107666
-
#19476 Azert nem kene mindent kitorolni a topic gazdajanak. -
Gabor_(HSF) #19475 Azt hittem már sosem érlek utól..... -
Gabor_(HSF) #19474 Na végre:)
-
#19473 tali 98% -
InfiniteReality #19472 Lesz ma valamiféle tali/verseny? -
InfiniteReality #19471 Tudtommal nincs. Sajna. Egyébként ez a feature nekemis hiányzik a játékból. -
#19470 Nemtudjátok nemlehet valami iniben átírni a látótávot, avagy a civil autok megjelenésének távját ?? Nagy tempónál nincs elég lehetőség korrigálni :( Ki meg nem szívesen venném a közelekdést. -
InfiniteReality #19469 Mi a gondod? -
tboy01 #19468 Kössz. Pont írni akartom, hogy Brandon nevűvel van csak gondom. Akkor mostmár értem, hogy mért nem lehet tökéletesre megcsinálni. -
#19467 Hi!
Bocs hogy igy megkésve válaszolok...talán még olvasod!
Igen, TDU servers online ir ki, tehat elvileg fenntvagyok.
Egy haver megszakértette amit irtál és megcsinálgatta a portokat (mert nekem ez kinai szakirodalom ), aminek az lett a vége hogy a routert újra kellett inditani és TDU-t újra fell kellett rakni mert nem tudtam online profilomat játszani - és ő mindent jól csinált valszeg mert ilyen kompúta-güzü
A lényeg: valaki segitene egy ilyen láma négernek amilyen én vagyok ezt beállitani, mondjuk msn-en? Sik hülye vagyok hozzá elismerem LOL -
InfiniteReality #19466 Van egy (asszem Brandon a neve) ami bugos. Vagy sikerül vagy nem (általában nem). -
tboy01 #19465 Valaki nem tudja megmondani, hogy az extra Hitchhikers küldetés teljesítéséhoz mi kell. Mostanáig meg tudtam csinálni perfect-re, de a mostani egy darabomat nem akarja. Hiába csinálom meg úgy hogy meg sem mozdul a mutató, meg 1 perccel előbb beérek. -
#19464 nekem nincs rádiom nem müködik -
Fox44 #19457 Nem azert kerdeztem, mert nem lehetne megvenni akar az osszes autokat, hanem azert, mert volt rola szo meg beta idejeben. -
InfiniteReality #19456 Nem. -
InfiniteReality #19455 Kösz, szóltam h nézzenek utána. A böngészőm azóta is tölti az oldalt, traceroute rég befejezte. -
#19454 netes rádióval megy?:DDDD -
InfiniteReality #19453 Májusban jön a patch. Egyébként erősen gépfüggő a bugok jó nagy része, szóval nembiztos hogy Nálad is jelentkezni fog. Nálam a bétához képest jelentős javulás volt, de a bugok bennemaradtak (viszont kevesebbet akadozik). Azóta egy újabb driver felrakása + fut a live messenger 8.1 és alig-alig akad meg. -
#19452 igen megy -
Neoncsoves #19451 most lenne pénzem a gamere, csak eléggé elrettentő hogy még a full verziónál is ilyen gondok akadnak mint a beta-nál... nem megy a server, ugyanugy laggzik mint a beta.. háát... ha nem lesz olyan patch ami nem csak állítólag javítja aki, addig nem veszem meg. (Utálom az autos gameket de ezt kimondottan szeretem XD) -
InfiniteReality #19450 Érdekes... tracerout-tal megtalálja. Viszont az egy darab böngészőm már jó 5 perce tölti az oldalt... -
InfiniteReality #19449 Zsír. Ennek igazán örülök. Most szóljak ennek a két szolgáltatónak, hogy routolási/dns hiba van?
Egyébként Neked most megy? -
#19448 köszi :) -
InfiniteReality #19447 Winampos playlistet akkor lehet belemásolni, ha a teljes elérési út benne van. Na a winamp az alapból nem írha bele. A windows media player az igen (nem a régi, hanem az új), de azt meg elég szutyi módon lehet kezelni.
Piros az egy session alatt megtett út (nem néztél térképet és nem mentél be házba/versenybe/autókereskedésbe stb.
Zöld az amerre menni kell, ha a GPS aktiválva van.
Kék a már bejárt utakat jelzi (a kék árnyalatai jelzik hogy az adott helyen lévő utak közül melyik van magasabban, ha jólemléxem ami sötétebb kicsit, az híd/magaslati autópálya).
Az összes utat azért érdemes felfedezni, mert így megtalálod az összes küldetést és mert ez is egy teljesítendő feladat: a teljes úthálózat felfedezéséért külön pontot kapsz - ami beleszámít a game progress-be(%).
A zsernyákok abbafejezik az üldözést, ha x ideig hibátlanul úton (!)vezetsz (nem mész neki senkinek). Ha a füvön ácsorogsz/nem az úton mész az nem számít bele, nem csökken a körözöttség. -
#19446 köszi a válaszokat, VLala megoldását használom inkább.:P (Esetleg random beletekerni nem lehet?:))
#19444 nekem tonline-al bejön.
-
#19445 jójó, igaz csak egyszer volt, h vamaerre elmentem "kirándulni" mer uldöztek a zsernyákok, de fél óra a semmi közepén feladtam:D gondolom motorral könyebb..
miért kell felfedezni az összes utat?
meg mire jó a térképen a kék csíkok? a kicsin is, meg a nagyon is látni, de van hogy csak egy hosszú egyenes szakasz van , ahol még nem is járhattam szerintem.
a piros gondolom ahonnan jövök, x méterig, a zöld meg amerre menni kell.
a rádiót köszi, az engem is érdekelt:D de nem muszáj mp3-akat belemásolni, lehet akkor winampos playlistet is? -
InfiniteReality #19444 Ezt negg.net/TDU címet én komolyan nem értem. Milyen internetszolgáltató hálózatából és mikor lehet megnézni? Se Chelloval (XIII ker.) se EMKTV-vel (XIX ker.) nem jön be az oldal, hanem timeout-ol. -
#19443 Remek, az eletben is gyorsabb a dunan keresztbe menni, mint a dugoban elballagni az arpad hidig, megis mennyien valasztjak a masodik lehetoseget. -
InfiniteReality #19442 Rádiót kiválasztod (R gomb) és utána az adókat váltogatva, mindig mikor visszatérsz egy adott adóra, akkor abból a playlistából a következő számra ugrik. Bocs ha kicsit érhetetlen volt -
#19441 amikor megismered a faq használatát -
Vlala #19440 numpad 6-os gomb, kétszer gyorsan egymás után. -
martinho040150 #19439 hy all!!
mikor engedi a motorokat meg/nézni/venni??
-
#19438 Hallkitsd le a rádiódat teljesen a num - billentyüvel, majd vissza a plusszal, és akkor áttugrik a következő számra.Legalább is nálam így mükszik. -
InfiniteReality #19437 Se multiban se single-ben. A játékban elég könnyen jön a pénz ahhoz, hogy bármelyik, sőt akár az összes kocsit megvedd, és 3-as tuning packot tegyél rá. -
#19436 http://negg.net/TDU/ itt ki tudod választani az autokat kategoriánként, és tudod rendezni gyorsulás, végsebesség, ár kormányzási tulajdonság, fékerö, stb szerint.
-index nincs
-az utakat levághatod, de mivel ugy is fel kell fedezni az összes utat, jobban jársz ha bejárod öket.
-
#19435 Csináltam egy pár száz track-es saját rádiot playlistböl, a kérdésem az lenne hogyan lehet eltekerni(nem beletekerni) a számokat? -
Fox44 #19434 Meg multiban sem? -
#19433 Az elején vagyok, van egy jó kis chevim, meg vettem már egy Fordot, ami szépen gyorsul, de szereztem vagy 200e $-it, venni akarok egy újabb kocsit. de nem tudom milyet vegyek. csomó kocsi drágább, de bénább, mint egy kupé társa:S
a másik, index van?
rendőröket hogyan lehet lerázni?
Van hogy el kell jutni egy versenyhez, de nem tesz egyből oda. a gps mutat ugyan utat, de ha átvágok az erdőn , sokkal gyorsabban odajuthatok -
InfiniteReality #19432 Na akkor plz most jelentkezzen egy olyan valaki, akinek elszállt a mentése, nem volt bakcupja, és az elszállás után SEMMIT nem csinált az elszállt profillal (nem vett új autót, nem csinált új versenyt, nem vett új házat stb). Ha bárki bármit csinált a mentéssel, a módszerem nem működik... -
InfiniteReality #19431 A Non-Ranked versenyek automatikusan újraidulnak a végén, illetve visszatérsz a lobby-ba (a verseny végén kiírja, hogy return to lobby és visszaszámol, ha ekkor nem taposol az enterre csak vársz, visszatér a lobby-ba).
A Ranked versenyek végén mindenképp kilép a lobbyból is, tehát újra létre kell hozni a játékot.