882
Blazing Angels Squadrons of WWII
-
#42 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1091397557 -
#41 elso kuldetest vegigcsinaltam, ez alapjan ez nagyon hasonlo game mint a wings of war, bar ott elsore valtozatosabb volt a terep.
a game arcade telejsen, semmi koze egy pacific fightershez, tele van rakva csili vili effektekkel, aranszinu haztetokkel. nem rossz csak nagyon hasonlit egy masik gamera... -
#40 tegnap 2x is csontra kifagyott a gep tole de lehet hogy csak a regi catalyst miatt van :) -
#39 muxik nocd+dt4x -
#38 ah megvan a lemezen levo dx90c kellett neki -
BenG #37 engedd neki frissiteni a directx-et és akkor jó lesz -
#36 nalam valami x3daudio1_0.dll-t hianyol ezert el sem indul...fura
otlet? -
#35 Jó, van akinek SFNightmare semmit az ég világon nem csinál. -
BenG #34 Nekem elindult és semmit sem húztam le. Egyedül SF Nightmare-t használok. -
#33 DVD/CD meghajtóidat lehuztad?? -
#32 Nomeg véleményt! :) -
#31 Ha igen, akkor nyomjatok szkrínshátokat! -
#30 Valakinek elindult a Clone dvd-s verzió?
-
#29 Na majd lekapom hamar. -
#28 előtt=után -
#27 Hát igen mondjuk pont így a pacific-es hozzászólás előtt eléggé félreérthető -
#26 sejtettem, de sose lehet tudni
mindenesetre ha használod nem lessz senkinek baja tőle -
#25 Mivel ez a Blazing Angels topikja így úgy gondoltam hogy egyértelmű hogy arra gondoltam. -
#24 tök nem, angels / pacific storm... -
#23 Miért használjam? Ez csak egy megjegyzés, vélemény volt. Most például van értelme használni, de az előbbi esetben nem konkrétan egy személynek szólt az üzenet -
#22 Erre válaszoltam! -
#21 te is hassználd a válaszgombot -
#20 használd a válasz gombot, mire válaszoltál? -
#19 Nekem tetszik de nem hiszem hogy megszerezném mostanság, most inkább mással játszok -
#18 Egy ratyi!:D:D
grafika full szar ettől meg le esik az állad!!! -
#17 erröl mi a vélemény?! -
#16 Elindítás!!!
Kitömöríted
Bemountolod
Istall
Play! -
#15 Blazing Angels Squadron of WWII (c) Ubisoft *CLONEDVD* -
#14 na elvileg megjelent tud valaki valmit rola -
#13 Blazing Angels - Squadrons of WWII HD trailer (720p) -
#12 zsír! -
#11 GOLD!!!!
Március 23.-án jön. -
#10 NE írjmár enyit mert megint kezdek ráizgulni a BF-re :D
-
#9 hát még 42ben voltak módosított mappok, dogfightra optimalizálva...gazala, oldalanként úgy 15-20 géppel...képzelheted milyen légicsaták alakultak ki :)
meg ugye alapból ott van coral sea, battle of britain map, ahol ugyanez a helyzet :) -
#8 joy nélkül nincs feeling :P -
#7 jó de bfben nincs is akkora csata mint pl ebben lesz és itt a képekről elég fílingesnek tűnik...
il2 meg sim, más kategória.. -
#6 nekem tetszik és szvsz sokan vártak egy ilyen "ratyi árkádot" ebben a témában mert lehet nincs kedve mindenkinek kedve szenvedni joyal (ha eggyáltalán van vmi normális) inkább csak nyomnának eggyet a feeling kedvéért... -
#5 hát bf-ek pl? :)
lassan jön fh2 bf2-re, azis lesz ennyire igényes, és ugye ott nemcsak repülni lehet :)
(jó igaz viszonylag kicsi a pálya mérete, de annyira nem vészes)
ratyi konzolosoknak lehet jó lesz, mi inkább maradunk il2-nél :) -
#4 lehet, de azér ilyen igényes árkád szutyokból sincs sok:) vagyis semennyi sem... -
#3 árkád szutyok...