107666
-
bronco #18818 Igen kormánnyal tényleg könnyebb, egyébként ott Enzot használtam az 1:31-hez (azt nem írja ki). Majd feltöltöm megint.
Most az "Esprint" nevü küldim van fenn, értelemszerűen Lotus Espriteknek. :) -
Gabor_(HSF) #18817 emlékszel? volt egy "G" grup-os challengem is amit felválva vezettünk,mignem jött egy köcsög saleen -el aztán csinált egy über időt..
Na ekkor lett tele végleg a farkam... -
#18816 Ballzor lett az SGfunclub vezére
aztán ezt, hogy ? -
Gabor_(HSF) #18815 ja.. asus 8800 gtx-et,feltéve ha pci-e a lapod,mivel ez nem olcsó,7900 vagy 7950 et javasolnék,ha agp-s csak az ati 1950pro jöhet számitásba.. -
bronco #18814 Aston Martin DB9 -
#18813 szasztok lenne 1 kérdésem szülinapomkor kapok videókártyát tudnátok tanácsot adni hogy milyet vegyek?(amivel bőven lehet futtatni a TDU-t) -
Gabor_(HSF) #18812 Nem akarok,mert itt legalább nem csitelnek be és hiába nyertem meg már vagy tizet még mindig csak egy van amit meg is adott.. És hát mivel 98 % on vagyok még 1 kell a 99 % hoz,utánna már csak a 3 club verseny kell a 100% hoz,aztán rámegyek a global rankra,amiben most 130. vagyok..
Ráadásul te kormánnyal nyomod és a hungaroringes időd közelébe se tudtam menni.. nekem ott a legjobb időm 1.33 neked pedig 1.31 volt ha jól emléxem.. -
#18811 hi!
Ti a wild outdoor speed challange-et milyen kocsival csináltátok meg? Mindegyik megvan, csak ez az egy kellene. -
#18810 Hol az SG club? Belépnék azem van onnan barát -
Nagy01 #18809 Azért mert warez verzió. Nekem is azt csinálta.Egyébként táp csere télleg nem ártana,mint ahogy mondta infi kolléga.
Nekem is hasonló konfigom volt és Q-tec 650W-os táppal újraindult játék közben.Lecseréltem egy chieftec 400W-osra és megszűnt ez a probléma. -
InfiniteReality #18808 Ja és az aláírásodban lévő konfigból azt a tápnak látszó tárgyat (480W Codegen) kidobnám és tennék bele egy TÁPEGYSÉGET (azonos teljesítményű Chieftec, Sirtec, Enermax, Zalman, FSP, ASUS, Tagan megfelelő lenne). -
InfiniteReality #18807 Ha látnám a gépedet meg h milyen programok vannak telepítve meg mik futnak akkor lehet rájönnék... de ha nem, akkor ez is egy strange bug. -
InfiniteReality #18806 Gondolom nem eredeti verziód van... WAREZ topicban keress megoldást. -
#18805 CSá nép!
Az első küldetésnél kiválasztom hogy single player, kijön a verseny rámegyek hogy start és beáll! eltünik minden csak az marad ott hogy start meg exit és akármire megyek nem csinál semmit!(vártam 20 percet)
-
DJ BP #18804 nekem az a bajom, hogy csak friss win restart után működik. Úgy értem, hogy bekapcsolom a gépet, utána pedig a TDU elindul simán. De ha kilépek a játékból, és újra játszani szeretnék, a continue game-ra kattintva szinte mindig lefagy. Beta-ban is ez volt. Tehát minden játékindítás indítás előtt,újra kell indítanom a gépet, különben lefagy. Érdekes... -
InfiniteReality #18803 A SaveGame elszállást is tudjuk hogy létező bug, csak azt nem h milyen körülmények között jön elő. Lekopogom nekem még 1x sem jelentkezett, pedig a béta óta nyomom a TDU-t (az elsők között jöttem rá hogyan lehet kiütni a SecuROM6 védelmet az openbéta alól). A béta eddig 2x fagyott ki, 1x online 1x offline. Az offline-t folytattam a véglegesben és persze kezdtem egy új online-t. Megjegyzem PROCYON van fent, csak a kódot írtam át a boltban megvettre és YASU-zok ahogy kell. A lényeg annyi, hogy a végleges eddig kb 4x fagyott vagy lépett ki (1x offline 3x online) pluszt ovlt 1 rakás connection lost-om is. 1x sem esett még szét a mentés (persze minden kilépést követően backupolok).
Ettől én még tudom, hogy ez létező hiba, csak kéne tudni milyen körülmények között reprodukálható, annak érdekében, hogy bugreportként el lehessen lőni.
Ott van az uninstall bug. Ha az imagefile-ból vagy a DVD-ről indítjátok el a játék telepítőjét, akkor úgy leszedi a játékot, hogy a c:-ről filetörlős bug SOSEM jelentkezik. Ezt is nyilván ilyen formában kellene közölni velük. Mert a bug létező bug, de nem mindig jelentkezik akkorsem ha mondjuk csak szimplán uninstalláljuk a játékot (nem az imagefileból / DVD-ről indítva a telepítőt, hanem mondjuk startmenüből vagy programok eltávolításából stb). -
#18802 Tök jó, megjelent a Command&Conquer3 TiberiumWars olyan 2 hete. Már az 5. patchot csinálják hozzá, pedig ennyi gond nem is volt vele :D -
InfiniteReality #18801 Oké... de már nem emléxem:)
Fasság alatt azt értem, h jajj szaggat. És ennyi.
De ha pontosan be van határolva hogy mi a hiba (csúcs gépen is előfordul 1-2mp-es megállás, mialatt az autó irányíthatatlan), konfigleírás mellékelve, tudjuk hogy nem ősfos driverek és szarrátelepített windows okozza ami 5 éve van fent. Na egy ilyen mehet a bugreportba.
:) -
#18800 Azt
Találkoztam én sok haszontalan buggal is. 6x kezdtem újra asszem, a játékot mire jó lett és nem váltotta át a karakterem kopasz f*sznyak pasivá.
Akkor régen nem lagoltam de ledobot aszerver mindig, most meg lagolok viszont nem dob le szerver.
Szóval mint írtam nem játszok a patch megjelenéséig. Valúszínüleg patch után új karaktert indítok.
© InfiniteReality:
Én régen leírtam pontosan, hogy jött össze az 1 Milliárd.
Ez nem fasság vólt, és nem is csalás! -
InfiniteReality #18799 Fogok csinálni bugreportot, csak elöbb rakjam össze az oldalt. Fasságok nem lesznek beleírva, csak leellenőrzött bugok. Leírva milyen konfigon és hogyan sikerült előhozni. -
#18798 Mindenki tudja hogy csaltál :) Megnyerni a Hawai lotto 5öst bunda volt :P -
#18797 Nem. Ezert kellene kuldeni bugreportot.
Kivancsi vagyok, beta teszt idejen elofordultak-e ilyen bugok. -
#18796 Milyen bug volt az? Nekem miert csak a haszontalan bugok jonnek elo? -
#18795 Ilyen alapon én is csaló vagyok?
Egy BUG miatt több mint 1 MILLIÁRD $ kaptam. -
#18794 Tudom, hogy nemsok mindenkit érdekel, de nekem most érkezett meg a drágaszág egynesen Németországból!!! Úgyhogy nemsokára utazok Havaii-ra -
#18793 Inkabb ird le, hogy csinaltad. De ne nekunk, hanem a jatekfejlesztonek. Hogy tudjanak ellene valamit csinalni... -
#18792 Én nem csalok ti is itt beszéltetek pár napja arról hogy az egész rendszer el van csúszva én nem csalok nem is akarok és nem is tudok.
És ne én dögöljek meg hanem aki ilyen meggondolatlanul beszél mindenki tudja aki játszott a játékkal hogy tele van bug-gal és az a csaló aki kiveszi a forgalmat vagy 1000-el megy nem én nem tehetek róla hogy a rendszer rossz és nem csak én jártam már így hogy el van csúszva a verseny és indultam én nem ezen akartam hanem egy másikon.Ha valaki tudna nekem egy szöveget magyarról angolra fordítani akkor kérem írjon privit mert szeretnék írni annak aki csalással vádol. -
InfiniteReality #18791 A profilneved egyedi, és nem használtad sosem a bétával? Ugyanis a bétával használt gamespyid-ket engedi, de a bétás profilokat / profilneveket nem engedi online használni...
Próbáld még ki, hogy abból a könyvtárból ahol a cdkey.txt van, a többi file-t letörlöd (csak a cdkey.txt maradjon ott). -
#18790 köszi! Mostmár működik!
De még mindig nem tudok csatlakozni:(
Csináltam egy új profilt beírtam egy nevet az emailom és egy jelszót.
de nem csatlakozik... megnéztem a gamespy-t és regelve vok és ott sikerült belépni ugyanazzal az e-mailel és jelszóval...
valakinek van ötlete?
thx
-
InfiniteReality #18789 Elég csak átírni benne a kódot... -
bronco #18788 Furcsa, nekem Brandon (arról csatoltam is képet valamikor) és a Merci is sikerült perfectre.
Gabor te meg találj ki valami új challenge-t, ezen mindig lehajrázol egy fél km/h val. :) -
Brezovics #18787 Szia!
Köszönöm a gyors választ. -
#18786 C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited
Itt kell torolni a cdkey.txt-t. -
#18785 A tort verzio miatt van... Mas cracket kell hasznalni, de jobban jarsz, ha eredetit veszed meg. -
#18784 Hi!
Felraktam tegnap a warez verziót hogy kipróbáljam... Még aznap délután meg is vettem a Mediamarkt-ban... Letöröltem a warez verziót és felraktam a boltit amit megvettem. De nem kérte a kódot a játék bekapcsolásakor. Miért? Lehet hogy a régi warez kód van még benne? És ha igen akkor hogyan lehet kitörölni, hogy az új kódot tudjam beírni?
Előre is köszi! -
Brezovics #18783 Sziasztok!
Bocs a kérdésért nem nagyon szeretnék visszaolvasni annyit, hogy választ kapjak a kérdésemre.
Szóval az van megveszem az első autót, megyek GPS szerint az első küldetéshez, odaérek ENTER majd így tovább és START, na és onnantól nem csinál semmit forog a kamera és kész.Mi a probléma?
Nem eredeti a játék hanem tört verzió.
Ui.:Azoktól bocs akik az eredetire esküsznek, ebben az esetben lehet igazuk lesz, de én szeretném kipróbálni mielött megveszem eredetibe. -
Gabor_(HSF) #18782 Oda kell menned a közelébe ésakkor látni fogod..
valószinüleg megsérült a mentésed,de orvosolható,ha elötte leteszed a verdát és át hajtasz azon a ponton..
itt találod azt a küldetést...
-
#18781 Lehhet :) de igazán írhatná előre hogy úgysefog összejönni. Gondoltam rá, hogy lassan megyek, mer csak 20 másodperc marad mindig hátra kb. -
Vlala #18780 Azzal én is sokszor újrapróbáltam, mert azt hittem, én vagyok béna, és lekoppintottam az alját. Végül sikerült megcsinálni, lehet, hogy bugos volt a bug? -
#18779 Énmeg azt hittem az a bug, hogy nemlehet full pontszámmal végigtolni a missziót, de akkor a gép üje :)