107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Kaszi46
    Akkor csinálna valaki oylat amit megnyerhetek?

Köszi a válaszokat!
  • Kaszi46
    Bocs a spam-ért

Keresek a klubomba játékosokat, lehetöleg 18 év feletti bombázo nö legyen a jelentkezö!!

viccet félretéve csak a 18 év feletti kritériumnak kellene megfelelni.:P

A klub neve PossE Till We Die.
  • AntiHero
    Látom régebbi hozzászólásokat már elfelejtettétek.
    Hykao régen lírta hogy akkor nem fagy, akkor nem akad a játék ha USB cuccot használsz, ha minden USB porta van valami.
  • bronco
    Az pedig előfordul, hogy nem látod a sajátod, velem is megesett.
  • bronco
    Egyszerre csak egyet lehet feltölteni és csak akkor kapsz pontot ha mások által indítottat nyersz, sajátért nem.
  • bronco
    Az Intra Club működik az Inter Club nem (az utóbbi a klubok közötti)
  • InfiniteReality
    Csak röviden mindenkinek:

-Klubon belüli versenyek működnek, klubok közöttiek egyelőre nem.
    -Driving Aid multiban olyan, amilyenre a host beállítja (ON/Sport/Hypersport/OFF). HC-t nem lehet külön beállítani.
    -A Driving Aid on állásban egyfajta kipörgésgátló is. Egyébiránt billentyűvel nyomom, de DA nélkül (bár DA-val határozottan könnyebb, de mint írtam nem érezni az utók közötti különbségeket se).
  • Kaszi46
    Jaigen, meg ez ist meg akartam kérdezni.:)
  • Kaszi46
    Drive in be egyszerre csak egy saját versennyel lehet fent lenni?
    Miért nem látom a saját versenyemet a drive in\single player listában?
    Csak akkor kapom meg a tapasztalati pontokat, ha megvan a három inditott verseny drive in-ben és meg is nyertem öket, vagy akkor is ha pl mások által inditott versenyt nyerek.

Gyakorlatilag nekem a multis rész hiányzik a végigvitelhez, szoval szeretnék pár embert a friends listámba, akikkel lehetne nyomni pár versenyt.
  • fery02
    Néztem a FAQ-ot, de egy dolgot nem értek. Láttam, hogy még nem működik egy funkció, az pedig a klub versenyekkel kapcsolatos. De most a klubbon belüli versenyek dázünt wörk-ölnek, vagy a klubbon kívüliek? Mert nekem már csak 3 klubb versenyt kellene teljesítenem a 100 %-os végigjátszáshoz, de pontosan nem tudom, hogy melyik is. Az inter club, vagy az intra klub verseny kell nekem. Vagy egyáltalán ezek mik? A klubbon belül a legelső fül az egyik, a másik meg a második. Az első fülnél már volt, hogy az egyik tag host-olt egy versenyt, csatlakoztam is rá, sikeresen lenyomtunk egy versenyt. A második fülnél viszont mindkettőnknek csak waiting for members volt írva, lehet hogy ez a funkció nem működik még? Lehet hogy ez a játék még mindíg csak egy teszt verzió, mint ami címéből is kiderül?
  • Lyan Kyj
  • CivicVTi
  • PENGEinno3d
    Nem is tudtam hogy HC modban repülni is lehet
  • pointer4
    Naon jó, 2 napja használom, eddig idegenkedtem, de nagyon bejön.
    A Linearityt húzd le olyan 35% ra kb. meg az a forc/rumblet full balra, nemtom mit állít, de így nem akarja kirántani a kezemből a kormánykereket, meg az asztalról se akar minden a földre esni :)
  • CivicVTi
    En pl csak HC modba megyek es minden off, Igy nagyon bejon. Sima modba csak akkor megyek, ha penz kell:D Elsore azert ne a Saleent vidd majd ki
  • Xniper
    ja meg mondjuk műszerfalvilágítást...
    amúgy ugye ha multiplayer versenyben host által van beállítva a driving aid on, akkor azt milyennek veszi? mert ugye van sport , hardcore.. meg ilyenek.
    Én kormánnyal nyomom de eddig mindíg sport-on játszottam, próbáljam meg kikapcsolni, nekem mondjuk ígyis nehézkes volt a saleent irányítani. Próbáljam meg off-on? ha azt megszokja az ember akkor ki lehet használni valamire? úgymond hogy jobb köridőket lehet elérni? vagy csak az élethűség kedvéért?
  • bertino
    ma nem, mert feltöltök, de holnap sztem leszek
  • CivicVTi
    Na igen, nehol kormannyal se olyan egyszeru Este leszel?
  • SötétBarom
    Én pl gémpeddel nyomom, ami egy apró hangyányi árnyalattal jobb mint a bill, és próbáltam driving aid nélkül, de sajnos akkor nem tudok elindulni semmilyen autóval.. Így kénytelen vagyok a leglightosabbat használni..

Amúgy ha már ablak ajtó nyitható, meg ilyenek, kb negyedannyi energiával lehetett volna pakolni bele kipörgésgátlót, tempomatot meg ilyesmit..
  • bertino
    még szép, nélküle az uton is nehéz tartani az autokat :)
  • CivicVTi
    Ja en is pont tegnap probaltam, de 1 perc mulva ki is kapcsoltam:D Billel jatszoknal gondolom azert joljon
  • InfiniteReality
    Driving Aid ON mellett olyan könnyű a játék hogy el se hiszem. Eltűnnek a kocsik közötti különbségek, és az 1000LE-s Saleen kezesbárányként viselkedik... Gyorsan ki is kapcsolom
  • CivicVTi
    Nalam teljesen tokeletes. Beallitani se nehez. Szoval csak ajanlani tudom.
  • Danny L
    Nincs esetleg valakinek tapasztalata Logitech MOMO kormánnyal kapcsolatban TDU-ban?
  • Szabi1991
    nekem nem Wingman-em van , de megvagyok elégedve a kormányommal :P

és már nem is lépeget ki a játék garázsból kifelé jövet :))
  • Synit HUN
    Nekem is Wingman van. Én naon meg vok vele elégedve.
  • Xniper
    mondjuk gondolkodom rajta, hogy veszek a közeljövőben egy G25-öt :P
  • Xniper
    nekem is Wingman-em van, és semmi akadás, pedig mindegyik usb port foglalt :D Nvidia Gf7900Gt-m van.
  • Synit HUN
    Én a motoros vagyok hátul. :) Elől CivicVTI aztán k4rLo6. És a motorom fekete, igen. Ez lenne az új generációs KITT? Vagy KITT kiszállt a kocsiból és motorra ült? :D
  • Danny L
    Úgy fest akkor hogy a játék nagyon nem szereti ha USB-s cuccok vannak használatban játék alatt. Bár az én egerem is USB-s lehet azért nem akad miatta mert azzal tualjdonképpen nem irányítasz semmit. De azért furcsálom ezt, mert amikor szomszédnál próbáltam ki kormánnyal (logitech wingman ffb) ott abszolút semmi ehhez hasonló probléma nem volt, márpedig ott minden USB-s. De akkor nagyon úgy néz ki hogy ez az USB-s dolog mindentől független. Nagy01-nek nvidiája van, szaggatott. Nekem ati van, szaggatott mint az állat, de valami borzalmasan játszhatatlanul. Minden másodpercben kaptam egy képet.
  • Dante73
    miért festetted át?
    feketén jobb! jaaaaa... Most nézem, ez már uj generációs KITT!
  • Gabor_(HSF)
    Na még 5-6 jó verseny és benne vagyok a 100 ban...:)
    1/6 > >>

Rank User Level Country Score
    1 Gabor63 Master Hungary 20003931
    2 DoxaM007 Expert Hungary 20001669
    3 [HUN]Deathbring Master Hungary 20001361
    4 [HUN]Bronco Master Hungary 20000828
    5 [HUN]Bruderz Pro Hungary 20000449
    6 supra567 Pro Hungary 20000445
    7 Norbi Master Hungary 20000444
    8 predakonHUNGARY Expert Hungary 20000333
    8 MontyKutyi Expert Hungary 20000333
    9 Osyka Pro Hungary 20000223
    10 CasseuS_HUNGARY Master Hungary 20000222
    10 LACO777 Master Hungary 20000222
    11 Poi-(HUN) Master Hungary 20000165
    12 Dogi007 Pro Hungary 20000111
    12 Pheter Pro Hungary 20000111
  • Dante73
    gyerünk, KITT!
  • Synit HUN
    Najó! De az xboxosok mióta várnak az új autókra?! Én még a mostaniakat se próbáltam ki maradéktalanul, pedig a beta 80%-os volt nálam.
  • Synit HUN
    Esti repülés
  • gabi89
    Rohadjanak meg ,hogy leszarják a pc-seket.
  • atomboy
    Nem lehet.
  • GeneralsHungary
    Nekem se csatlakozik most fel a szerverre...

Épp most jutottam hozzá az eredetihez.
  • kisradai
    ps2-őn hogykell beállítani azt hogy manuális válto legyen?A belső nézetben nem lehet tisztán kivenni, hogy a kilométerora és a fordulatszámmérő mit mutat.tud valaki segiteni??
  • reaper5687
    Ugyanez volt nálam is a Saitek R440-el :(