107666
-
#18858 Naogyon úgy tűnik, hogy sz@rnak a fejünkre. -
#18857 [Xbox] Lexus ist endlich da
12.04.2007, 12:43h
Nun endlich ist es soweit:
Die vor einigen Tagen angekündigten Lexus LS 460 L und Lexus GS 450H sind nun kostenlos auf dem XboxLive-Marktplatz verfügbar.Benötigt wird die Gold-Mitgliedschaft bei Xbox Live.
Nach dem Download kann man die Autos für 67,000$ bzw. 60,000$ beim Lexus-Händler im Spiel erwerben.
pc-sekkel milesz? -
Nagy01 #18856 --==Istenem==-- Hogy lehet ilyen primitív ez a game?!
Kihúztam az usb-s egeremet / billemet.Bedugtam a régi ps2-es csatlakozás és lám-lám megszűnt a szaggatás a 8800GTS-emen.. -
#18855 Volt olyan másnál, hogy online versenynél a többiek már rég elindultak, mikor még ment a visszaszámlálás? XD Érdekes dolog, nálam megesett. Ami meg még meglepett, hogy volt olyan verseny is, mikor elég sokan voltunk, és mikor elhangzott a GO, csak én indultam el, a többiek egyhelyben maradtak :( Meg sem tudtak moccanni, én meg szabadon autókáztam, akár meg is nyerhettem volna a versenyt, de csak lestem inkább. Csak az érdekel, hogy vajon náluk az volt-e, hogy ők is úgy látták-e a dolgot, hogy csak ők mennek, a többiek meg nem. Vagy látták, hogy csak én megyek, moccani meg nem tud senki sem. -
#18854 akkor ezért lehet a szaggatás nálam is... mert mint mondtam mikor kicsúszok vagy valami akkor szaggat >> biztos dolgozik ilyenkor FFB O.o lol... -
Danny L #18853 Ma érdekes jelenségnek lehettem szemtanúja. Kölcsönbe kaptam egy FFB-s boeder kormányt. Na erre a TDU úgy el kezdett laggolni amikor a FFB hatást kellett produkálnia hogy totál játszhatatlan lett tőle a játék. Levettem a FFB erejét, na ekkor megjavult de néhanéha csúfosan belaggolt így is. Aztán baromira beleuntam lehúztam és azóta megint gyönyörűen fut a játék. Eléggé el voltam hűlve a dologtól. A másik észrevétel, hogy oké hogy sportautókat vezetünk a játékban, de én csak örülnék egy dead zone beállításnak is. Egy kis holtjáűtékot el tudnék viselni a Murciban is. -
#18852 Tanuld már meg használni azt a rohadt "válasz erre" gombot!
Köszi! -
InfiniteReality #18851 AGP: 50 bruttó
PCIE: 40 bruttó -
#18850 igen -
#18849 ezt nekem mondtad? -
#18848 nem is írt ki semmit. Csak rámentem h telepítés és felrakta szépen. De xp-n meg az a baja h 3ból 1szer indul csak és akkor is már a menüben kidob az asztalra és leáll, de még hibaüzenetet se ír ki. Nemtom mi lehet a baja. -
#18847 Nem engedted telepiteni a legfrissebbet? -
#18846 bazzz....a san andreas is ilyen szép lett....nem lehet h direktx a baj? -
Xniper #18845 másnak nincs para a test drive serverrel? mert nálam nem csatlakozik rá :S -
#18844 50 -
#18843 ati 1950 pro az mennyib fáj? -
#18842 ati radeon x850xt. legfrissebb driver és catalyst is fenn van. -
#18841 Milyen vidkartyad van? -
#18840 Nagyon sok oka lehet hogy miért nem tudsz online játszani. Eredeti verziód van?
joshua: milyen videokártyád van? -
Xniper #18839 sziasztok, nálatok is van ilyen para , hogy a test drive serverre nem csatlakozik, a game spy serverre felmegy, de utána amikor a test drive serverre akar csatlakozni akkor egy ideig próbálkozik aztán abbahagyja, eddig ilyen para nem volt -
#18838 Szevasztok! Lehet láma kérdés de szépen először elindítom a játékot...De ez ilyen a kép.
Pls valaki help! -
Szizsu86 #18837 helltok, bocsi nem tud nekem valaki segiteni miért nem tudok online-on játszani -
#18836 nagyon nehz az egy órás időmérő:S mentem 100km-ert és le voltam maradva 3-4 percel:( -
#18835 gondolhatod tegnap milyen ideges lettem mikor kivágott a saját klubomból...
persze ballzort myspace-n kivül sehol nem találtam, írtam neki, de nem válaszolt eddig. -
bronco #18834 Én meg a kérdésedre válaszoltam. ;) -
#18833 tudom de nézd azt amelyikre irtam -
bronco #18832 Az egy Murciélago nem Mclaren... -
#18831 mclaren nem? -
#18830 kurva ketchup képfeltöltő :D
-
#18829 Én sem értem igazán, hogy hirtelen mi történhetett, hogy adakiller elvesztete klub vezetőségi posztját. Láttam, hogy ő sem érti. De kaptam néhány infót ezzel kapcsolatban. Ezekkel is próbálok segíteni, de nem hiszem, hogy sokat tudok. Talán ez is egy rejtélyes bug? :P
-
#18828 MuchLaren F1 -
#18827 Murcielagonak nez ki. -
bronco #18826 tuninggal természetesen -
#18825 az a háccso az milyen auto? -
#18824 Tuninggal vagy anélkül? -
bronco #18823 lol 8 kerekű, kétszínű... -
Gabor_(HSF) #18822 Ez jó! melyik kurta segbe melyiket? -
#18821 8 kerekű? ilyen nekem is kell :DD mennyibe van? XD -
#18820 Tegnap este a klubb előtt :D LOL :D
-
bronco #18819 Igen emlékszem, elrontotta a jó kis "versenyt"... :(
Azt hiszem ez egy bug, de kihasználni egy bugot ugyanúgy csalás.