Blazing Angels : SoWWII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Miért volt szükség a proper változat kiadására?
Valami gond volt az elsõ kiadással?
Köszi!

Csak halkan, mert ez illegális...

mrsix
Hi,Kérnék egy mentést,mert egyszerüen nem hiszem el,hogy a Zero-k egyfolytában kinyirnak.Holding Guadalcanal elakadtam és nem juttok tovább.Köszi Szépen.

Gunn69
drivert tegyel fel ujat. hatha, vagy allits a grafikan.

killer123
Miért van az hogy a játékot elinditom és a training day pályán nem adja be a képet a gép mögé csak a talajt mutatja és semmi többet.
Ha rányomok hogy restart from checkpoint akkor 5mp-ig beadja a képet a gép mögé és ismét a talajt mutatja utána.
Mit tegyek??????

Jó konfig.

grebber
Blazing Angels Squadron Of WWII (c) Ubisoft *CLONEDVD* CLOWNDVD ez a verzió úgye tökéletesen müködik?

Mert nforce-on van egy nuke jel melette get proper cimszóval.

2006-04-07 PC Game ISOs Blazing Angels Squadron Of WWII (c) Ubisoft *PROPER* *CLONEDVD* ITWINS

Next PC upgrade: 2022

<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
ménem megy az a kivénhedt geci szar rohadt fasszopó gééééjm neeeküüüünk?<#rinya><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Balumann
A játék állítólag megy Hamachi-val multiba, coop mód állítólag király, ha jól értelmezem az egyik külföldi forumot (pontosabban az nforce.nl forumát)

mrsix
Ismételten elakadtam a Holding Guadalcanal-nál,de ott is a Mentés másodikfelében,mikor Nyugatról érkeznek ismét Partraszállitó egységek,viszont segemben meg Japcsi gépek,ha elkezdem irtani a Partraszállitó jármüveket végem.Valami javaslatott várok.Köszi Szépen.

ja,ok...kár.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mondjatok el melyikek azok a gombok amikkel javitok, a villam, meg a támadás gomb... pliz.. .alapbol!

Japán gépekkel csak Arcade módban (az meg elég gagyi). Normál küldetésben csak a meghatározott géppel.

mrsix
Áhhh,köszi szépen sikerült.

Én még nem tudtam el indítani a géjmet,de akkor a japánokkal is lehet nyomulni a küldibe?

All attack (három repcsi ikon piros) plussz a villám ikon, a haver extra támadása, nomeg szedni kell az ellenséget mint az õrült. Azt vettem észre, hogy a lövéseket általában hátulról adják le az ellenséges vadászok, ezért a bombázók mögött bizonyos távolságra lemaradva könnyû célpontok amikor besorolnak lövéshez. Elsõre tényleg nehéz.

mrsix
Hi.

Elakadtam a Midway:Opening Moves -pályánál azon belül is ott,mikor a Bombázokat kell védeni.Egyszerüen bármit csinálok lelövik az összes Bombázott,pedig szedem öket rendesen.Help!!!!Thanks.

Köszi a helpet!

hiba
hasznalad a repairt, kuld az tarsaidat tamadni vagy eppen vedekezni, en ossze vissza repkedtem, neha sikerult eleg jol celozganti a vegen 25 gepen szedtem le de ez kb a fele se volt a lehetosegekenk, szal csak benaztam de aztan sikerult masodszorra, ugyanis elsore annyira meglepodtem amikor ramlottek hogy bele is zuhantam egy hazba, a masodik menetben szetlottek a gepem langolva repkedtem kozben meg nyomogattam a repairt aztan helyrejott :)

Gunn69
C:\Documents and Settings\PROFILNEVED\My Documents\BA

ha minden igaz.

mrsix
Hello

Megtudná valaki mondani,hova rakja a Játék a mentést.Köszi :)

Balumann
káromkodás nélkül nem lehetett volna valami kulturált emberi módon visszaszolni, ilyen értelmes emberre méltóan? <#buck>

fogd be bazd+

Bár , most ott tartok amikor ki kéne torpedózni a hajókat,de nem sikerül :( , mindig amikor 1-vagy 2-hajó van , jön az erõsítés :’(

Szerintem a London volt a legkönnyebb pálya :)
Én a legelsõ pályát nem tudtam megcsinálni , amikor az újságokat kellet kidobni :)

Gunn69
meg te is azvagy hozza ugylatom :P

Kösz a helpet de én csak a Londonnal tartok. Ott amikor jonnek rám 600an meg 1 ACE PILOTA... Mindig szétlõnek. A társaim meg bénák ahhoz hogy leszedjék<#mf3><#boxer><#falbav><#help>

Rabaul küldetés: amikor kezdésbõ a bombázókat kell védeni plussz szétszedni a repteret. Lényeg, hogy csak a földi célokra kell koncentrálni, rakétákkal a légvédelmi ágyúkat és a földön parkoló ÖSSZES gépet kilõni.

Már az elején teljes támadás parancsot adni (három kis repülõ ikon piros), ha a bombázók segítséget kérnek, a villám ikon parancsot nyomni, ami az egyik havert veszett támadásba küldi.

Ha alul a "1st wave" csík eltûnik, akkor utánna nem sokkal ad checkpointot, onnantól gagyi.

U.I.: leszállás: ahogy a kerék földet ér, hátra húzni a botkormányt (mintha felfele akarnánk irányítani a gépet), aztán elõbb-utóbb megáll.

examinee
a széles vékony za az adatkábel:D amugy elég a másikat a tápkábelt kihuzni mégpedig balrol jobbra vagy jobbrol balra folymatos mozgatással, nem egyenesen ki és ki fog jönni.

Balumann
Egyébként azért mondtam ha feltünt valakinek mert ujgyan az a védelme van a Blazing Angelnek úgyhogy nemsokára feltörik

bocs,átadtam másnak

minek kell lenni????????

És ha majd nem kell a kód a wanadoora kölcsönbe odaadnád?

fenn van wanadoo-n...milyen géjm az?mer,ha yo,ééén lekapom<#hehe>

Balumann
Egyébként ha az megnyugtat az Übersoldier ugyan úgy starforce 7-es védelem és már a RELOADED feltöri. Sztem pár nap és ehez is lesz crack. (az übersoldiert mikor adták ki? :S)

sfclean
Balumann
mármint úgyértem hogy félek az a probléma hogy a Worms Mayhem is volt fenn és nem indult. Meg a splinter cell 3 is fennvan.

Balumann
hétvégén vagy pénteken ha lesz idõm megpróbálkozok az újratelepítéssel de állítólag a starforce fennhagyja driverét meg a reg bejegyzéseit, úgyhoyg félek hogy tényleg ez a probléma
Lehet hogy elõtte kellett volna eltávolítani és utána újra feltenni ezzel. Na majd megpróbálom. (starforce remowal tool)

javítok,fenébe:

meg nekem is írd meg,ha sikerül<#hehe>...még mindig a kifutón várok a zöld jelre<#shakehead>......vagyis nem indult még el a géjm<#hehe>

csak siettem<#hehe>

meg nekem is írd meg,ha sikerül<#hehe><#shakehead>...vagyis nem indult még el a géjm<#hehe>

az megvan!!!fékezek leszállok nyomok mindent de nem áll meg nem történik semmi csak megy tovább!!!!ott minek kell lenni????????
Johnny23
...ha vhogy elindul lécci írd+

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

...nyomod a féket ... (S)
És a kõvetkezõ pálya is hergelni fog <#vigyor3>

az én esetembe a king kongnál sok...mer ugy volt jo de en meghajto huzogattam akkor is....
valaki pls annál a résznél segijjen már...nem tom mit kell leszállni az anyahajora de rámegyek semmi nem történik...mit kell ott????
Balumann
szerintetek mennyi esély van arra, hogy az miat nem indul el, mert a játék telepítésénél és a starforce aktiválásánál (elsõ játékindítás mikor kéri a géprestartot) akkor még nem voltak kitiltva a meghajtók? (csak azután vettem ki a meghajtókat mikor egy pár órával késõbb elakartam indítani hogy játszok vele).
Mennyi esély van hogy beindul ha újrainstalálom, hogyha a Splinter cell 3-at ami szintén starforce-s, az megy :/ ?

senki nem tuggya???pls valaki mer ma nagyon hergel az a resz!!!!
ChevyG work
faqqot ide!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

faszooooooom....hülye ubisoft<#boxer>....repüüüüülnnii akarrooookkk<#rinya>...<#hehe>

de h kell leszalni???mer ramegyek de nem csinal semmit a gep megy tovabb!!!!mit kell nyomni???vagy mi????
pls help
by
Leszállni az anyahajóra !

hy!!!
a komvojokat lekaptam utana ki kell menni megin a tenger fole!!!ott jonnek ellenseges gepek ott mit kell csinalni????pls help
amugy a kabelt nagyon nehez kihuzni!!!en fogoval rangattam de mar izzadtam ugy!!!utana mar siman ki be...csak egyser sikeruljon...vagy szolj faternak

by
Balumann
Én is mindent próbáltam már, egyedül a meghajtó kihúzást nem. Illetve azt is próbáltam de egyszerüen nem sikerült kihúzni. Gépet áramtalanítottam és már szinte a meghajtót szakítottam ki a gépbõl de a kábel meg se moccan. Van egy széles vékony azt is próbáltam de azt nem tudom erõvel mert ott van valami nagy szar meg a memóriák így nem tudom erõvel <#zavart2> Sztem inkább ezt hagyom