107666
-
#19104 Hat igen, en is szenvedtem vele. Megjo, hogy nem kell singleben nincs HC. :) -
Xniper #19103 hát igazuk van, szerintem elég nagy "ügyfélkört" fognak elveszíteni, ha kurvasűrgösen nem változtatnak a hozzáállásukon, legalábbis az biztos, hogy mégegy atari játékot nem fogok megvenni... -
#19102 Nah megvan a CHAMPION szint...
Ez a hardcore mód ritkaszar billentyűzettel -
#19101 ja, de ott legalább csordogál az update...
az atari fórumon a 48 & 59-es hozzászólás nagyon tartalmas egyetértek vele -
ATi0021 #19100 Asszem marad az kilépés utáni és belépés előtti egy-egy backup. Csak azt a Chrysler ME 420-ast sajnálom. -
Szabi1991 #19099 a végén még jól jártam hogy nem vettem meg ? :D
(most arra gondolok hogy aki megvette az se tud neten játszani rendesen...) -
Xniper #19098 hát jah, valve kellett volna kiadja, legalábbis arról tudom csak elképzelni, hogy ilyen állapotban kiadnak egy játékot, aztán minden nap amikor elindítod a steamet csordogálna le a legújabb update :)
Ati: a saved elveszett, de van egy progi ami orvosolhatja, méghozzá ha visszaolvasol megtalálod, mert be is van linkelve -
#19097 atari-osztás
na, itt van rakattintosan is -
bronco #19096 Kezdd újra és backupolj gyakran (legalább naponta). -
kicsit kivan a farkuk az Atarival - nomegertem, mert ezek a server problemak fellovik az en agyamat is.
erdemes beleolvasgatni...láááál
http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=581081&page=2 -
ATi0021 #19094 Tegnap megvettem a játékot, hogy legyen online profilom. Ma egy ideig a szerver nem engedett fel. Az előbb próbáltam és felengedett és egy kopasz, naracssárga szemüveges faszi és expert szint várt. Még nem is mentem online vesenyre és már minden online részt sikeresnek elkönyvelt. Az adatoknál meg minuszba vagyok. Sokszor csinál ilyet? Most mit csináljak kezdjem el újra az elejétől vagy van valamilyen progi ami megjavítja a mentésemet??? -
#19093 mivel az sgfunklub egy "idegen" kezére került egy bugnak vagy nem tudom minek köszönhetően, így egy leendő klubtaggal arra gondoltunk, hogy alapítunk egy újat. arra lennék kíváncsi, hogy az sgfunklub-ból lenne-e aki csatlakozna az új klubhoz? -
Xniper #19092 ja, elvileg már hajnal óta para van, még szerencse, hogy van más dolgom különben nagyon ideges lennék :S -
#19091 Nincs és nem is csatlakozik a szerverhez pedig most kedvem lett volna gamelni -
Xniper #19090 hát, nincs térkép :D -
#19089 Majd kiderül nem vagyunk jövőbe látok -
#19088 Szerintetek ingyenes lesz majd a carpack? -
SityiSXT #19087 Most olvasom: okos emberek szerint ha itt van térkép, van szerver, ha nincs térkép, nincs szerver... -
SityiSXT #19086 Nálam sem. -
#19085 remélem ez nem a teljeset tartalmazza -
Xniper #19084 most értem haza és még mindíg nem tud csatlakozni a test drive serverhez, másnál?? -
#19083 Nem lesz kész a játék, mert a club versenyt csak a patch után tudod véghezvinni Nekem is azok hiányoznának már -
#19082 minek ide magyarítás??? -
Xniper #19081 Jólvan :DD , már télleg jó lenne összefutni egy nagyobb magyar csapattal, de mondjuk a jelenlegi szintemen max süllyednék, először vezetni kéne megtanulnom, no meg eldönteni hogy akkor driving ai off, vagy sporton játszak, de azt mondják itt is , meg játékban is azt mondták, hogy a legtöbb versenyt úgyis sporton indítják.. úgyhogy szerintem maradok annál! -
tengo24 #19080 Sziasztok!
Van már magyarosítás a játékhoz?
-
#19079 ja meg van egy Jaguerom is amit 184 ér kínálok (160 vételár + egy gyönyörű sötétzöld metálfényezés ami 24 be került)
Amugy lehet itt "reklámozni"? :D
-
#19078 Na aki ügyes, az most 225 ezerér megkaphat egy 150 ererér vett 75 ezres tuningos Aston Martint! 330 al megy nagyon jó gyorsul jól kanyer akikek gyorsabb(és olcsóbb) kocsi kell mint egy ferrari ez keressen rá a 225 ezerbe kerülő aston martinokra! (150 az extra felni miatt)
A hirdetést rámogatta a Test Drive Unlimited valamint a Pacal17 netje Kft. -
#19077 Amikor megláttam a szavakat a bevágás elején, rémülten nyomkodtam a x-et :P akkor te nyertél a multilanguage kommenteddel :P
De még megbeszélhetjük este a szigeten :P -
mardal #19076 Sikerült leveztnem végre az 8000km-t,már csak két speed verseny van hátra és kész a játék de az nem akar sikerülni sehogy:( -
kroky3 #19075 Gondolom a kormány kontrol paneljén lévő beáll. gondolsz.
Azt jelenti 1 vagy 2 tengelyen legyen e a gáz és fék. Játékfüggő!
Melyik melyikkel megy -
Xniper #19074 igen, ez ott van az én linkem végén is :D:D -
#19073 Volt ez emberi nyelven is :D
Itten -
gyuri1989 #19072 köszi
-
Xniper #19071 Ja nem halni, hanem hali :D És elvileg Májusban lesz. Ezt a hozzászólást nézd -
Xniper #19070 Halni nincs! -
gyuri1989 #19069 Hali van hozzá patch? -
#19068 Köszi, eddig nem tudtam hogy lehet ezt is (mármit megnézni hogy mit kell csinálni) de most ezt fogom tecci. Valaki eljön a kráterhez egy kiss meet re? :) -
#19067 Igen a lakás info fiók a megoldás :)
Azér is kapsz pontot ha tuningolsz1x, a legelején, ha lambo, ferrari, merci meg egyebekből 3 autód van, ha 2 lakásod, majd 15 lesz :)
Versenyekből meg olyan 5-5-5 asszem ami már köv szintre enged.
Instant race is pont, felfedezett bejárt útmennyiség :) Tessék olvasni. -
#19066 Az a baj, hogy nem tájékozódsz az otthonodban róla, hogy mikor és mitől nő a pontszámod/százalékod... -
#19065 Van egy kis gondom. 15%-nál járok, de egyszerüen nem akar továbblépni a pontszám. Megcsináltam 3 leszellítást, kb 5 versenyt elvittem 4 stoppost és marad a 115 pont. A 850 ezremet meg dughatom a seggembe ha ez igy marad. Mi lehet a baj? Amugy erederi a játék.