107666
-
#18693 ja meg ami nagyon felidegelt, hogy ugrató után mindig "félrement" a kormány, és nem tudtam megfogni a kocsit. főleg ilyen saleen-nél, ami alapba is szar... -
#18692 billel kezdtem, aztán kormány, aztán vissza billre
elég tropa sajna a bokám, és nem bírja hosszabb távon a pedálozgatást:(((
de lehet visszamegyek kormányra, aztán bírom amíg bírom:D -
#18691 Én is így voltam vele :D elkezdem billel: lol -.- ezdeszar... olyan hülyén megy a kocsi... NFSbe ponthogy billel jó kormánnyal szar, gondoltam felnyomom a kormányt és voálá: nagyszerűű ^^ 2. játék amit élvezek kormánnyal :D -
#18690 saitek r440 ^^ g25 az milyen? -
Xniper #18689 kormányod van és billentyőzettel nyomod? hát nem tudom, én próbáltam már billentyűzettel is (suliba) de ha én úgy kezdtem volna el játszani a játékot akkor valszeg 10 perc után abbahagyom :) -
InfiniteReality #18688 Ezt a játékot elvileg G25-re írták. Sajna TDU-val nem volt alkalmam letesztelni (túl olcsó és elviszik egyből). Majd ha jön megint megnézzük hogy muzsikál, főleg a H váltó. -
#18687 ilyen van nekem is, igaz én billel nyomom a tdu alatt:) amúgy nekem sincs semmi bajom vele -
Xniper #18686 valaki nyomja esetleg Logitech G25-el? vagy próbálta már esetleg valaki.
Nekem csak egy régi Logitech Wingman Formula Force Gp kormányom van, és gondolkodom rajta hogy veszek egy jobbat. De végülis a jelenlegivel sincs bajom -
#18685 még 1 név:
Ballzor
-
#18684 ezektől a klubtagoktól fogunk megválni nemsokára, ha nem küldik el msn címüket:
Gabor_63
Gzoltan
Kit--Kat01
Raho2107
Vincent6464 -
#18683 Ja majd beirlak és ha megleszünk minimum 5-en akkor lesz az oldalnak versenye is de addigis figyeld az sg-t itt mindig van találka. -
Pár képet énis, remélem nem haragszotok érte. hykao-tól meg szeretnék elnézést kérni a lamiságomért, csak mostanában kicsit fáradt vagyok, nem figyeltem. Amúgy hallom, hogy valaki nem látott még laggoló player-t. Ha látni akar szóljon nyugodtan :) Sőt, akár indulhatok is majd veletek együtt azon a sziget körüli versenyen, de inkább megkímélek mindenkit, és elkerülöm messziről. Pedig nagyon jó volna megtudnom, hogy vajon milyen szinten értem a játékot az sg-s magyarokkal, akik majd indulnak, de legfeljebb majd a patch után :) -
fernandez93 #18681 Vagyis Én is szeretnék magyarokhoz tartozni. -
#18680 Mien meghívóra gondolsz? -
razz #18679 camarot én is kedvelem.nekem fekete alapon naramcs sárga -
fernandez93 #18678 Megnéztem a honlapod és látom az van hogy szólj ha kell meghívó.Én szeretnék egyet.előre is ksöz. -
#18677 Picit olvas visza és megtalálod! -
fernandez93 #18676 Sziasztok mikor lesz találkozó mert én is szeretnék jönni persze ha nem baj.A nevem Fernandez93 -
#18675 csá nép!
az első küldetést nem tom megcsinálni!
kiválasztom hogy single player, kijön a verseny rámegyek hogy start és azt írja ki hogy TDU Server unavailable! mit tegyek? -
#18674 FAQ -
zotya1975 #18673 sziasztok szeretném megkérdezni hogyan lehet online játszani? -
Nagy01 #18672 OFF
Nekem van eladó TDU-m mert a 8800GTS-emen úgy megy mint a mosott szar szólj ha érdekel.Felviszem Pestre is ha kell. -
Xniper #18671 nem , hát én mostmár amateur szinten vagyok, és most hogy újraindítottam a játékot már látom a playereket, szerintem próbálkozz -
#18670 Megér-e 10K-t ez nehéz eldönteni szerintem igen a sok idegesítő hiba ellenére.
Cheater egyre tőbb van.Lagolást még nem nagyon vettem észre asszem 1x volt,hogy átmentem az ellenfél kocsiján hát az vicces volt meg akkor lagolt is rendesen de amúgy 1x sem.Még akkor sem mikor városban 8an mentünk. -
#18669 lenne pár kérdésem mert tervezem megvenni eredetiben az online miatt
1. megér-e 10K-t maga az online feeling
2. laggos-e mint a betában
3. sok a cheater?
-
fernandez93 #18668 úhh És akkor én is most jáccak egyedül olyan sokat hogy legyen jó verdám?
-
Xniper #18667 jajja akedvenc verdám, Camaro, csak kicsit lomha
-
Xniper #18666 nekem is ez a gáz, én ma kezdtem újat, mivel elkúródott a mentésem -
fernandez93 #18665 Sziasztok!bejelntkeztem onlinére minden jó és egy játékost se látok.Pedig 4 megás net van.De legalább elkell érni az amatör szintet?
Mert csak most keztem a mentés ami még csak rookie. -
Xniper #18664 illetve ha hosszú autópályás, akkor kell traffic, hogy ne aludjunk el, ha meg jó kis kanyargós race lesz, akkor nem kell, mert akkor elég a manőverezésre figyelni, szerintem -
Xniper #18663 szerintem legyen traffic, az izgibb -
#18662 Szerintetek az mér van,hogy a TDU community-n a profilomban írt adatok nem egyeznek meg a játékban lévővel.Pl 53% van felderítve az utaknak ezt írja a game de a community-n csak 49% ír stb... -
InfiniteReality #18661 :D akkor most legyen traffic vagy ne legyen? -
bronco #18660 szerintem ne forgalommal játsszunk... -
InfiniteReality #18659 Nyomok egy ugyanilyet. Ha lehet tolok bele trafficot. Ez lesz 7kor. Aztán nyomok egy másikat, csak még nemtudom melyik legyen. Ha esetleg választotok egyet, szívesen hostolom És akkor az mehetne 8-kor. -
#18658 majd este leírják :) -
razz #18657 nem soká meglesz az uj procim és akko én is lagmentesen tolhatom.akkor aztán lesz zuzás -
razz #18656 erre az esti versenyre én is jönnék szivesen.csak érdekes lesz mert néha hajlamos vvagyok 10_15 mp lagokat kapni de nem baj.
mi lesz a jelszo? -
Lyan Kyj #18655 na, az sem lenne rossz...vagy maradhat ez a hosszú, csak legyen benne high traffic:D -
#18654 És kéne bele civil forgalom is :D