107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Blenda Stompa
    igen gamespy-t bepipaltam.
    volt mar valakinek itten ilyen problemaja csak nem tudta ő se a valaszt es szerintem igy mar 2en vagyunk...nekem d-link routerem van...valaki mas aki ilyennel van neten? annak müxik?
  • atomboy
    Akkor nem onlinen vagy. Bejelolted a gamespyt profilkeszitesnel?
  • dashed_
    elethubb fizika.. 0 gravitacioval kb:)
  • fsgh
    Hardcore mode mit tud??
  • Blenda Stompa
    igen ám, csak nekem az a gyanús hogy mindenkit "Dan"-nek meg "Philip"nek hivnak akárcsak offline módban...tehát nincsenek például "GreG55xydfhk" és hasonló krix-krax nevek...ez bajom:) + mindenkinek tökugyanolyan gépies vezetési stilusa van akárcsak az AI-nak...
  • Deathbringer79
    Sziasztok! Ha van vkinek kedve, jöjjön multizni! Fent vagyok ventrilon is (ip: 87.229.7.239 port: 3784, megtaláltok a test drive unlimited szobában) Msn: [email protected] . Ha msn-en ír valaki, küldjön msn plus hangot, hogy halljam játék közben! Thx!
  • dashed_
    tunes innen
  • Gabor_(HSF)
    Én 2 lehetőséget is látok a problémádra..
    Az egyik a kötél,a másik eshetőség a 380-van lehetne...
  • oniel
    a bőngészöbe van a kereső na ott!!!
  • pointer4
    Ha felenged a szerver játszani, akkor mást is látnod kell.
    Csak ne menj baromi gyorsan. Autoz 15 percet, és tutti sokakkal találkozol.
  • pointer4
    A böngészőben csak a kedvenceket találod, meg beállításokat, még jó hogy nicns benne savegame, azt érdemes a neten csinálni mondjuk a googleba.
  • Blenda Stompa
    Guyz!
    Valaki akinek routere van help me pls. Nem látom az online játékosokat! - mit kell beállitani hogy lássam?

pár hete valaki feltette ugyanezt a kérdést, de nem kapott rá kielégitő választ. Any idea?
  • oniel
    amugy már minden böngészöt átkutattam a save után de nem találtam!

a sok linkmegadások az oldalakon teljesen meg bolondítják a böngészöket!
    fffúúújjj!!!!
  • oniel
    miért?egész jo gépe van csak ramot kell még bele nyomni és király lesz!!!!
    én is veszek még a gépembe még vagy 3gb ot mellé oszt akkor király lesz!:)
  • Gabor_(HSF)
    Ez neked középszint?Mihez? talán egy poker gammához igen
  • oniel
    thanks!

nekem 1gb van mégis szagat!
    de van a beállitásnál olyan hogy hdr van aki azt kapcsolja le és nem szagat tovább de vanolyan is hogy anti aliasing ott ha 2x vagy 4 x re veszed fel akko rlehet hogy jobb lesz valamivel!
    de nekem 1gb van amd 64 bit vista 64 bit alatt és ugyanez van! :)
  • pointer4
    Az 512 Mb ram a Vistának kevés, nemhogy alatta a TDU-nak.

Szerk: megelőztek :)
  • AdaKiller
    vidkari meg főleg...
  • k7000i
    Itt egy 61% mentés linkje.
    http://www.cheathappens.com/show_download.asp?ID=22331
  • oniel
    pláne vista alatt!
  • oniel
    kevés neki a ram!
  • k7000i
    Pls segitsetek egy kicsit.
    Szinte majdnem mindig beszaggat a Test Drive
    pedig megvan a középszint.Op Rend.:Windows vista Ultimate
    CPU:Intel Pentium 4 2;5GHz
    Ram:2X256MB Rambus ram
    VGA:Ati Radeon 9600se 250MB

Előre is köszönöm.
  • oniel
    no? nem segít senki sem?
  • rotator
    Egy sztriptíz pókernél még megérteném, de egy autóversenynél??
  • oniel
    jó nekem egy 50% os is! :)))
  • rotator
    Nah, megfutottam a 200 km-es versenyt is, valamivel 59 perc felett, tudom, gyík idő, de én örültem, főleg mivel egy helyen rossz irányba fordultam meg és úgy kellett visszatipratnom. :)
  • oniel
    cső!
    nincs kedvem végigjátszani ,valaki egy mentés adjon már nekem légyszi!
  • reaper5687
    Thnx az infot!
  • robotnyk
    remélem nem a küldetés mapon keresed a tuning műhelyt
  • TCelica
    épp ezt mondom hogy a térképen nem jelenik meg.
    ezért kérdeztem hogy most mi van :)
  • gabi89
    Azért van mert nem fedezted fel őket.Minden tuningműhelyt fel kell fedezni.
  • pointer4
    Felvállalom ma a HelpDesk szeretpét, de csak mert kevesen vannak itt a Westendben és nincs mit csinálni :)
    Oldal tetjén rákattint FAQ felirat, kikeres térkép, azon szervízek. Járékban megnyom M betű bejelöl (külső gombal) összevetve a fotóval GPS uticél, odamegy, felfedezni, és onnantól már csak katt és újraotterem. Egyszer megkell találni őket.
  • TCelica
    Halika.
    Valaki meg tudná mondani hogy a kocsikat hogyan lehet tuningolni?
    Be van jelölve az a funkció hogy a szerelő ikonokmegjelenjenek a térképen de amikor a térképet nézem ott egy darab ikont se rak ki.
    Még csak a játék elején járok olyan 7-8 %-nál. Lehet hogy ezért van ez?
    Légyszi válaszoljatok.
  • pointer4
    Leírom mire gyüttem rá :)
    Rákattint akármelyik multis versenyre (olyan rózsaszíneses).
    Ha előtte világított a térképen(madártávlatban) vagy bevolt karikázva(közelről) akkor ott épp futnak, vagy készülődnek.
    Quick Maccs alatt választhatsz hogy rákeresel a játékra ezen a versenyen. Rank vagy nem ranked(számolja a statodhoz a pontot vagy nem (gondolom)) külön külön, nem látszik a másik egyik nézetből. Tehát próbáld a másikat ha nem találtál.
    Namost én soxor úgy járok, hogy egyikben se látok.
    Akkor azt teheted, hogy nem ragaszkodsz ehhez a pályához mondjuk.
    Rányomsz Custom gamera (ugyanúgy rank/nemrank) majd alul a options vagy racefilter (nemvaok otthon) gombnál bepipálod az elsőt, aminek nemtom mi a neve, de valmai olyasmit jelent hogy minden versenyt mutasson.
    Na akkor tutti hogy jön egy lista legalább 5-6 futó versenyről.
    Írja hogy van-e collosion bekapcsolva, meg hogy már jáccanak, vagy várnak játékost, verseny nevét. Mind jó, mert ha verseny végén kivárja a host a lobby 10 seces visszaszámlálását (és nem nyomogatja az entert a nexten(ez játékosnál is igaz, várd meg míg visszakerülsz a lobbyba, különben reconnect)), akkor te is mehetsz a köv körben (csak ne 1 órás verseny legyen :D).
    Hát kb ennyi.
    Ott még amikor látod már a többieket, meg a háttérbe a versenypályát. Még választhatsz autot, látod a többiekét,és alul a switch status gombal zöldre váltva a lámpát a neved mellet, te is indulni fogsz ha a host startol.
    Ha a Switch Status nem működik akkor ők még futnak. Viszont nézheted őket :) Dumálhattok is, és Friendsbe is belerakhatod őket.
    Te is indíthatsz verseny ha akarsz, fognak jönni emberek 1 percen belül tuti.
    Na akkor nemtudom mit ír ki, ha pl csak G kategóriával lehetne elindulni és neked nincs ilyened.
    Bocs a hosszúranyúlt szövegért, főleg akinek ez már ismert.
  • pointer4
    Nemlehet inkább, hogy USB driver, vagy chipsetdrivered nincs felrakva alaplapra ??
    Nekem Nforce4 chipset, és külön még régen felraktam USB drivert amit adtak hozzá.
    És minden USB-S, a bill/egér/kormány/cd-rom(amiről a gamma fut).
    És csak akkor van pillanatnyi megállás, amikor térképet tölt be, olyan 50km es távonként.
  • hykao #19193
    Mert egytől egyig hibás volt a képlinkelésed. Töltsd fel ide az sg-s galériádba, és linkeld innen a képeket - ha másképp nem megy...
  • InfiniteReality
    Pontosan.
  • Madmano
    Hali.Egy kérdés:akár GameSpy-on akár TestDrive szerveren szeretnék játszani neten,nézi a széria számot,igaz?
  • armageddon666
    ...de 8800on is akad... meg leszakadozik... meg hasonlóak... USBvel úgytűnik nincs jóban...
  • Code92
    jól lett iptimizálva gyengébb hardveren is elfut és elég szép grafikával, így kéne optimizáli minden játékot.