107666
-
Tomy Lee #18613 Nah,őt én is láttam ma ott fennt északon!Ráklikkeltem és ki is dobott a játék rögtön -
#18612 "After the launching of this game i see, very persons has complained of bugs, I ask Atari for when a patch?
This game is excelent, but with bug's is very bad, please fix all the bug's.
Sorry for my English."
:( -
Tomy Lee #18611 Mondjuk nekem bajom nincsen a játékkal,elvagyok patch nélkül is vele.
Egyébként van 1 meglátásom online résszel kapcsolatban ami kicsit fura de nemtudom,hogy így van e.Szal:Én távol vagyok tőletek kb 1300 km-re 1 másik országban és ma is + máskor is órákat kell keressek mire találok legalább 1 Magyart.Viszont rengeteg jelenlegi országbelit(nem magyart)találok. -
InfiniteReality #18610 Biztos hajóval van vagy repülővel -
meg előfordulnak ilyenek is -
#18608 ezt akkor se hagyhatják így
másrészt most olvasom Atari fórumát ahol egyesek már sárkányokat küldenek a fejlesztőkre, ugy ki vannak bukva
csak nem hagyják így :| -
InfiniteReality #18607 Nemhiszem, hogy így hagynák. Azzal a világ egyik legjobb játékából a világ egyik legnagyobb égése lenne... -
Tomy Lee #18606 Dehogy:)Már a tdu 2.részét tervezi szerintem a fejlesztőgárda nagy része:)
A kevés maradék meg "talán"dolgozik a patch-en. -
InfiniteReality #18605 Ja, isolate-tel, az összelockolt embereket kiteszi 1 új layerbe. Amibe senki más nem tud belelépni elvileg. Bár lehet térképről akkoris beenged, nemtudom. 1x ki kellene próbálni egy elhagyatott helyen. 3 emberke összelockol, egyikük nyom isolate-et, és meg kell nézni térképen friendre szűrve látni lehet-e a 3 embert, és beenged-e az izolált layerbe.
Remélem érthető, kissé késő van már -
#18604 valaki csinálja meg és rakja fel valahova
én ilyesmikhez nem értek :)
hidd el, hogy lenne értelme... :) -
#18603 Arra jo az isolate, az garantaltan kitakarit:D -
TPG #18602 Ha ez esetleg így történne tényleg akkor tankokkal fogjuk lerohanni az EDEN székházát. Rengeteg dolgot már rég ki kellett volna javítani. -
InfiniteReality #18601 Ebből a játékból NAGYON sokat lehetne kihozni. Az alap tökéletes hozzá... Lennének ötleteim.
Csináljunk valami petíciót -
#18600 nade annak mi értelme, ha még mindig ott áll mellettem ? :\ -
TPG #18599 Sztem a látható playerek számát max akkor fogják megemelni ha az épületük elé állunk pár százan állig felfegyverkezve. :) Pedig jó lenne, én olyan 16-24-el beérném. Egy patch-el viszont lassan tényleg megdobhatnának minket. -
#18598 Lehet hogy csak Terkep modban tunteti el:S -
#18597 én mindig rányomom az idegenekre de pontosan fingom sincs, mi a szerepe... -
#18596 csak nem bahzeg :|
mekkora gáz lenne, ha félbehagyják a fél gamet... -
#18595 Az az Ignore gomb viszont nagyon erdekelne mit is tud:D Ranyomtam egy kulfoldi madarra de semmi se valtozott. Nekem azis eleg lenne ha nem kellene konyorogni hogy huzzon el ha sokan vagyunk egyhelyen, hanem egybol kill, ban, meg ami kell. -
Lyan Kyj #18594 most már attól félek, h kiadnak egy peccst, de semmi használható nem lesz benne...kijavítanak 1-2 bugot oszt csá, online résszel meg nem foglalkoznak:( Most már ezt is eltudom képzelni.. -
#18593 nemtom, de amig leszakadtak az emberek és visszajöttek, az egy rémálom hosszu idő volt :\
és kezd felmenni a pumpa olyankor -
InfiniteReality #18592 Vagy legyen külön magyar szerver, ahol mindenki láthat mindenkit, ha mondjuk 5km-en vagy látótávolságon (ugye hegytetőről letekintesz és kb 10-en száguldanak egy irányba) belül van. Tehát a lényeg, hogy 1 layerben legyünk. -
#18591 vki írjon az EDEN studionak, hogy ezt a 8 playeres dolgot bővítsék ki, legyenek szívesek :\
vagy adjanak egy kurva patcht :\ -
#18590 -
#18589 Hat lemaradtam. :) Kar, hogy warom volt, majd talan csutortokon. -
k4rL #18588 Na en is teszek be parat az en szemszogembol :D
es meg nehany de csak linkekben: kep1
kep2
kep3
kep4
kep5
kep6
kep7
bocs a hosszu postert:S -
TPG #18587 Forceware-ből egy buherált 93.71 van fent, ami idáig perfektül működött, most fogom kipróbálni mi van ha hivatalos, WHQL-es drivert teszek fel. Alaplap+hangkártya duóhoz a kb 2 éves driverek vannak fent, annak majd utánanézek hogy adtak-e ki újabbat (bő egy éve néztem utoljára és akkor még nem volt). DX-ből meg a 2007 áprilisi van fent, jelenleg már az a legfrissebb. -
InfiniteReality #18586 Furi, mindegy. Pedig tuti nem a netem volt a ludas
Holnap minél több emberre számítok a The Makapu Race-nél. Remélem tudunk lenni 8-an. -
#18585 Hu kifolyik a szemem, de ez megint egy kurva jo esti party volt -
InfiniteReality #18584 Nem olyan nehéz. Pl ha holnap 7kor jössz a The Makapu Beach Race-re, és szerencsénk van, akkor sok magyar jön. Holnap megírom a jelszót is a belépéshez (h ne legyenek külföldiek). -
#18583 jo kérdés :\
én is már benyomtam p betűt, mikor eltűntél... szal nemtom miért történt, mert rögtön akkor volt, mikor mindenki beállt -
InfiniteReality #18582 Érdekes, alulról a 2. képen nem látszódom az Enzo-val, pedig ott álltam. És látszik is hogy írok. Vagy akkor már nem álltam ott? -
Danny L #18581 Lehetetlen így magyarokat találni. Alíg van pár ember a friends listben. -
#18580 no para :)
az biztos... szó szerint szétszaggatjuk az épületüket -
#18579 Sajna nem vagyok rajta
De ne is várjatok enegem míg nem lesz patch addig nem is leszek fent! -
InfiniteReality #18578 Jött ki XP alá újabb nvidia driver.
Ezenfelül nézd át valamennyi egyéb drivered is, hogy a legújabb legyen.
Alaplap, videokártya, hangkártya. És nézd meg, hogy DirectX-ből a legújabb, 2007 februári legyen fent. -
#18577 bazz én akartam először:( na nembaj...
amúgy peccs, jah majd megrusholjuk az atarit meg edent:D
-
ennyi... ha nem csinálnak viszont javítást a játékhoz, kirobbantok egy lázadást... -
TPG #18575 Gef6800, de van egy olyan érzése hogy az egész Windowsom unja az életét már, és az omladozó vidkari driver ennek csak az egyik tünete. -
TPG #18574 Mikor a profilomat csináltam eszembe sem jutott hogy esetleg jól jöhet, most meg már mindegy.