882
Blazing Angels Squadrons of WWII
  • zsotee
    Sziasztok!

Miért volt szükség a proper változat kiadására?
    Valami gond volt az első kiadással?
    Köszi!
  • mrsix
    Hi,Kérnék egy mentést,mert egyszerüen nem hiszem el,hogy a Zero-k egyfolytában kinyirnak.Holding Guadalcanal elakadtam és nem juttok tovább.Köszi Szépen.
  • Gunn69
    drivert tegyel fel ujat. hatha, vagy allits a grafikan.
  • killer123
    Miért van az hogy a játékot elinditom és a training day pályán nem adja be a képet a gép mögé csak a talajt mutatja és semmi többet.
    Ha rányomok hogy restart from checkpoint akkor 5mp-ig beadja a képet a gép mögé és ismét a talajt mutatja utána.
    Mit tegyek??????
  • grebber
    Blazing Angels Squadron Of WWII (c) Ubisoft *CLONEDVD* CLOWNDVD ez a verzió úgye tökéletesen müködik?

Mert nforce-on van egy nuke jel melette get proper cimszóval.

2006-04-07 PC Game ISOs Blazing Angels Squadron Of WWII (c) Ubisoft *PROPER* *CLONEDVD* ITWINS

• Dexantreal

ménem megy az a kivénhedt geci szar rohadt fasszopó gééééjm neeeküüüünk?
  • Balumann
    A játék állítólag megy Hamachi-val multiba, coop mód állítólag király, ha jól értelmezem az egyik külföldi forumot (pontosabban az nforce.nl forumát)
  • mrsix
    Ismételten elakadtam a Holding Guadalcanal-nál,de ott is a Mentés másodikfelében,mikor Nyugatról érkeznek ismét Partraszállitó egységek,viszont segemben meg Japcsi gépek,ha elkezdem irtani a Partraszállitó jármüveket végem.Valami javaslatott várok.Köszi Szépen.
  • Dexantreal
    ja,ok...kár.
  • Neoncsoves
    Mondjatok el melyikek azok a gombok amikkel javitok, a villam, meg a támadás gomb... pliz.. .alapbol!
  • SonicBoom
    Japán gépekkel csak Arcade módban (az meg elég gagyi). Normál küldetésben csak a meghatározott géppel.
  • mrsix
    Áhhh,köszi szépen sikerült.
  • Dexantreal
    Én még nem tudtam el indítani a géjmet,de akkor a japánokkal is lehet nyomulni a küldibe?
  • SonicBoom
    All attack (három repcsi ikon piros) plussz a villám ikon, a haver extra támadása, nomeg szedni kell az ellenséget mint az őrült. Azt vettem észre, hogy a lövéseket általában hátulról adják le az ellenséges vadászok, ezért a bombázók mögött bizonyos távolságra lemaradva könnyű célpontok amikor besorolnak lövéshez. Elsőre tényleg nehéz.
  • mrsix
    Hi.

Elakadtam a Midway:Opening Moves -pályánál azon belül is ott,mikor a Bombázokat kell védeni.Egyszerüen bármit csinálok lelövik az összes Bombázott,pedig szedem öket rendesen.Help!!!!Thanks.
  • Neoncsoves
    Köszi a helpet!
  • hiba
    hasznalad a repairt, kuld az tarsaidat tamadni vagy eppen vedekezni, en ossze vissza repkedtem, neha sikerult eleg jol celozganti a vegen 25 gepen szedtem le de ez kb a fele se volt a lehetosegekenk, szal csak benaztam de aztan sikerult masodszorra, ugyanis elsore annyira meglepodtem amikor ramlottek hogy bele is zuhantam egy hazba, a masodik menetben szetlottek a gepem langolva repkedtem kozben meg nyomogattam a repairt aztan helyrejott :)
  • Gunn69
    C:\Documents and Settings\PROFILNEVED\My Documents\BA

ha minden igaz.
  • mrsix
    Hello

Megtudná valaki mondani,hova rakja a Játék a mentést.Köszi :)
  • Balumann
    káromkodás nélkül nem lehetett volna valami kulturált emberi módon visszaszolni, ilyen értelmes emberre méltóan?
  • Neoncsoves
    fogd be bazd+
  • Szabi1991
    Bár , most ott tartok amikor ki kéne torpedózni a hajókat,de nem sikerül :( , mindig amikor 1-vagy 2-hajó van , jön az erősítés :’(
  • Szabi1991
    Szerintem a London volt a legkönnyebb pálya :)
    Én a legelső pályát nem tudtam megcsinálni , amikor az újságokat kellet kidobni :)
  • Gunn69
    meg te is azvagy hozza ugylatom :P
  • Neoncsoves
    Kösz a helpet de én csak a Londonnal tartok. Ott amikor jonnek rám 600an meg 1 ACE PILOTA... Mindig szétlőnek. A társaim meg bénák ahhoz hogy leszedjék
  • SonicBoom
    Rabaul küldetés: amikor kezdésbő a bombázókat kell védeni plussz szétszedni a repteret. Lényeg, hogy csak a földi célokra kell koncentrálni, rakétákkal a légvédelmi ágyúkat és a földön parkoló ÖSSZES gépet kilőni.

Már az elején teljes támadás parancsot adni (három kis repülő ikon piros), ha a bombázók segítséget kérnek, a villám ikon parancsot nyomni, ami az egyik havert veszett támadásba küldi.

Ha alul a "1st wave" csík eltűnik, akkor utánna nem sokkal ad checkpointot, onnantól gagyi.

U.I.: leszállás: ahogy a kerék földet ér, hátra húzni a botkormányt (mintha felfele akarnánk irányítani a gépet), aztán előbb-utóbb megáll.
  • examinee
    a széles vékony za az adatkábel:D amugy elég a másikat a tápkábelt kihuzni mégpedig balrol jobbra vagy jobbrol balra folymatos mozgatással, nem egyenesen ki és ki fog jönni.
  • Balumann
    Egyébként azért mondtam ha feltünt valakinek mert ujgyan az a védelme van a Blazing Angelnek úgyhogy nemsokára feltörik
  • Dexantreal
    bocs,átadtam másnak
  • Szabi1991
    minek kell lenni????????
  • Neoncsoves
    És ha majd nem kell a kód a wanadoora kölcsönbe odaadnád?
  • Dexantreal
    fenn van wanadoo-n...milyen géjm az?mer,ha yo,ééén lekapom
  • Balumann
    Egyébként ha az megnyugtat az Übersoldier ugyan úgy starforce 7-es védelem és már a RELOADED feltöri. Sztem pár nap és ehez is lesz crack. (az übersoldiert mikor adták ki? :S)
  • norbika9
    sfclean
  • Balumann
    mármint úgyértem hogy félek az a probléma hogy a Worms Mayhem is volt fenn és nem indult. Meg a splinter cell 3 is fennvan.
  • Balumann
    hétvégén vagy pénteken ha lesz időm megpróbálkozok az újratelepítéssel de állítólag a starforce fennhagyja driverét meg a reg bejegyzéseit, úgyhoyg félek hogy tényleg ez a probléma
    Lehet hogy előtte kellett volna eltávolítani és utána újra feltenni ezzel. Na majd megpróbálom. (starforce remowal tool)
  • Dexantreal
    javítok,fenébe:

meg nekem is írd meg,ha sikerül...még mindig a kifutón várok a zöld jelre......vagyis nem indult még el a géjm

csak siettem
  • Dexantreal
    meg nekem is írd meg,ha sikerül...vagyis nem indult még el a géjm
  • norbika9
    az megvan!!!fékezek leszállok nyomok mindent de nem áll meg nem történik semmi csak megy tovább!!!!ott minek kell lenni????????
  • Johnny23
    ...ha vhogy elindul lécci írd+