107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Tomy Lee
    Nah,őt én is láttam ma ott fennt északon!Ráklikkeltem és ki is dobott a játék rögtön
  • bertino
    "After the launching of this game i see, very persons has complained of bugs, I ask Atari for when a patch?

This game is excelent, but with bug's is very bad, please fix all the bug's.

Sorry for my English."

:(
  • Tomy Lee
    Mondjuk nekem bajom nincsen a játékkal,elvagyok patch nélkül is vele.
    Egyébként van 1 meglátásom online résszel kapcsolatban ami kicsit fura de nemtudom,hogy így van e.Szal:Én távol vagyok tőletek kb 1300 km-re 1 másik országban és ma is + máskor is órákat kell keressek mire találok legalább 1 Magyart.Viszont rengeteg jelenlegi országbelit(nem magyart)találok.
  • InfiniteReality
    Biztos hajóval van vagy repülővel
  • bertino

meg előfordulnak ilyenek is
  • bertino
    ezt akkor se hagyhatják így

másrészt most olvasom Atari fórumát ahol egyesek már sárkányokat küldenek a fejlesztőkre, ugy ki vannak bukva
    csak nem hagyják így :|
  • InfiniteReality
    Nemhiszem, hogy így hagynák. Azzal a világ egyik legjobb játékából a világ egyik legnagyobb égése lenne...
  • Tomy Lee
    Dehogy:)Már a tdu 2.részét tervezi szerintem a fejlesztőgárda nagy része:)
    A kevés maradék meg "talán"dolgozik a patch-en.
  • InfiniteReality
    Ja, isolate-tel, az összelockolt embereket kiteszi 1 új layerbe. Amibe senki más nem tud belelépni elvileg. Bár lehet térképről akkoris beenged, nemtudom. 1x ki kellene próbálni egy elhagyatott helyen. 3 emberke összelockol, egyikük nyom isolate-et, és meg kell nézni térképen friendre szűrve látni lehet-e a 3 embert, és beenged-e az izolált layerbe.

Remélem érthető, kissé késő van már
  • bertino
    valaki csinálja meg és rakja fel valahova
    én ilyesmikhez nem értek :)
    hidd el, hogy lenne értelme... :)
  • CivicVTi
    Arra jo az isolate, az garantaltan kitakarit:D
  • TPG
    Ha ez esetleg így történne tényleg akkor tankokkal fogjuk lerohanni az EDEN székházát. Rengeteg dolgot már rég ki kellett volna javítani.
  • InfiniteReality
    Ebből a játékból NAGYON sokat lehetne kihozni. Az alap tökéletes hozzá... Lennének ötleteim.

Csináljunk valami petíciót
  • bertino
    nade annak mi értelme, ha még mindig ott áll mellettem ? :\
  • TPG
    Sztem a látható playerek számát max akkor fogják megemelni ha az épületük elé állunk pár százan állig felfegyverkezve. :) Pedig jó lenne, én olyan 16-24-el beérném. Egy patch-el viszont lassan tényleg megdobhatnának minket.
  • CivicVTi
    Lehet hogy csak Terkep modban tunteti el:S
  • bertino
    én mindig rányomom az idegenekre de pontosan fingom sincs, mi a szerepe...
  • bertino
    csak nem bahzeg :|
    mekkora gáz lenne, ha félbehagyják a fél gamet...
  • CivicVTi
    Az az Ignore gomb viszont nagyon erdekelne mit is tud:D Ranyomtam egy kulfoldi madarra de semmi se valtozott. Nekem azis eleg lenne ha nem kellene konyorogni hogy huzzon el ha sokan vagyunk egyhelyen, hanem egybol kill, ban, meg ami kell.
  • Lyan Kyj
    most már attól félek, h kiadnak egy peccst, de semmi használható nem lesz benne...kijavítanak 1-2 bugot oszt csá, online résszel meg nem foglalkoznak:( Most már ezt is eltudom képzelni..
  • bertino
    nemtom, de amig leszakadtak az emberek és visszajöttek, az egy rémálom hosszu idő volt :\
    és kezd felmenni a pumpa olyankor
  • InfiniteReality
    Vagy legyen külön magyar szerver, ahol mindenki láthat mindenkit, ha mondjuk 5km-en vagy látótávolságon (ugye hegytetőről letekintesz és kb 10-en száguldanak egy irányba) belül van. Tehát a lényeg, hogy 1 layerben legyünk.
  • bertino
    vki írjon az EDEN studionak, hogy ezt a 8 playeres dolgot bővítsék ki, legyenek szívesek :\
    vagy adjanak egy kurva patcht :\
  • CivicVTi
  • atomboy
    Hat lemaradtam. :) Kar, hogy warom volt, majd talan csutortokon.
  • k4rL
    Na en is teszek be parat az en szemszogembol :D

es meg nehany de csak linkekben: kep1
    kep2
    kep3
    kep4
    kep5
    kep6
    kep7

bocs a hosszu postert:S
  • TPG
    Forceware-ből egy buherált 93.71 van fent, ami idáig perfektül működött, most fogom kipróbálni mi van ha hivatalos, WHQL-es drivert teszek fel. Alaplap+hangkártya duóhoz a kb 2 éves driverek vannak fent, annak majd utánanézek hogy adtak-e ki újabbat (bő egy éve néztem utoljára és akkor még nem volt). DX-ből meg a 2007 áprilisi van fent, jelenleg már az a legfrissebb.
  • InfiniteReality
    Furi, mindegy. Pedig tuti nem a netem volt a ludas

Holnap minél több emberre számítok a The Makapu Race-nél. Remélem tudunk lenni 8-an.
  • CivicVTi
    Hu kifolyik a szemem, de ez megint egy kurva jo esti party volt
  • InfiniteReality
    Nem olyan nehéz. Pl ha holnap 7kor jössz a The Makapu Beach Race-re, és szerencsénk van, akkor sok magyar jön. Holnap megírom a jelszót is a belépéshez (h ne legyenek külföldiek).
  • bertino
    jo kérdés :\
    én is már benyomtam p betűt, mikor eltűntél... szal nemtom miért történt, mert rögtön akkor volt, mikor mindenki beállt
  • InfiniteReality
    Érdekes, alulról a 2. képen nem látszódom az Enzo-val, pedig ott álltam. És látszik is hogy írok. Vagy akkor már nem álltam ott?
  • Danny L
    Lehetetlen így magyarokat találni. Alíg van pár ember a friends listben.
  • bertino
    no para :)
    az biztos... szó szerint szétszaggatjuk az épületüket
  • AntiHero
    Sajna nem vagyok rajta

De ne is várjatok enegem míg nem lesz patch addig nem is leszek fent!
  • InfiniteReality
    Jött ki XP alá újabb nvidia driver.

Ezenfelül nézd át valamennyi egyéb drivered is, hogy a legújabb legyen.

Alaplap, videokártya, hangkártya. És nézd meg, hogy DirectX-ből a legújabb, 2007 februári legyen fent.
  • Danman
    bazz én akartam először:( na nembaj...
    amúgy peccs, jah majd megrusholjuk az atarit meg edent:D

• bertino

ennyi... ha nem csinálnak viszont javítást a játékhoz, kirobbantok egy lázadást...
  • TPG
    Gef6800, de van egy olyan érzése hogy az egész Windowsom unja az életét már, és az omladozó vidkari driver ennek csak az egyik tünete.
  • TPG
    Mikor a profilomat csináltam eszembe sem jutott hogy esetleg jól jöhet, most meg már mindegy.