Blazing Angels : SoWWII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Lehúztam,elindult.
Szerintem frankó játék,de ezt a tutorial után mondom még csak 😊 ,de a képeitek jóknak tünnek,biztos lesz izgalmasabb is.
Balumann
na ezt meg elírtam
Szóval ha átírnám a verziót akkor jó verziónak látja de a tartalma mégis a régié lenne, és talán elindulna (mert a splinter cell 3 az megy)

Balumann
Megpróbáltam átteni a splintercell 3-nak a starforce-jet, megtaláltam a protection library fájlt, átneveztem és átmásoltam a blazing-be (mert az régebbi és arra gondoltam hogy úgy elindulna). Csak az a probléma hogy észreveszi hogy másik verzió. Az lenne még jó ha a splinternek lett volna ilyen starforce-s indítója is, de nincs 😞 . Még azon gondolkodtam hogy a verziót átírnám, és akkor ugyan az a verizó de mégis réginek látja, de azt meg nem tom hogy kell 😞

Cápafogxy
Én meg arra a pár órára amíg kitoltam lehúztam a cd-dvd-t.

Gunn69
Nekem is rackben van az egyik vinyom es megis megy siman, szoval az nemhiszem hogy gond lenne.

examinee
Sziasztok!
Nekem egy saitek cyborg evo joy-om van és az istennek sem tudom átállitani a speed up mert mindig a slider up-ra teszi be,de ezt a gombot teszi minden opcióra ha állitani szeretném.

Tudna valaki segíteni esetleg?!

Cápafogxy
A crack-re még várhatsz egy ideig.

Balumann
ha van LAN-ja, akkor az szinte sose kér eredeti játékokat. próbáljátok már ki hogy megy-e hamachival lan módba!!

Balumann
?? 😄
fogalmam sincs mit jelentenek azok 😄
Nightmare-ben úgy csináltam mindig, mikor azzal indítottam be régen a splintert hogy disable node -> disable CD - disable node -> disable secundery master+slave -> disablne node (bevált)
Most is megpróbáltam így, nem megy. Utána rányomtam a disable ATA-ra és kék halál.
De asszem a gépbe most nem akarok nyukálni, inkább akkor várok a crackre, vagy próbálkozok így. Majd gépreinstallnál próba 😞

Mobile Rackbe van a vincsid? Mert akkor az IDE-n az ATA=IDE szal ha mobile Rackben van akkor szereld be fixre a vinyot es szerintem jo lesz mert nekem is fixen van bent a vinyom!

Gunn69
van de azt csak eredetibe tod hasznalni szerintem.

Balumann
ez az egész egy kérdés akart lenni.
van multija meg lanja?

Balumann
egyébként van multija, meg LAN-ja. Hamachival próbáltátok már multiba hogy megy-e (lan módba) ?

Balumann
egyszerüen akármit csinálok please insert cd, beszarok. Splinter cell 3-al elszarakodtam 3 napig mire elindítottam legelöször, akor is mindent kipróbáltam mire elindult. De a worms 4 mayhemet mikor próbáltam akkor nem tudtam elindítani és most ezt se 😞
Lehet nemsokára újrarakom a gépet és mjd akkor megpróbálom, persze most is fogok de nem tom most nincs ötletem már 😞

szintén..szar ubisoft<#hehe><#mf3><#boxer>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Balumann
nem bírom elindítani ezt a szaaaaaaaaaart <#rinya><#rinya><#rinya><#falbav>

Balumann
bios-ban tiltottam ki a meghajtót, mert már a splinter cell 3-at úgy sikerült elindítani, és most is megy. Viszont ezt akárogy próbálom nem indul el 😞
Kivan tiltva a meghajtó biosban, de nightmare-ben is rányomtam hogy disable sec master és slave. Megpróbáltam nem indult el. Rányomtam hogy disable ata, erre kék halál. Még próbálkozok, de nem nagyon van ötletem 😞

ja és mikor kerül boltokba?<#hehe> ígérem most már abba hagyom a fléjmet

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

egyébként én itt már elmentem egészen az Sc. Mas SI off-ig<#hehe>..a többit még nem mertem megpróbálni...de az elsõ3,vagy4 tutti nem nyerõ,azt tudom.

starfuck-t is próbáltam..D-Daynél bevált,itt nem..

akkor van az a már említett kék halál féleség...visszaolvasol megtalálod.Bármelyik meghajtót tiltom le az eszközkezelõbe,neki mind1,akkor se indul el...még,ha hurrikán tombolna itt vagy ilyesmi,akkor se...ezt egy dinamittal se lehet kirobbantani a helyérõl<#hehe>

Gunn69
killer #36, #38

killer123

Jó konfig.

killer123
Ez miért van??

Jó konfig.

Gunn69
Miert mi a gond? Ha letiltod a cdmeghajtokat eszkozkezeloben es utana a nightmareben letiltod az ATA t akkor mit ir ki?

<#rolleyes>...annyira láma nem vok...csak hiányzik1bõvebb ismeret a géprõl,ennyi<#hehe>...egyébként meg azért,h jáccak és végre megoldást leljek pl ennek a géjmnek az elindítására...szar ubisoft bazze<#mf3>

Gunn69
Dexantreal, te minek ulsz egesz nap a gep elott, ha fogalmad sincsen mire valo az Internet?😊

Gunn69
mi ez az il2?teljes nevén nem lehetne emlegetni?<#hehe>

hiba
vigyazz azzal meg felszallni is nehez lesz oldalszelben...😊

hiba
jaja oldalra lo ez neekm is feltunt a gep erosen csal...

Gunn69
mosmá leszedem énis aztaz il2 t 😛

Istencsászár
ugytünik ez 1 ilyen nap de ebben is teljesen igazat adok, Il2 azzisten😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

szóljatok majd pls,ha lesz a nightmare-n kívûl egyéb bármi más megoldás..a. gamecopyworldot lesem majd a crack miatt.

Gunn69
ja 7800 kicsit megerte 😛

arty
lehet az sm3 képes 7800ason még szebb, mint az x800on 😉

nameg, a demo csak egy térkép, szal érthetõ h hamarabb ráuntam 😊

Forza.

akkor meg semmi nem történt.megveszem eredetibe és kész<#hehe>

Gunn69
dexantreal: az osszeset.
Rt:kb egy velemenyen vagyunk, csak engem jobbanlenyugoztt a graf.

de melyiket?<#hehe>...már próbáltam.

arty
demonak adtam egy esélyt ... borzalom 😊

a grafika csillog, mint a karácsonyfa, tetszik, hogy a város tényleg város, HDR is jó... szal ez végülis pozitiv.

sajnos az irányítás nem az 😞 probálták imitálni, hogyan is kelljen harcolni a gépekkel, de akkor már inkább egy eccerü árkádot csináltak volna ... az ellenfelet nézõ nézetbõl jobban foldul a gép, innentõl ennek a játéknak vége 😞 csak arra mentek, h "látványos" légiharc alakuljon ki, ám ez sok gép esetén pokoli unalom 😞

arról már nem is beszélek, hogy az ellenfél lehetetlen szögben álló gépérõl oldalra lõ 😊) kész, uninstall.

back to il2, pedig higyjétek el, láma vagyok a szimekben 😊

Forza.

Gunn69
elõbb tiltsd le a cdmeghajtódat. nekem is lefagyott, amíg nem tiltottam le.

valszeg,mivel itt pont lefagy,ha rákattintok ATA-ra...úgyhogy nemtom,de azért kösz a képet.

Gunn69

nemtom ezen mit lehet benézni, sztem nalad masert nem mukodik.

ti találtatok belsõ nézetett ? mert láttam olyan képet , amibe van !

Én ps2 joyal-játszok <#wink>

Gunn69

esetleg azt lehetne,h nightmare-t be ide mint print szkrín és,h melyikre kattintsak...lol..mer tényleg nemtom mitévõ legyek

Gunn69
Hát így némi játék után bennem elég kétes érzelmek vannak a játékkal kapcsolatban. Csináltam kb. egy rakat képet, majd felrakom valahova.
Szóval tény, hogy gyönyörû a grafika és élvezhetõ is a játék annak ellenére, hogy joyal lenne az igazi, de én speciel nemtudok két missiont egymás után lenyomni, mert egyszerüen megunom. Szóval ennyi 😄.

kõsziiiiii

Gunn69
Szabi: Nem, azok a rádiójelek, az a lényeg, hogy abba az irányba kell repülni, amelyikbe azok folyamatosan nõnek, mert akkor erõsödik az ellenség rádióadásának a jele, vagyis akkor közeletsz. Tehát beállsz faszán olyan irányba, amikor látod hogy nõnek, aztán megvárod, amíg meglátod a konvojt. Repülj alacsonyan.