107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • tomas10
    öcsém a játék elindul 512 mb ramon p.4. 1.60 procin
  • AdaKiller
    kössz:)
  • Pacal17
    Mér töröltétek a hozzászolásom?
  • pointer4
    Hogyne lenne hatása! hajjaj!
    Csak ugye a mondás is úgy tartja, Szarból nem lehet várat építeni. (Audira gondoltam)
    Lehet hogy sose ment 240 felé tuningolva, de akkor tuningoltalanul pl 210 et értél csak el. Hosszú egyenesen tuti megy még többet is. Persze dombos se legyen.
  • autoszimulator
    P gomb, majd restart.
  • Jozsó
    Sziasztok,

Van a játékban olyan gomb amivel rögtön újra lehet kezdeni a versenyt? Olyan felesleges végig nyomni, ha az ember már az első kilométeren elront valamit.

A másik, hogy én nem nagyon látom a tunningolás hatását. Van mondjuk egy kis audim, tunningolom, elvileg 275 lenne a végsebessége, de 240-nél sosem megy többet.
  • reaper5687
    Én még nem is láttam olyan online versenyt, ahol más is volt, mindíg csak teszt run lehetőség volt
  • pointer4
    ÉS MINDENKI EGYSZERRE! BOLDOG SZÜLINAPOT ADAKILLERR !!! :D
    Ennek örömére este szervezhetünk egy nagy gurulást.

Valameik nap mentem multi versenyre idegenekkel. Bementem a versenypályásra, majd a srác 4-5 menet után átváltotta egy másikra, (pontosan nemtom ezt hogy kell menet közben, de mindegy is) egy kb 60 km es verseny volt, nem mentem végig, de az első 20 km az egyenes út volt :) néha néha kanyarral. Megkéne keresni :)
  • pointer4
    Van olyan hogy előre dőlés mocin, az fontos! Mert sokkal gyorsabb, de irányíthatatlnabb. Meg van olyan hogy hátradőlés, és akkor gázadásnál csinál ilyet :) Főleg dombon felfele jó véletlenül megnyomni, és máris hátraszaltó az eredmény :)
  • AdaKiller
    options controll és megnézed mire van állítva.
  • fsgh
    hogy kell 1 kerekezni a motorral?
  • AdaKiller
    nincs még magyarítás
  • AdaKiller
    na kész az új klub, a régiek közül aki akar jöjjön, aki nem az maradjon ott:) aki meg szimplán akar csatlakozni privi...:)
  • djcom
    Hali.
    Biztos hülye kérdés, de volt a bannerben nemrég egy link a játék magyarításával kapcsolatban.
    Kész van a magyarítás és ha igen hol lehet leszedni?
  • Danny L
    Feryvel összeröffentünk fényképezésre, ez csak a töredéke az elkészült képeknek

• Xniper
    jaja, jó kis kép lett, sikerült úgy beállítani , hogy így nézzen ki a fényszóró.. na még egy két kép, ha nem haragszotok meg:

• autoszimulator
    Végre volt kis időm játszani, repkedtem is egyet kettőt a motorommal, meg közben kicsiny müvészi hajlamom is ki tudtam élni :D

• Boconadi
    de szép lámpája van gecc!
  • Nagy01
    Itt vunk:

• hykao #19165
    Legközelebb jpg-be mentsd, mert így gif-ben a képminőség szar, a fájlméret viszont nagy.
  • trackmaniac
    Sziasztok! Nemrég volt egy kis tali:

• szabod
    Valaki nem tudná felrakni a mentését? Az enyém ugyanis beszart és a backup se jó, mert nagyon az elején van. Előre is köszi.
  • Danman
    na és még pár kép mára:)
    legújabb szerzeményem

és egy oldstyle kép
  • Danman
    A Maserati csodákra képes!

• Eisenhower
    kezd berátgatni már ez a béna ai. amikor haladnom kéne tuti hogy mennek 5-el grrr. mondom magamba a mai estét az ilyen homokos csávok meg lotyok hurcolásával töltöm.... de felidegesítenek
  • reaper5687
    MIlyen klub? Van még hely?
  • Sland
    Megvan, klubbtag vagy!
  • Deathbringer79
    Ha nem megy vmi a ventrivel kapcs, segítek msn-en: [email protected]
  • Deathbringer79
    Sziasztok! Én most benne lennék egy kis multiban. Gyertek fel ventrilo-ra, hogy tudjunk közben dumálni, és ne kelljen megállni az autókkal chatelgetni. Host ip: 87.229.7.239 port: 3784 Megtaláltok a Test Drive Unlimited szobában, jöhet bárki, publikus a szoba.
  • atomboy
    Na megvan, de feher a neved. Es a feher nevuek nem latjak, mit irok...
  • pubiloál
    12.990ft a fifa évek óta, szóval mégnagyobb pofátlanság
  • atomboy
    Rendben, repulok.
  • Sland
    22:30 Cadilacc szalon?
  • atomboy
    Ma este raerek.
  • robotnyk
    nem az eltalálásról beszéltem, hanem a supportról, a cnc maga nem tetszik.
  • Sland
    Akkor valamikor valahol találkozni kéne, hogy felvegyelek a Friendsbe hogy meghívhassalak
  • gabi89
    Ea vs Atari dologba nem kellene belemenni lehet,hogy a C&C Tiberium Wars játékot eltallták de nézzük akkor a fifa,nfs sorozatot évek óta bugos a fifa grafikája nem változik és évente elkérnek érte 10rúgót ami pofátlanság...
  • atomboy
    Jelentkezek.
  • pointer4
    Na lesz ma valami tali, gurulas ilyesmi ?
    Mar jaccom 2 oraja, de csak idegenekkel talalkoztam.
  • pointer4
    "A bugokról pedig, tessék mutatni nekem olyan játékot, ami teljesen bugmentes, és ekkora a technikai repertoárja... "
    Passziansz :D