107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Gabor_(HSF)
    Jaja ! az a tetü Brandon,azt legalább 50 szer elvittem perfectbe,mégse adta meg,pedig vittem ellenkező irányba is
  • pointer4
    Akkor mosmá nemtom mivan :) de akkor ezért van csak 79ed a 80 helyett ?:) na majd paccs után újratoljuk Brandonfiút :) Na nem úgy: )
  • Gabor_(HSF)
    mind a 3nál van bunus ticket,ezért lehet 80 at szerezni,nekem 79 sikerült
  • pointer4
    ja, akkor elnéztem, csak a manöken tyúkoknál van bonus ticket :)
    A merciset megcsináltam perfektre, csak nem arra kell menni :D
    A szerpentín a bugos :D
  • Gabor_(HSF)
    pedig azt meglehet csinálni..
    Én 2szer is leszállitottam azt az öreg 300 ast,csak körbe kell vinni,igy a 17 km helyett kb 60-at kell menni vele..
  • Mike
    hát nálam ez még mindig jó szar, a bik videókat sem tudja lejátszani, hiába tettem fel a legújabb drivert, úgyhogy szpen összetörmörítettem a 7 gigát 3-ra, kiirtam egy DVD-re (így majd nem kell installálgatni) és feltetttem a konkurenciát az NFS Carbont (NFS-ekkel sem játszottam már vagy 10 éve) hát hűha. Gyors mint állat, igazi arcade feeling. Elnézést hogy ebben a topikban ömlengek az NFS Carbonról, de haraxom az Atarira. Ha a Carbon tud úgy futni ahogy, akkor a TDU miért nem.
  • InfiniteReality
    A stopposoknál/modelleknél nincs tétje annak, hogy perfektre csinálod-e meg őket vagy sem. Ha mindet megcsináltad megadja érte a megfelelő achievement pontot.

Autószállításnál a perfekt tétje ugyebár a bonus pénz a teljes összegen felül. Egyébként azokat sem muszáj perfektre nyomni, ugyanannyi pontot kapsz érte (de a pénz miatt erősen érdemes perfektre mindet).

Egyébként autószállításnál is van egy bugos quest, valami ős mercit kell visszaszállítani, hegyi szerpentinen keresztül meg, és akármit csinálsz nem lesz perfekt (pedig látszólag nem von le semmit, a végén mégis nagyonpicivel kevesebb pénzt kapsz - nekem offlineban 1 ponttal és 160 pénzzel adott kevesebbet a 99.999-nél).
  • pointer4
    Melyik volt az első ??
    Tegnap megerőszakoltam magam, és csak nyomtam ,és szeltem a kilómétereket kormánnyal. Hmm autobecipelős missizónál naon jól tud jönni :D Sokkal jobb, de gyorsan még nemtudok menni vele. Nyomtam egy online versenyt az autopályán, már sikerült felküzdenem magamat utolsó előttinek is :D
    Van egy brandon stoppos ürge, valaki aszonta bugos nemlehet megcsinálni, majd másvalaki rákontrázott hogy de. Na megcsináltam perfektre 2x is, de ténleg nem írja hogy perfekt lenne, és nem adja meg a +1 kupont. (40 hibapontal indul és nem rontok belőle)
  • AdaKiller
    kb 10 percnyi út volt hátra a milliós misszióból, mikor connection lost...
  • InfiniteReality
    Ja és persze ez az online mentésre is igaz...
  • InfiniteReality
    Elvi síkon VAN lehetőség az elveszett savegame visszahozására, HA az elszállást követően nem lett NEW GAME nyomva, vagy van az elszállt mentésről egy backup. Majd felteszem az elvet a TDU oldalra és ha kipróbáljátok többen is és beválik, akkor a FAQ-ba is bekerül az oldalon.
  • pointer4
    Nemtom pontossan, nekem ezek olyanok mint a kínaiak :)
  • AntiHero
    Jó film lesz, vagy már van?

U.I.:Huhúúú az a csávó (a nigger) nem az aki az Enzót is összebarbolta?
  • AdaKiller
    beugrottam a drive-in-ba. egy-két verseny elég érdekes. top speed, 2-3-4 ezer km/h...
  • pointer4
    http://www.youtube.com/watch?v=ALYzQHeLXqE
    Hmm :) ismerős a néger fószer :D meg az Enzo :D
  • Vlala #18761
    Ugye, milyen profi a grafika? Még az úton lévő lapos békák is szépen le vannak modellezve. :)
  • Synit HUN
    Nekem béka van a képen, de látnám miaz!
  • Sland
    Annyi a lényeg hogy csaltál...

Vagy már megint egy jó kis bug
  • Sland
    Nem is én találtam ki a címet :)))))
  • LordMonster
    Mi van mi ez ne tudok rendesen angolul mondjátok meg!Lécci!
  • SityiSXT
    Ez a progi az olyan szomorú embereknek való, mint te, hogy ne fordulhasson elő többet ilyen. Amúgy tudja valaki, hogy mit ért egész pontosan a Performance Tweaks alatt? Én kipróbáltam a low/mid beállítást, de különösebb változást nem tapasztaltam (a madarak/szemét/stb eltüntetése viszont nem kicsit gyorsított).
  • Danny L
    én tök jól elvagyok azzal hogy csak cruise-ongolok, meg néha részt veszek ilyen mini gumballokban
  • robotnyk
    persze, meg alacsony rewardosat kell választani, satöbbi, de akkor is, dögöljön meg minden ilyen gyökér.
  • bronco
    Lehet, hogy az én 3G-s Northwood-om már gyenge neki, de lehet, hogy a winyóm lassú. (vagy mindez így együtt)
  • bronco
    Szerintem ezzel együtt is jó móka a drive-in. Egyszerűen le kell ellenőrizni jobb gombbal előtte, hogy normális eredménnyel vezetik-e az adott versenyt.
    Én mostanra 35 drive-in versenyt nyertem és néha tényleg csalók vették el a győzelmet, de a versenyek 90%-a tiszta.
  • Danny L
    nekem 2giga ramom van x1900gt-vel, valamint egy athlon64 x2 3600+-al. 4xAA , HDR, high detail, 1280*1024 és bizony előfordul hogy el kezd akadozni.
  • robotnyk
    tömeges gyökérfeszt a drive-in, nagyon elegáns.
  • bronco
    Ugyanez a konfigom és próbáltam mindent de nem tudom feltornászni az FPS-m (ugyanazt produkálja low-n, mint high+4AA+HDR-rel).
    Megfigyeltem, hogy ott lesz igazán rossz ahol épületek vannak (még a kis falvakban is) és az olyan online lobbikban, ahol 4+ játékos van.
    Lehet, hogy kölcsön RAM-mal kipróbálom, hátha az a szűk keresztmetszet...
  • hykao #18748
    Szörnyűnek tűnik az angolság... :)))
  • robotnyk
    np \o/
  • Kaszi46
    Köszi igy sikerült!!! Megmentettél engem egy idegösszeomlástol, meg a test drive dvd-met is, mert szerintem ha ujra kellett volna kezdenem emiatt, akkor tuti kettétöröm, felgyujtom, aztán meg elszorom valahova a hamvait.
  • atomboy
    Na most magyarazhat.
  • Lyan Kyj
    uuuuh:DDD
  • robotnyk
    faqban van egy térkép az összes küldetéssel, az alapján ha odamész, ott lesz a mission, szinte biztos
  • bertino
    :ASD:ASD:AD:ASD:D:ADS:SA
  • Kaszi46
    Fordgr1-et és chrylser-t kaptam meg. vw-nél meg azt irja meg kell csinálnom az összes time challanges küldit, de az meg nincs sehol.:(
  • Sland
    Atari Fórum
    EASY DRIVE-IN HACKING INSIDE by -> LordMonster[HUN]

Kép

Nade ilyet...
  • robotnyk
    hm.. megkaptad már a time attackért a bonus autót? vw w12, ford gr1 concept, chrylser me12, mind 3 megvan? nálam is volt olyan, hogy egy indítás után eltűnt az egyik time attack versenyem, pedig már régen megcsináltam (ford time attack)
  • Kaszi46
    Sziasztok, Time attack küldetéseknél mikor adja be a " A Serius test of car control" küldetést? Ez az egy hiányzik, és nincs sehol.

jelenleg igy állok:
  • InfiniteReality
    Ja jó volt. Nemtudom mennyi volt köztünk. Most megcsináltam 1 versenyt még és megvan az ME4-12. Jobban gyorsul mint bármi, de csak 393 a vége (a futamunk alatt az Enzo "kiakadt" és 422-re felkúszott 1 szakaszon).

Nekem pont online játék alatt akad kevesebbet, ugyanis most csináltam meg ezzel a Chryslerrel a Tour Of The Islandet megint és akadt mint állat. Amikor online nyomtunk ugyanazokon a részeken meg se röccent (szinte csak a városban volt akadás, de ott eléggé).

Nemhiszem, hogy egy 3G Northwood gépen, 1G rammal és X1950pro-val ennyire kell akadozzon.

NAGYON remélem és ajánlom hogy csináljanak hozzá egy patchet.