107666
-
edeleny #19521 Meg találtam,nincs is benne egyenlöre ilyen. -
Danny L #19520 Sehol, majd lesz ha lesz car pack. Nem tudni mikor merre és hogyan lesz elérhető. -
edeleny #19519 Sracok,egy lista szerint van a játékban Nissan Skyline GTR,viszont én sehol nem találom a megvásárolhato autok között.A Nissan boltban csak két 350-es van.
Tudjátok hol lehet megvenni? -
#19518 jó banner grt!. -
#19517 Ha onlinen minden rendben, akkor free rideben NINCS AI-s jatekos. -
Danny L #19516 Én a barátokat nem látom, ki is léptem mert már pipa vagyok. -
#19515 Most csak nálam nem megy fel a tdu szerverre, vagy másnál sem?
eddig minden gond nélkül ment, most meg valahányszor próbálkozom connection failed -
Danny L #19514 Nemrég összehoztak a srácok egy Audi találkozót, voltunk is 6-an. Felhoztam hogy lockoljuk egymást és izoláljunk. Na most ebből eredően 3-an nem fogadták el az izolálást vagy csak meglepődtek, és széthullott a banda. Így itt hívom fel mindenkinek a figyelmét hogyan is működik ez az egész. Egy ember belockol mindenkit, ezt mindenki elfogadja (Num4). Majd az az ember aki belokkolt mindenkit nyom egy Isolate-et a Free Ride Players lista session résztében. Ezt is el kell fogadnia mindekinek minél előbb különben kiesik a körből. Sajna ha megszüntetjük az isolálást eltűnik mindenki. Ilyenkor próbáljatok minél előbb egymásra spawnolni a térképen és így esélyes hogy újbó lmegjelentek egymásnak. Csak ennyi -
#19513 Na akkor ujbol:
- online profilt csinaltam es mindenem online, latok sarga versenyeket is, egyszer mar jatszottam is rajtuk, de:
- free rideban nem talalok embert
- most mar nem tudok jatszani sarga, multis versenyeket se, mert törkmind1 milyen nap van, mikor van, se non-ranked/se ranked/se customot nem talal sohase
- viszont peldaul venni tudok autot, latom az osszes autot amit keresek stb.
TEHAT: minden netes funkcio mukodik lesazmitva azt, hogy nem latok freerideban embereket csak AI karaktereket (igenis azokat latom) es nem tudok sarga, multis versenyeken rsztvenni -
#19512 "Free Ride-ban, vagy Single versenyeken, mert úgy már értem, hisz azokon tényleg csak AI ellenfelekkel lehet versenyezni "
Na ez most azt jelenti, hogy Free Ride -ban semmiképpen se futhatok bele más játékosba? Elég lehangoló... -
#19511 "TDU server is available" felirat virit zolden, amikor hazban vagy, vagy terkepet nezel? -
#19510 De akkor Offline profilod van, nem értem most ezt az egészet még annyira sem, mint az előbb. Vannak a térképen narancssárga színnel jelölt versenyek? Ja, amúgy mikor találkozol Ai játékosokkal? Free Ride-ban, vagy Single versenyeken, mert úgy már értem, hisz azokon tényleg csak AI ellenfelekkel lehet versenyezni -
#19509 Figyu, örülnék ha érteném, de sajnos ez a helyzet:
- online profilom van, kivagyok ha nincs server, akkor én se tudok játszani.
- igen, tényleg csak AI karaktereket látok, gyanitom hogy az embereket nem "Philip"nek, meg "Dan"-nek, meg ilyen sablonnevű csirkéknek hivják
- már csak azért is vagyok biztos hogy AI-kkal van dolgom, mert mindegyik ugyanúgy fékezget kanyar előtt és nagyon lámán vezetnek -
#19508 Nem szeretnék lámáskodni, de asszem jobban megéri megkérdezni, minthogy csalódni a megvétel után.
Tehát az van, hogy ez egy MMO de itt hallottam (olvastam) pár csalódott embert aki nem látta többieket, meg valami Filter-es cuccot.
Az a kérdésem, hogy ugyanolyan a Multiplayer Carrier mint a Singleplayer, csak szembejöhet egy hús-vér illető aki a gépe előtt ül és TDU-zik, VAGY beállítom a Filtert, a tápot, az IP-t (meg a többi hasonló dolgot) és akkor csak azt az embert látom akit bejelöltem?
Más szavakkal Olyan mint a Tibia meg a WoW autós kivitelben, vagy nem?
Asszem ez a Faq-ban nincs benne de ha most megnézném elveszene eme terjedelmes eszmefuttatásom -
#19507 a helikoptert és a hidroplánt ne felejtsd ki . asd :D -
#19506 [faq]Miért kell ilyesmiket beírni ebbe a topicba? [/faq] Amúgy lehet motorral is na. -
#19505 érdekes játéknak tűnik ebbe csk autókkal lehet menni? -
#19504 Ezt nem igazán értem. Online játszassz, és csak AI ellenfelekt látsz? AI ellenfeleket akkor látsz csak, ha Offline profillal játszassz. Online profilnál, vagy nem látsz senkit sem, vagy csak online játékosokat. Amúgy a játékban minfíg fúj a szél? :) Nem zavaró mondjuk, csak kérdezem, meg nagyon jól néz ki, mikor áthajtok 200-al egy újságon, és a menetszél utánam repíti az újságot :) -
#19503 Természetesen. azt már megtanultam hogy amivel akarok játszani neten azért érdemesebb pénzt adni -
pitjou #19502 Lehet hogy én nem engedtem a reklámokat vagy valami ilyesmi de nekem itt nincsilyen hullámzo izé.Az utolso hozzászolás fölött csak az az ablak van ahova irni lehet:(
-
#19501 huhh nekem egy gecinagy banner van fönn és naon szépen hullámzik szép nagy minimum 24es betükkel hogy TDU-OFF,SPAM topik: és alatta nagy piros betűkkel hogy BELÉPÉS... -.- talán klikk rája... -
#19499 nekem eredeti van meg de a barátomnak an hatred müküdik a vitality szar -
pitjou #19496 Ja és ne vásárolni küldjetek:)
-
#19494 hogy [HUN]Christopher??? -
#19492 talán mert már regisztrálta valaki -
#19491 nemtudna valaki segíteni mert a nevemet nem fogyadja el a játék a hálózaton!!! -
InfiniteReality #19490 Eredeti játékod van? -
#19489 A gondom röviden annyi hogy online játszom és nem látok játékosokat csak állandóan AI karakterekkel találkozom. Egy D-Link router + NOD32 - ennyi fut alatta ami gátolhatja a dolgot. Sokan irtak már megnyitandó portokról, de az sem segitett. Talán te tudnál segíteni ? -
Deathbringer79 #19488 Megyek fel játszani. Jöhetnének még páran. Gyertek fel Ventrilora is, hogy könnyebben megtaláljuk egymást! -
#19487 kitűnő kérdés
gőzöm sincs, én mindig mek a tömeg után :D
5 napja nem voltam TDUban, mert megjött a kormány, csak a game nem szereti így mással játszottam, de ma ujra felnézek... -
Chunky #19486 Köszönöm! -
InfiniteReality #19485 Aha. És hol?:) -
#19484 Igen -
Tomy Lee #19483 De durva!Nem voltam itthon,asztali gépem kölcsön volt adva havernak aki ugye warezzal próbálkozott és akadt játszhatatlan volt a game a pc-men.Nekem ez furcsa volt mert notebook-omon mediumon remekelt a játék jó sokáig.Na mondom ez nem lehet,hogy erősebb gépen rosszabbul megy így felraktam asztalira is az eredetit és haversrác csak ámult-bámult mivel full felbontással akadás nélkül megy most jelenleg a nagy gépemen is:)
És végre kormánnyal tolom!! -
Chunky #19482 Kicsit hülyén fogalmaztam. :)
Szóval minden warez verziónál ez van? -
Chunky #19481 Értem, köszi!
Minden wareznél ez van? -
#19480 Warez, nem próba. -
#19479 Warez miatt van -
Chunky #19478 Üdv!
Egy kérdés: más is észrevette, hogy a játékban drágábbak a kocsik, mint ami a neten található listákban/összesítőkben van? Ahogy néztem, mindig a 10x-e.
vagy ez a "próbaverzió" miatt van? -
#19477 FAQ! Nem kell itt spammelni. Nem MSN, nem chat! Ajánlom tomas10 A magyar helyesírás szabályainak tanulmányozását!
Mindent törölni? Legalább 3 hete nem töröltem semmit... Felesleges kommentek törlésre kerülnek