107666
-
Danny L #19390 Legalább hazsnosan elköltötted -
#19389 mai tdu napom röviden:
-1 milliós futam murcielagoval, 55 perc alatt
-vettem egy házat cca 280 ezerért
-megérkezett a 288 gto
-vettem egy mclaren f1 gtrt, átfestettem
ennek eredményeképpen a maradék pénzem: 3000 dollár
-
Danny L #19388 Igen -
#19387 Igen még mindig csak azzal -
Dj Toto #19386 hi, csak eredetivel lehet online-ban gamelni? -
#19385 jó repcsizés
látom fraps-al csinaltad -
#19384 kösz -
Danny L #19383 Alapból az ENTER -
#19382 hogyan lehet a lámpával villogni ?melyik gomb? -
InfiniteReality #19381 Nálam olyan volt hogy a szerver 1x csak áthelyezte azt az 1 autót, ami "szerinte" nem jó helyen volt. Az máskérdés hogy mindezt árkonbokron keresztül tette, amitől az lesérült, ezért amikor a "helyére" került, alighogy elindult meg is állt és elkezdett veszettül dudálni. -
Danny L #19380 amúgy ha nyomsz egy F-et és ott rámész a sessionre, majd isolate, akkor senkit se fogsz látni/hallani amíg nem nyomsz egy quittet. Ez akkor hasznos amikor haverok be vannak neked lockolva és azt akarjátok hogy csak egymást lássátok, más senkit. Elfogadják az isolate-et és akkor csak ti lesztek együtt. -
#19379 Options menübe legalul Voice, és kipipálod hogy nemkell. -
#19378 Nekem az ellentéte volt.
Autót vittem be, ponnt az emlegetett Ford nyereményautót 40km-es távon. Közeledek piroslámpához, megállok. Bal oldalt 2 auto előttem, jobb oldalt teherauto. Összekoccantak, nem is értettem hogy, majd mind a 3 kámforrá vált. Ilyet offlineba még sose láttam. Dehát ez van. Láttam ilyet nemrég, de csak a horizonton, hogy ottvan egy auto majd eltűnik. De olyat is hogy odakerül. Ilyen közelről még sosem. -
#19377 Hali!
Már hetek óta tolom a játékot, eddig egyszer kifagyott, 1x elment a mentés, 3x tünt el/tünt elő forgalom autó, és persze, majd minden kezdésnél villog a kép, amit ugye nem nagy kunszt orvosolni...
Tegnap megvettem az eredetit, online profil, Azóta 3x kifagyott, egyszer nem lehetett kilépni, csak géprestart segített, forgalom autók megjelennek/eltünnek folyamatosan, (élveztem, mikor autóleszálitás közben, az utolsó kereszteződésnél bekanyarodott elém egy furgon, ami addig nem volt sehol...) mentés egyenlőre okés.
Kérdés; baromira zavar, mások vartyogása, és elég nehéz kiiktatni. F bill, 6-os billel mindenkit ignorálni egyenként, 2 percen belül pedig megint vartyog valaki, franciául, vagy oroszul, vagy valami ismeretlen nyelven. Van ennek egyszerübb módja? Másik; hogy tiltom le a kimenő hangokat? (Én sem akarok mást zavarni)
Aztán majd még kérdezek, ha eszembe jut valami!
Dante -
PENGEinno3d #19376 Kibeszélt itt repülésről???
-
#19375 Olyat korversenyeken lattam, en megyek elol, tobbiek szorosan, aztan furcsalva nezem az elottem levo fustfelhoket. -
Danny L #19374 hát ilyet eddig csak online autókázásnál tapasztaltam -
Deathbringer79 #19373 Hi all! Ha van vkinek kedve, jöhetne kicsit gammázni! Fent vagyok ventrilon is (ip: 87.229.7.239 port: 3784, megtaláltok a Test Drive Unlimited szobában). Szerencsére már páran kezdenek odaszokni ventire, jöhet mindenki, publikus a szoba. :) -
#19372 apropó autószállítás. tegnap két alkalommal is szállítás közben telibekaptam láthatatlan autókat. de frankón, a felszálló füstben látszódtak a körvonalai. baromi érdekes, eddig ilyen buggal még nem találkoztam.
(mielőtt valaki a kérdést feltenné, nem, nincs buherálva a forgalom.) -
InfiniteReality #19371 De egyébként tervbe vettem azt is, hogy csinálok az összes küldihez külön-külön bookmarkot. Mivel egy bookmark file-ban maximum 64db lehet. Így aki nem találja és nem akar szöszölni az könnyen megkeresheti a lemaradt küldiket. Mondjuk ettől még a teljes térképet fel kell fedezni... -
#19370 adakiller megkaptam végre a levelet, bent vok a klubban, köszi -
InfiniteReality #19369 1 órát nem fogok molyolni, h megtaláljam azt az 1-et, a teljes térképet úgyis fel kell fedezni:) -
Danny L #19368 vannak hasznos kis térképek erre: Pl ez -
InfiniteReality #19367 Azt én ma csináltam meg perfektre. Mostmárcsak 1 autóvisszaszállítós küldit meg 1 stoppost kéne megtalálnom. Az autót megtaláltam még ma reggel, majd megcsinálom, de a stoppos is biztos ott sunyul valahol. Most lehet felfedezni a teljes térkép minden kis utacskáját h megtaláljam. -
#19366 17 dollárt vesztettem a leghosszab leszállítós küldin ahol egy Ford nyereményautót kellett elvinni ~50+km-re. utolsó 300 méteren bírtam elbaszni. autó épphogy lement az aszfaltra... :@ -
InfiniteReality #19365 Amikor nekem nem adta meg a perfektet, akkor a sárga villogó izé elött még teljes összeget írt ki, amikor meg beértem akkor meg le volt vonva kb 21 $ és persze nem perfekt. Mintha egy nemlétező valakinek nekimentem volna 1 pixellel. Menetközben sosem vont le.
Most hogy onlineba perfekt lett, nyomtam neki mint állat, de nem vont le. -
Danny L #19364 Volt már nékem kevesebb is, mint $30. Ja és naná hogy az út végén. -
#19363 az halál, mikor a 30 dollárok pörögnek le a bukkanókon, szívesen eltörném egy-két Edenes arcnak a kezét -
#19362 Ezek szerint nemcsak nalam volt problema. :)
Ujrakezdtem, es gond nelkul levittem. Sztem valahol a meredek S kanyarban van egy jokora bukanto. :) -
Danny L #19361 Csak sajna online rádiós m3u-t nem eszik meg -
#19360 Próbáltam a szerpentínen, 40el(km/h). Eljutott am olyan 11 km ig. Azt levonódott 16 ki***ott dollár :) Azt utána 3x is 15-20km/h val. Az út közepén is, az íven belűl, az íven kívül de még addig se jutottam el mint előszőr. Olyan lehet az mint aknamezőn, szerencséd van vagy nincs :) Nem volt hangulatom térképet készíteni mint a tengeralattjárókhoz az árkokban :) És nem a kocsi seggének odaverődésétől függ!! -
#19359 -
#19358 TestDrive savegame könyvtárban radio könyvtár, azon belül mondjuk "Cowboy" könyvtár, így híjják majd a rádiót, és pl cowboy.m3u a könyvtárban. Csak ha pl winampal csinálsz playlistet nekem nem írja oda az elérési útvonalat. Azt beírtam a fileok elé. De lehet ha máshova rakod a playtlistet beírja automatán.
Azér jobb ez mintha mp3ak lennének, mert nem 100 megás akkor a savegame könyvtár amit arhíválsz, nehogy tönkremenjen a mentésed :) 10 mentésél az 1 giga :) -
#19357 Autok rendezese: Listan eloszor jobb egergombbal valaszd azt, amit at akarod rakni, aztan keresd meg a masik kocsit, es bal egergomb. Akkor athelyezodik. -
InfiniteReality #19356 A Mercit most online-ban nekemis sikerült perfektre megcsinálni az eredeti útvonalon is. Offlineban nem. -
bronco #19355 Pedig az pontosan van leírva, működnie kéne.
Biztos, hogy csináltál a radio könyvtáron belül egy újabb könyvtárat a saját rádiód nevével? -
#19354 Hmmm, hízelgő annyi pontal a lista elején, kár hogy tök béna vaok még :)
A többiek ki-be lépkedtek, csak azért lett ennyim, meg elizgulták a szerpentíneket, a erdőbe, és elfogyott a 100 pontjuk :D
De jó volt nagyon.
Tegnap volt még időm, Bevittem perfektre a 300 as Mercedest. Most dél fele kerültem, olyan 45 km-es a kerülő. Könnyű eltévedni. olyan 16-17 km re délre érdemes menni, a dupla úton, és olyan 18 km körül már jobbra akar elfordítani a gps, nem vissza. Na ott már szabad a GPS után menni.
Brandont az istenért nemmegy perfektre :( zavar!!! :)
Ja igen. Átakarom rendezni a verdákat garázsról garázsra, hogy jól nézzen ki, ha fater jön megnézni. De a garage/list autóváltásnál ugyan azt csinálja, mintha átutaznék. Esetleg más 5let ?? Adjam el az összes verdát, azt vegyek meg olyan sorrendbe ahogy szeretném ?:) :)) -
#19353 Jaigen és mégegy kérdés.
Hiába olvastam el FAQ-ban a saját rádióállomás készítésének instrukcióit nekem mégsem sikerült saját rádiót bevinnem a játékba.
Akinek esetleg sikerült az ossza meg velem tapasztalatait légszi. -
InfiniteReality #19352 Készül a testdriveunlimited.hu oldal. Design egyelőre még nem a végleges, a fórum majdnem kész. Elsőként az az infó fog felkerülni magyarul, hogy mik a teljesítendő feladatok (legyen 3 lambid, nyerd meg az összes versenyt goldra stb) és melyikért mennyi pontot lehet szerezni. -
bronco #19351 Asszem alapból k betű chronopack.