107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Danny L
    alaplap típusát se ártana odaírni chipsettel együtt, főleg az usb-s problémánál fontos mert elég furcsa hogy egy-két gépen akadozik ha usb-ről irányítod a kocsit máshol meg nem. csúnya usb kezelési problémák vannak.
  • InfiniteReality
    Tudni fognak midnenről! Ez 3 dolgon múlik:

1. Mit válaszolnak a felvetésemre
    2. Ki tudom-e dolgozni / működtetni a bugreport rendszert (igen!), mielött a patchel jutnának valahová...
    3. Tudtok-e nekem segíteni értelmes bugreportot összeírni (milyen konfigon milyen módon hogyan jelentkezik a hiba, XP ilyenolyan verzió vagy VISTA, új driverek, nem szétesett oprendszer, nem túl csirke gép nem lassú winyó nem töredezett stb és a hiba mégis jelentkezik...). Nehéz ezt megfogalmazni, de 600 féle lehetőség van, és minél jobban leszűkítjük annál könnyebben ki tudják javítani. Minél pontosabb és minél jobban reprodukálhatóbb a bugreport, annál jobban "meg tudják fogni az okát" és kijavítani...
  • bronco
    Már egy ideje az én adataim se frissülnek (bár legalább láthatóak. Szerintem átmenetileg nem üzemel az a community adatbázis...
  • bertino
    álljunk optimistán a dologhoz

• Danny L
    hát ha a readmeben nem lesz minimumkét oldal a kijavított hibalista akkor az a patch lófika
  • AdaKiller
    kíváncsi leszek én arra a teljesítménynövelésre is...

azért az elmúlt 2-3 hónapban nem nagyon szakadtak meg az eden-nel...; legalábbis test drive téren
  • Danny L
    hát nem de le merem fogadni hogy ezt az usb-s akadozást nem fogják kijavítani...vagy egyáltalán tudnak róla?
  • pointer4
    Ami 450pont, avagy 45% ööö... asszem
  • Danny L
    én is úgy tudtam hogy championtól van
  • AdaKiller
    nem kapkodják el...
  • maffioso
    hol a versenypalya meg a fordisland vagymi?
  • Eisenhower
    SZERK. látom már volt

Neue Infos zum PC Patch

13.04.2007, 14:11h
    Wie Atari schon oft verlauten lies, arbeitet Eden Games (Entwickler des Spiels) an einem Patch für die PC Version.

Nun können wir euch endlich neue Infos geben.

Der Patch wird mit einer sehr hohen Wahrscheinlichkeit (99%) im Mai zur Verfügung stehen.

Hauptsächlich wurden an folgenden Problemen gearbeitet:

* Kaputte Savegames (bereits kaputte Savegames können leider nicht wieder hergestellt werden)
    * "hängen" bleiben des Spiels (freezes) sowie abstürze
    * Ingame Fehler
    * Performance des Spiels wurde erhöht

New information to the PC Patch 13.04.2007, 14:11 h As Atari are already often reported read, Eden Games (developer of the play) at a Patch for the PC version works. Now we can give you finally new information. The Patch will be available with a very high probability (99%) in May. Mainly on the following problems were worked: * Broken Savegames (already broken Savegames cannot be repaired unfortunately) * “hang” remain the play (freezes) as well as falls * Ingame error * Performance of the play was increased

magyarul meg lefordítja aki szeretné :D
  • pointer4
    Megoldja :D Nyugi. Segít :)
    De a hardcore az 45% tól van, nem championtól :D
  • fery02
    lol: eddig még nem is tudtam igazán milyen érzés az, mikor belépek a játékba, és azt tapasztalom, hogy elkúródott az én mentésem is. Már ott furcsának tartottam, az egészet, hogy nem volt a menüben Hardcore mód, ami eddig volt, hisz már rég elértem a Champion szintet. Másodszor visszaesett a százalékom 35-re 91-ről, a "kemény" csávóm (ne értsétek félre :P) kopasz, kesztyűs Hitman lett, tovább nem is néztem a részleteket, egyből kiléptem beírni ide, hogy nálam is előfordulhat ez a hiba. Sőt, mindenkinél, bármikor. Valaki írta, hogy ki kéne deríteni, hogy vajon mi okozza a savegame szétesést. A válaszom, ez egy rejtély, tegnap este ugyaúgy léptem ki, mint mindíg, játék közben semmi furcsát nem tapasztaltam. Most visszamásolom a backupomat, de ha ez nem segít, akkor nagyon pipa leszek.
  • Xniper
    sehogy, de ez a hiba eltörpül a többi nagyobb hiba mellett, mondjuk annyira nem végzetes hiba, mert a legtöbb ilyen "autós" játékban nem tudod megnézni.. jobb esetben is maximum egy 3 fokozatú skálán mutatja.
    De talán abból észre veszed, hogy nagyba anyáznak rád a serveren :D

pointer: énis sokat csézek/csztem, de mondjuk én source-ben, régen voltunk wcg-n is meg minden amikor még versenyszerűen toltam. No mindegy a témától ne kanyarodjunk el annyira :)
  • Synit HUN
    Az utolsó mondatot ami nekem nem működik.
    Ez a baj! Pedig engedélyeztem hogy láthassák az adataim ,eredményeim.
  • pointer4
    Sokat CSztem, és kifejlődött már az újjam ilyen dolgokra :)
    Amúgy Hardcore üzemmódban pislogtam is igennagyokat :D
  • fery02
    Ezt a kérdést még szerintem senki sem tette fel, ellenben egy nagyon jó, indokolt kérdés szerintem: hogyan lehet megnézni a játékban, hogy mennyi a pingem? :) (Tipp: sehogy, márpedig egy ilyen játéknál nem ártana.)
  • pointer4
    Nem értem teljesen a problemád, de megpróbáljuk.
    www.gamespyid.com felmegy, jobb oldalon regisztrál vagy bal oldalon bejelentkezik ha tud.
    Ha megy kiléphetsz a böngészőből.
    Játék elindít, gamespyid-nél megadott emailcímre jelszóra hivatkozik, kitalál egy nick nevet lehetőleg legyen benne HUN tag (pl [HUN]Géza vagy Géza-(HUN) ), hogy felismerjenek a magyarok, ha panaszkodik valami jelszóra, akkor már foglalt a nick. (ne tegyél bele extra karaktereket, mert engedi csak lesz belőle galiba, én megszívtam a $-jellel)
    Játék indít, jáccik, sajna előről kezd ha már tolta offline módban.
    Majd http://www.testdriveunlimited.com/ oldalon regisztrál emailcímmel, és hívatkozik mint játékos a játék beli Nick nevére, és máris látja hogy áll a világ sok playeréhez képest.

Na ha nem válaszoltam a kérdésedre, akkor nemtom mit kérdeztél :)
  • Xniper
    Rendben. Voltatok páran akik mondtátok, hogy nektek is Wingman Formula Force Gp-tek van, aki esetleg driving ai offon tolja az megosztaná velem a kormány beállításokat játékon belül, nagyon megköszönném, mert a jelenlegivel nem igazán tudom kordában tartani az autókat :)

pointer: te driving ai off-on tolod billentyűzettel? az igazán hárdos :D
  • Synit HUN
    Szevasztok! Látom lassan a core is éledezik. Tudtok valamit javasolni nekem az alant szereplő problémára?
  • InfiniteReality
    xD
  • pointer4
    http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=34124
    9.998,- HUF
    Este 8ig siethetsz érte.
  • pointer4
    Ez igaz, csak ez cheat :D
    Én a legelejétől kezdve kikapcsoltam, féltem hogy ez olyan forgat az úton irányba meg ilyenek, mint a lama forma1eknél. Így toltam végig offlineba a gammát meg félig onlineba el billentyűzettel.
    Meg meglepődöl majd ha ezekkel a vandálokkal akarsz este autokázni egy 200 kilóméters versenyt, azt a driving aid opciót kikaccsolják. Mint a legtöbb versenyen.
    Érdemes így próbálni elejétől, nemlesz nehéz átállás. Meg a bill érzékenységét is állítod a controls optionsban.

Kormányra visszatérve, ténleg sokkal joban tudok elindulni a gázzal. Néztem ezt a chronomatyit, és billel 3,4-3,5 alatt sikerült felgyorsulnom, (Enzoval) gázpedállal meg 2,8 alatt. Csak érzéssel kell nyomázni :D
  • Xniper
    na , most kipróbáltam a driving ai off-t, egy versenyen való 5* próbálkozás után vissza is állítottam inkább sportra, úgy 20 mp-et javított az időmön, nem igazán jött be hogy egy kisebb fékre már 720 fokot fördült a kocsi :) lehet hogy így valósághűbb de én inkább élvezném a játékot, lehet hogy egy jobb kormánnyal élvezhetőbb
  • gduck
    OK, akkor továbbra is sűrűn mentek ;)
  • Willi Betz
    hát nem tudom azt csináltam amit leírtál de nem változik semmi.
  • InfiniteReality
    A 100% úgy volt lehetséges valakinek, hogy elszállt a savegame-je. Ugyanis akkor pont pl a klubok közötti 3 verseny megnyerését teljesítettnek tekinti a játék. Szétesik a karakter, szétesik a felderített utak hálózata, eltűnnek / szétesnek a teljesített versenyek. De ily módon el lehet érni a 100%-ot online-ba és 96%-ot offline-ba.

A játék működéséből kifolyólag szerencsétlen szerverek nem tudják, hogy a klubok közötti verseny még nem működik, így ha a játék azt jelenti ki magáról hogy márpedig teljesítve van, akkor teljesítve van...
  • Truck Driver001
    Patch spotted!
  • fery02
    Jelenleg 100 %-ra csak akkor lehet kijátszani a játékot, ha véletlenül felmerül egy bug? Csak mert nem működik még az a club verseny fajta, ami kell végigjátszáshoz.
  • bertino
    annak is ujjongva örüljünk, hogy van
    sztem legalábbis
  • atomboy
    Bug.
  • robotnyk
    in may? nooormális?
  • gduck
    Pár napja valaki betett egy képet, hogy már ACE és 100% volt a game! Akkor azt hogy csinálta???
  • zsakosfrodo2
    Na végre vmi jóhír is!!!
  • Sland
    Jaj bocsi.
    A jaguár felnijét felülírtam egy másik kocsijéval.

E:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Rim

Itt

Ugyan arra kell átnevezni pl a Ferrari F430 felnijét mint a jaguáré
  • bertino
    ezaz, véééééégre, mondtam én, hogy nem hagyják ennyibe a gamet!
  • Sasas
    Köszi a segítséget ráizzítom magam :P
  • InfiniteReality
    Alighanem elég gyenge kártya ez a játékhoz, függetlenül attól, hogy milyen erős gép van alatta. Egyébként a gépigény rajtavan a játék dobozán vagy elolvasható a FAQ-ban (minimum 6600GT kell hozzá. Ez nem aztjelenti, hogy gyengébb kártyán nem indul el, csak azt hogy nincs értelme elindítani rajta).
  • daf xf
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem, mégpedig az hogy jó futan ez a game egy geforce 6200-as videókarin?