107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • zsakosfrodo2
    Naogyon úgy tűnik, hogy sz@rnak a fejünkre.
  • Eisenhower
    [Xbox] Lexus ist endlich da

12.04.2007, 12:43h
    Nun endlich ist es soweit:
    Die vor einigen Tagen angekündigten Lexus LS 460 L und Lexus GS 450H sind nun kostenlos auf dem XboxLive-Marktplatz verfügbar.Benötigt wird die Gold-Mitgliedschaft bei Xbox Live.
    Nach dem Download kann man die Autos für 67,000$ bzw. 60,000$ beim Lexus-Händler im Spiel erwerben.

pc-sekkel milesz?
  • Nagy01
    --==Istenem==-- Hogy lehet ilyen primitív ez a game?!
    Kihúztam az usb-s egeremet / billemet.Bedugtam a régi ps2-es csatlakozás és lám-lám megszűnt a szaggatás a 8800GTS-emen..
  • fery02
    Volt olyan másnál, hogy online versenynél a többiek már rég elindultak, mikor még ment a visszaszámlálás? XD Érdekes dolog, nálam megesett. Ami meg még meglepett, hogy volt olyan verseny is, mikor elég sokan voltunk, és mikor elhangzott a GO, csak én indultam el, a többiek egyhelyben maradtak :( Meg sem tudtak moccanni, én meg szabadon autókáztam, akár meg is nyerhettem volna a versenyt, de csak lestem inkább. Csak az érdekel, hogy vajon náluk az volt-e, hogy ők is úgy látták-e a dolgot, hogy csak ők mennek, a többiek meg nem. Vagy látták, hogy csak én megyek, moccani meg nem tud senki sem.
  • armageddon666
    akkor ezért lehet a szaggatás nálam is... mert mint mondtam mikor kicsúszok vagy valami akkor szaggat >> biztos dolgozik ilyenkor FFB O.o lol...
  • Danny L
    Ma érdekes jelenségnek lehettem szemtanúja. Kölcsönbe kaptam egy FFB-s boeder kormányt. Na erre a TDU úgy el kezdett laggolni amikor a FFB hatást kellett produkálnia hogy totál játszhatatlan lett tőle a játék. Levettem a FFB erejét, na ekkor megjavult de néhanéha csúfosan belaggolt így is. Aztán baromira beleuntam lehúztam és azóta megint gyönyörűen fut a játék. Eléggé el voltam hűlve a dologtól. A másik észrevétel, hogy oké hogy sportautókat vezetünk a játékban, de én csak örülnék egy dead zone beállításnak is. Egy kis holtjáűtékot el tudnék viselni a Murciban is.
  • Sland
    Tanuld már meg használni azt a rohadt "válasz erre" gombot!
    Köszi!
  • InfiniteReality
    AGP: 50 bruttó
    PCIE: 40 bruttó
  • maffioso
    igen
  • norbi56
    ezt nekem mondtad?
  • joshua
    nem is írt ki semmit. Csak rámentem h telepítés és felrakta szépen. De xp-n meg az a baja h 3ból 1szer indul csak és akkor is már a menüben kidob az asztalra és leáll, de még hibaüzenetet se ír ki. Nemtom mi lehet a baja.
  • atomboy
    Nem engedted telepiteni a legfrissebbet?
  • joshua
    bazzz....a san andreas is ilyen szép lett....nem lehet h direktx a baj?
  • Xniper
    másnak nincs para a test drive serverrel? mert nálam nem csatlakozik rá :S
  • maffioso
    50
  • norbi56
    ati 1950 pro az mennyib fáj?
  • joshua
    ati radeon x850xt. legfrissebb driver és catalyst is fenn van.
  • atomboy
    Milyen vidkartyad van?
  • fery02
    Nagyon sok oka lehet hogy miért nem tudsz online játszani. Eredeti verziód van?
    joshua: milyen videokártyád van?
  • Xniper
    sziasztok, nálatok is van ilyen para , hogy a test drive serverre nem csatlakozik, a game spy serverre felmegy, de utána amikor a test drive serverre akar csatlakozni akkor egy ideig próbálkozik aztán abbahagyja, eddig ilyen para nem volt
  • joshua
    Szevasztok! Lehet láma kérdés de szépen először elindítom a játékot...De ez ilyen a kép.
    Pls valaki help!
  • Szizsu86
    helltok, bocsi nem tud nekem valaki segiteni miért nem tudok online-on játszani
  • fsgh
    nagyon nehz az egy órás időmérő:S mentem 100km-ert és le voltam maradva 3-4 percel:(
  • AdaKiller
    gondolhatod tegnap milyen ideges lettem mikor kivágott a saját klubomból...

persze ballzort myspace-n kivül sehol nem találtam, írtam neki, de nem válaszolt eddig.
  • bronco
    Én meg a kérdésedre válaszoltam. ;)
  • maffioso
    tudom de nézd azt amelyikre irtam
  • bronco
    Az egy Murciélago nem Mclaren...
  • maffioso
    mclaren nem?
  • fery02
    kurva ketchup képfeltöltő :D

• fery02
    Én sem értem igazán, hogy hirtelen mi történhetett, hogy adakiller elvesztete klub vezetőségi posztját. Láttam, hogy ő sem érti. De kaptam néhány infót ezzel kapcsolatban. Ezekkel is próbálok segíteni, de nem hiszem, hogy sokat tudok. Talán ez is egy rejtélyes bug? :P

• Smuge
    MuchLaren F1
  • pointer4
    Murcielagonak nez ki.
  • bronco
    tuninggal természetesen
  • maffioso
    az a háccso az milyen auto?
  • vki
    Tuninggal vagy anélkül?
  • bronco
    lol 8 kerekű, kétszínű...
  • Gabor_(HSF)
    Ez jó! melyik kurta segbe melyiket?
  • armageddon666
    8 kerekű? ilyen nekem is kell :DD mennyibe van? XD
  • gduck
    Tegnap este a klubb előtt :D LOL :D

• bronco
    Igen emlékszem, elrontotta a jó kis "versenyt"... :(
    Azt hiszem ez egy bug, de kihasználni egy bugot ugyanúgy csalás.