882
Blazing Angels Squadrons of WWII
-
Szabi1991 #242 ...nyomod a féket ... (S)
És a kővetkező pálya is hergelni fog -
norbika9 #241 az én esetembe a king kongnál sok...mer ugy volt jo de en meghajto huzogattam akkor is....
valaki pls annál a résznél segijjen már...nem tom mit kell leszállni az anyahajora de rámegyek semmi nem történik...mit kell ott???? -
#240 szerintetek mennyi esély van arra, hogy az miat nem indul el, mert a játék telepítésénél és a starforce aktiválásánál (első játékindítás mikor kéri a géprestartot) akkor még nem voltak kitiltva a meghajtók? (csak azután vettem ki a meghajtókat mikor egy pár órával később elakartam indítani hogy játszok vele).
Mennyi esély van hogy beindul ha újrainstalálom, hogyha a Splinter cell 3-at ami szintén starforce-s, az megy :/ ? -
norbika9 #239 senki nem tuggya???pls valaki mer ma nagyon hergel az a resz!!!!
-
#238 faqqot ide! -
Dexantreal #237 faszooooooom....hülye ubisoft....repüüüüülnnii akarrooookkk... -
norbika9 #236 de h kell leszalni???mer ramegyek de nem csinal semmit a gep megy tovabb!!!!mit kell nyomni???vagy mi????
pls help
by -
Szabi1991 #235 Leszállni az anyahajóra ! -
norbika9 #234 hy!!!
a komvojokat lekaptam utana ki kell menni megin a tenger fole!!!ott jonnek ellenseges gepek ott mit kell csinalni????pls help
amugy a kabelt nagyon nehez kihuzni!!!en fogoval rangattam de mar izzadtam ugy!!!utana mar siman ki be...csak egyser sikeruljon...vagy szolj faternak
by -
#233 Én is mindent próbáltam már, egyedül a meghajtó kihúzást nem. Illetve azt is próbáltam de egyszerüen nem sikerült kihúzni. Gépet áramtalanítottam és már szinte a meghajtót szakítottam ki a gépből de a kábel meg se moccan. Van egy széles vékony azt is próbáltam de azt nem tudom erővel mert ott van valami nagy szar meg a memóriák így nem tudom erővel Sztem inkább ezt hagyom
-
Dexantreal #232 SF Nightmare-t lekapod és elvilleg ott majd katt Disable ATA-ra...linket1-2 oldallal hátrébb megtalálod,jómagam kérdeztem. Ám ne ess kétségbe,ha a Nightmare segítségévle nem indulna el...pár embernek(küztük nekem) nem indult el így se. Majd lesz valahogy...crack,vagy eredeti verzsön -
janik #231 hogy kell elinditani a játékot vki please mert ki irja hogy tegyem be a CD PLEASE -
Szabi1991 #230 Bal alsó sarokba vannak rádiójelek, az a lényeg, hogy abba az irányba kell repülni, amelyikbe azok folyamatosan nőnek, mert akkor erősödik az ellenség rádióadásának a jele, vagyis akkor közeletsz. Tehát beállsz faszán olyan irányba, amikor látod hogy nőnek, aztán megvárod, amíg meglátod a konvojt. Repülj alacsonyan.
GUN69-től idéztem -
Szabi1991 #229 jah , még én kérdeztem -
#228 A kapmany kuldetesekkel egesz jol megbirkozom, de van egy arcade menupont is ahol van tobb vlaszthato kuldetes de nemelyiket nem tudom megcsinalni ad 2 percet hogy leszedjunk egy tucat gepet akik mindig a sarkunkba vannak, mi a taktika?
Ugy vettem eszre ez a resz nehezebb mint a kampany -
Dexantreal #227 kitalálom...norbika9?...modiknak már szóltam,de még semmit se tettek -
Dexantreal #226 olvass vissza.ha yol tudom ezt is kérdezték már :P... -
#225 -
Dexantreal #224 ne fárassz már kérlek..senkise kíváncsi rád mégis itt vagy?ne károgj itt,hanem kussolj inkább...egyébként meg honnan veszed,hogy megunnám?:P ha figyeltél volna, de persze,hogy nem,akkor láthattad volna,h én második világháború másniás vok :P, ergo semmi második világháborús géjmet nem unok meg.Mindig előveszem és újra játszom,ha pedig megveszem eredetibe,akkor a multija miatt állandóan fent lesz és majd tolom a többiekkel..te meg a szaros kis kábel húzógatós hülyeségeddel csak singlezni fogsz tudni:P....bár,ha Balu írta a hamachi-t akkor azzal mmég lehet.. -
norbika9 #223 ja van a londoni kampány után egy másik..amikor hajókat kell fényképezni utánameg a sivatagba ijen szarokat...mit kell utána csinálni???jönnek ellenséges gépek ott lent meg megy az idö!!!!!!pls help -
norbika9 #222 nem csak norbi9 a lama hanem sok sok ezer gyerek aki más játékkal igy tud jáccani...nekem megéri egy 6másodperces mütét a gépen h jáccak...vagy várjak a crackre hónapokat esetleg vegyem meg 15ezerér amiböl veszek egy logitech mx518-ast..vagy némi pótolással egy zboard-ot cod2-es bill kiosztással 18ezerér(csak azé irom mer nekem ezek vannak és értelmesebb mint egy játékot megvenni ennyiér és utána megunod és nem jáccol vele aztán jo lessz porfogónak)nemdabár?!szal ha hülye vagy ehhez akko magadra vess...ha nagyon akarnál vele jáccani megtennéd!!!!szvsz
no comment -
troc #221 sikerült. msot nem tudok adott idő alatt keresztülrepülni egy fjordon. mi a tatktika? -
Dexantreal #220 hm?annyi mindent próbáltam már vazz,h ezt nyomon követni nem lehet...de úgy,h kábeleket kihúzogatni mint az a láma norbi9,nem tettem még meg...mer ehet,h az segítene...nemtom...de sztem vagy megveszem,vagy várok1csomó időt,míg crack kijön...ha kijön. -
#219 végül lehuztad a CD-t mi ? -
Dexantreal #218 még nem indult el a géjm,de egy kérdés: kampányba vagy mibe a pearl Harbor-i akciónál mivel lehet lenni?japcsik? mer az atom király lenne,ha végig lehetne seperni a kikötőben,mint a filmben -
#217 szerintem szedd le a japan gepeket. -
troc #216 amikor nem szabad engedni fellszálni a japó gépeket a földről, hogy kell továbbjutni? mindig szétlövik a bombereket, mert túl soknak sikerül. mi itt a taktika?
-
Dexantreal #215 ....én befejeztem az offolást...by te -
norbika9 #214 mer egy valaki van aki nem hülye ökör:D:D:D
ennyi!!lol!!szvsz -
norbika9 #213 mer?? -
Dexantreal #212 mer ne égesd itt má magad, minnyá lángra kap az egész topik tőled -
norbika9 #211 merr?? -
Dexantreal #210 tünés a topikból -
norbika9 #209 az igazság és a lustaság fááááááááááááááj!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#208 -
norbika9 #207 nem feltétlenül megy tönkre....akkor 3-4naponta csrélgesse...meg amugyis van egy csomó kábel addig baszakszik az eggyikkel mig el nem romlik...aztán be egy másikat utána meg kész leálltál kivitted a játékot letörölted ennyi...akinek megér egy kábelt ez a játék nosza....
meg amugyis én nagy antidohányos vagyok!!!napi 20forint ami nem hiszem h annyi 10szer tobb...200forint veszel egy kábelcsomót belöle aszt csáááá!!!!
szvsz -
norbika9 #206 hát vazee...annak kell lenni ebben az eltorzult elfajult világban és ebben a kicsiny országban...nemdebár???
e van ezt kell szeretni...de hajózzunk sekélyebb vizekre...
de nincs igazam??!!vannak olyanok akiknek 10szer leirták de mégse tuggyák megcsinálni?!!!de mér?ezt akkor se vágom
NO COMMENT -
Neoncsoves #205 ja csak kár hogy nem tudod hogy tönkremegy a csatlakozója meg a kábel -
#204 a lesz az egy sz. latom te nem viccelsz, kőkeményvagy. -
Dexantreal #203 ....