107666
-
#19229 igen gamespy-t bepipaltam.
volt mar valakinek itten ilyen problemaja csak nem tudta ő se a valaszt es szerintem igy mar 2en vagyunk...nekem d-link routerem van...valaki mas aki ilyennel van neten? annak müxik? -
#19228 Akkor nem onlinen vagy. Bejelolted a gamespyt profilkeszitesnel? -
dashed_ #19227 elethubb fizika.. 0 gravitacioval kb:) -
#19226 Hardcore mode mit tud?? -
#19225 igen ám, csak nekem az a gyanús hogy mindenkit "Dan"-nek meg "Philip"nek hivnak akárcsak offline módban...tehát nincsenek például "GreG55xydfhk" és hasonló krix-krax nevek...ez bajom:) + mindenkinek tökugyanolyan gépies vezetési stilusa van akárcsak az AI-nak... -
Deathbringer79 #19224 Sziasztok! Ha van vkinek kedve, jöjjön multizni! Fent vagyok ventrilon is (ip: 87.229.7.239 port: 3784, megtaláltok a test drive unlimited szobában) Msn: [email protected] . Ha msn-en ír valaki, küldjön msn plus hangot, hogy halljam játék közben! Thx! -
dashed_ #19223 tunes innen -
Gabor_(HSF) #19222 Én 2 lehetőséget is látok a problémádra..
Az egyik a kötél,a másik eshetőség a 380-van lehetne... -
#19221 a bőngészöbe van a kereső na ott!!! -
#19219 Ha felenged a szerver játszani, akkor mást is látnod kell.
Csak ne menj baromi gyorsan. Autoz 15 percet, és tutti sokakkal találkozol. -
#19218 A böngészőben csak a kedvenceket találod, meg beállításokat, még jó hogy nicns benne savegame, azt érdemes a neten csinálni mondjuk a googleba. -
#19217 Guyz!
Valaki akinek routere van help me pls. Nem látom az online játékosokat! - mit kell beállitani hogy lássam?
pár hete valaki feltette ugyanezt a kérdést, de nem kapott rá kielégitő választ. Any idea? -
#19216 amugy már minden böngészöt átkutattam a save után de nem találtam!
a sok linkmegadások az oldalakon teljesen meg bolondítják a böngészöket!
fffúúújjj!!!! -
#19215 miért?egész jo gépe van csak ramot kell még bele nyomni és király lesz!!!!
én is veszek még a gépembe még vagy 3gb ot mellé oszt akkor király lesz!:) -
Gabor_(HSF) #19214 Ez neked középszint?Mihez? talán egy poker gammához igen -
#19213 thanks!
nekem 1gb van mégis szagat!
de van a beállitásnál olyan hogy hdr van aki azt kapcsolja le és nem szagat tovább de vanolyan is hogy anti aliasing ott ha 2x vagy 4 x re veszed fel akko rlehet hogy jobb lesz valamivel!
de nekem 1gb van amd 64 bit vista 64 bit alatt és ugyanez van! :) -
#19212 Az 512 Mb ram a Vistának kevés, nemhogy alatta a TDU-nak.
Szerk: megelőztek :) -
#19211 vidkari meg főleg... -
k7000i #19210 Itt egy 61% mentés linkje.
http://www.cheathappens.com/show_download.asp?ID=22331 -
#19209 pláne vista alatt! -
#19208 kevés neki a ram! -
k7000i #19207 Pls segitsetek egy kicsit.
Szinte majdnem mindig beszaggat a Test Drive
pedig megvan a középszint.Op Rend.:Windows vista Ultimate
CPU:Intel Pentium 4 2;5GHz
Ram:2X256MB Rambus ram
VGA:Ati Radeon 9600se 250MB
Előre is köszönöm. -
#19206 no? nem segít senki sem? -
#19205 Egy sztriptíz pókernél még megérteném, de egy autóversenynél?? -
#19204 jó nekem egy 50% os is! :))) -
#19203 Nah, megfutottam a 200 km-es versenyt is, valamivel 59 perc felett, tudom, gyík idő, de én örültem, főleg mivel egy helyen rossz irányba fordultam meg és úgy kellett visszatipratnom. :) -
#19202 cső!
nincs kedvem végigjátszani ,valaki egy mentés adjon már nekem légyszi! -
#19201 Thnx az infot! -
#19200 remélem nem a küldetés mapon keresed a tuning műhelyt -
#19199 épp ezt mondom hogy a térképen nem jelenik meg.
ezért kérdeztem hogy most mi van :) -
#19198 Azért van mert nem fedezted fel őket.Minden tuningműhelyt fel kell fedezni. -
#19197 Felvállalom ma a HelpDesk szeretpét, de csak mert kevesen vannak itt a Westendben és nincs mit csinálni :)
Oldal tetjén rákattint FAQ felirat, kikeres térkép, azon szervízek. Járékban megnyom M betű bejelöl (külső gombal) összevetve a fotóval GPS uticél, odamegy, felfedezni, és onnantól már csak katt és újraotterem. Egyszer megkell találni őket. -
#19196 Halika.
Valaki meg tudná mondani hogy a kocsikat hogyan lehet tuningolni?
Be van jelölve az a funkció hogy a szerelő ikonokmegjelenjenek a térképen de amikor a térképet nézem ott egy darab ikont se rak ki.
Még csak a játék elején járok olyan 7-8 %-nál. Lehet hogy ezért van ez?
Légyszi válaszoljatok. -
#19195 Leírom mire gyüttem rá :)
Rákattint akármelyik multis versenyre (olyan rózsaszíneses).
Ha előtte világított a térképen(madártávlatban) vagy bevolt karikázva(közelről) akkor ott épp futnak, vagy készülődnek.
Quick Maccs alatt választhatsz hogy rákeresel a játékra ezen a versenyen. Rank vagy nem ranked(számolja a statodhoz a pontot vagy nem (gondolom)) külön külön, nem látszik a másik egyik nézetből. Tehát próbáld a másikat ha nem találtál.
Namost én soxor úgy járok, hogy egyikben se látok.
Akkor azt teheted, hogy nem ragaszkodsz ehhez a pályához mondjuk.
Rányomsz Custom gamera (ugyanúgy rank/nemrank) majd alul a options vagy racefilter (nemvaok otthon) gombnál bepipálod az elsőt, aminek nemtom mi a neve, de valmai olyasmit jelent hogy minden versenyt mutasson.
Na akkor tutti hogy jön egy lista legalább 5-6 futó versenyről.
Írja hogy van-e collosion bekapcsolva, meg hogy már jáccanak, vagy várnak játékost, verseny nevét. Mind jó, mert ha verseny végén kivárja a host a lobby 10 seces visszaszámlálását (és nem nyomogatja az entert a nexten(ez játékosnál is igaz, várd meg míg visszakerülsz a lobbyba, különben reconnect)), akkor te is mehetsz a köv körben (csak ne 1 órás verseny legyen :D).
Hát kb ennyi.
Ott még amikor látod már a többieket, meg a háttérbe a versenypályát. Még választhatsz autot, látod a többiekét,és alul a switch status gombal zöldre váltva a lámpát a neved mellet, te is indulni fogsz ha a host startol.
Ha a Switch Status nem működik akkor ők még futnak. Viszont nézheted őket :) Dumálhattok is, és Friendsbe is belerakhatod őket.
Te is indíthatsz verseny ha akarsz, fognak jönni emberek 1 percen belül tuti.
Na akkor nemtudom mit ír ki, ha pl csak G kategóriával lehetne elindulni és neked nincs ilyened.
Bocs a hosszúranyúlt szövegért, főleg akinek ez már ismert. -
#19194 Nemlehet inkább, hogy USB driver, vagy chipsetdrivered nincs felrakva alaplapra ??
Nekem Nforce4 chipset, és külön még régen felraktam USB drivert amit adtak hozzá.
És minden USB-S, a bill/egér/kormány/cd-rom(amiről a gamma fut).
És csak akkor van pillanatnyi megállás, amikor térképet tölt be, olyan 50km es távonként. -
#19193 Mert egytől egyig hibás volt a képlinkelésed. Töltsd fel ide az sg-s galériádba, és linkeld innen a képeket - ha másképp nem megy... -
InfiniteReality #19192 Pontosan. -
Madmano #19191 Hali.Egy kérdés:akár GameSpy-on akár TestDrive szerveren szeretnék játszani neten,nézi a széria számot,igaz? -
#19190 ...de 8800on is akad... meg leszakadozik... meg hasonlóak... USBvel úgytűnik nincs jóban... -
Code92 #19189 jól lett iptimizálva gyengébb hardveren is elfut és elég szép grafikával, így kéne optimizáli minden játékot.