107666
-
InfiniteReality #18938 Atari confirm that Eden are currently working on a patch for the PC version of Test Drive Unlimited which will be available in May. With the patch Eden are working to address the following issues:
Corrupted saved games (previously corrupted save games will not be restored)
Game freezing / crashes
Performance optimization
In-game exploits
The patch will undergo thorough testing at Eden and Atari prior to release to ensure the quality. Further information will be available in due course. Thank you for playing Test Drive Unlimited. -
SityiSXT #18937 Roppant egyszerű: az összes autószalonban tiszteleted kell tenned, mielőtt a motorszalonokba beengednének. Ezek ilyen exkluzív helyek... :) Az evolúció itt is jelen van: előbb négy keréken, majd felegyenesedve két keréken... :))) -
#18936 Ahhoz hogy beléphess a szalonba, előbb végig kell járnod az összes autószalont! Ezt jelenti. Hogy mit tégy azt innentől rád bízom! -
Sasas #18935 Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék.
Már elértem a PRO szintet de még mindig nem tudok a kawasakinál motort vásárolni. Ezt írja ki: "To gain access to this store, you must first discover all the car show rooms."
Egyrészt mit jelent. Másrészt mikor tudok mocikat venni mert már nagyon ki szeretném próbálni őket.
Előre is köszi.
:P -
#18934 Már annyira tele van a tököm az Atari accounttal! Hogy a retekbe lehet elérni hogy mutassa az adataimat? Lekéstem az első 21 órát vagy mi? Ha meg letörlöm és csinálok egy másikat oda lesz a játékállásom is? Számomra nagyon érthetetlenül csinálták ezt meg. Ez meg a kedvencem tényleg: Gamespy profile verification error check the values
Mit tegyek? -
#18933 Sland:Pár hsz-el ezelött volt belinkelve egy kép a jaguar xj220-ról amin más kerekek voltak,akkor kérdezte is vki,hogy-hogy tetted rá,de választ nem kapott.Ezért én is megkérdezem. -
#18932 Hát pl ha USB-n van fennt a winyóm akkor az egyik mag kihasználtásga 30 mb/seces átvitelnél olyan 35-65% ra felmegy. Ha nincs adatforgalom akkor ugye nemkavar be. Na ha már 2 winyó van akkor meg drasztikusan visszaesik a sebességük. De az egeret billt még nem láttam, hogy bezavarná. -
Gabor_(HSF) #18931 Ja csak ennyiszer...úgy látszik kevés volt,bocsi de én még egyszer sem olvastam -
#18930 usb procit zabál? O.o ezt nem is tudtam... és úgy natúrba is zabálja vagy ha nemmennek a rákötött kütyük akkor nem? -
#18929 Az a baj, hogy ez még függhet alaplapi chipsettől, meg még 1000 dologtól. Uge az USB zabálja a procit, lehet dualcorenál nem jelentkezik, vagy csak a gamma érzékeny valamire. Esetleg valami alaplapi chipset bug.
Nekem USB bill, abba megy az egér, meg kormány is.
Igaz amikor a Momot bedugom a G15ös billentyű kijelzője szétfagy, és restartig nem is javul meg, de ez mindig így volt. -
#18928 bah nem idézek de mondták hogy ha usbs szarok kihúzzuk akkor nem szaggat a gém. nemlehet hogy valami IRQ megszakításokkal vagy mikkel van a baja? mert egésr egyik helyre bevan dugva >> egyfolytában megáll 10-20 másodpercre, máshol tökéletesen megy. szal ilyesmi lehetne akár nem? -
InfiniteReality #18927 -
#18926 Szerintem csak 3103345436541x, már megbocsáss. És 8800 as kártyával néha megtorpan a gamma, azt is. :) -
InfiniteReality #18925 Mintahogy már 3103345436543x leírták, a klubok közötti (inter club) versenyek még nem működnek. Tehát egyelőre várni kell...
Viszont a savegame-edre vigyázz, értékes lehet a jövőben -
Gabor_(HSF) #18924 Igyhát kérnék a hétvégére 1-2 club tagos önként jelentkezőt,erre a feladatra.. -
Gabor_(HSF) #18923 Na már csak ez hiányzik..
-
#18922 Há minek a? -
InfiniteReality #18921 De. De "hivatalosan" most szedegetik össze a bugokat. Kissé szét lehetnek csúszva / el lehetne késve önmagukhoz képest... Nem is érdekel... csak az h meglegyen oldva! És bízom benne, hogy tudunk ebben segíteni nekik értelmes javaslatokkal / bugreportokkal. -
#18920 Ha jól értem, akkor eddig nem is gondoltak arra, hogy patchot kéne kiadni ? LOL -
#18919 köszi -
#18918 Remélem összejön. -
#18917 megprobáltam, feladom, :P -
#18916 Remelem, lesz belole vlmi. Szivesen segitenek bugreportban. -
Vlala #18915 Én még mindig nem merek bemenni egy ruhaüzletbe sem, ewlőször spontán kilépett, aztán már engedett ruhát vásárolni, csak a mentésem szállt el tőle. A házakban a Character fül egyenlő az Alt+F4-gyel. -
Xniper #18914 yess yess yess, mindenki nevében :) -
InfiniteReality #18913 Felvettem az ATARI-val a kapcsolatot. Majd meglátjuk mi lesz belőle (egyelőre "hivatalos" magyar oldal, normális bugreport és két oldalú kommunikáció velük). Egyébként már "szedegetik" össze a bugokat (kiszűrve a kreténségeket), meg nyilván a legtöbbel ők is tisztában vannak. Bug gyűjtésben akarok segíteni nekik, persze a Ti és mindenki aki Magyar és a TDU közösség tagja segítségével.
Egyelőre meglátjuk mit reagálnak a felvetésemre.
Mint ahogy az sejthető is volt, mindez egy esetleges készülő patch előszelének tekinthető... -
#18912 -
#18911 off
Posse- banda, csapat, baráti társaság, fegyveres alakulat.
Történet- Általános iskola ota spanság, testvériség stb..(nem azt jelenti hogy mindegyönk onnan ismeri a másikat), néhány éve (jo)páran közülünk neten is nyomulunk különbözö játékokkal, igy bövült a társaság, pl clint személyében, azota vele is személyes jobarátság.
bulik, nyaralások, ünnepek, hétköznapok, lanok mindig 1ütt:)
A logobol tetko mindenkinek van már 9 éve(kivéve netes osztag:P), meg mindnekinek az autoján matrica. 13fö+ a neten szerzett már valo világban is spanyok 3fö+ különbözö játékokban posse ba belépö online barátok kb5fö.
Ennyi röviden, bocs az offért.
(Sokszor kérdezik amugy mi ez a posse, mindig megfogadom hogy ok, röviden leirom, de ennél jobban még sohasem sikerült össszetömöritenem) -
Xniper #18910 Csinálni kéne egy Hungarian Street Racing Club-ot, abba szívesen benne lennék ( ha még nincs ilyen :P ) -
#18909 Szószerinti fordításban a "Posse" hordát jelent.
A "till we die" pedig a mindhalálig angol megfelelője.
A posse eszmeiségéről majd Kaszi46 ír, aki az alpító. -
Xniper #18908 jaja, mondjuk ahogy néztem, némely verdáknál látszik az üzemanyag mérő, de úgy látszik verseny közben egy felettünk lévő repülőről tankolnak minket :) -
#18907 Épp azon gondolkodtam, hogyha kellene tankolni, akkor a 200 kmes versenyt e legtöbb muscle car-al meg se lehetne csinálni :D Asszem a Vipernek 85 literes a tankja, amivel kb 160km ert tesz meg :D -
#18906 Na egy művész kép :)
CSÓKOLOM, mikor nyitnak ?? :D
-
#18905 Mi ez a Till We Die Posse? -
Xniper #18904 ja , de ha beállítod 5 percre a járat időt, akkor elég nagy esély van rá, vagy 10 perc, nemtom mennyi a minimum..
vagy nem is lehet ilyen kis időt beállítani? D: -
#18903 Függő e vagy ? :)))))) -
InfiniteReality #18902 Drive-In versenyeket csak akkor nyeri meg valaki, ha a lejáratkor ő épp az első, és senki sem döntötte meg a szintidőt. Tehát az h csinálunk egy versenyt és a haverunk gyorsan megnyeri nem játszik... -
bronco #18901 Az enyémet, ami fenn van Esprint-nek hívják. Igyekeztem jó szintidőt menni, de nem megdönthetelen. ;) -
Xniper #18900 amúgy ha gondolod majd ha játszok akkor megpróbálhatjuk , csinálok egyet aztán te meg gyorsan megcsinálod :) -
Xniper #18899 hát veszel még egy accot és megcsinálod az általa nyitottat :D:D