882
Blazing Angels Squadrons of WWII
  • Dexantreal
  • MerlinW
    http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils.shtml
  • Dexantreal
    emberek tudtok adni1linket a Starforce cleanerhöz? ok, Balu,tudom,h te kapásból Splinter Cell 3-t válaszolsz,h ott a faqban,de azt meg nem kezdi el letölteni..szal,ha vki tud1linket,amin a starforce cleaner van,pls tegye be ide..előre is thanks
  • MerlinW
    Ha olvastad a kommentemet, láthatod hogy van más megoldás is (USB külső rack)
  • Gunn69
    Jo!
  • Kövesdi A
    hát én meg nem fogom mindig le huzni a dvd-romot mielőt játszani akkarnék velle !
    nem éri meg !
    inkább meg várom a cracet (és nem érdekel ha csak nyáron lesz crack )
  • Dexantreal
    ..nem hozza be az oldalt,akármi is ez
  • mrsix
    http://rapidshare.de/files/17881044/BA.ZIP.html
  • MerlinW
    Itt az a kérdés, hogy az adott fejlesztőcsapat milyen formában használja a védelmet. Valóban, vannak olyan megoldások amiket fel lehet törni, azonban olyan is amit még máig nem sikerült (kérdés hogy technikailag nem lehetett-e, vagy egyszerüen nem foglalkoztak velük) Az Ubi nem egy kis kiadó, szerintem a nagyobb projektjeinél figyel erre a tényezőre.
    De mondom, ne legyen igazam:)
  • Balumann
    az Übersoldierhez, a worms 4 mayhemhez, és crazy frog racerhe is csináltak cracket, pedig ugyan ez a védelem. Felfogják törni, higgyétek el, csak ki kell várni ^^
  • MerlinW
    egyébként #331
  • MerlinW
    Berlinben én is azon voltam már, hogy japán módra harcolok:)
  • Dexantreal
    LOL...és mééééég megkéééérdiiiii

/dől a röhögéstől és szemébe könnyek szöknek..az örömtől

az,hogy még a kis kacsódat se tudod használni...szééépen katt a görgető sávra,úúúúgy kis gyerek..lejjebb húzood...addig húúúzod,míg ránem lelsz a problémádra, meeert biztos,h itt emlíítették...és ezé nem kapsz fejsimogatást:P

LOL

• MerlinW
    Miután a lagujabb SF védelmet használja, a crack-re várhatunk pár hónapot/évet. Trackmania, Splinter -hez sem jött krekk pedig azok már nem mai játékok. Szerintem ne reménykedj, de szívből kívánom hogy neked, ill a krekket kívánóknak legyen igazatok:)
  • Kövesdi A
    és bocs hogy be írtam mi elött vissza olvastam volna !
    de azért kösz a tipet !
  • Kövesdi A
    neked meg mi olyan vicces
  • Kövesdi A
    Hát ilyen modon inkáb nem játszok vele inkább meg várom a cracket !
    nem majd mindig le húzom majd a dvd-romomat !
    inkább nem !
  • MerlinW
    félemeletes, komolyan...
  • Dexantreal
    /me má fetreng a röhögéstől...áááá........szemüvegeet í bírróóónaaak...LOL...
  • Balumann
    VISSZAOLVASNÁL EGY KICSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT???????????????
  • Kövesdi A
    hi nem tudjátok hogy honan tudok crack-et keriteni ehez a játékhoz
    mert nem tudom elinditani
    ezt írjah ki !
    ["
    Error Exit
    Information
    Retry

Insert the Blazing Angels disc into another driver then press "Retry" "]

aki tud segiten akkár crakel akkár valami más modszerel azt meg köszöném !
  • BiG G
  • mrsix
    Ismételten elakadtam a Holding Guadalcanal-nál,de ott is a Mentés másodikfelében,mikor Nyugatról érkeznek ismét Partraszállitó egységek,viszont segemben meg Japcsi gépek,ha elkezdem irtani a Partraszállitó jármüveket végem.Egy mentést megköszönék.Köszi Szépen
  • Dexantreal
    és gamepadon?
  • Speed devil
    Szerintem nagyon jó játék!! Már kijátszottam, viszont elég könnyű volt mondjuk a Top Secret és a Berlin 1945 pályákkal (ha valaki ott tart) azért meg kellet szenvedni de hosszú próbálkozás után sikerült. Ha valaki kijátszotta akkor szerintem érdemes végig vinni a 2 Mini Campaign-ot is mert kapsz fejlesztéseket a gépeidre!! P-51 Mustang 4 eva'!! Ha valakinek még nem indult volna el akkor a wanadoo forumán (http://wndforum.uw.hu - Játék - Blazing Angels topic)is nézze meg és próbálja meg amit ott mondanak nekem úgy sikerült!!
  • MerlinW
    Másodlagos fegyver (alap beállításokkal asszem: bal ALT)
  • Balumann
    biztos írja valahol a játék, nézz körül a menüjében.....
    Hát én biztos nem fogok ennyit kiadni egy játékért, annyira azért nem fontos nekem egy számítógépes játék, jobb dolgok is vannak ennél
  • Dexantreal
    1ébként a demoba a traingen amikor a templomot veszem kezelésbe ott a végén van egy kör a földön ilyen clélkereszt féle és bele kell asszem esnie a templomban lévő kis négyzetbe...szal mintha bombát kéne oda rádobni..de hogy kell ezt?
  • Dexantreal
    alkohol mentes vok:P..és én1ilyen géjmért hajlandó vok adn iennyit a futárnak...tegnap kipróbáltama demoját utlóag...hát nem semmi
  • MerlinW
    1-2 ezer max... hát nemtom én inkább elsétálok érte és utközben azt az 1-2 ezrest elsörözöm, elkajálom, minthogy a futárnak adjam:)
  • Dexantreal
    fasza,thanks...most má csak könyörögni kell a szülőknek,h vegyék meg...tegnap muterom ezzel jött elő amikor közöltem vele az árat,meghogy neten szerezném be..."de akkoris a postai költség.." loool..az csak1-2 ezer max,ha yol tudom...de az erő velem van és megfogom vetetni akko is :P
  • MerlinW
    Mer' váksi vagy, türelmetlen, és figyelmetlen, jól. Pedig még keresője is van...

de tessék, merjófejekvagyunk
  • Dexantreal
    rákerestem így, próbáltam kategorizálni,de sehol semmi ami Blazing lenne...azé kösz
  • MerlinW
  • banános joe
    Szeva mindenki.
    Akinek eredetibe kell a játék az megrendelheti www.automex.hu oldalon 6990Ft.
  • BiG G
    ezt szedtem le, és nem megy... azért köszi
  • MerlinW
    Mér nem olvas vissza senki mielőtt tanácsokat osztogatna?:) Patch-el a két mini imageval nem megy. Patch nélkül megy, kábel lehúzással, lehúzás utáni daemonos telepítéssel.
  • Dexantreal
    ajánlom mindenki figyelmébe..

Blazing Angels Squadron of WWII CLONEDVD PROPER-iTWINS

capslockért bocs,csak így másoltam be.... sztem ez megoldás lesz a problémánkra... szedd le te is Nagy Gé és lesz köztük 2mini image amivel most talán megy..én holnap lekapom a kemény 2.5 gigát majd és remééélhetőllleg
  • Dexantreal
    de még nem biztos,h megkapom húsvétra...pedig fasza lenne...addig meg elvok a demoval..ma szedtem le
  • BiG G
    hopsz ez kécce ment