lehet e mp3-at betenni és lejátsza rendesen? -
#18108 1 milliárdot... DE!
hopp vagyis egyjel lentebbre válasz -
#18107 Célzott kérés volt?
Én nem adok most mivel addig nem játszok míg nem jön ki patch. -
#18106 egy milliárdo adhatna pénzt :) -
#18105 valaki aki tapasztalt ebbea multiba felvenne msn en? [email protected]
thx -
Gabor_(HSF) #18104 Ki az a Gaben? mert az a meki gtr az én vagyok -
#18103 Enyém a zöld Lamorghini. :D -
#18102 Gabennal találkoztunk tegnap a Honolulu melletti versenypályán:
-
#18101 wazeg, úgy álltok ott mint egy szerelmes pár :D -
#18100 Kié az a narancssárga Gallardo? Egy az egyben mint az enyém :) -
#18099 Na enis egy kepet :)
Holgyeim uraim kerem az oveket kossek szorosabbra razos utszakasz kovetkezik :D
-
#18098 Hajó hanem jó
-
#18097 okk -
#18096 Ja télleg jó volt -
#18095 Joisvolt -
#18094 Vegyél fel msn-re ott van az adatlapomon a címe. -
#18093 Délután 3 fele aki tud jöjjön a kráter belsejébe! Ott találkozzunk! -
#18092 általában este talizunk verseny + képek .. van amikor freeben megyünk 5-6an :D MSNen meg TS-en megbeszéljük mindig h merre -
#18091 használtam , de már megoldottam, letölröltem a BlidWrite-ot :)
Szal még azt nem tudm hogy hogyan működik eza z egész? Hogy tudok veletek találkozni? -
#18090 Mikor szoktatok találkozni? Ma én is találkoztam 3 magyarral mentünk a rejtett szigetre! -
#18089 Hasznaltad korabban a warez verziot? -
#18088 KÉRLEK SEGÍTSETEK! EREDETI JÁTÉK, FELRAKTAM BERAKOMA DVD-T, ÖSZEFÉRHETETLENSÉG TÁMADT EGY EMU.SZOFTVERREL. MI A FRANC VAN? TÖRÖLTEM A DAEMON TOOLST DE IGYSE MEGY? MIT TEGYEK? KÖSZ... -
#18087 A házadba nvan egy trade menü azon belül pedig pedig egy sell gomb
Ekkora netes emberkék tudják megvenni a kocsidat olyan áron amilyent te akarsz, persze vigyázni kell, mert sokan árulják így kocsijukat -
#18086 - ? helyett ! -
#18085 Megven a TDU eredetibe? Na mikor mehetek multizni? :D -
#18084 jahh h kik voltunk :D .: Amadeus-Gaba9-Sasa-Brian19..