882
Blazing Angels Squadrons of WWII
  • Dexantreal
    akkor van az a már említett kék halál féleség...visszaolvasol megtalálod.Bármelyik meghajtót tiltom le az eszközkezelőbe,neki mind1,akkor se indul el...még,ha hurrikán tombolna itt vagy ilyesmi,akkor se...ezt egy dinamittal se lehet kirobbantani a helyéről
  • Gunn69
    killer #36, #38
  • killer123
  • killer123
    Ez miért van??
  • Gunn69
    Miert mi a gond? Ha letiltod a cdmeghajtokat eszkozkezeloben es utana a nightmareben letiltod az ATA t akkor mit ir ki?
  • Dexantreal
    ...annyira láma nem vok...csak hiányzik1bővebb ismeret a gépről,ennyi...egyébként meg azért,h jáccak és végre megoldást leljek pl ennek a géjmnek az elindítására...szar ubisoft bazze
  • Gunn69
    Dexantreal, te minek ulsz egesz nap a gep elott, ha fogalmad sincsen mire valo az Internet?:)
  • Gunn69
    IL-2 Sturmovik
  • Dexantreal
    mi ez az il2?teljes nevén nem lehetne emlegetni?
  • hiba
    vigyazz azzal meg felszallni is nehez lesz oldalszelben...:)
  • hiba
    jaja oldalra lo ez neekm is feltunt a gep erosen csal...
  • Gunn69
    mosmá leszedem énis aztaz il2 t :P
  • Istencsászár
    ugytünik ez 1 ilyen nap de ebben is teljesen igazat adok, Il2 azzisten:)
  • Dexantreal
    szóljatok majd pls,ha lesz a nightmare-n kívűl egyéb bármi más megoldás..a. gamecopyworldot lesem majd a crack miatt.
  • Gunn69
    ja 7800 kicsit megerte :P
  • arty
    lehet az sm3 képes 7800ason még szebb, mint az x800on ;)

nameg, a demo csak egy térkép, szal érthető h hamarabb ráuntam :)
  • Dexantreal
    akkor meg semmi nem történt.megveszem eredetibe és kész
  • Gunn69
    dexantreal: az osszeset.
    Rt:kb egy velemenyen vagyunk, csak engem jobbanlenyugoztt a graf.
  • Dexantreal
    de melyiket?...már próbáltam.
  • arty
    demonak adtam egy esélyt ... borzalom :)

a grafika csillog, mint a karácsonyfa, tetszik, hogy a város tényleg város, HDR is jó... szal ez végülis pozitiv.

sajnos az irányítás nem az :( probálták imitálni, hogyan is kelljen harcolni a gépekkel, de akkor már inkább egy eccerü árkádot csináltak volna ... az ellenfelet néző nézetből jobban foldul a gép, innentől ennek a játéknak vége :( csak arra mentek, h "látványos" légiharc alakuljon ki, ám ez sok gép esetén pokoli unalom :(

arról már nem is beszélek, hogy az ellenfél lehetetlen szögben álló gépéről oldalra lő :)) kész, uninstall.

back to il2, pedig higyjétek el, láma vagyok a szimekben :)
  • Gunn69
    előbb tiltsd le a cdmeghajtódat. nekem is lefagyott, amíg nem tiltottam le.
  • Dexantreal
    valszeg,mivel itt pont lefagy,ha rákattintok ATA-ra...úgyhogy nemtom,de azért kösz a képet.
  • Gunn69

nemtom ezen mit lehet benézni, sztem nalad masert nem mukodik.
  • Szabi1991
    ti találtatok belső nézetett ? mert láttam olyan képet , amibe van !
  • Szabi1991
    Én ps2 joyal-játszok
  • Gunn69
  • Dexantreal
    esetleg azt lehetne,h nightmare-t be ide mint print szkrín és,h melyikre kattintsak...lol..mer tényleg nemtom mitévő legyek
  • Gunn69
    Hát így némi játék után bennem elég kétes érzelmek vannak a játékkal kapcsolatban. Csináltam kb. egy rakat képet, majd felrakom valahova.
    Szóval tény, hogy gyönyörű a grafika és élvezhető is a játék annak ellenére, hogy joyal lenne az igazi, de én speciel nemtudok két missiont egymás után lenyomni, mert egyszerüen megunom. Szóval ennyi :D.
  • Szabi1991
    kősziiiiii
  • Gunn69
    Szabi: Nem, azok a rádiójelek, az a lényeg, hogy abba az irányba kell repülni, amelyikbe azok folyamatosan nőnek, mert akkor erősödik az ellenség rádióadásának a jele, vagyis akkor közeletsz. Tehát beállsz faszán olyan irányba, amikor látod hogy nőnek, aztán megvárod, amíg meglátod a konvojt. Repülj alacsonyan.
  • Szabi1991
    segitenél egy kűldibe ?
    Amikor a sivatagba kell repűlni , és 3 német kombojt lefényképezni , de csak 1 kombolyt találtam +
    az a két sárga vonal a ball alsó sarokba vmi iránytűféleség ??
  • Dexantreal
    már próbáltam és uccsó virtuláis meghajtón van a cucc mountolva,azt letiltottam az eszközkezelőben és semmi.erre letiltottam az egészet...természetesen úgyse semmi
  • Cápafogxy
    Tegnap végeztem a game-el. Egy játékot megért, de nem archiváltam.
  • Gunn69
    neo: a dobozban lesz.
    dexantreal: a cdmeghajtod tiltsd le az eszkozkezeloben es utana inditsd el a jatekot.
  • Dexantreal
    egyébként én azért venném meg,mert akkor nem lenne ilyen gondom és multizni is tudnék :P
  • Dexantreal
    és honnan tudom, hogy melyikem van?nem merem az összeset disable-elni,vagy offolni,meg mittoménmitcsinálni,mer a végén még elbaszoma gépem.
  • Neoncsoves
    Én is haboru manias vok... De nem veszem meg mert minek :PPP Keyt honnan tok szerezni a multihoz? :P
  • Neoncsoves
    nem nagy
    ha olvastad egy oldalon,akkor az kamu :P Mint mindig ::PPPP
  • Gunn69
  • Neoncsoves
    az ATA=IDE-t jelent...Akinek IDEn van a vinyoja az szivta, kösse át másra vagy vegyen SATA-s vinyot...