107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • raga
    Multiban, hogy kell egy versenyt újra indítani a futam végén ,mert ha vége akkor nincs restart race!? Igy csak új race újra létrahozásával tudunk menni mégegyet ugyanazon a pályán.
  • InfiniteReality
    Tuningolni a megnyerhető autók kivételével mindegyiket lehet. Nem osztályonként, hanem kocsi családonként vannak a tuning műhelyek (pl Japan Auto Parts nevű tune shopban csak japcsi autót lehet tuningolni, pl Nissan).
  • InfiniteReality
    Nem. Kocsit elnyerni nem lehet ebben a játékban.
  • ffxi
    Lenne egy kérdésem:
    G osztályú kocsikat lehet tuningolni? És hol? Pontiacom van.
  • Fox44
    Hello!

Ha Single Player-ban az ai-val versenyzek, akkor el lehet nyerni az autojat, vagy csak penzt lehet nyerni? thx
  • InfiniteReality
    Lehet hogy megszívtad. Ha jól olvastam, akkor azzal a mentéssel SEMMIT nem szabad csinálni. Mindegy, meglátjuk. Mindjárt lesz időm utánanézni...
  • gudman
    Én nem kezdtem újat,az nem számít ugye újrakezdésnek ha a kopaszra változott karakteremmel elkezdtem újracsinálni a versenyeket.(végül is tunigolt autókkal egy kicsit gyorsabb!)
  • InfiniteReality
    Akinek elszállt a mentése és még nem kezdett újat, azoknak LEHET hogy van megoldás. Estére megpróbálok utánanézni. Ha újat kezdtetek akkor nincs esély a visszaállításra...
  • kaposi1
    Hala neked most mar documentalhatom a gyorsulasaimat.
    http://kepup.extra.hu/?mclaren442km.jpg

• reaper4
    másold ki szorgalmasan a mentéseidet ha kilépsz a játékból...
  • tomas10
    neked is nekem is egy hiba fojtán kopasz lett csak nekem annyi hogy 5% felment semmi nélkül 20%r-a
  • gudman
    Nekem tegnap elszállt a mentésem,de megmaradtak az autóim kétharmada (csak 1 ház és a benne lévő autók tüntek el),a pénzem is megmaradt de az összes küldetést újra kell csinálnom!Van erre valami megoldás??
    Ja és a karakterek kopasz lett és teljesen már ruhában van!!!
  • andris074
    Hol kell kikapcsolni a madarakat meg a repkedő szemetet?
    Én egy kicsit öregebb videó kártyával rendelkezem és a városi versenyeken néha nagyon beszaggat a játék.
  • Gabor_(HSF)
    A rang az biztos számit..nálam pár óraja volt olyan,hogy 4 közül lettem első és 18 vagy 28 pontot adott érte,viszont adott már + pontot a 2. helyezésért is...
    Viszont nagyon sokat von,ha olyasvalakitől kapsz ki aki még nagyon hátúl van...
    Hasonló lehet a pontszámitása mint pl a Raven Shield-nek,ott is csak az számitott kitt lőttél le,vagy éppen ki őlt meg..Emlékszem az is nagyon kemény volt, közel fél évig küzdöttem 2003-ban a Rank1-ért..
    Itt nagyon elérhetettlennek tűnik....
  • bronco
    Már nem... ideje aludni.
    Igen, rankedben van "tét", ráadásul már 2 napja csak normális ellenfelek jutottak nekem (nem lépegettek ki, nem sírtak).

A pontszámítást nem igazán értem, valószínűleg számít, hogy hány ellenfelet győzöl le és talán az is, hogy milyen rangúakat.
    Ma egy 5-ös versenyben megelőztem a top5-ből 3-at és 500! pontot kaptam, de volt három napja olyan, hogy 5-ből 5.lettem és levont 600 pontot...

Azért a lobby bontást remélem fixálják...
  • Gabor_(HSF)
    Látom még mindig szenvedsz:) Én már totál KO vagyok,már csak rontok...
    A hangulata valóban jobb,de csak azért mert nem szakad le minden verseny után,de a ranked meg izgisebb...
  • Xniper
    ez érdekelne, hogy hogyan lehet backup nélkül visszaállítani
  • bronco
    Igen ott már a helyezések között már elég nagy a lépcső.
    Őszintén szólva az unrankedek hangulata sokkal jobb. :)

Btw.. Soul az előbb úgy elvert hogy csak na. :)
  • Gabor_(HSF)
    2 Magyar is van a top50-be!!??
    Bronco! még szerencse,hogy nem hajtassz a top20-ra..JaJa én meg nem gyözök teperni utánnad
    Az iagazsághoz tartozik,nem hittem volna,hogy 50-en belül már ennyire meg kell izzadni,minden 1es pozicíóért.....
  • InfiniteReality
    Akkor lehet visszaállítani a savegame-t akár backup nélkül is, ha nem kezdtél még újat...
  • Xniper
    köszi, a backupot tudtam, csak nem használtam, mert lusta voltam, pedig már egyszer beszívtam, most viszont már nincs kedvem megint a régi mentést folytatni , de majd biztos megjön, azért köszi a segítséget a price-os cucc is hasznos
  • SityiSXT
    Ezzel a cuccal kényelmesen backupolhatsz játék közben, így ha baj van, nem kell sokat újrajátszanod.
    Ez a cucc pedig az autók és motorok árát mutatja meg gyorsan, kényelmesen.
  • robotnyk
    nézegettem youtubeon top geareket, pl a merci slrt. a kocsiszállítós küldetés alapján arra a következtetésre jutottam, hogy sz@r, de a videó meghozta a kedvem, szóval vettem egyet. és tényleg nem egy ász, de egyre jó lesz, istenien megy vele a powerslide \o/

ja, meg majd szóljatok, ha unjátok a képeket :p

• fery02
    Jólvan, lehet hogy olyan problémája van, ami esetleg nics benne a FAQ-ban, olyan is elképzelhető :P
  • fery02
    Save game visszacsináló még nincsen, legalábbis én nem hallottam még ilyenről, szerintem nem is nagyon lesz, majd az Eden a patchel majd ha minden igaz orvosolja, hogy ne forduljanak elő a továbbiakban elmentés elkúrások. Multi ügyben a legelső kérdés mindíg asszem értelemszerűen a következő: eredeti verzió? (Ha nem, ne is írj vissza, nem fog működni)
  • Sland
    FAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • mokersanyesz
    hali mindenki...van most itt valaki aki multiban tudna nerkem segíteni,mégis hogy tudom elindítani?
  • Xniper
    sziasztok, save lostal kapcsolatban nincs semmi új info? mármint amivel vissza lehetne hozni akkor is ha nincs backup?
    mert nekem sajna megint elveszett és a backupom elég régi.
  • fery02
    Azaz, game progress menü. :) Amúgy akkor sem tudja végigjátszani a játékot, ha online nyomja, míg ki nem jön a patch . Ja, és amit videón linkeltél be Sland, én is ugyanannak az üzenetemnek a sorszámát küldtem el, csak én szövegesen írtam le, te pedig videó formájában küldted. Ennél asszem nem is kell nagyon több segítség. És nekem is ja, 15 sec alatt zajlik le csak a verseny :P
  • Sland
    Pl ferrariból kell 3db, merciből is, lamboból is, stb. meg lehet nézni a házadban a game progress alatt hogy miket kell még csinálni. De offline profillal nem fogod tudni végigvinni a játékot, csak úgy mondom!

Pénzt keresni elég konnyen lehet ha már Champion szinten vagy!
    Van egy speed típusú verseny a sziget középnyugai részén. 70ezret ad. 15sec alatt meg lehet csinálni egy 3-as enzoval.

videó
  • ogtrai
    THX!Visszanézem.
  • ogtrai
    Pedig nekem az lenne a cél,ne csináld.Akkor mit kell érte csinálnom?Vagy hogy tudom befejezni a játékot?
  • fery02
    Lexus szalon ugyan van, de játékban, mint vezethető autóként még nem szerepel, majd talán ha kidobják a játékhoz a car pack-ot, lesz majd benne. A házadban a game.... nemtommi milyen menünél meg megnézheted, hogy miket kell még teljesítened, hogy közeledj a végigjátszáshoz. Könnyen pénzt gyűjteni meg már leírtam egyszer, ennel a hozzászólásomnál tájékozódhatsz ez ügyben: #18147
  • Sland
    Lexus nem fog megnyílni
  • ogtrai
    Sziasztok!
    Remélem tudtok segíteni.Megcsináltam az összes versenyt és még mindig nem kaptam meg a Lexus szalont és csak 66%ot mutat a játék.Mi a francot kell még csinálni és hogy lehet könnyen pénzt szerezni?

• Xniper
    test drive ventri meghalt?
  • fery02
    Hadd ne meséljek, hogy nekem hogy néz ki egy napom a TDU-ban :D
    pl: tegnap vettem meg az utolsó házat + elértem a 99 %-ot, emellett naponta kb. 5 millát gyűjtök, igaz, nem biztos, hogy sokan nem tisztességesnek nevezik azt a módszert, amivel szerzem, de végülis nem csalás. És naponta alig játszok 3 óránál többet mostanság. Mindez tudom nem sok mindenkit érdekel, csak más is leírta a magányügyét, én csak reagáltam, meg láttam, hogy más rég írtak ebbe a topicba, törjük meg a csendet :)
  • robotnyk
    épp most akartam belinkelni a 436.13ról a képet, de így már inkább nem is :D
  • razz
    én a koenig seggel 441 ig jutotam leejtös részzen az autopályán.
    már érdekes az alfa gt is 317 el mentem vele 3 mas tuningal
  • pubiloál
    Öööö neked nincs is Saleen S7-esed, emlékszem, ezt a képet Ciciv barátunk csinálta... én pár méterre mögötte csináltam a képet