Blazing Angels : SoWWII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért volt szükség a proper változat kiadására?
Valami gond volt az elsõ kiadással?
Köszi!
Csak halkan, mert ez illegális...
Ha rányomok hogy restart from checkpoint akkor 5mp-ig beadja a képet a gép mögé és ismét a talajt mutatja utána.
Mit tegyek??????
Jó konfig.
Mert nforce-on van egy nuke jel melette get proper cimszóval.
2006-04-07 PC Game ISOs Blazing Angels Squadron Of WWII (c) Ubisoft *PROPER* *CLONEDVD* ITWINS
Next PC upgrade: 2022
ménem megy az a kivénhedt geci szar rohadt fasszopó gééééjm neeeküüüünk?<#rinya>#rinya><#hehe>#hehe>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Elakadtam a Midway:Opening Moves -pályánál azon belül is ott,mikor a Bombázokat kell védeni.Egyszerüen bármit csinálok lelövik az összes Bombázott,pedig szedem öket rendesen.Help!!!!Thanks.
Én a legelsõ pályát nem tudtam megcsinálni , amikor az újságokat kellet kidobni :)
Már az elején teljes támadás parancsot adni (három kis repülõ ikon piros), ha a bombázók segítséget kérnek, a villám ikon parancsot nyomni, ami az egyik havert veszett támadásba küldi.
Ha alul a "1st wave" csík eltûnik, akkor utánna nem sokkal ad checkpointot, onnantól gagyi.
U.I.: leszállás: ahogy a kerék földet ér, hátra húzni a botkormányt (mintha felfele akarnánk irányítani a gépet), aztán elõbb-utóbb megáll.
Lehet hogy elõtte kellett volna eltávolítani és utána újra feltenni ezzel. Na majd megpróbálom. (starforce remowal tool)
meg nekem is írd meg,ha sikerül<#hehe>#hehe>...még mindig a kifutón várok a zöld jelre<#shakehead>#shakehead>......vagyis nem indult még el a géjm<#hehe>#hehe>
csak siettem<#hehe>#hehe>
És a kõvetkezõ pálya is hergelni fog <#vigyor3>#vigyor3>
valaki pls annál a résznél segijjen már...nem tom mit kell leszállni az anyahajora de rámegyek semmi nem történik...mit kell ott????
Mennyi esély van hogy beindul ha újrainstalálom, hogyha a Splinter cell 3-at ami szintén starforce-s, az megy :/ ?
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
pls help
by
a komvojokat lekaptam utana ki kell menni megin a tenger fole!!!ott jonnek ellenseges gepek ott mit kell csinalni????pls help
amugy a kabelt nagyon nehez kihuzni!!!en fogoval rangattam de mar izzadtam ugy!!!utana mar siman ki be...csak egyser sikeruljon...vagy szolj faternak
by