107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bertino
  • pubiloál
    Én alapból szeretem a bugokat, mert lehet rajtuk röhögni... de azon nem tudok amikor azt mondja a Securom az én drága ( ) TDU dvd-mre hogy nem eredeti... Hát igen amúgy ez jó dolog hogy belevágtak valami újba, ez becsülendő
  • bertino
    oké főnök, csak egy észrevétel volt...
  • Sland
    Most már van még egy!
  • autoszimulator
    Te innen nem láthatsz a dolgok mögé.. Mi miatt is vannak a szerverleállások. Ezen szerverek müködése elég komplex, a fejlesztések miatt pedig le kell állítani. Ha játszottál már más netes játékkal, akár FPS akár más, tudod hogy a szervert néha le kell állítani, újrainditani stb. És ezek a szerverek még fejlettebbek, mint mondjuk a CoD2-ben vagy counter strikeban használtak, hisz azok kb 12-64 embert kell "elbírjanak", míg a TDU szerverek sokkalsokkal többet... Biztos vagyok benne, hogy helyre fog minden állni, de azt ti sem várhattátok el, hogy egy teljesen újfajta játék minden kis gond nélkül el fog indulni, még a BÉTA tesztek ellenére is..Itt nem volt semmi előre kitaposott út, melyet nagyjából lehetett követni, nem volt jól bevált módszer, itt újat kellett alakítani.

A bugokról pedig, tessék mutatni nekem olyan játékot, ami teljesen bugmentes, és ekkora a technikai repertoárja...
  • bertino
    már van ilyen klub... direkt szintén csak csempionoknak...
  • Sland
    Alapítottam egy klubbot
    HUN Champions a neve
    Csak Champion szinttől lehet belépni.
    Aki megfelel a kritériumnak és jelentkezni akar, az szóljon!
  • bertino
    Atari ugy szar ahogy van, pont az ilyen fos átiratok miatt
  • robotnyk
    mondom, én elvagyok azzal ha bugos, ez ezzel jár, de az eddigi 0 kommunikáció, meg a sebesség, az már azért kicsit bicskanyitogató.
  • Willi Betz
    Én nem tudom mit vártok egy ilyen játéktól.Azt hiszitek,hogy egyből tökéletesre sikerül?
  • pubiloál
    Mondjuk az tény hogy az EA-nak "kicsit" több pénze van az ilyesmire, mint az Atarinak... legalábbis szerintem... de az Atari hogy akkor pc-n is nagy kiadó lenni, ha ennyire lexarja a kiadott játékának a rajongóit?
  • Willi Betz
    Igazságnak igazság volt,csak nem így kellett volna előadni ennyi.
  • robotnyk
    jah, nem az a baj, hogy egy pcs játék bugos, szar trend de ez van. hanem az a baj, hogy annyira bugos mint ez, és akkor van pofájuk már lassan 3 héttel a megjelenés után kiböfögni, hogy majd lesz patch... izé, májusban, addig így jártatok. nem vagyok különösebben nagy EA fan, de nézzétek meg, a cnc3hoz 1 hét alatt 3 patch jött ki, rögtön egy már a megjelenés után egy nappal. ez a support, nem pedig az a szánalmas szar amit az atari művel.
  • pubiloál
    Én akkor is megvettem volna, mert semmi nem tud eltántorítani a TDU-tól... de legalább tudnánk hogy mi vár ránk Vagyis az el tud ha el sem indul Hála a jó égnek sikerült megcsinálni... nah le is nyugodtam, teszek vagy 300km-et vmeik kocsiba... sry az állítólagos fikázásért, ami az igazság volt
  • Willi Betz
    Meg örülnöd kéne annak,hogy mekkora területet modelleztek le és hány autót és hozzájuk tartozó fizikát,hangot stb...
  • bertino
    pont a meglepetés ereje és a nagyon HD-sága miatt nem adták budgetben
    épp ezért kéne support ezerrel és nem a konzolos szar kieg-kel foglalkozni hanem, hogy a PCsek is normálisan tudjanak gamelni...
  • Willi Betz
    Most nehogy azt mond,hogy elvárod a játékkészítőktől,hogy felsorolják a doboz hátulján a játék összes hibáját.
    Ez eléggé idióta felfogás.Ha felsorolnák szted ki venné meg?
  • pubiloál
    Mert ugye szerinted sincs a doboz hátulján felsorolva az az 500 bug ami a játékba van?? Én nem fikázom, mert nagyon jó játék... de komolyan, mondjuk ha budget kategóriába adták volna ki, akkor érted, semmi... de nem!
  • drater
    Én is eggyet értek ha a Betaból tudtad hogy hibás ás bugos akkor minek vetted meg?
  • CivicVTi
  • Willi Betz
    Ha nem tetszik faszért vetted meg?
    Másik,hogy érdekes módon más nem hisztizik ezért,szóval ilyen ember nem kell ide aki csak fikázni tudja.
  • CivicVTi
    Mondom, en javaslom a Yasuval. Eddig meg sose szolt be, hogy nem jo.
  • pubiloál
    Jó... és addig most mit csináljak??!! Ki mertem venni a DVD-t, erre már nem is eredeti??? Atari meg az Eden szépen lejáratja magát...
  • CivicVTi
    Ense, de most latunk Remelem mar nemsokaig...
  • pubiloál
    Hátde bazze nehogy már 10.000Ft-s játék a szar hülye Yasuval menjen, ami warez verzióhoz való... ez komolyan mondom hihetetlen... ennyi szar dolgot én még nem láttam egy helyen
  • CivicVTi
    Nekem Yasuval megy. A dvd meg a tokban pihen:D Csak a szamot irtam at.
  • pubiloál
    Hmmm de felba**tam az agyam!! Kivettem az EREDETI TDU dvd-t, visszateszem, indítanám el a játékot, erre kiírja hogy tegyem be az eredeti lemezt... #&>#¢°%ð[ߤ@&!!!! Ezt nem hiszem el, ez a játék már szánalom mennyire xarul van összerakva, teli van bughegyekkel, xar szerver, minden... mostmég ez is, komolyan mondom szánalom!!! Nem tudna valaki segíteni?
  • trackmaniac
    Hali! Mi a klub neve?
  • pointer4
    Ense fertem be, de megyunk ha van hely :)
  • bertino
    hát tudjátok a faszkivan az atarival és az eden-el
  • gduck
    Hali! Én nem fértem be a klubba, de az újba szívesen mennék ;)
  • Atti12
    ez nem gyorsulási verseny volt, csak kiállítás :). Taszáron lesz a gyorsulási verseny május 1.-jén :D. Volt egy dragster, ott álltam mögötte, erre az a hülye beinditotta és elkezdte brummogtatni, azt hittem beszakad a dobhártyám de nagyon nagy élmény volt :D. le is videoztam, ha gondoljátok feltölthetem majd valahova.
  • robotnyk
    jó képek, de azon fennakadtam egy kicsit, hogy gyorsulási versenyre mi a francnak kell pace car? :D
  • Atti12
    vélemény? :)
  • Tiger99
    Köszi szépen csak nem találtam meg,elsőre visza meg elég sokat kellet volna olvasnom.
  • InfiniteReality
    Vagy elég csak átírni benne a kódot.
  • PENGEinno3d
    \Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\
    itt lesz egy cdkey.txt ezt kell majd törölni...
  • Tiger99
    Üdv!
    Megszeretném kérdezni hogy a cd kulcs átirásához hol kell törölni egy fájlt mert megvettem eredetiben is de nem tudom átírni,uninstalláltam is és utánna sem volt jó!Segítsetek!
  • Atti12
    na egy kis off :). A debreceni Allianz autókiállításról néhány TDU-s kocsirol kép :).
    kép1
    kép2
    kép3
    kép4
    kép5
    kép6
    kép7
    kép8
    kép9
    kép10

Remélem nem baj hogy beraktam őket :). Saját képek amúgy
  • InfiniteReality
    Én most léptem ki a játékból, mert egyéb dolgom van (fejlesztem a TDU weblapot) és tökéletesen ment, connection lost sem volt. Mondjuk online versenybe nemtudtam belépni, de az eddig is kissé instabil volt (vagy beengedett vagy nem).