107666
-
#19310 Jo verseny volt =) -
#19309 el vagy tájolva... port forwardolás minden gamenal kell, ha van fizikai/szoftveres tűzfalad... -
#19308 Ja, most nézem utólag, meg még egy jó pár emberkét még plusszban :P -
#19307 Eléggé pofátlansáég szerintem, hogy minekünk kell foglalkozni ilyen port állítgatásokkal, vagy nyitásokkal, nemtom, nem értek ezekhez. Alapból kellene az Edennek figyelni az ilyen problémákra, mert nem mindenki ért azért az internetes dolgokhoz, és azért pénzt ad ki érte, akkor had játszhasson mindenféle gondok nélkül, de szerencsére nemsoká jön már a patch. Amúgy ezt a versenyzőt a képen meg biztosan megcsapta a hátszél :)
-
Danny L #19306 D-Linken Advanced fül és bal oldalt Virtual Server asszem. -
#19305 Nah! Az én online mentésem is hazabaxódott! Már alig vártam. Még jó hogy van friss backupom. -
#19304 UDP 8880->8889
UDP 8890
UDP 27000->30000
TCP 6667
TCP 27000->30000
You have to open the following local port: TCP8889
Ports 17475 and 9961 (TCP/UDP) must be opened.
A szoftveres tuzfaladat allitsd be ugy, hogy a Test Drive Unlimited mindenhova kommunikalhasson. A Routeren meg engedd, es FORWARDold be a gépedre az TCP 8889-es portot, a 17475 TCP és UDP portot, és a 9961 TCP és UDP portot. (virtual server, DNAT, port forwarding, nemtom D-Linken hogy hívják)
Ennyit mond a readme. És szó sincsen 3000 port megnyitásáról. Azok nem a te gépeden vannak, hanem a távoli gépen, és azokhoz TE csatlakozol. És a routerek nem blokkolják, hogy te mikhez csatlakozhatsz, hacsak te kifejezetten meg nem tiltod. (mivel a biztonsági kockázat túlnyomórészt a bejövõ csatlakozásokból van, nem a kimenõkbõl)
Ha ez sem müködik, akkor állítsd be egy kis idõre DMZ-nek a te géped IP-jét, és próbáld ki. (ilyenkor MINDENT a te gépedre forwardol, azaz mintha közvetlenül a géped lenne a netre kötve. Ha még így sem okés, akkor meg nem itt lesz a baj. (utána el ne felejtsd kitörölni a DMZ-t!)
Azt írja 1ébként, hogy TDU servers online? -
#19303 Hol vannak a verseny pályák? -
Xniper #19302 teljesen véletlenül összegyültünk egy kis réjszingre
-
#19301 Hát akkor nemtom nálam nem lát játékost még mindig pedig csak NOD32 + D-Link routerem van semmi más...túl lol ez igy:P
lehet hogy fel kéne gyújtanom az egészet? (a ge**be)? -
Danny L #19300 Már ma is írták meg 5 nappal ezelőtt is, de azért köszi, ismétlés a.... -
#19299 végre valami hír :) -
Leky #19298 Ezt a hírt a Gamestaron találtam, ha már valaki írta akkor bocs.
Javítás alatt a Test Drive Unlimited
[2007. április 16. @ 10:29 - Chesario]
A Test Drive Unlimited PC-s megjelenése után sok hibát fedeztek fel a játékosok, amiket az Eden Studios fejlesztői szépen fel is jegyeztek maguknak.
Hamarosan új patchel jelentkeznek majd az Eden Studios emberei, amivel a Test Drive Unlimited főbb hibáit kívánják majd orvosolni. Elsőként a játék mentéseinek hibáit fogják kijavítani, így a jövőben biztos, hogy nem fog sérülni a mentett állásunk. A fagyások és a hirtelen kilépések is javításra kerülnek majd, de a játék közben tapasztalt hibák egy részét is ki fogják írtani. Nagy hangsúlyt fektetnek a teljesítmény növelésére és az optimalizálásra is, de sajnos a javítás kiadására májusig még biztosan várnunk kell.
-
#19297 nem :) -
#19296 Kormánnyal nyomod? -
#19295 what is disz nagyparkolo? :) -
#19294 jee végre csempííín lettem. ^.^ ki szeretne egy klubtaggal bővülni? -
InfiniteReality #19293 Felmegyek és fent talizunk, aztán kitaláljuk melyik verseny legyen. Legyen a tali mondjuk itt:
"nagy parkolo" 17 45487.80 1.58 24366.74 -0.003 -0.004 -1.000 427895895
Itt várok mindenkit:) -
#19292 tőlem most is mehetünk :) -
#19291 Jöhet, de talán inkább rövidebb kanyarosabbat, pl a szerpentín körött.
7 előtt akkor felnézek, hogy hol tali. -
#19290 Egy kis délutáni repülés :D
-
InfiniteReality #19289 Na ma este egy kis versenyzés? 7-kor mondjuk egy szigetkörüli? Akit még mozgat a téma... vagy menjünk más versenyt?:) -
#19288 thnx -
#19287 hozzánk jöhetsz írj privit -
bronco #19286 Game Progress-ben nézd meg miket lehet csinálni pontokért, hogy elérd a Champion szintet (10db ecko cucc, 3 lambó, stb.). -
#19285 #19253-ra valaki elfogytak a küldik wtf mit csináljak? :) -
#19284 Lehet,hogy már megvették. -
#19283 No, én is beléptem, a büszke, TDU tulajdonosok táborába.
Játékbeli nickem; [HUN]Dante973 . Egyenlőre, csak 1 TT vel vagyok, de sztem estére lessz valami komolyabb gépem...
Egy jó kis talinak, klubbtagságnak örülnék, ugyhogy ha van szabad hely, szóljatok!
Más. Nézegettem a BUY menüpontot, és találtam 1 2. tuningos SLR-t. Ára 1000 pénz! Kattintok; buy, pirossal kiírt valamit, és nem történt semmi!
Nem pénzel volt baja, nem néztem el az árat, de akkor mi a 3,14csa baja volt?
Dante. -
#19282 Én csak a netet fizetem :D
De 10 Mbitnél nincs nálunk nagyobb csomag.
Igazából a felfele lassú. -
#19281 többe kerül a vill.számla mint egy nagyobb net xDDD -
#19280 Nekem 5 éve megy egy win2k-es gépen keresztül a net, és nincs rajta semmiféle tűzfal. Úgyhogy meg se kell nyitnom semmit :) És még nem is történt vele semmi baj. Pedig napi 24 órában tölt mint állat Fibernet örömére :D -
InfiniteReality #19279 Az akkor zsír. De egyébként tényleg elég kreténség kéne ha ennyi portot kéne megnyitni... -
InfiniteReality #19278 Én ugyan nem használok windowsost :) De a routolást a windows végzi, viszont portot nyitni meg az agnitumban kell... -
SityiSXT #19277 No offense, csak a hivatalos fórumot linkeltem be. Mások is írták, hogy túlzás ennyit megnyitni. Nálam remekül megy (Windows tűzfal (TDU engedélyezve) + egyetemi háló). -
Danny L #19276 Hát ha még használsz egy tűzfalat a winfosos mellett, akkor sztem a winfosost nyugodtan kikapcsolhatod. -
InfiniteReality #19275 Az a baj, hogy windowsban nem lehet 1 rakat portot megnyitni/forwardolni. Nálam win2003server végzi a routolást és azon van egy agnitum outpost 4 tűzfal. A tűzfalon meglehet adni port range-t, viszont a windosban 1-esével lehet csak forwardolni őket. Gáz.
De egyébként valahol írták hogy kevesebb port is elég (kb 2-3 db). -
#19274 Hmm ez azért érdekes, mert valameik nap játszottam online versenyeket, meg felfedeztem a fél térképet, és ott is volt pár instant challengem. Miután kiléptem a progiból akkor vettem észre, hogy végig ment egy 300k/seces letöltés, plussz dc feltöltés 12k/seccel. És észre se vettem a különsbséget. Ez mindkét irányban a sévszél 25%-a. Nagyon jó a netkód!!! -
Danny L #19273 Nekem volt egy olyan problémám, hogy 7 emberből 6-ot connection problemben láttam, bárhol is voltam. Városban, kráterben, észak kelet nyugat dél tök mindegy. Aztán megnyitottam néhány portot a routeren amit a readme-ben leírtak (azért 3000 portot nem fogok megnyitni 27000-30000) és utána nem volt ilyen gondom. Lehet tök véletlen volt, de így használom azóta és nagyon elenyészőek lettek ezek a connection problemes playerek, szinte 0. -
InfiniteReality #19272 Egyébként érdekes jelenség. Amióta fut a live messenger 8.1 miközben TDU-zok, azóta kevesebbszer van az a tipikus TDU-s megakadás...
So strange...
Egyébként fraps-sal megnéztem és stabilan 18-30 FPS között van a játék (kivéve amikor azok a nagy akadások vannak, olyankor rövid időre 7-8 fps-t ír). -
InfiniteReality #19271 Akinek nem lát online játékost, annál szerintem más a gond... (pl windows tűzfal bentvan, a játék indulásakor megkérdezi engedje-e ki a netre, de elindul a játék és ugye eltakarja az ablakot...).