107666
-
InfiniteReality #18573 Milyen videokártya? ATI vagy nvidia? -
InfiniteReality #18572 Ja tényleg, sorry. Egyébként kár, h nincs minden magyar nevében ott az hogy HUN valahol. Játék közben nem látszik a zászló, sem semmilyen egyéb jelzés, h ki honnan van... -
TPG #18571 Jobb, kék halál. :) A vidkari driver beadta a kulcsot az északi reptértől nem messze. -
TPG #18570 TPGamer, sztem elég logikus a kapcsolat a két nick között. :) -
InfiniteReality #18569 De kiléptél, vagy kitett a szerver? -
TPG #18568 Én mikor kiestem akkor utolsó voltam olyan 1-1.5 km lemaradással. :D Mindig elkezdtem utolérni az előttemlévőt és mikor már csak pár száz méter volt hátra tuti kizúgtam egy kanyarban és kezdhettem előlről az üldözést. :) -
InfiniteReality #18567 Rendben, teszek. TPG milyen néven voltál? -
TPG #18566 Holnap sztem tegyél rá jelszót hogy a külöföldieket ki tudjuk zárni. Valszeg holnap is jövök, aztán jutok ameddig jutok. :) -
InfiniteReality #18565 1 csomóan vannak bent most is, és csak freerideolnak. Keresd meg őket. -
InfiniteReality #18564 Holnap 7 körül indítok egy újabbat. Mindenkire számítok. Tehát szigetkörüli 195km-es, The Makapu Race lesz. -
InfiniteReality #18563 Ja jó volt... és testvériesen (vagy valami másért visszamentem "kiszedni" a beragadt "bajtársamat". Kár h sokan kiléptek. -
Danny L #18562 Nem téma nekem is van E kategóriás autóm -
#18561 Na én ma csináltam meg a Tour of the Island-et. Az első felében szégyenszemre fej-fej mellet autóztam egy közismerten pocsék irányítású Koenigsegg csodával, melynek volánja mögött alighanem Mr. Michael Schumacher ülhetett, más aligha vette volna be 300-zal a kanyarokat azzal a pöfögő trágyadombbal. Aztán a verseny második felében feladhatta a küzdelmeket, mert eltűnt, kissé unalomittasan autóztam le a maradék 100 km-t. -
Xniper #18560 nekem lenne kedvem, de mivel csak ma vettem meg eredetibe, és újat kellett kezdenem csak f kategoriában vagyok, de gyorsan feltornázom magam :) -
Danny L #18559 Gondolom már senki sem akar autókázgatni :). Ma annyi km-ert mentem hogy ihaj -
Lyan Kyj #18558 :((( Pedig izgi verseny volt, 3. ch-nál elcsúsztak a pedáljaim, Infinite megelőzött, aztán végig tartotta a mezőnyt, megérdemelten győzőtt:)) Persze egy visszavágót kérek majd vmikor -
TPG #18557 Megint kék halál. Hurrá. -
#18556 A tuning műhelyeken csak kit-eket tudsz felszerelni az autókra jól mondod, az a felni csere az attól van, mert biztos megberhelte a játékot vagy nemtom :) A motort felkapni, meg alapból asszem az egyik Ctrl-el lehet, de meg tudod nézni az Options/Control/Bike control asszem. -
#18555 És ti hol tuningoljátok a kocsitokat mert látom felni minden van! De én mikor bemegyek a tuninghelyre csak ien Kit-et lehet venni amiből 3 fajta van!
Azt ennyi! ..... pls HELP! :) -
#18554 A motort hogy lehet felkapni??
1 kerekezni? Mert láttam a képeken hogy lehet -
#18553 Csináltam pár képet az új vasamról
-
TPG #18552 Az előbb értem oda de már nem láttam elérhető meccset. -
#18551 Pár pikcsör
-
Lyan Kyj #18550 :) gyere HUNDSG névre! -
InfiniteReality #18549 GYERTEK! Verseny indítva, de 3-an kevesen vagyunk!!!! -
TPG #18548 Sorry, de most kivételesen nem a TDU volt a hibás hanem kaptam egy csodás kék halál-t. :) -
InfiniteReality #18547 QUICK RACE és RANKED RACE-re nyomjatok. Nincs restriction, driving aid off. -
InfiniteReality #18546 Gyertek minél többen. Engem (hacsak nincs valami nagy gáz) nem fog ledobni. -
Lyan Kyj #18545 na ezen vunk mi is, épp most dobta le a hostert:( akkor csatlakozunk hozzád!:D
-
InfiniteReality #18544 Nyomtam egy olyan versenyt, hogy Makapu Beach Race. Szigetkörüli online 195 km-es. Jöjjön aki akar -
#18543 *buy-my purchase -
#18542 Az miért lehet hogy a trade menü alatt megvásárolt kocsi egyik garázsomban sincs? Pedig a trade\transactions\buy menü alatt ott van a listában. -
Lyan Kyj #18541 online pref-ben írd be, h password: sg.hu . TPGamer a név, eddig 2en vunk, akit érdekel,jöjjön! -
#18540 Ha olvasnál is, nem csak írnál, akkor tudnád, hogy miért kellett annyit várni... Nemrég válaszoltam neked a Drive-In-es kérdéseidre, illetve a FAQ-ban is le van írva... -
Gabor_(HSF) #18539 metom..
én 3szor játszottam végig és őt egyszer sem adta be,hiába csináltam meg hibátlanul legalább 10 féle kocsival... -
#18538 Nemlatok versenyt Makapus beachon vagy mi
ranked vagy non-ranked kozott eressek tovabb -
TPG #18537 Megcsináltam megint, minden ugyanaz ami volt (jelszó: sg.hu hely: Makapu's Beach Race), talán most több szerencsém lesz. És tessék jönni. :) -
TPG #18536 Hurrá meg volt csinálva a verseny, éppen belépett Lyan Kyj erre elkezdett orbitálisan szaggatni aztán meg kivágott a francba. Annyira szeretem az ilyet. -
#18535 Köszi! -
bronco #18534 Forza tuner... nézd meg hol van a FAQ térképén.